fonaklas Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ο ήχος μόνο όταν χτυπάει μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ο ήχος μόνο όταν χτυπάει μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλός. Είναι όντως χαμηλός...Χτες πέρασα και το πρώτο βίντεο στο τηλέφωνο και το έπαιξα με το Meridian video player. Τρομερή ποιότητα αναπαραγωγής. Το βίντεο το κωδικοποίησα σε mp4 φορματ σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Έχω φτάσει κανα 2 φορές στα όρια της μνήμης (με εγκατάσταση εφαρμογών) και δεν είναι ωραίο. Αλλά μπορείς να τις βάζεις και στην SD θεωρητικά... ΑΝ φτάσεις το όριο. Από ταχύτητα ναι, καλά είναι, αλλά μετά από browser αν παω στο home δυσκολεύεται άπειρα και κάνει 10" τουλάχιστον... Νομίζω είναι θέμα μνήμης, την αδειάζει από browser. Δεν το παθαίνει κανείς? Να βλέπω home screen χωρίς εικονίδια για ώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Έχω φτάσει κανα 2 φορές στα όρια της μνήμης (με εγκατάσταση εφαρμογών) και δεν είναι ωραίο. Αλλά μπορείς να τις βάζεις και στην SD θεωρητικά... ΑΝ φτάσεις το όριο. Από ταχύτητα ναι, καλά είναι, αλλά μετά από browser αν παω στο home δυσκολεύεται άπειρα και κάνει 10" τουλάχιστον... Νομίζω είναι θέμα μνήμης, την αδειάζει από browser. Δεν το παθαίνει κανείς? Να βλέπω home screen χωρίς εικονίδια για ώρα.. Φυσικά και το παθαίνω και εγώ. Δεν έχω καταφέρει να κάνει 10" αλλά 3" με 4" το κάνω συχνά. Πότε θα βγουν και πληκτρολόγια για άλλες γλώσσες να καταφέρουμε να γράψουμε και ελληνικά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Φυσικά και το παθαίνω και εγώ. Δεν έχω καταφέρει να κάνει 10" αλλά 3" με 4" το κάνω συχνά. Πότε θα βγουν και πληκτρολόγια για άλλες γλώσσες να καταφέρουμε να γράψουμε και ελληνικά??? Φαντάζομαι αφότου βγεί το Cupcake. Τώρα και να γράψεις ένα πληκτρολόγιο, δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιείς σε όλες τις εφαρμογές, αφού δεν το υποστηρίζει το λειτουργικό. Από την στιγμή που θα μπορείς να φέρεις ανα πάσα στιγμή πληκτρολόγιο στην οθόνη, δεν νομίζω να είναι δύσκολο να γραφτεί ελληνικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Φαντάζομαι αφότου βγεί το Cupcake. Τώρα και να γράψεις ένα πληκτρολόγιο, δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιείς σε όλες τις εφαρμογές, αφού δεν το υποστηρίζει το λειτουργικό. Από την στιγμή που θα μπορείς να φέρεις ανα πάσα στιγμή πληκτρολόγιο στην οθόνη, δεν νομίζω να είναι δύσκολο να γραφτεί ελληνικό πληκτρολόγιο. Εγώ δεν το εξήγησα καλά...Εννοώ το hardware keyboard να γράφει και Ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_ioa Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Με μεγαλη μου χαρα σας δινω το link για το updte του RC8uk σε RC9 . http://rapidshare.com/files/204891929/signed-TMI-RC9-from-TMUK-RC8.a37580e9.zip Διαδικασια. 1.Κατεβαστε το αρχειο. 2.Συνδεστε το G1 με το usb καλωδιο και καντε mount. 3.Αντιγραψτε το αρχειο που κατεβασατε στην sd card του κινητου και μετονομαστε το σε update.zip 4.Αποσυνδεστε το καλωδιο & σβηστε το κινητο και περιμενετε 1'. 5.Κρατηστε πατημενο το HOME+OnOff μεχρι να αναψει η οθονη. 6.Περιμενετε μεχρι να εμφανιστει η οθονη του update . 7.Πατηστε ALT+L 8.Πατηστε ATL+S 9.Περιμενετε να ολοκληρωθει η διαδικασια. 10.Μολις σας προτρεψει το κινητο πατηστε Home+Back για Reboot. 11.Μεχρι να επανελθει η επιφανεια εργασιας του κινητου μην πατησετε τιποτε. Ετοιμοι! Παράθεση Η επανασταση του Android εχει αρχισει. Εισαι μαζι μας ή εισαι με τους αλλους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 bgike to url tou UK update http://android.clients.google.com/updates/signed-TMI-RC9-from-TMUK-RC8.a37580e9.zip metonomaste to se update kai balte to sthn sd HOME +power ALT L ALT S kai kales kardies Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 bgike to url tou UK update http://android.clients.google.com/updates/signed-TMI-RC9-from-TMUK-RC8.a37580e9.zip metonomaste to se update kai balte to sthn sd HOME +power ALT L ALT S kai kales kardies Εγώ που το έχω κάνει root και έχω βάλει RC8 JF όταν πάω να κάνω αναβάθμιση βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού και σταματάει...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Εγώ που το έχω κάνει root και έχω βάλει RC8 JF όταν πάω να κάνω αναβάθμιση βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού και σταματάει...:mad: Esy perimeneis to update apo Jesus kai oxi to official opote perimeneis ligo akoma Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danagnostopoulos Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Δεν σκοπεύω να κάνω διαφήμηση... αλλά όποιος skroutz-arei to Dream θα το βρει στην αμερικάνικη έκδοση του σε ελληνικά μαγαζιά ακόμα και με one day delivery ξεκινόντας από 450 € καινούριο.... για όποιον δεν θέλει να μπλέκει με ebay, δασμούς πιστωτικές και αναμονές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_ioa Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Δεν σκοπεύω να κάνω διαφήμηση... αλλά όποιος skroutz-arei to Dream θα το βρει στην αμερικάνικη έκδοση του σε ελληνικά μαγαζιά ακόμα και με one day delivery ξεκινόντας από 450 € καινούριο.... για όποιον δεν θέλει να μπλέκει με ebay, δασμούς πιστωτικές και αναμονές.... Σωστα! Γιατι να πληρωσει κανεις 250 με 300 Ευρω και να το παρει απο εξωτερικο και να περιμενει 1 εβδομαδα να του ερθει απο Αγγλια π.χ. , οταν μπορει να το παρει απο Ελλαδα απο 450 Ευρω και ανω μεσα σε μια ημερα . Πατε καλα ρε παιδια . Τι δασμοι και τι μπλεξιμο τσαμπουνατε. Ελα να συνελθουμε λιγο. Παμε.....:clap::clap: ΣΗΜ: Στην Αμερικανικη εκδοση του G1 το dialer δεν ειναι οπως στο Αγγλικο-Γερμανικο. 450 Ευρω οι εξυπνοι στην Ελλαδα το πουλανε και με Αμερικανικο dialer. ΟΥΟΥΟΥ ΡΕ ΟΥΟΥΟΥ!!! Παράθεση Η επανασταση του Android εχει αρχισει. Εισαι μαζι μας ή εισαι με τους αλλους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Βγήκε και το update σε rc9 απο jesus freak... εδώ!!!! Αλλαγές που βλέπω: 1)Το IM έχει πλέον μόνο Google talk 2)Έχει προστεθεί Sim application toolkit και υποστηρίζετε κανονικά το cosmote 2in1 3)Όταν πάω στο http://www.google.com/latitude λέει εκκίνηση εφαρμογής και ξεκινάν οι χάρτες, Δεν βρήκα πουθενά κάτι όμως στην εφαρμογή χάρτες... Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Και ΝΑΙ!!!! επιτέλους έστειλα και έλαβα MMS σε cosmote με την νέα έκδοση RC9... Παραθέτω ρυθμίσεις: Φτιάχνουμε ένα Access point που το ονομάζουμε cosmote internet με τις εξής ρυθμίσεις: APN: 3g-internet MCC: 202 MNC: 01 APN TYPE: default Φτιάχνουμε ένα δεύτερο Access point που το ονομάζουμε cosmote mms με τις εξής ρυθμίσεις: APN: mms SERVER: * (αυτό δε ξέρω κατά ποσο χρειάζετε, εγώ το έχω πάντως) MMSC: http://195.167.065.220:8002 MMS proxy: 010.010.010.020 MMS port: 8080 MCC: 202 MNC: 01 APN type: mms Αποθηκεύστε τα, κάντε ένα restart και είστε έτοιμοι...Προσοχή, σε RC8 δεν δουλεύουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Τέλεια. Μέχρι τώρα αυτά είχα, (σε RC8 και στην Γερμανική που είχα στην αρχή) αλλά δεν δούλευαν. Αντε να δούμε τώρα στην 9 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 HTC Magic is UP... http://www.htc.com/www/product/magic/specification.html Σε σχεση με το G1, εχει περισσότερη μνήμη ROM/RAM, ειναι πιο ελαφρύ και εχει καλύτερη μπαταρία:D http://www.engadget.com/2009/02/17/htc-magic-in-depth-hands-on-with-video/ http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/htc-magic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Όλα καλά με την καινούργια αναβάθμιση... Αν βρούμε και τρόπο να γράφουμε Ελληνικά τότε θα είναι υπερπλήρες το κινητό μας... Επίσης παρατηρώ τελευταία να απαξιώνουν εντελώς το κινητό μας στις αγγελίες και να το ζητάν 150 ευρώ... Αξίζει τουλάχιστον 350 μη ψαρώνετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniior_Juan Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Γενικα,μετα απο ποσο καιρο απο την διαθεση του Magic στην αγορα,πιστευετε οτι θα το δουμε στο ebay ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Γενικα,μετα απο ποσο καιρο απο την διαθεση του Magic στην αγορα,πιστευετε οτι θα το δουμε στο ebay ? Αμεσα :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_ioa Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Όλα καλά με την καινούργια αναβάθμιση... Αν βρούμε και τρόπο να γράφουμε Ελληνικά τότε θα είναι υπερπλήρες το κινητό μας... Επίσης παρατηρώ τελευταία να απαξιώνουν εντελώς το κινητό μας στις αγγελίες και να το ζητάν 150 ευρώ... Αξίζει τουλάχιστον 350 μη ψαρώνετε... +10000 φιλε μου. Το απαξιωνουνε οι βλακες που δεν ξερουνε τι τους γινεται. Το κινητο ειναι κορυφη. Σιγα μην τους το χαρισουμε με 150 Ευρω. Εδω εγω, μολις πηρα το G1 και εβαλα να πουλησω το HTC P3300 που ειχα πριν το πουλησα μεσα σε 1 εβδομαδα στα 165 Ευρω χαλαρα. Και θα δωσουμε το G1 150 . Τι λενε ρε , ημαρτον! Παράθεση Η επανασταση του Android εχει αρχισει. Εισαι μαζι μας ή εισαι με τους αλλους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Και ΝΑΙ!!!! επιτέλους έστειλα και έλαβα MMS σε cosmote με την νέα έκδοση RC9... Παραθέτω ρυθμίσεις: Φτιάχνουμε ένα Access point που το ονομάζουμε cosmote internet με τις εξής ρυθμίσεις: APN: 3g-internet MCC: 202 MNC: 01 APN TYPE: default Φτιάχνουμε ένα δεύτερο Access point που το ονομάζουμε cosmote mms με τις εξής ρυθμίσεις: APN: mms SERVER: * (αυτό δε ξέρω κατά ποσο χρειάζετε, εγώ το έχω πάντως) MMSC: http://195.167.065.220:8002 MMS proxy: 010.010.010.020 MMS port: 8080 MCC: 202 MNC: 01 APN type: mms Αποθηκεύστε τα, κάντε ένα restart και είστε έτοιμοι...Προσοχή, σε RC8 δεν δουλεύουν!!! Δυστυχώς εμένα δεν μου δουλεύουν. Δεν μπορώ να κατεβάσω το ΜΜΣ που μου έστειλαν. Συνεχώς μου λέει αποτυχία :( Μήπως πρέπει να κάνω και καμιά άλλη ρύθμισή (to RC9 έχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Δυστυχώς εμένα δεν μου δουλεύουν. Δεν μπορώ να κατεβάσω το ΜΜΣ που μου έστειλαν. Συνεχώς μου λέει αποτυχία :( Μήπως πρέπει να κάνω και καμιά άλλη ρύθμισή (to RC9 έχω) Εμένα είναι rooted το τηλέφωνο, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο... Επίσης σου προτείνω να σβήσεις τα 2 APN και να τα ξαναφτιάξεις... Πρόσεξε να βάλεις τις ρυθμίσεις ακριβώς όπως τις έχω...Στη συνέχεια κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε... Επίσης εμένα σήμερα το πρωί όταν άνοιξα τους χάρτες μου έβγαλε μήνυμα και το latitude πλέον λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Και εμένα rooted είναι. Το δοκίμασα και αυτό. Εσβησα τις ρυθμίσεις. Reboot. Τις πέρασα πάλι. Reboot. Τζίφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Και εμένα rooted είναι. Το δοκίμασα και αυτό. Εσβησα τις ρυθμίσεις. Reboot. Τις πέρασα πάλι. Reboot. Τζίφος Σβήσε το παλιό ΜΜΣ και δοκίμασε να στείλεις και να λάβεις ένα καινούργιο... Εμένα εδώ και μια ώρα έχει φάει κόλλημα το google maps και με δείχνει στην Αμερική:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Σβήσε το παλιό ΜΜΣ και δοκίμασε να στείλεις και να λάβεις ένα καινούργιο... Εμένα εδώ και μια ώρα έχει φάει κόλλημα το google maps και με δείχνει στην Αμερική:lol: Τυχερέ!!. Το δικό σου G1 είναι ξαδερφάκι του Χορταρέα. Βλέπει το μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts