jgkvafes Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Γιατί ο καθένας έχει τα γούστα του. Εγώ έχω (τα σημαντικά με bold. τα άλλα μπορεί να μην είναι και τα καλύτερα στο είδος τους..): aSettings, αλλάζει flight mode,bluetooth,wifi,gps,brightness... astro (file manager), atrackdog, market updates checker bubble, αλφάδι buddymob, το μέλλον cellfinder, βρίσκει την κεραία κινητής που είσαι συνδεδεμένος cinema, βιντεο compare everywhere, barcode check... online product search κλπ convertdroid μετατροπές dev tools, για όποιον καταλαβαίνει firepin, φίλοι στο χάρτη κλπ gps tracker, ανεβάζει μόνιμα τη θέση σου σε ενα site για να το βλεπεις/οι φίλοι σου/βρεις το κλεμένο κιν σου jetcet pdf klaxon, alarm με fade in missed call, ρυθμίζει τα χρώματα των leds οταν ερχεται μηνυμα email κληση... my maps editor, φίλοι στο χάρτη κλπ mylite, φακός nagare, audio streaming netcounter μετράει data sent/recieved oi countdown, opera mini, orienteer, πυξίδα και ίσως άλλα, αδοκίμαστο σχεδόν. parkmark, σημειώνεις που παρκαρες και μετα το βρισκεις με ραντάρ ή χάρτη pixelpipe, sharing to social networks radar must service viewer, για όποιον καταλαβαίνει speedO, ταχύμετρο, αδοκίμαστο ακόμα terminal emulator, για όποιον καταλαβαίνει tetherbot (για internet sto PC meso g1), toggle gps, togglewifi, ό,τι λένε, με ένα κλικ μονο toodo,todo lists translate, tts service, text to speach twidroid, twitter read/update watts, battery usage analyser weatherbug, καιρός! βρίσκει που βρίσκεσαι και σου δίνει πρόβλεψη Tip: με τα dev tools μπορείς να ενεργοποιήσεις την πυξίδα να φαίνεται στα google maps! το gps tracker εχει επιλογη να ενεργοποιείται με sms! τέλειο για κλοπες.. Για πιο προγραμμα gps tracker μιλάτε? Εγώ γνωρίζω το 3dtracking αλλα δεν εχει τέτοιες δυνατότητες. Παράθεση jgkvafes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Google latitude, glympse... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) froyo στο G1 απο τον cyanogen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=722801 μια συμβουλη για οσους βαλουν τη froyo του cyanogen σε magic-G1.Oταν τελειωσετε με το sign in αφηστε το κινητο συνδεδεμενο στο ιντερνετ με wifi για αρκετη ωρα γιατι στο background κατεβαζει οτι ειχατε κατεβασει στο μαρκετ παλιοτερα.Αν πατε να εγκαταστησετε χειροκινητα ολες τις εφαρμογες θα εχετε fc's.επισης θα πρεπει να εχετε επιλεξει που θα κανει εγκατασταση τις εφαρμογες σας απο τις ρυθμισεις-cyanogenmod settings Edited July 11, 2010 by sardas Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi76 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Καλησπέρα παιδιά!!! Έχουμε κανένα νέο από το FROYO? Εγώ το πέρασα αλλά δεν μου περνάει αρκετά apps όπως το Market Αν κάποιος ξέρει τίποτα ας ενημερώσει Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Καλησπέρα παιδιά!!! Έχουμε κανένα νέο από το FROYO? Εγώ το πέρασα αλλά δεν μου περνάει αρκετά apps όπως το Market Αν κάποιος ξέρει τίποτα ας ενημερώσει Ευχαριστώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=722801 περασες το gapps πανω απο τη ρομ?εκει βρισκεται το μαρκετ και ολα τα google apps Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi76 Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Το πέρασα κανονικά. Η sdcard πόσα GB πρέπει να είναι? Εχει σχέση αυτό? Γιατί έχω βάλει 1GB μνήμη Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Το πέρασα κανονικά. Η sdcard πόσα GB πρέπει να είναι? Εχει σχέση αυτό? Γιατί έχω βάλει 1GB μνήμη Thanx οχι δεν εχει σχεση η sd,εγκαθιστανται στη μνημη του τηλεφωνου(γι'αυτο χρειαζεται και το danger spl στο g1 για να χωρανε τα παντα).Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι wipe και εγκατασταση απο την αρχη.Εγω παντως δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi76 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Τελικά όλα καλά!!! Απλά ήθελε παλαιοτερη έκδοση των Google apps. Στην καινούρια έκδοση κάτι έχουν κάνει με τους Maps και δεν χωράνε όλα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 To G1 τώρα τελευταία μου κάνει κολπάκια... συγκεκριμένα δεν καταδέχεται να συνδεθεί σε 2g δίκτυο παρά μόνο σε 3g! Το έχω δοκιμάσει τόσο με wind όσο και με cosmote και έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά... υποπτεύομαι ότι θα είναι hardware το πρόβλημα απλά θέλω να αποκλείσω οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.. έχω δοκιμάσει φυσικά τα 2 τελευταία radios, να κάνω full wipe και format μέχρι και το sd... δοκίμασα CM eclair, CM froyo και μία άλλη πάλι froyo αλλά τίποτα... κάπου πήρε το μάτι μου να αναφέρουν σε ένα forum για RIL Settings αλλά με μπέρδεψε λίγο.. μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 καλησπέρα, από δεύτερα τρίτη περιμένω ένα G1 ενός φίλου που δεν το χρησιμοποιεί και θα μου το δώσει.το μόνο που γνωρίζω είναι ότι δεν είναι κλειδωμένο άρα μπορεί να κάνει κλήσεις κανονικά. όταν το πάρω θα χρειαστώ κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω sync με το pc? τι εφαρμογές πρέπει να του βάλω μεσα? αυτά τα λίγα για αρχή. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 μολις ηρθε το g1 και εχουμε 2 προβληματακια.. 1)το wifi δεν ανοιξει και λεει unable to turn on wifi 2) δεν αναγρορισει τιν micro sd και λεει inster a new one. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω ?? επησεις τι ρυθμησει θελει για να εχει ιντερνετ με whats up απο το 3g??? (εχει την 1.6 επανω.) ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλησπέρα συνονόματε! Μήπως να δοκιμάσεις να κάνεις ενα hard reset; Πρόσεξε μήπως έχεις τίποτα σημαντικά δεδομένα που θα πρέπει να σώσεις... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 μολις ηρθε το g1 και εχουμε 2 προβληματακια.. 1)το wifi δεν ανοιξει και λεει unable to turn on wifi 2) δεν αναγρορισει τιν micro sd και λεει inster a new one. εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω ?? επησεις τι ρυθμησει θελει για να εχει ιντερνετ με whats up απο το 3g??? (εχει την 1.6 επανω.) ευχαριστω πολυ!!! καταρχας πες μου αν εχει την επισημη 1.6 πανω ή αν ειναι rooted και εχει καποια custom rom. την καρτα βγαλτην και κανε ενα format στο pc χρησιμοποιωντας καποιο card reader,αφου πρωτα αντιγραψεις ολα τα αρχεια που εχει μεσα αν τα χρειαζεσαι. για τις ρυθμισεις της cosmote κοιτα εδω http://androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=5&t=130 Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) λοιπων hart reset αν δεν κανω εκανα (erase data, kai factory reset) κατι τετιο ελεγε δεν ξερω αν φοραει την επησημη ρομ επανω η καπια αλλη...(πως μπορω να το δω?) την καρτα την εκανα ενα φορματ αλλα και παλι τιποτα... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Edited January 3, 2011 by vasilis15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 λοιπων hart reset αν δεν κανω εκανα (erase data, kai factory reset) κατι τετιο ελεγε δεν ξερω αν φοραει την επησημη ρομ επανω η καπια αλλη...(πως μπορω να το δω?) την καρτα την εκανα ενα φορματ αλλα και παλι τιποτα... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! ναι αυτο που εκανες ειναι το hard reset.κοιτα στις εφαρμογες σου αν υπαρχει καποια που λεγεται superuser.Aν υπαρχει, το κινητο ειναι rooted και πιθανοτατα φοραει καποια custom rom. Οσο για την καρτα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις καποια αλλη και να δεις αν την αναγνωριζει το κινητο. Βεβαια μπορεις να αποφυγεις ολα τα παραπανω αν ρωτησεις το φιλο σου που σου το εδωσε :lol::lol::lol: Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) To κινητό δεν είναι root. Δωκιμασα2 κάρτες κι δεν είδε καμία... Μήπως έχει Κανείς καμία ιδέα για το τι ι μπορεί να έχει ; σημερα πηρα μια καινουρια sd την εκανα φορματ στο pc και παλι τιποτα... δεν την βλεπει καθολου... τι μπορει να φταιει? επισης που να περασω τις ρυθμησεις για το ιντερνετ? Edited October 9, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 σημερα πηρα μια καινουρια sd την εκανα φορματ στο pc και παλι τιποτα... δεν την βλεπει καθολου... τι μπορει να φταιει? επισης που να περασω τις ρυθμησεις για το ιντερνετ? μενου -ρυθμισεις-ασυρματο και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης. επισης κοιτα και μενου-ρυθμισεις-καρτα sd και αποθηκευτικος χωρος-προσαρτηση καρτας sd,μηπως και διορθωθει το προβλημα με την καρτα(αν και δεν νομιζω) Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) μενου -ρυθμισεις-ασυρματο και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης. επισης κοιτα και μενου-ρυθμισεις-καρτα sd και αποθηκευτικος χωρος-προσαρτηση καρτας sd,μηπως και διορθωθει το προβλημα με την καρτα(αν και δεν νομιζω) βαζω τις ρυθμησεις εκει περα και δεν γινετε τιποτα...(εχω vodafone cu) εσισηε ολες οι επιλογες που εχει για την καρτα μνημης που τις βγαζει γκρι και δεν μπορω να τις πατησω... αν ειναι ευκολο να μου λετε τις ονομασιεσ στα αγγλικα γιατι εχω αγγλικα στη συσκευη. Edited January 4, 2011 by vasilis15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 βαζω τις ρυθμησεις εκει περα και δεν γινετε τιποτα...(εχω vodafone cu) εσισηε ολες οι επιλογες που εχει για την καρτα μνημης που τις βγαζει γκρι και δεν μπορω να τις πατησω... αν ειναι ευκολο να μου λετε τις ονομασιεσ στα αγγλικα γιατι εχω αγγλικα στη συσκευη. φιλε μου μιλα καλυτερα με αυτον που στο εδωσε γιατι ετσι οπως μου τα λες δεν δουλευει τιποτα Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Τις ρυθμησεισ για το Ίντερνετ τις έβαλα επιτέλους. Τώρα με την κάρτα μνήμης και τι wifi τι μπορει να συμβαίνει ; (είναι θέμα hardware ή software ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? δουλεύει καλά??? Edited October 8, 2011 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 HTC Dream, Το πρώτο Android κινητό τρέχει Ice Cream Sandwich Το πρώτο κινητό που κυκλοφόρησε με το λειτουργικό σύστημα Android ήταν το T-Mobile G1 (HTC Dream) και το έχω ακόμα στα χέρια από το 2008 σε άριστη κατάσταση από το 2008. Δείτε το σε αυτό το βίντεο να τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich με τον επεξεργαστή 528MHz και τη μνήμη RAM 192MB! Μέλλον και παρελθόν σε ένα βίντεο. http://techblog.gr/mobile/htc-dream-t-mobile-g1-ice-cream-sandwich-1182/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Για να δουμε τι θα δουμε, μου φενεται δυσκολο να πλησιασει wm και apple, σε καμια 2 ετια ................. Είχες μεγαλο δικιο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ας ελπίσουμε ότι θα βγει κάτι καλό από όλη την ιστορία Ε, κάτι έγινε... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Χαχα φοβερό flash back μας έκανες! Θα θελα να ξερα ποσοι απο εμας τρέχουν ακόμα android :D I do at least... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts