cmavr8 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Για το ανεπίσημο δες παραπάνω, έχω δώσει λινκ! Για το επίσημο απλά περιμένεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Για το ανεπίσημο δες παραπάνω, έχω δώσει λινκ! Για το επίσημο απλά περιμένεις... Και ποιο είναι το επίσημο site????? Η υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει τη δουλειά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Τo update επίσημα θα έρθει ΟΤΑ (over the air). Δεν ξέρω αν μπορείς να το βάλεις αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 fantazomai to OTA tha einai mono gia t-mobile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Για όλους έχει... Απλά ίσως αργήσει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Μερικές παρατηρήσεις. Προσοχή αν αγοράσετε το κινητό, απο Γερμανία ή άλλες (πλην Αγγλίας) ευρωπαικές χώρες, τότε το κινητό έρχεται με το firmware 1.1 και ΔΕΝ γίνεται root (τουλάχιστον ακόμη) οπότε δεν μπορούν να περαστούν custom boots. Οι πρώτες εντυπώσεις με το κινητό είναι οτι είναι απλά 2 κλάσεις πάνω από το προηγούμενο (HTC 3600) (τουλάχιστον στα βασικά) . Λίγο χαμηλό το ringtone μου φαίνεται Πρέπει να δω και ποιά απο τα άπειρα apps χρειάζομαι. Το κακό είναι οτι δεν μπορώ να τα κάνω browse απο το pc μου αφού το android/market έχει ελάχιστα apps στην σελίδα του σε σχέση με το τι υπάρχει στο μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Όχι! Έχει ξεκλειδωθεί το root! Δείτε εδώ Το ringtone ναι, το εχω μονιμα στο φουλ.. (ισως να φταίει και ο συγκεκριμένος ήχος) Υπάρχουν άλλα 2 εναλλακτικά μάρκετς και επιπλέον υπάρχει site που σου κάνει browse το original market από το pc... αν δεν τα βρεις θα σου τα βρω εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniior_Juan Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Παιδια,προτεινετε να παρω το τηλεφωνο unlocked ή ειναι ευκολο να το ξελκειδωσω απο καποιο site ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_ioa Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Παιδια,προτεινετε να παρω το τηλεφωνο unlocked ή ειναι ευκολο να το ξελκειδωσω απο καποιο site ? Ειναι προτιμοτερο να παρεις κλειδωμενο καθοτι 1ον) το πιο πιθανον ειναι πως θα το βρεις σε λιγοτερο πιο χαμηλη τιμη 2ον) 1 κινητο ξεκλειδωτο ισως να σημαινει πως το παιδεψε αρκετα ο κατοχος του καθως δεν θα ξερεις τι ακριβως του εχει κανει. Αλλωστε ειναι πανευκολο και με 15-20 Ευρω το ξεκλειδωνεις και ξερεις ακριβως τι εχεις κανει επανω στην συσκευη σου. Εγω κλειδωμενο το πηρα και μεσω ενος site εστειλα το IMEI της συσκευης μου πληρωσα 20 Ευρω μου εστειλαν τον κωδικο για το unlock επειτα απο 3-4 ωριτσες και ΕΤΟΙΜΟΣ. Παράθεση Η επανασταση του Android εχει αρχισει. Εισαι μαζι μας ή εισαι με τους αλλους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Όχι! Έχει ξεκλειδωθεί το root! Δείτε εδώ . Όχι αυτά ισχύουν για το αγγλικό και το αμερικάνικο. Το ευρωπαικό ΔΕΝ έχει γίνει root. Δες εδώ Είμαι παθών και ξέρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ωχ ναι... λάθος μου. (χθες συνειδητοποίησα ότι βγήκε στην ευρώπη να φανταστείς...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Για νορμάλ χρήση (email, contact sync, calendar sync και λιγο browsing) το πρόγραμμα με τα 200ΜΒ είναι αρκετό? Έχει κανείς καμιά εμπειρία στο θέμα (τα 5GB μου φαίνονται πολλά για τέτοια χρήση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Υπέρ αρκετό. Θα βλέπεις και youtube και χάρτες. (δεν ξέρω ποσο καταναλώνουν οι χάρτες) Δες πόσο κατεβάζεις από wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsman69 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Παιδια,προτεινετε να παρω το τηλεφωνο unlocked ή ειναι ευκολο να το ξελκειδωσω απο καποιο site ? Αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα λευκό (uk) και ένα μαύρο (us) και τα δυο καινούργια και ξεκλείδωτα!! Σε λογική τιμή !!!! Στείλε μου P.M. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Λοιπόν, οι προηγούμενες μετρήσεις μου ήταν ανακριβείς. Είχα ανοιχτό bluetooth, 3G, google chat και twitter (τσεκάρει κάθε 3 λεπτά). Χθες έκλεισα τα παραπάνω, και με ελαφριά χρήση έκαψε σε 26 ώρες (7 ώρες flight mode) μόνο 50% της μπαταρίας! Θα συνεχίσω τις δοκιμές, ανοίγοντας ένα-ένα τα services. Πάντως, σαν κανονικό κινητό (χωρίς gprs αλλά με μεγάλη touchscreen) θα κρατάει εύκολα ένα τριήμερο... Τώρα αν θες gprs/3g κόλπα, gps κλπ καλό είναι να έχεις έναν ηλιακό φορτιστή μαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos0010 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Το G1 που μολις αγορασα ειναι hardware κλειδωμενο......Τι να κανω παιδια...δεν κατεχω και πολυ...Σας παρακαλω βοηθηστε με!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Αν κοίταζες στην υπογραφή του ΑΚΡΙΒΩΣ πιο πάνω post, θα είχες βρει τη λύση :rolleyes: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniior_Juan Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Οσον αφορα την χωρητικοτητα της μνημης,δεχεται πανω απο 8GB,δηλ 16 GB ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Με κανονική χρήση, gprs (emails synchronization), bluetooth και google maps-latitude να κάνει updates, έβγαλε 20 ωρες (28 ωρες πλην 8 σε flight mode) και ειναι στο 25%. (και δεν ηταν καν καλή φόρτιση, ολονύχτια) Επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου ότι του ζητάω πολλά και γι αυτό πεθαίνει η μπαταρία. :D Άντε να δω πόσο θα κρατήσει τώρα που θα έχω ανοιχτό chat, twitter και 3G... :cry: Οσον αφορα την χωρητικοτητα της μνημης,δεχεται πανω απο 8GB,δηλ 16 GB ? ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniior_Juan Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Και κατι αλλο,για να δω ας πουμε ενα βιντεο σε landscape mode πρεπει το πληκτρολογιο να ειναι ανοικτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_ioa Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Και κατι αλλο,για να δω ας πουμε ενα βιντεο σε landscape mode πρεπει το πληκτρολογιο να ειναι ανοικτο ? Οχι δεν χρειαζεται γυρναει μονο του αναλογως πως κρατας το "τηλεφωνο". Λοιπον παιδια αυτο μονο τηλεφωνο δεν ειναι. :) Για εμενα κανει τα παντα. Παράθεση Η επανασταση του Android εχει αρχισει. Εισαι μαζι μας ή εισαι με τους αλλους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniior_Juan Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Απο οτι φαινεται ανακοινωθηκε το G2 ή αλλιως HTC Magic : http://androidcommunity.com/vodafone-htc-magic-announced-second-android-smartphone-20090217/ Γενικα δεν βρισκω διαφορες με το G1,εκτος απο το οτι δεν εχει πληκτρολογιο,και οτι εχει virtual πληκτρολογιο wide και τραβαει και βιντεο,αλλα ελπιζω τα δυο τελευταια αφου ειναι θεμα λογισμικου με καποιο update να περασουν και στο G1. Αν η τιμη ειναι πανω απο 400-450 ευρω και πολλα λεω,δεν πιστευω οτι αξιζει,σε σχεση με το G1 που το βρισκεις κατα μεσο ορο στα 300-350 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Απο οτι φαινεται ανακοινωθηκε το G2 ή αλλιως HTC Magic : http://androidcommunity.com/vodafone-htc-magic-announced-second-android-smartphone-20090217/ Γενικα δεν βρισκω διαφορες με το G1,εκτος απο το οτι δεν εχει πληκτρολογιο,και οτι εχει virtual πληκτρολογιο wide και τραβαει και βιντεο,αλλα ελπιζω τα δυο τελευταια αφου ειναι θεμα λογισμικου με καποιο update να περασουν και στο G1. Αν η τιμη ειναι πανω απο 400-450 ευρω και πολλα λεω,δεν πιστευω οτι αξιζει,σε σχεση με το G1 που το βρισκεις κατα μεσο ορο στα 300-350 ευρω. Αυτο θα το τσιμπήσω σίγουρα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annihilator Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Τελικά κατάφερα να κανω activation μέσω μιας κάρτας wind που είχα αφου οι ρυθμίσεις δεν δουλευαν σε εκείνη τη φάση. ΜΕΤΑ όμως το activation δοκίμασα τις ΙΔΙΕΣ και δουλεύουν 100% Αυτές είναι: APN: wap proxy: 10.10.10.10 port: 8080 username: [blank] password: [blank] mcc: 202 mnc: 01 apn type: [blank] Έχω συμβόλαιο cosmote εταιρικό. Ξέρει κανείς αν μπορώ να επιλέξω να μην κάνει χρήση του gprs; Τωρά απλά αλλάζω κάποια από τις ρυθμίσεις ώστε να μην μπορεί να μπει. υγ: Ρυθμίσεις για mms έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 κλείσε όλα τα synchronization, 3g (για να κατεβάζει πιο αργά και να βλέπεις)... αλλα σιγουρα κάτι θα κατεβάζει πάλι. Έτσι όπως λες είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts