Jump to content

john_petrucci198

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by john_petrucci198

  1. Γίνεται! http://wiki.trekbuddy.net/index.php/Main_Page Το είχα ποστάρει ξερό το link 3-4 posts πριν το δικό σου.. Αλλά θέλει υπομονή και ψάξιμο.. btw το gps παίζει προφανώς χωρίς δίκτυο.. Το πρόγραμμα πλοήγησης είναι αυτό που θέλει το δίκτυο.. Ψάξε και θα τα βρεις όλα ;)
  2. http://wiki.trekbuddy.net/index.php/Main_Page ;)
  3. Φίλε μου υπάρχει αυτό http://www.lavellamobile.com . Είχα βάλει μια παλιότερη έκδοση η οποία βέβαια δε μου δούλεψε και τόσο καλά.. Έκανε κάτι παύσεις στον ήχο. Τσέκαρέ το and let us know! (Το είχα κατεβάσει από getjar.com)
  4. Κανείς που να έχει συναντήσει αυτή την καθυστέρηση? Είμαι ο μόνος?:(
  5. Το χτύπησα κι εγώ το G705! Μέχρι τώρα αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές! :) Το μόνο που παρατήρησα (τις πολύ λίγες μέρες που το έχω στην κατοχή μου) είναι οτι αργεί χαρακτηριστικά να κλειδώσει δορυφόρους... Του στυλ μπορεί να του πάρει και 20 λεπτά!! (χωρίς να είναι η πρώτη του φορά :) ή χωρίς να έχω πάει ..Αυστραλία που λέει ο λόγος!) Αny ideas? thanx!
  6. Thanx για τις πληροφορίες φίλε μου!
  7. Thanx Μάνο! Απ'ότι διαβάζω συνήθως μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτή την "ευκολία" του να συνδέεται και να σε καταχρεώνει και να το χρησιμοποιείς πλέον ως κανονικό gps.. Απλώς θα έχεις λίγο καθυστέρηση (:)) σε cold start. Έχεις παρατηρήσει κάπου αυτή την επιλογή;
  8. Γεια σας παίδες! Ήθελα να ρωτήσω τους ήδη κατόχους του G705.. Το GPS του δουλεύει κανονικά? Με τι πρόγραμμα γίνεται η πλοήγηση? Και τέλος μια μάλλον χαζή ερώτηση πόσα μηνύματα (sms) χωράει? Επειδή έχω γύρω στα 4000:Oθα τα χωρέσει? Τhanx προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...