Jump to content

Sony Ericsson G705

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το DavinciTeam λέει ότι έχει βγεί αναβάθμιση (η τελευταία R.....032) ενώ η εδώ SE λέει για την R.....030. τι γίνεται, ξέρει κανείς ή να στείλουμε e-mail στην SE?

• Απαντήσεις 500
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το DavinciTeam λέει ότι έχει βγεί αναβάθμιση (η τελευταία R.....032) ενώ η εδώ SE λέει για την R.....030. τι γίνεται, ξέρει κανείς ή να στείλουμε e-mail στην SE?

kκαλησπερα σε ολους,θα ηθελα αν μπορει να με βοηθησει καποιος,εχω το g705 και προσπαθω να κατεβασω το msn αλλα μου λεει πως η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη....μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια λυση πανω σε αυτο? ευχαριστω πολυ!!!

kκαλησπερα σε ολους,θα ηθελα αν μπορει να με βοηθησει καποιος,εχω το g705 και προσπαθω να κατεβασω το msn αλλα μου λεει πως η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη....μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια λυση πανω σε αυτο? ευχαριστω πολυ!!!

παιδια δεν γνωριζεται τιποτα παω σ'αυτο που ρωτησα?

παιδια δεν γνωριζεται τιποτα παω σ'αυτο που ρωτησα?

θα περιμενω απαντησει σας!!!

θα περιμενω απαντησει σας!!!

Όταν λες προσπαθείς να κατεβάσεις το msn εννοείς το .exe αρχείο και να το εγκαταστήσεις στον κινητό σου??? Αν κάνεις κάτι τέτοιο τότε πολύ σωστά σου λεει ότι δεν είναι συμβατή...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

τι θα επρεπε να κανω?

Μπαινω στο ιντερνετ και παω στο msn παταω ληψη αλλα δεν γινεται κατι,ποιο πριν ειχα μια αλλη συσκευη sony και την ειχα κατεβασει με τον ιδιο τροπο....αν ξερεις κατι βοηθησε με!!!!

Μπορείς πάντα να μπεις από το ebuddy...

Πάνε από το browser του κινητού σου στο get.ebuddy.com και κατέβασέ το.

Μπορείς πάντα να μπεις από το ebuddy...

Πάνε από το browser του κινητού σου στο get.ebuddy.com και κατει]

μπορω να εχω προσβασει απο εκει?

μπορω να εχω προσβασει απο εκει?

ναι απο εκει θα μπαινεις msn.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

σ'ευχαριστω:)

Γιατι εχει μεινει τοσο πισω.....και δεν μπορουμε να το κατεβασουμε σαν εφαρμογη το msn?

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εχω μια απορια, συγκεκριμενα η μητερα της κοπελας μου εχει το G705 το οποιο στο status bar εμφανιζει ενα μπλε εικονιδιο με ενα H μεσα.

Οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα καμμια αναφορα σε ενα τετοιο εικονιδιο, ουτε στο manual του αναφερεται κατι σχετικο. Μηπως εχετε καμμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι ?

Ευχαριστω πολυ !:D

Είναι το 3G. Υποδηλώνει ότι στην περιοχή που βρίσκεσαι, έχεις κάλυψη 3G.

Συγκεκριμένα δείχνει ότι πιάνεις σήμα HSDPA. Είναι η βελτιωμένη έκδοση του 3G με ταχύτητες ως 7.2Mbps (θεωρητικά)

Και το οποίο, αν δεν χρησιμοποιείς, μπορείς να απενεργοποιήσεις για να μην έχει τόσο μεγάλη αστάθεια στο σήμα σου
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

.... Και να μην καταναλώνεται γρηγορότερα η μπαταρία!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω!

Αυτό είναι άλλη ιστορία! Σίγουρα το ebuddy είναι καλύτερο και κάνει τέλεια τη δουλειά του.

Με τη σειρά μου λοιπόν, όλοι μου έλεγαν μην πάρεις SE θα χαλάσει (όπως και όσα slideup SE ξέρω) και τελικά αφού πήρα το G705 στις 23 μέρες απο την αγορά πέθανε!

Λέει εισάγετε τη σωστή κάρτα SIM παρότι έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές και όταν πάω να το φορτίσω λέει, εισάγετε σωστά την μπαταρία κλπ κλπ

Έχει και άλλος κανά παρόμοιο πρόβλημα? Πλήρη αντικατάσταση τηλεφώνου στις πόσες μέρες κάνουν άραγε?

Παιδιά καλησπέρα!!Είμαι νέος στο forum.Πρίν δύο μέρες απόκτησα το G705!!Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά γενικότερα το gps.

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Θα ήθελα να μάθω:1)όταν έχεις καρτοκινητό πώς πάνε οι χρεώσεις και 2) πώς και από πού μπορώ να κατεβάσω χάρτες..!!!

Παιδιά καλησπέρα!!Είμαι νέος στο forum.Πρίν δύο μέρες απόκτησα το G705!!Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά γενικότερα το gps.

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Για να δουλεψει το gps θελει να εχεις ιντερνετ.προσεχε γιατι χρεωνει πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήθελα να μάθω:1)όταν έχεις καρτοκινητό πώς πάνε οι χρεώσεις και 2) πώς και από πού μπορώ να κατεβάσω χάρτες..!!!

Για το πρώτο σου απάντησε ο Ravel .

2)Χάρτες έχει ενσωματωμένους το κινητό.Τους gMaps και άλλο ένα νομίζω.

Δηλαδή ρε παιδιά σε αυτο το κινητο δεν μπορουμε να περασουμε Garmin ή κατι αναλογο για να δουλεψει με το GPS ??? Οπως στα ΝΟΚΙΑ τα Symbian......

Δηλαδή ρε παιδιά σε αυτο το κινητο δεν μπορουμε να περασουμε Garmin ή κατι αναλογο για να δουλεψει με το GPS ??? Οπως στα ΝΟΚΙΑ τα Symbian......

Ακυρο το διαβασα οτι δεν γινεται να μπει......υπαρχει ομως κανενα προγραμμα παρομοιο με το GARMIN.....???

Ακυρο το διαβασα οτι δεν γινεται να μπει......υπαρχει ομως κανενα προγραμμα παρομοιο με το GARMIN.....???

οχι! στην ουσια ειναι αχρηστο το A-gps του κινητου αυτου.

αμα το θελεις γι'αυτο τον σκοπο..καλυτερα παρε ΝΟΚΙΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το πρώτο σου απάντησε ο Ravel .

2)Χάρτες έχει ενσωματωμένους το κινητό.Τους gMaps και άλλο ένα νομίζω.

Ρε παιδιά , δεν υπάρχουν χάρτες να τους φορτώσεις στο κινητό και να τρέχουν στο κανονικό gps;Να μην χρειάζεσαι δηλαδή σύνδεση στο internet.

Αυτό είναι άλλη ιστορία! Σίγουρα το ebuddy είναι καλύτερο και κάνει τέλεια τη δουλειά του.

Με τη σειρά μου λοιπόν, όλοι μου έλεγαν μην πάρεις SE θα χαλάσει (όπως και όσα slideup SE ξέρω) και τελικά αφού πήρα το G705 στις 23 μέρες απο την αγορά πέθανε!

Λέει εισάγετε τη σωστή κάρτα SIM παρότι έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές και όταν πάω να το φορτίσω λέει, εισάγετε σωστά την μπαταρία κλπ κλπ

Έχει και άλλος κανά παρόμοιο πρόβλημα? Πλήρη αντικατάσταση τηλεφώνου στις πόσες μέρες κάνουν άραγε?

Το μήνυμα περί σωστής κάρτας SIM εμφανίζεται όταν είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο και βάζεις κάρτα διαφορετικού παρόχου.

Γενικά,δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού απ'τον υπολογιστη με το Update Service?

Το μήνυμα περί σωστής κάρτας SIM εμφανίζεται όταν είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο και βάζεις κάρτα διαφορετικού παρόχου.

Γενικά,δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού απ'τον υπολογιστη με το Update Service?

Δοκίμασα με άλλη κάρτα και τίποτα! Βέβαια δεν είναι κλειδωμένο σε πάροχο γιατί δούλευε κανονικά μέχρι εκείνη τη μέρα! Δεν δοκίμασα να του κάνω αναβάθμιση γιατί τελείωσε η μπαταρία και δεν φόρτιζε!!!

Το έδωσα στην Omnitech να το φτιάξουν μέσω εγγύησης! Να δω πόσο θα με ταλαιπωρήσουν...

Δοκίμασα με άλλη κάρτα και τίποτα! Βέβαια δεν είναι κλειδωμένο σε πάροχο γιατί δούλευε κανονικά μέχρι εκείνη τη μέρα! Δεν δοκίμασα να του κάνω αναβάθμιση γιατί τελείωσε η μπαταρία και δεν φόρτιζε!!!

Το έδωσα στην Omnitech να το φτιάξουν μέσω εγγύησης! Να δω πόσο θα με ταλαιπωρήσουν...

Αμα το πηγες στο service της Omnitech στο κεντρο εκει στο στενο της Πατησειων θα περιμενεις πολυ καιρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson G705