kostasaig Δημοσιεύτηκε August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2008 Καλημέρα... Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογη SPB shell σε ενα lg ks20 και έχω δύο απορίες... Καταρχήν στο μενού που βάζουμε τις επαφές σαν ταχεία κλήση... Πως μπορώ να αλλάξω και να βάλω άλλη επαφη? Και κατά δεύτερον το μενού που έχει με τον καιρό... Με τι σύνδεση κάνει ανανέωση??? Και από τι σελίδα? Ευχαριστώ... Η εφαρμογή βοηθάει πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλημέρα... Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογη SPB shell σε ενα lg ks20 και έχω δύο απορίες... Καταρχήν στο μενού που βάζουμε τις επαφές σαν ταχεία κλήση... Πως μπορώ να αλλάξω και να βάλω άλλη επαφη? Και κατά δεύτερον το μενού που έχει με τον καιρό... Με τι σύνδεση κάνει ανανέωση??? Και από τι σελίδα? Ευχαριστώ... Η εφαρμογή βοηθάει πολύ.. ολες οι αποριες σου ειναι προαπαντημενες εκει ;) http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/?en υπαρχει video tour σε καθε option του προγραμματος. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. August 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Ευχαριστώ πολύ.. Αν και δεν πολυ έβγαλα άκρη θα το δω λίγο καλύτερα... thnx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. September 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω απάντηση... Αν έχει κάποιος την εφαρμογή και μπορεί να βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ελα φίλε μου, κ εγώ το έχω το Spb MObile shell 2.0 στο touch cruise μου κ παει εδώ κ μήνες μια χαρά. Το πρόγραμμα θέλει λιγάκι ψάξιμο κ μετά στα μέτρα σου θα τρέχει πολύ καλά. Στην καρτέλα των επαφών θα πατήσεις το δάχτυλο παρατεταμένα κ θα βγεί νέο μενού.Αυτό μπορείς κ να το κάνεις στο άνω μέρος της καρτέλας με τα προγράμματα για να ορίσεις την σειρά με τις συντομεύσεις. Ψαξτο λίγο, δές κ τα settings κ είναι καλό εργαλείο. Ο καιρός ανανεώνεται όταν έχω σύνδεση στο νετ είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα (έχει κουμπί δια αυτό). Δεν έχω ψάξει΄απο που κάνει ενημέρωση, αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι έχει αρκετές πόλεις ελληνικές κ γενικά η ακρίβεια του θα έλεγα ότι είναι στο 70-80% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. September 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Σε ευχαριστώ..Θα το δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts