Jump to content

Sony Ericsson G705

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλες οι java εφαρμογές κανονικά θα πρέπει να τρέχουν. Για παιχνίδια ο RAVER είναι ο καταλληλότερος!

Για λεξικό δες εδώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 500
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω πολυ

κατι αλλο να ρωτησω προσπαθω εδω και πολυ ωρα να περασω το προγραμμα μεσα αλλα δεν γινετε με τιποτα πως το κανετε ?

κατι αλλο να ρωτησω προσπαθω εδω και πολυ ωρα να περασω το προγραμμα μεσα αλλα δεν γινετε με τιποτα πως το κανετε ?

Λοιπόν, το ανοίγεις με ένα πρόγραμμα όπως το win-rar και κάνεις αποσυμπίεση σε έναν φάκελο (πχ Επιφάνεια Εργασίας) το jar, συνδέεις το κινητό με τον Η/Υ, το αποθηκεύεις σε έναν φάκελο του κινητού, το αποσυνδέεις από τον Η/Υ με το Αποσύνδεση Συσκευής (για να μην χαθούν κάποια αρχεία), πας στο φάκελο που είναι αποθηκευμένο το .jar και πατάς επάνω του. Μπορείς να το στείλεις μέσω Bluetooth κιόλας.

Χαιρετώ!

Σκέφτομαι να πάρω το g705 δεδομένης της εξαιρετικής τιμής του, πως σας φαίνεται;

Είναι ανθεκτικό σε πεσίματα κτλ;

Σε κανα-2 που έχω δει της cosmote, εχουν το myview, αυτό επηρεάζει το εργοστασιακό menu του; δηλαδή όσα το έχουν (πχ στο welcome screen το animation της cosmote) είναι άλλο με αυτο καθαυτό το menu που παράγει η SE ?

Πρόσεξα οτι στο δεξί πλήκτρο συντόμευσης (όχι στο navigation) δεν μπορείς να αλλάξεις το Myview και να βάλεις κατι οτιδήποτε άλλο, ισχύει;

Τα sms γράφονται μόνο με μικρά γράμματα ή είνα ιδέα μου;;; :worry:

Απο αμεσότητα-ταχύτητα-κολλήματα τι λέει;;;

Ευχαριστώ :D

Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif

Χαιρετώ!

Σκέφτομαι να πάρω το g705 δεδομένης της εξαιρετικής τιμής του, πως σας φαίνεται;

Είναι ανθεκτικό σε πεσίματα κτλ;

Σε κανα-2 που έχω δει της cosmote, εχουν το myview, αυτό επηρεάζει το εργοστασιακό menu του; δηλαδή όσα το έχουν (πχ στο welcome screen το animation της cosmote) είναι άλλο με αυτο καθαυτό το menu που παράγει η SE ?

Πρόσεξα οτι στο δεξί πλήκτρο συντόμευσης (όχι στο navigation) δεν μπορείς να αλλάξεις το Myview και να βάλεις κατι οτιδήποτε άλλο, ισχύει;

Τα sms γράφονται μόνο με μικρά γράμματα ή είνα ιδέα μου;;; :worry:

Απο αμεσότητα-ταχύτητα-κολλήματα τι λέει;;;

Ευχαριστώ :D

Σχετικά με τα πεσίματα, κάποιες φορές τα κινητά παρουσιάζουν αξιοσημείωτη αντοχή ακόμα και σε άγριες πτώσεις αλλά εξαρτάται και το που θα πέσει όπως και με οποιαδήποτε σχεδόν κινητό!

Το G705 το φέρνει μόνο ο Γερμανός/Cosmote και επίσημα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλού οπότε έρχεται μόνο με μενού myview. Οι μόνες διαφορές είναι το εικονίδιο του myview στην κεντρική οθόνη και στο μενού (τα οποία δεν αλλάζουν) καθώς και κάποια wallpapers, screensavers και welcome screens, κατά τα άλλα είναι το γνωστό καλό λογισμικό της SE. Μπορείς να το αφαιρέσεις και να εγκαταστήσεις το unbranded λογισμικό και υπάρχει σχετικό θέμα με τις απαραίτητες οδηγίες, είναι πολύ εύκολο αλλά βέβαια χάνεις την εγγύηση εκτός και το επαναφέρεις πριν το πας στο service.

SMS γράφεις κανονικά και με μεγάλα και με μικρά. Όσον αφορά ταχύτητα και κολλήματα, από την δική μου τουλάχιστον εμπειρία με το G705 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το μενού ανταποκρίνεται άμεσα και γρήγορα και από κολλήματα μηδέν.

:)

Καλησπερα..ηθελα να ρωτησω σχετικα με την προσοψη του κινητου!

Γινεται αν εχω το χρυσο να ζητησω αλλαγη προσοψης ωστε να εχω μαυρη? :)

Καλησπερα..ηθελα να ρωτησω σχετικα με την προσοψη του κινητου!

Γινεται αν εχω το χρυσο να ζητησω αλλαγη προσοψης ωστε να εχω μαυρη? :)

Η πρόσοψη είναι μαύρη και στις δυο αποχρώσεις, το μόνο που αλλάζει είναι τα πλήκρα κλήσης που είναι χρυσαφί και το καπάκι της μπαταρίας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να κάνεις αλλαγή και εν πάσει περιπτώση αν δεν σου αρέσει το χρυσαφί γιατί να το πάρεις?:confused: Πάρε το μαύρο.;)

καλημερα σε ολους! εχω αγορασει ενα SE G705 με δεκτη gps. Υπαρχει η δυνατότητα να εγκατασταθει το πρόγραμμα πλοηγησης τησ garmin (πχ mobile xt) γιατι ξερω οτι το G705 όπως κ το W715 δεν εχουν symbian λειτουργικο συστημα...

καθε βοηθεια χρησιμη....

καλημερα σε ολους! εχω αγορασει ενα SE G705 με δεκτη gps. Υπαρχει η δυνατότητα να εγκατασταθει το πρόγραμμα πλοηγησης τησ garmin (πχ mobile xt) γιατι ξερω οτι το G705 όπως κ το W715 δεν εχουν symbian λειτουργικο συστημα...

καθε βοηθεια χρησιμη....

Καλά το ξέρεις. ΟΧΙ. Το λειτουργικό του G705 είναι "κλειστό" οπότε δεν "παιρνει" τέτοιες εφαρμογές παρά μόνο java.

Σχετικά με τα πεσίματα, κάποιες φορές τα κινητά παρουσιάζουν αξιοσημείωτη αντοχή ακόμα και σε άγριες πτώσεις αλλά εξαρτάται και το που θα πέσει όπως και με οποιαδήποτε σχεδόν κινητό!

Το G705 το φέρνει μόνο ο Γερμανός/Cosmote και επίσημα τουλάχιστον δεν υπάρχει αλλού οπότε έρχεται μόνο με μενού myview. Οι μόνες διαφορές είναι το εικονίδιο του myview στην κεντρική οθόνη και στο μενού (τα οποία δεν αλλάζουν) καθώς και κάποια wallpapers, screensavers και welcome screens, κατά τα άλλα είναι το γνωστό καλό λογισμικό της SE. Μπορείς να το αφαιρέσεις και να εγκαταστήσεις το unbranded λογισμικό και υπάρχει σχετικό θέμα με τις απαραίτητες οδηγίες, είναι πολύ εύκολο αλλά βέβαια χάνεις την εγγύηση εκτός και το επαναφέρεις πριν το πας στο service.

SMS γράφεις κανονικά και με μεγάλα και με μικρά. Όσον αφορά ταχύτητα και κολλήματα, από την δική μου τουλάχιστον εμπειρία με το G705 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το μενού ανταποκρίνεται άμεσα και γρήγορα και από κολλήματα μηδέν.

:)

Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθειά σου :o) πήρα ενα παρεμφερές τελικα , το w705, μονο,και μονο για την ποιοτητα κατασκευής του αλλα δυστυχώς θυσιάστηκε το gps το οποιο σθγκεκριμένο gps για τα ελληνικα δεδομενα ειναι ιδιαιτέρως ασύμφορο αφου θες net για τους χάρτες ή καμια java εφαρμογή που απο οτι εχω καταλάβει δεν κυκλοφορεί κάτι τουλάχιστον αξιόλογο! Είναι εξαιρετικό!

Ευχαριστώ και πάλι

:D:):D

Beer Inspiredhttp://briefcase.pathfinder.gr/download/OverClocker_/14396/164008/0/AMD+Rotating+Logo.gif

Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθειά σου :o) πήρα ενα παρεμφερές τελικα , το w705, μονο,και μονο για την ποιοτητα κατασκευής του αλλα δυστυχώς θυσιάστηκε το gps το οποιο σθγκεκριμένο gps για τα ελληνικα δεδομενα ειναι ιδιαιτέρως ασύμφορο αφου θες net για τους χάρτες ή καμια java εφαρμογή που απο οτι εχω καταλάβει δεν κυκλοφορεί κάτι τουλάχιστον αξιόλογο! Είναι εξαιρετικό!

Ευχαριστώ και πάλι

:D:):D

Παρακαλώ και καλορίζικο!:) Το W705 έχει την ίδια ποιότητα με το G705, δεν υπάρχει καμία διαφορά, είναι ουσιαστικά ίδια με σχεδιαστικές μικροδιαφορές.

Eχω μια απορεια για το gps του, οκ δεν παιρνει προγραμματα δεκτο. Χωρις agps δεν λειτουργει? δηλαδη να συνδεθεις μια φορα με wifi να κατεβασεις τους χαρτες και μετα να το λειτουργεις offline, δεν γινεται αυτο? Δεν υπαρχει τροπος να το αποφυγεις αυτο, αν πχ βρεις ετοιμους ολους τους χαρτες?
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Eχω μια απορεια για το gps του, οκ δεν παιρνει προγραμματα δεκτο. Χωρις agps δεν λειτουργει? δηλαδη να συνδεθεις μια φορα με wifi να κατεβασεις τους χαρτες και μετα να το λειτουργεις offline, δεν γινεται αυτο? Δεν υπαρχει τροπος να το αποφυγεις αυτο, αν πχ βρεις ετοιμους ολους τους χαρτες?

Πω καλά, αυτό μπήκα να ρωτήσω κι εγώ!...

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να έχει τους χάρτες εγκατεστημένους;

Γιατί το google maps δε βοηθάει!

Έχω την εντύπωση, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ότι δεν γίνεται. Το κινητό για να κατεβάσει τα απαραίτητα δεδομένα ώστε να σου δώσει το στίγμα σου συνδέεται με τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας και αυτές του λένε που βρίσκεται. Οπότε είναι απαραίτητη η χρήση του agps.

Πω καλά, αυτό μπήκα να ρωτήσω κι εγώ!...

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να έχει τους χάρτες εγκατεστημένους;

Γιατί το google maps δε βοηθάει!

Δυστυχώς όχι. Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα σε java.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση: Το G705 υποστηρίζει flash themes; Επίσης μπορείς βάλεις για wallpaper αρχεία *.swf ; Ευχαριστώ.
Illusionary profit !

Καλησπερα!Αποκτησα και γω ενα G705 και προσπαθω να περασω με το MPE(MyPhoneExplorer) τις επαφεσ..οποτε παω ομως το sync χανει την συνδεση...

επισης το microsoft outlook δεν μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι μου κρασαρει συνεχως...

Μηπως θα μπορουσε να βοηθησει κανεις? :-)

Παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση: Το G705 υποστηρίζει flash themes; Επίσης μπορείς βάλεις για wallpaper αρχεία *.swf ; Ευχαριστώ.

Όλα τα SE δέχονται flash θέματα, δεν υπάρχει πρόβλημα, εξάλλου ήδη έχουν προεγκατεστημένα κάποια.;)

Έχω την εντύπωση, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ότι δεν γίνεται. Το κινητό για να κατεβάσει τα απαραίτητα δεδομένα ώστε να σου δώσει το στίγμα σου συνδέεται με τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας και αυτές του λένε που βρίσκεται. Οπότε είναι απαραίτητη η χρήση του agps.

Δεν είναι έτσι.Αν θέλεις απλά στίγμα , την πορεία και ταχύτητά σου , τότε δεν χρειάζεσαι κεραίες κινητής τηλεφωνίας , μόνο να βρεί τους δορυφόρους (εμένα τον περισσότερο χρόνο που έχει κάνει για 4 δορυφόρους , είναι 3΄).Αν θες όμως πλοήγηση , πάνω σε χάρτη , τότε θες google maps , άρα σύνδεση στο internet.

Δεν είναι έτσι.Αν θέλεις απλά στίγμα , την πορεία και ταχύτητά σου , τότε δεν χρειάζεσαι κεραίες κινητής τηλεφωνίας , μόνο να βρεί τους δορυφόρους (εμένα τον περισσότερο χρόνο που έχει κάνει για 4 δορυφόρους , είναι 3΄).Αν θες όμως πλοήγηση , πάνω σε χάρτη , τότε θες google maps , άρα σύνδεση στο internet.

Γίνετε με κάποιο τρόπο να κατεβάσω "μαζικά" τους χάρτες (πχ μιας περιοχης) ώστε μόνο με τη λειτουργία του gps (offline) να μου δίνει το στίγμα αλλά να βλέπω και τον χάρτη?

Καλησπερα!

Απεκτησα ενα πολυ ξαφνικο προβλημα!

Ενω ημουν στο facebook βγηκα και δυστυχως δεν μπαινει στο μενου.Ολα λειτουργουν κανονικα αλλα δεν μπαινει με τιποτα στο μενου!!Τι να κανω? :cry:

Το κινητο ειναι καινουργιο...ουτε βδομαδα δεν εχει κλεισει.... :cry: Ουτε τουμπες ουτε τιποτα..ετσι στο ξαφνικο...!! :cry::mad:

Καλησπερα!

Απεκτησα ενα πολυ ξαφνικο προβλημα!

Ενω ημουν στο facebook βγηκα και δυστυχως δεν μπαινει στο μενου.Ολα λειτουργουν κανονικα αλλα δεν μπαινει με τιποτα στο μενου!!Τι να κανω? :cry:

Το κινητο ειναι καινουργιο...ουτε βδομαδα δεν εχει κλεισει.... :cry: Ουτε τουμπες ουτε τιποτα..ετσι στο ξαφνικο...!! :cry::mad:

δεν καταλαβα τι εννοεις?? δεν μπαινει στο μενου του κινητου??

δεν μπορεις να μπεις μεσω wifi??

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson G705