Jump to content

Sony Ericsson G705

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίγο καιρό αξίζει η αναμονή. Τί να πώ κι εγώ που πέθανε το 810 και κυκλοφορώ με ΝΟΚΙΑ? Καλύτερα με φορτιστή!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 491
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα το ψάξω ξανά αυτο με τις εφαρμογές και με το wifi και θα σου πω! μπορεί όντως με κανενα update να στρώσει...να σε πω φίλε εχεις μήπως πρόβλημα με το κουμπί τις συντόμευσεις??? το πατάς και χάνεται ?? εξαφανίζετε?? και μονο αν το κλίσεις και το ανοίξεις παιζει κανονικα μετα??? επίσεις εσενα τσογάρι καθόλου το slide του κινιτου??? εμενα κουναει πολυ γμτ και κλειστο όταν ειναι πάνω στη γωνία όπως το βλέπεις το κουμπι του play-pause απο τα δεξια εκει λιγο στη γωνία χάνει και ψιλοκουνιέται λιγακι....δλδ φένεται η διαφορα στα αριστερα ειναι πιο κλειστο.Για δες και πες μου.Ανοιχτο παλυ κουναει αλλα πολυ ελάχιστα σχεδόν οπος το 910.

γενικα κουναει κλειστο οχι ανοικτο.με την συντομευση δεν εω προβλημα και επισης ρε παιδια η μπαταρια μια χαρα κραταει με φυσιολογικη χρηση 3-4 μερες....update when????????

γενικα κουναει κλειστο οχι ανοικτο.με την συντομευση δεν εω προβλημα και επισης ρε παιδια η μπαταρια μια χαρα κραταει με φυσιολογικη χρηση 3-4 μερες....update when????????

+1 ετσι όπως τα λες ειναι οταν ειναι κλειστο κουναει εμενα πανω στι γωνία που σ ειπα! ανοιχτο οταν ειναι ειναι δεν κουναει ισα ισα παρα πολυ ελάχιστα.Πάντως το slide του 910ι που έχω η γνώμη μου ειναι καλύτερο απο ποιότητα κατασκευης πολυ πιο σταθερο..κριμα ομως για το 705 για τα λεφτα του να εχει τετια ποιοτητα.Αντε να δούμε ποτε θα βγει καμια αναβάθμισει γιατι η συντόμευση τα εχει παίξει :cry: η μπαταρία του όντως κραταει μια χαρα ειναι...σε φυσιολογικα πλαίσια θα έλεγα, και μενα κοντά 4 μερες κρατισε και δεν ειχε σβήσει ακόμα ητανε στα κόκκινα.

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητό έχει ηχογράφηση? Διαβάζω διάφορα και μπερδεύτηκα...

Το W705 στην αναλυτικη παρουσιαση στο επισημο Site δεν εχει.:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βλακείες της SE!

Έχει κανονικά ηχογράφηση!Όλα της τα μοντέλα έχουν!Απλά,το site της είναι για τα μπάζα! :p

Πάντως προκαλεί έκπληξη ότι στα ίδια λεφτά με το G705 (ειδικά στο ebay) μπορείς να χτυπήσεις και το XPERIA...!!! Το σκέφτομαι...

παιδια βγήκε καινουρια αναβάθμιση καποιος είχε ρωτησει,τυχεα που το εψαξα μου εβγαλε πως εχει καινουριο λογισμικο κατι για Adriatic έλεγε τι ειναι αυτο?καπου το ειχα ξανα ακουσει δεν ελεγε συγκεκριμενη εκδοση λογισμικου.Τέλος πάντων το εκανα μιας κ είχα πρόβλημα με το κουμπι τις συντόμευσης όλο χανότανε...ελπίζω να έφτιαξε τώρα.Η πλάκα ειναι ομως πως απο το κινητο χθες και προχθες ειχα μπει για να δω απο κει αν υπαρχει καινουριο λογισμικο κ μου έλεγε πως έχω την τελευταια έκδοση λογισμικου...και σήμερα πριν το κανω απο το pc παλυ απο το κινητο μου έλεγε πως εχω την τελευταια..τεσπα όποιος θέλει ας το κανει update.Επιδεί δεν θυμάμαι πια ητανε η προηγουμενη έκδοση τωρα λέει εχω την R1DA034 .
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παίδες!

Ήθελα να ρωτήσω τους ήδη κατόχους του G705.. Το GPS του δουλεύει κανονικά? Με τι πρόγραμμα γίνεται η πλοήγηση? Και τέλος μια μάλλον χαζή ερώτηση πόσα μηνύματα (sms) χωράει? Επειδή έχω γύρω στα 4000:Oθα τα χωρέσει?

Τhanx προκαταβολικά!

Δεν εχω το συγκεκριμενο,εχω το 905 αλλα λογικα πανω κατω τα ιδια θα ειναι.

Το GPS του υπαρχει για να δουλευει μονο που θα σε χρεωνει καθως θα τραβαει data απ το ιντερνετ.

Στο 905 εχει το wayfinder κυριως για πλοηγηση.

Οσο για τα sms κατεβασε το MyPhoneExplorer και θα σου πει ακριβως ποσο χωρο εχεις,χωρια που θα τα κανεις ευκολο ελεγχο απο εκει.Ενδεικτικα στη κυριως μνημη του 905 μου δειχνει πανω απο..37.000!

Και εχεις και τη καρτα μνημης αν δε σου φτανουν!:lol::D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Thanx Μάνο! Απ'ότι διαβάζω συνήθως μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτή την "ευκολία" του να συνδέεται και να σε καταχρεώνει και να το χρησιμοποιείς πλέον ως κανονικό gps.. Απλώς θα έχεις λίγο καθυστέρηση (:)) σε cold start. Έχεις παρατηρήσει κάπου αυτή την επιλογή;

Μαλλον δε σου εδωσα να καταλαβεις σωστα!

Δε μιλαω για το A GPS που βοηθαει το δεκτη να βρει πιο γρηγορα και να κλειδωσει τη θεση του!

Το GPS του 905 ΘΕΛΕΙ δυστυχως ιντερνετ για να δουλεψει!

ΔΕΝ ειναι δλδ π.χ. σα το Destinator των win mobile που ειναι ανεξαρτητο απο χρεωσεις αν αποφασισεις να βαλεις off το A GPS!;)

Παντα φιλικα Μανος

Δεν εχω το συγκεκριμενο,εχω το 905 αλλα λογικα πανω κατω τα ιδια θα ειναι.

Μάνο,είναι ακριβώς ίδια τα τηλέφωνα,απλά έχουν διαφορετική κάμερα!Κατά τα άλλα,αν εξαιρέσεις την κάμερα,είναι ένα και το αυτό,καρμπόν! :)

Όσον αφορά το φίλο μας που ρωτάει για το GPS,να του πω ότι το Ίντερνετ το χρειάζεται για να κατεβάσει τους χάρτες για την πλοήγηση επειδή δεν είναι ενσωματωμένοι!Όχι για να κλειδώσει ή για να εντοπίσει θέση,υψόμετρο κλπ!Αυτά όλα τα βρισκει χωρίς Ίντερνετ!Μόνο αν ασχοληθείς με πλοήγηση χρειάζεται σύνδεση με Ίντερνετ!

Αν υπάρχει πάντως πακετάκι με δωρεάν data(έστω τα Wind Plus,My Web'n' View και Surf & Mail),γίνεται μια χαρά η πλοήγηση,χωρίς πονοκεφάλους για χρεώσεις!

Οι χάρτες τέλος είναι πολύ λεπτομερείς!

Μάνο,δοκίμασες το νέο Wayfinder στο C905?Έγινε ακόμη καλύτερο σε δυνατότητες!Το ίδιο έχει και η νέα έκδοση λογισμικού για το G705!

Μάνο,δοκίμασες το νέο Wayfinder στο C905?Έγινε ακόμη καλύτερο σε δυνατότητες!Το ίδιο έχει και η νέα έκδοση λογισμικού για το G705!

Σε πιστευω αν και εγω δυστυχως Κωστη δεν το εχω καν ανοιξη το GPS!:p

Βασικα δε το χρειαζομαι αλλα για να ειμαι και ειλικρινης με ψιλοφοβιζει και η χρεωση μιας και παρ ολο που εχω μεγαλο προγραμμα με "δωρεαν" ομιλια δεν εχω καθολου με data οποτε!!:D

Παντως με την ευκαιρια να πω οτι οσοι παρουν αυτα τα κινητα και θελουν να δουλεψουν το GPS τους(wayfinder) σε ελαφρια χρηση ειναι καλο να βαλουν καποιο απ τα προγραμματα ιντερνετ που προτεινης παραπανω!:)

Παντα φιλικα Μανος

Tο εφερε ο γερμανος με 289ευρω .Eπισης το multirama θα φερει το G705 με 285ευρω και με 295ευρω το W705. Διαλεχτε

Σχετικά καλές τιμές,αν και για να τα αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους καλό θα ήταν να πέσει η τιμή τους κοντά στα 250! :)

Είναι καλές επιλογές πάντως!

Μάνο,είναι ακριβώς ίδια τα τηλέφωνα,απλά έχουν διαφορετική κάμερα!Κατά τα άλλα,αν εξαιρέσεις την κάμερα,είναι ένα και το αυτό,καρμπόν! :)

Όσον αφορά το φίλο μας που ρωτάει για το GPS,να του πω ότι το Ίντερνετ το χρειάζεται για να κατεβάσει τους χάρτες για την πλοήγηση επειδή δεν είναι ενσωματωμένοι!Όχι για να κλειδώσει ή για να εντοπίσει θέση,υψόμετρο κλπ!Αυτά όλα τα βρισκει χωρίς Ίντερνετ!Μόνο αν ασχοληθείς με πλοήγηση χρειάζεται σύνδεση με Ίντερνετ!

Αν υπάρχει πάντως πακετάκι με δωρεάν data(έστω τα Wind Plus,My Web'n' View και Surf & Mail),γίνεται μια χαρά η πλοήγηση,χωρίς πονοκεφάλους για χρεώσεις!

Οι χάρτες τέλος είναι πολύ λεπτομερείς!

Thanx για τις πληροφορίες φίλε μου!

Στα διάφορα online καταστήματα κυμαίνεται στα 267-270 Ευρώ. Αν και προσωπικά έχω πάψει να παρακολουθώ. Μάλλον πάμε για xperia...

γινεται να φλασαριστεί το κινητο?? να βάλουμε το λογισμικο του Walkman ??? του W705?? :S και αν ναι πώς??

http://davinciteam.eu/W705_en_index.html

http://davinciteam.eu/G705_en_index.html

10 € κόστος και μετατρέπεις το ένα στο άλλο και αντίστροφα....:);)

πιστευω πως αυτο το κινητο εχει την πιο ψευτικη κατασκευη που εχω δει ποτε.Ουτε για 100ευρω δεν αξιζει.τα υλικα του ειναι σαν να ειναι παιδικο παιχνιδι.ετοιμο να διαλυθει ,τη να τα κανω τα gps και wi-fi.αισχος

πιστευω πως αυτο το κινητο εχει την πιο ψευτικη κατασκευη που εχω δει ποτε.Ουτε για 100ευρω δεν αξιζει.τα υλικα του ειναι σαν να ειναι παιδικο παιχνιδι.ετοιμο να διαλυθει ,τη να τα κανω τα gps και wi-fi.αισχος

Tοτε μην το παιρνεις!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson G705