barca10 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Το wifi του κινητού συνδέεται κανονικά σε όλα τα ασύρματα δίκτυα. (wep, wpa, WPA2 και PEAP) @RAYQVASA Είχα και γω παρόμοιο πρόβλημα. Κάν του αναβάθμιση λογισμικού μέσω υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Ευχαριστω πολυ barca10! Οντως εφτιαξε τωρα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaYmZGR Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Παιδιά μια ερώτηση γιατί θα τρελαθώ..:confused: λοιπόν, κατέληξα είτε στο W715 είτε στο G705, τα οποία νόμιζα πως είναι ίδια, αλλά άλλα λέει η SE στο site της, άλλα η Vodafone στο δικό της και άλλα ο Γερμανός στο δικό του site. --Στο site της SE, συγκρίνοντας τα 2 κινητά, το G705 έχει Google Maps™, WiFi™ - πιστοποιημένο, Wayfinder Navigator™, ενώ το W715 ΟΧΙ! --Στο site της Vodafone, το W715 τα έχει όλα αυτά!!!:lol: τα προγράμματα που με ενδιαφέρουν είναι το Vodafone 30(92 ευρώ το W715) και το Cosmote 180(145 ευρώ το G705).Δλδ, το G705 είναι 50 ευρώ πιο ακριβό.. Τελικά τι παίζει? ισχύουν οι διαφορές?? ειδικά το wifi με ενδιαφέρει! thanks!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Παιδιά μια ερώτηση γιατί θα τρελαθώ..:confused: λοιπόν, κατέληξα είτε στο W715 είτε στο G705, τα οποία νόμιζα πως είναι ίδια, αλλά άλλα λέει η SE στο site της, άλλα η Vodafone στο δικό της και άλλα ο Γερμανός στο δικό του site. --Στο site της SE, συγκρίνοντας τα 2 κινητά, το G705 έχει Google Maps™, WiFi™ - πιστοποιημένο, Wayfinder Navigator™, ενώ το W715 ΟΧΙ! --Στο site της Vodafone, το W715 τα έχει όλα αυτά!!!:lol: τα προγράμματα που με ενδιαφέρουν είναι το Vodafone 30(92 ευρώ το W715) και το Cosmote 180(145 ευρώ το G705).Δλδ, το G705 είναι 50 ευρώ πιο ακριβό.. Τελικά τι παίζει? ισχύουν οι διαφορές?? ειδικά το wifi με ενδιαφέρει! thanks!!:) καταρχας ο germanos δεν το εχει αυτο κινητο.(w715) εχει το w705 που οπως αναφερεις δεν εχει AGPS.αλλα ολα τ'αλλα μια χαρα. Το w715 ειναι το ολοκληρωμενο κινητο αλλα με το χαζο μενου της vodafone :whistle: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Καλησπερα και παλι παιδια.Χρησιμοποιω το FloAt's Mobile Agent 2 για να περασω τισ επαφες στο κινητο μου, αλλα δεν αναγνωριζει τα ελληνικα γραμματα. (χωρις τονους) Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω? Ευχαριστω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Καλησπερα και παλι παιδια.Χρησιμοποιω το FloAt's Mobile Agent 2 για να περασω τισ επαφες στο κινητο μου, αλλα δεν αναγνωριζει τα ελληνικα γραμματα. (χωρις τονους) Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω? Ευχαριστω :-) δοκιμασε να τις περασεις με το myphonexplorer.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Προσπαθησα αλλα οποτε παταω να συγχρονιστει με το κινητο χανει την συνδεση.. Λετε να φταιει που δουλευω σε Windows 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Προσπαθησα αλλα οποτε παταω να συγχρονιστει με το κινητο χανει την συνδεση.. Λετε να φταιει που δουλευω σε Windows 7? ε σιγουρα!! αυτο ειναι..σιγα μην εχουν βγει driver για winodws 7 :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ωχ ναι ε?Βλακεια! Αντε να δω τι θα κανω τωρα :-( Χανουν την συνδεση, δεν βλεπουν ελληνικα..αμαν πια, μισες δουλειες. XD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Στήσε ένα virtual machine, βάλε XP και εγκατέστησε τα προγράμματα σου για να κάνεις τη δουλειά σου. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Χμμ ναι ειναι και αυτη μια ιδεα.Θα δοκιμασω πρωτα να δω μηπως μπορω απο το netbook του μικρου μιας και τρεχει σε XP και αν δεν φτιαξει θα κανω οπως μου ειπες zxr.Ευχαριστω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyr Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Το wifi του κινητού συνδέεται κανονικά σε όλα τα ασύρματα δίκτυα. (wep, wpa, WPA2 και PEAP) Ίσως να μην ρυθμίζω καλά εγώ κάτι, αλλά το πρόβλημα έχει ως εξής: προσπαθώ να συνδεθώ σε WPA2 δίκτυο που σου ζητάει username και κωδικό πρόσβασης (κι όχι ένα PASSPHRASE διότι σε τέτοια μπαίνει κανονικά) αλλά το κινητό βγάζει ότι η σύνδεση δεν ήταν δυνατή. Παρατήρησα ότι όταν προσπαθώ να μπω σε WPA δίκτυο που είναι ασφαλισμένο με μια PASSPHRASE (όπως πχ το wireless του σπιτιού μου), το κινητό ζητάει την PASSPHRASE κι όταν τη γράφω σωστά μπαίνει κανονικά στο δίκτυο. Δε θα έπρεπε να κάνει κάτι αντιστοιχο (δηλ. να ζητάει username και password) αντί να βγάζει ότι είναι αδύνατη η σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Παιδια..η φωτεινοτητα του κινητου ειναι λιγο χαμηλη ή μου φαινεται?Το'χω στο 100% και ομως το W910 2 φιλων μου οπως και το W580 εχουν πιο φωτεινη οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Ίσως σου φαίνεται έτσι λόγω του θέματος που χρησιμοποιείς. Εκτός κι αν τα συγκρίνατε με το ίδιο θέμα οπότε πάσο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYQVASA Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Ναι το συγκριναμε..και με ιδιες εικονες... τι να πω =/ Ισως να'ναι ετσι το τηλεφωνο? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Παιδιά έχει καταφέριει κανείς να ενεργοποιήσει το gprs στο κινητό? Για vodafone μιλάω. Πήρα τηλ σε ένα νούμερο που μου έδωσαν (νομιζω 1392) μου ήρθε sms ότι ενεργοποιήθηκε αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει ενεργοποιηθεί. :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Πάρε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Vodafone (13830) και ζήτα να σου στείλουν τις ρυθμίσεις WAP/MMS και να ενεργοποιήσουν και το Gprs στη γραμμή σου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeela Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 hello guys!λοιπον διαβασα κ πιο πανω στην ενοτητα για την αναφορα παραδοσησ που εχει εξαφανιστει απο το μενου ρυθμισεισ αλλα οταν εβαλα κ εγω μια καρτα vodafone εμφανιζεται αλλα στην cosmote χανεται παλι..καμια ιδεα??:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onoirovatis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 ρε αλανια σιμερα πιρα το w705 και δεν μπορο να ωρο ποσ γινετε οταν στελνο μινιμα να μου ερχετε αναφορα χερι κανισ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Καλησπέρα μηπως ξερει κανεις αν γινεται συγχρονισμός με το outlook ;Οπως για παραδειγμα κανουν τα Nokia με το PCSuite; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Καλησπέρα μηπως ξερει κανεις αν γινεται συγχρονισμός με το outlook ;Οπως για παραδειγμα κανουν τα Nokia με το PCSuite; θα χρησιμοποιησεις το προγραμμα myphonexplorer ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 θα χρησιμοποιησεις το προγραμμα myphonexplorer ;) Οκ ευχαριστώ. Επειδη εχω περασει το εορτολογιο στο κιν. θα ηθελα οι σημειωσεις που εχει καθε μερα να εμφανιζονται στην οθονη,Υπαρχει τετοιος τροπος; Αν κανω αναβαθμιση λογισμικου τηλ. θα χασω τα τηλεφωνα μου η διατηρουνται;; Ευχαριστώ Λοιπόν, το ανοίγεις με ένα πρόγραμμα όπως το win-rar και κάνεις αποσυμπίεση σε έναν φάκελο (πχ Επιφάνεια Εργασίας) το jar, συνδέεις το κινητό με τον Η/Υ, το αποθηκεύεις σε έναν φάκελο του κινητού, το αποσυνδέεις από τον Η/Υ με το Αποσύνδεση Συσκευής (για να μην χαθούν κάποια αρχεία), πας στο φάκελο που είναι αποθηκευμένο το .jar και πατάς επάνω του. Μπορείς να το στείλεις μέσω Bluetooth κιόλας. Συγνωμη αλλα δεν χρειαζεται καποιο ειδος explorer ;Πως θα παω δλδ μεσα απο το τηλεφωνο κ να πατησω επανω ; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Συγνωμη αλλα δεν χρειαζεται καποιο ειδος explorer ;Πως θα παω δλδ μεσα απο το τηλεφωνο κ να πατησω επανω ; Συνδέοντας το κινητό σου στον υπολογιστή αυτός θα δει την κάρτα μνήμης του κινητού. Με ένα απλό copy paste θα αντιγράψεις το αρχείο στον φάκελο Διάφορα, θα αποσυνδέσεις το κινητό, θα πας στον φάκελο Διάφορα και θα κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Συνδέοντας το κινητό σου στον υπολογιστή αυτός θα δει την κάρτα μνήμης του κινητού. Με ένα απλό copy paste θα αντιγράψεις το αρχείο στον φάκελο Διάφορα, θα αποσυνδέσεις το κινητό, θα πας στον φάκελο Διάφορα και θα κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής. Eυχαριστω πολυ .Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να φαινονται οι γιορτες στην οθονη χωρις να χρειαστει να τρεξω την εφαρμογη; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Όχι φίλε μου αυτό δεν γίνεται σε αυτά τα κινητά. Θες κάτι πιο "έξυπνο" σε αυτή την περίπτωση Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts