alex61 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Το DavinciTeam λέει ότι έχει βγεί αναβάθμιση (η τελευταία R.....032) ενώ η εδώ SE λέει για την R.....030. τι γίνεται, ξέρει κανείς ή να στείλουμε e-mail στην SE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandra_78 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Το DavinciTeam λέει ότι έχει βγεί αναβάθμιση (η τελευταία R.....032) ενώ η εδώ SE λέει για την R.....030. τι γίνεται, ξέρει κανείς ή να στείλουμε e-mail στην SE? kκαλησπερα σε ολους,θα ηθελα αν μπορει να με βοηθησει καποιος,εχω το g705 και προσπαθω να κατεβασω το msn αλλα μου λεει πως η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη....μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια λυση πανω σε αυτο? ευχαριστω πολυ!!! kκαλησπερα σε ολους,θα ηθελα αν μπορει να με βοηθησει καποιος,εχω το g705 και προσπαθω να κατεβασω το msn αλλα μου λεει πως η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη....μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια λυση πανω σε αυτο? ευχαριστω πολυ!!! παιδια δεν γνωριζεται τιποτα παω σ'αυτο που ρωτησα? παιδια δεν γνωριζεται τιποτα παω σ'αυτο που ρωτησα? θα περιμενω απαντησει σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 θα περιμενω απαντησει σας!!! Όταν λες προσπαθείς να κατεβάσεις το msn εννοείς το .exe αρχείο και να το εγκαταστήσεις στον κινητό σου??? Αν κάνεις κάτι τέτοιο τότε πολύ σωστά σου λεει ότι δεν είναι συμβατή... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandra_78 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 τι θα επρεπε να κανω? Μπαινω στο ιντερνετ και παω στο msn παταω ληψη αλλα δεν γινεται κατι,ποιο πριν ειχα μια αλλη συσκευη sony και την ειχα κατεβασει με τον ιδιο τροπο....αν ξερεις κατι βοηθησε με!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Μπορείς πάντα να μπεις από το ebuddy... Πάνε από το browser του κινητού σου στο get.ebuddy.com και κατέβασέ το. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandra_78 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Μπορείς πάντα να μπεις από το ebuddy... Πάνε από το browser του κινητού σου στο get.ebuddy.com και κατει] μπορω να εχω προσβασει απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 μπορω να εχω προσβασει απο εκει? ναι απο εκει θα μπαινεις msn.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandra_78 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 σ'ευχαριστω:) Γιατι εχει μεινει τοσο πισω.....και δεν μπορουμε να το κατεβασουμε σαν εφαρμογη το msn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opolonos Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εχω μια απορια, συγκεκριμενα η μητερα της κοπελας μου εχει το G705 το οποιο στο status bar εμφανιζει ενα μπλε εικονιδιο με ενα H μεσα. Οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα καμμια αναφορα σε ενα τετοιο εικονιδιο, ουτε στο manual του αναφερεται κατι σχετικο. Μηπως εχετε καμμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι ? Ευχαριστω πολυ !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Είναι το 3G. Υποδηλώνει ότι στην περιοχή που βρίσκεσαι, έχεις κάλυψη 3G. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Συγκεκριμένα δείχνει ότι πιάνεις σήμα HSDPA. Είναι η βελτιωμένη έκδοση του 3G με ταχύτητες ως 7.2Mbps (θεωρητικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Και το οποίο, αν δεν χρησιμοποιείς, μπορείς να απενεργοποιήσεις για να μην έχει τόσο μεγάλη αστάθεια στο σήμα σου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 .... Και να μην καταναλώνεται γρηγορότερα η μπαταρία! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinxgr Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Αυτό είναι άλλη ιστορία! Σίγουρα το ebuddy είναι καλύτερο και κάνει τέλεια τη δουλειά του. Με τη σειρά μου λοιπόν, όλοι μου έλεγαν μην πάρεις SE θα χαλάσει (όπως και όσα slideup SE ξέρω) και τελικά αφού πήρα το G705 στις 23 μέρες απο την αγορά πέθανε! Λέει εισάγετε τη σωστή κάρτα SIM παρότι έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές και όταν πάω να το φορτίσω λέει, εισάγετε σωστά την μπαταρία κλπ κλπ Έχει και άλλος κανά παρόμοιο πρόβλημα? Πλήρη αντικατάσταση τηλεφώνου στις πόσες μέρες κάνουν άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEKOS_D Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Παιδιά καλησπέρα!!Είμαι νέος στο forum.Πρίν δύο μέρες απόκτησα το G705!!Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά γενικότερα το gps. Σας ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Καλως ήρθες:) Τί θα ήθελες να μάθεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEKOS_D Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Θα ήθελα να μάθω:1)όταν έχεις καρτοκινητό πώς πάνε οι χρεώσεις και 2) πώς και από πού μπορώ να κατεβάσω χάρτες..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Παιδιά καλησπέρα!!Είμαι νέος στο forum.Πρίν δύο μέρες απόκτησα το G705!!Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά γενικότερα το gps. Σας ευχαριστώ πολύ!!! Για να δουλεψει το gps θελει να εχεις ιντερνετ.προσεχε γιατι χρεωνει πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Θα ήθελα να μάθω:1)όταν έχεις καρτοκινητό πώς πάνε οι χρεώσεις και 2) πώς και από πού μπορώ να κατεβάσω χάρτες..!!! Για το πρώτο σου απάντησε ο Ravel . 2)Χάρτες έχει ενσωματωμένους το κινητό.Τους gMaps και άλλο ένα νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamakis Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Δηλαδή ρε παιδιά σε αυτο το κινητο δεν μπορουμε να περασουμε Garmin ή κατι αναλογο για να δουλεψει με το GPS ??? Οπως στα ΝΟΚΙΑ τα Symbian...... Δηλαδή ρε παιδιά σε αυτο το κινητο δεν μπορουμε να περασουμε Garmin ή κατι αναλογο για να δουλεψει με το GPS ??? Οπως στα ΝΟΚΙΑ τα Symbian...... Ακυρο το διαβασα οτι δεν γινεται να μπει......υπαρχει ομως κανενα προγραμμα παρομοιο με το GARMIN.....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Ακυρο το διαβασα οτι δεν γινεται να μπει......υπαρχει ομως κανενα προγραμμα παρομοιο με το GARMIN.....??? οχι! στην ουσια ειναι αχρηστο το A-gps του κινητου αυτου. αμα το θελεις γι'αυτο τον σκοπο..καλυτερα παρε ΝΟΚΙΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Για το πρώτο σου απάντησε ο Ravel . 2)Χάρτες έχει ενσωματωμένους το κινητό.Τους gMaps και άλλο ένα νομίζω. Ρε παιδιά , δεν υπάρχουν χάρτες να τους φορτώσεις στο κινητό και να τρέχουν στο κανονικό gps;Να μην χρειάζεσαι δηλαδή σύνδεση στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Αυτό είναι άλλη ιστορία! Σίγουρα το ebuddy είναι καλύτερο και κάνει τέλεια τη δουλειά του. Με τη σειρά μου λοιπόν, όλοι μου έλεγαν μην πάρεις SE θα χαλάσει (όπως και όσα slideup SE ξέρω) και τελικά αφού πήρα το G705 στις 23 μέρες απο την αγορά πέθανε! Λέει εισάγετε τη σωστή κάρτα SIM παρότι έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές και όταν πάω να το φορτίσω λέει, εισάγετε σωστά την μπαταρία κλπ κλπ Έχει και άλλος κανά παρόμοιο πρόβλημα? Πλήρη αντικατάσταση τηλεφώνου στις πόσες μέρες κάνουν άραγε? Το μήνυμα περί σωστής κάρτας SIM εμφανίζεται όταν είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο και βάζεις κάρτα διαφορετικού παρόχου. Γενικά,δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού απ'τον υπολογιστη με το Update Service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinxgr Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Το μήνυμα περί σωστής κάρτας SIM εμφανίζεται όταν είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο και βάζεις κάρτα διαφορετικού παρόχου. Γενικά,δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού απ'τον υπολογιστη με το Update Service? Δοκίμασα με άλλη κάρτα και τίποτα! Βέβαια δεν είναι κλειδωμένο σε πάροχο γιατί δούλευε κανονικά μέχρι εκείνη τη μέρα! Δεν δοκίμασα να του κάνω αναβάθμιση γιατί τελείωσε η μπαταρία και δεν φόρτιζε!!! Το έδωσα στην Omnitech να το φτιάξουν μέσω εγγύησης! Να δω πόσο θα με ταλαιπωρήσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Δοκίμασα με άλλη κάρτα και τίποτα! Βέβαια δεν είναι κλειδωμένο σε πάροχο γιατί δούλευε κανονικά μέχρι εκείνη τη μέρα! Δεν δοκίμασα να του κάνω αναβάθμιση γιατί τελείωσε η μπαταρία και δεν φόρτιζε!!! Το έδωσα στην Omnitech να το φτιάξουν μέσω εγγύησης! Να δω πόσο θα με ταλαιπωρήσουν... Αμα το πηγες στο service της Omnitech στο κεντρο εκει στο στενο της Πατησειων θα περιμενεις πολυ καιρο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts