soublaki-3 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 soublaki-3 thanx a lot gia tin prospatheia... an vreis kati gia to menu pes mou! Πουλάει ένας τύπος με 15€, αλλά 15€ για fw δεν τα δίνω. 5€ ναι, 15€ όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eazy Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 παιδια γνωριζει κανεις αν θα το φερει η cοsmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 παιδια γνωριζει κανεις αν θα το φερει η cοsmote? Λογικά δεν θα το φέρει, με την ίδια λογική που δεν έφερε και το D880. Μόνο στο Πλαίσιο, MobileCenter.gr, ή στο eshop.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eazy Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Λογικά δεν θα το φέρει, με την ίδια λογική που δεν έφερε και το D880. Μόνο στο Πλαίσιο, MobileCenter.gr, ή στο eshop.gr. το εχει το d880 στο καταστημα Αγ.Δημητρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Τι εφαρμογές μπορώ να περάσω στο D980; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Πότε περίπου αναμένεται ο διάδοχος? Να περιμένω το καλοκαίρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Όταν συνδέω τα ακουστικά σε εισερχόμενη κλήση δεν κουδουνίζει αλλά έχει μόνο δόνηση. Έψαξα τις ρυθμίσεις χωρίς να μπορέσω να βρώ πως ενεργοποιείται ο ήχος κλήσης. Όταν αποσυνδέω τα ακουστικά επανέρχεται ο ήχος κλήσης. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ. ----------------------- Ψάχνοντας είδα ότι σε πολλά τηλέφωνα samsung υπάρχει αυτό και δεν πρόκειται για ρύθμιση ή βλάβη. Και το ερώτημα πλέον είναι πως θα το ακούμε με ακουστικά ή θα πρέπει όταν οδηγούμε να προσπαθούμε τότε να συνδέσουμε τα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Πληκτρολογιο εχει βρε παιδια? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Πληκτρολογιο εχει βρε παιδια? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τι πληκτρολογιο θελεις; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Συρομενο οπως το D-880 kai oxi αφης??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Πως το θετεις το συρομενο; Γιατι το κινητο ειναι αφης ολο, αρα οτι πληκτρολογιο εχει, ειναι σε αφης στυλ. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Πως το θετεις το συρομενο; Γιατι το κινητο ειναι αφης ολο, αρα οτι πληκτρολογιο εχει, ειναι σε αφης στυλ. ΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Εχει δοκιμάσει κανείς να μεταφέρει τηλεφωνικό κατάλογο από D980 σε D880 και αντίστροφα; Δεν με βολεύει η οθόνη αφής και σκέφτομαι όταν με το καλό φτιάξω την κάμερα να μεταβώ στο D880. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Πρώτη μέρα με το κινητό. Εύκολο στην χρήση. Μπορείς με ένα χέρι να βρεις στο ευρετήριο την επαφή που θες και να κάνεις κλήση. Γλύτωσα από τα παλιό δύο κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Είναι εύκολο με κάποιο τρόπο να μας στείλεις το ελληνικό fw; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eazy Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 το έχω στα χέρια μου!ήρθε ο καιρός να πετάξω τα δυο παλιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Λοιπόν, το έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστήμενος. Όποιος το έχει πάρει (για το λόγο που το έχει πάρει - dual sim) φαντάζομαι δε θα είναι και τόσο δυσαρεστημένος από τις παραχωρήσεις που πρέπει να κάνει, εγώ έκανα μια-δυο. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Μενού: Πολύ εύχρηστα και κατανοητά, και τα widgets ακόμα καλύτερα. Μου πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσω βέβαια το γεγονός ότι τις ρυθμίσεις του bluetooth τις έχουν κάτω από το μενου "Εφαρμογές" αλλά δεν πειράζει. Χρήση: Γενικά είναι εύχρηστο αν και για κάποιον που δεν έχει ξαναδουλέψει touch, η πλήγηση στις λίστες (ευρετήριο, playlist, μηνύματα κλπ) θέλει λίγο συνήθεια. Το να το χρησιμοποιήσεις και με το ένα χέρι επίσης θέλει λίγο εξάσκηση αλλά συνηθίζεται γρήγορα. Πάρα πολύ καλή και εύχρηστη η σύνθεση μηνυμάτων με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Τ9 (σε σχέση με το Nokia σε Symbian 40 που είχα πριν). Αναγνωρίζει μέχρι και τα περισσότερα κοινά ελληνικά επώνυμα (!). Επίσης πολύ καλό πληκτρολόγιο και καλές οι θέσεις των πλήκτρων κλήσης στο touch. Βέβαια για να χρησιμοποιήσεις τα 3 μπορστινά πλήκτρα (start - return - stop) κρατώντας το τηλέφωνο με το ένα χέρι θέλει είτε μια ψιλοεξάρθρωση του αντίχειρα, η το ρίσκο της πτώσης, καθώς θα πρέπει να κρατάς το τηλέφωνο αρκετά στην άκρη. Iσως θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο μεγάλο... Γενικά τα υπόλοιπα περιφερειακά πλήκτρα όμως είναι πολύ εύχρηστα (ένταση - κάμερα - κλείδωμα). Πολύ καλή και η δυνατότητα να απαντάς κλήση με το τηλέφωνο στη θήκη του. Κάμερα:Μιά χαρά τη βρίσκω και σχετικά καλούλες οι φωτό. Γενικά βέβαια εγώ (ως χομπίστας φωτογράφος) δεν περιμένω ποτέ ποιότητα από κινητά οπότε ας την κρίνει κάποιος άλλος. Bluetooth: Εξαιρετική ανταπόκριση με το I-tech Clip Vibrate που έχω. "Αστραπιαία" η αυτόματη επανασύνδεση. Μπαταρία: 3 μέρες γεμάτες με νορμάλ χρήση. Φυσικά τρομερό συν η ύπαρξη δεύτερης μπαταρίας και θήκης φόρτισης στη συσκευασία. Dual Sim: Πολύ καλή η διαχείριση των δύο καρτών. Μπορείς να ορίσεις διαφορετικούς ήχους κλήσης και ειδοποιήσεων για καθεμία, ακόμα και να τους δώσεις και φιλικές ονομασίες και διαφορετικά εικονίδια. Μπορείς να βάλεις τη μία στο αθόρυβο ή ακόμα και να απενεργοποιήσεις αυτή που δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις (πρέπει να οριστεί ως δευτερεύουσα). Πάντα παρούσα η επιλογή SIM στο πληκτρολόγιο, στα μηνύματα και στο ευρετήριο. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝ (Με σειρά προτίμησης): 1. ...μπορούσες να προεπιλέξεις την προτιμώμενη sim για κληση σε κάθε επαφή 2. ...υποστήριζε φωνητική κλήση... μου στοίχισε λίγο αυτό... ειδικά στο αυτοκίνητο 3. ...είχε την υποδοχή του φορτιστή-usb-ακουστικών κάπου αλλού για να μπορείς να το έχεις στη θήκη του ενώ ακούς μουσική ή ραδιόφωνο.... 4. ... είχε και κάνα wifi να παίζουμε λιγάκι ;) Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perseas Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Όταν συνδέω τα ακουστικά σε εισερχόμενη κλήση δεν κουδουνίζει αλλά έχει μόνο δόνηση. Έψαξα τις ρυθμίσεις χωρίς να μπορέσω να βρώ πως ενεργοποιείται ο ήχος κλήσης. Όταν αποσυνδέω τα ακουστικά επανέρχεται ο ήχος κλήσης. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ. ----------------------- Ψάχνοντας είδα ότι σε πολλά τηλέφωνα samsung υπάρχει αυτό και δεν πρόκειται για ρύθμιση ή βλάβη. Και το ερώτημα πλέον είναι πως θα το ακούμε με ακουστικά ή θα πρέπει όταν οδηγούμε να προσπαθούμε τότε να συνδέσουμε τα ακουστικά; Δες αν με τη σύνδεση των ακουστικών ενεργοποιείται και το αντίστοιχο προφίλ αυτόματα... Ίσως αν βάλεις ήχο κλήσης σε αυτό το προφίλ να παίξει... θα το δοκιμάσω και εγώ πάντως και θα επανέλθω... Παράθεση Take me out to the Ballgame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Εμένα προσωπικά δεν με εξηπηρετεί το θέμα "touch screen", οπότε όταν με το καλό φτιάξω την camera, σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το D880. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μετά από μία εβδομάδα χρήσης θα πρόσθετα και εγώ: Επιτέλους γλίτωσα από δύο κινητά. Τα εικονικά πλήκτρα είναι μεγάλα, το ευρετήριο λειτουργεί εύκολα και γενικά η διαχείριση των δύο καρτών είναι εύκολη υπόθεση. Θα συμφωνίσω με τον Περσέα με τις προτάσεις που κάνει... Ελπίζω ότι το επόμενο μοντέλο θα είναι καλύτερο από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Σήμερα αγόρασα τον προκάτοχό του. Δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί το D980 λόγω την οθόνης αφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eazy Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Σήμερα αγόρασα τον προκάτοχό του. Δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί το D980 λόγω την οθόνης αφής. έχει wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue1975 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 έχει wi-fi? Οχι δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το 880 και σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στο 980 λόγω τον 2 καρτών! Το μεγάλο μου πρόβλημα με το 880 όμως είναι ότι είναι ποιο αργό και απο την καθυστέρηση! Απίστευτα αργός ο "επεξεργαστής" του,μέχρι και μια ακύρωση κλήσεων καμιά φορά επειδή επέλεξα λάθος κάρτα κάνει τουλάχιστον μισό λεπτό να αντιδράση! Με το 980 πως είναι τα πράγματα ? Επίσης,μήπως γνωρίζετε άλλη μάρκα πλην της Samsung που να βγάζει κινητό με 2 κάρτες SIM ? Βρήκα βασικά ένα LG KS660 αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα! Ευχαριστώ! Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το 880 και σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στο 980 λόγω τον 2 καρτών! Το μεγάλο μου πρόβλημα με το 880 όμως είναι ότι είναι ποιο αργό και απο την καθυστέρηση! Απίστευτα αργός ο "επεξεργαστής" του,μέχρι και μια ακύρωση κλήσεων καμιά φορά επειδή επέλεξα λάθος κάρτα κάνει τουλάχιστον μισό λεπτό να αντιδράση! Με το 980 πως είναι τα πράγματα ? Επίσης,μήπως γνωρίζετε άλλη μάρκα πλην της Samsung που να βγάζει κινητό με 2 κάρτες SIM ? Βρήκα βασικά ένα LG KS660 αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν το βλέπω να έρχεται Ελλάδα! Ευχαριστώ! Θα το χαρακτήριζα αρκετά γρήγορο στις αντιδράσεις του. Άμεσα γίνεται για παράδειγμα η ακύρωση της κλήσης. Υπάρχει και το DX900 της Acer αλλά δεν θα στο συνιστούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts