stefanw595 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 τα περσινα οταν τα ελυνα σπιτι μου, πιο ευκολα μου φανηκαν. πολυ δυσκολα νομιζω ηταν του 2006. Στην ηρεμια του σπιτιου παντα ειναι πιο ευκολα! Δεν προκειται να ξαναβαλουν τοσο δυσκολα. Φετος εβαλαν πιο ευκολα οποτε λογικα θα τσιμπησουν λιγο παραπανω την φυσικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 τα περσινα οταν τα ελυνα σπιτι μου, πιο ευκολα μου φανηκαν. πολυ δυσκολα νομιζω ηταν του 2006. Σίγουρα στο σπίτι όλα φαίνονται πολύ πιο εύκολα..!! Όσο για το 2006 δε θα το'λεγα... Έχω την εντύπωση ότι ήταν ίδιας αν όχι μικρότερης δυσκολίας σε σχέση με τα φετινά..!!! Στην ηρεμια του σπιτιου παντα ειναι πιο ευκολα! Δεν προκειται να ξαναβαλουν τοσο δυσκολα. Φετος εβαλαν πιο ευκολα οποτε λογικα θα τσιμπησουν λιγο παραπανω την φυσικη. Ναι, όντως και εγώ έτσι πιστεύω..!! Νομίζω έιναι καιρός να δούμε σοβαρά θέματα στη Φυσική... Εχουμε να δούμε απ'το 2006..!!:lol::lol::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Σίγουρα στο σπίτι όλα φαίνονται πολύ πιο εύκολα..!! Όσο για το 2006 δε θα το'λεγα... Έχω την εντύπωση ότι ήταν ίδιας αν όχι μικρότερης δυσκολίας σε σχέση με τα φετινά..!!! Ναι, όντως και εγώ έτσι πιστεύω..!! Νομίζω έιναι καιρός να δούμε σοβαρά θέματα στη Φυσική... Εχουμε να δούμε απ'το 2006..!!:lol::lol::X Ναι οντως απο τοτε εχουμε να δουμε σοβαρα θεματα...Τουλαχιστον δεν κανουν τις βλακειες που εκαναν οπως το 2005 το 3ο θεμα αν δεν κανω λαθος που ειχε καψει πολυ κοσμο τοτε!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Το 4ο θέμα ήταν που έπρεπε να μαντέψεις οτι το σώμα δεν παραμένει ακίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Καλη επιτυχια σε ολους μας του τεχνολογικους & θετικαριους την Δευτερα στην ΦΥΣΙΚΗ κατ..:D Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Οι της θεωρητικής τι πιστεύετε για την Δευτέρα? Πλάτωνας ή Αριστοτέλης? Αριστοτέλης ή Πλάτωνας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Οι της θεωρητικής τι πιστεύετε για την Δευτέρα? Πλάτωνας ή Αριστοτέλης? Αριστοτέλης ή Πλάτωνας? Παιδια μην το κανετε αυτο ειναι οτι χειροτερο να συζητατε λιγες μερες η ωρες πριν την εξεταση για πιθανα θεματα. Αδικα αυτη η διαδικασια σας αγχωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Παιδια μην το κανετε αυτο ειναι οτι χειροτερο να συζητατε λιγες μερες η ωρες πριν την εξεταση για πιθανα θεματα. Αδικα αυτη η διαδικασια σας αγχωνει. Ε,εντάξει! Για προβλέψεις λέμε... Άλλωστε ότι ήταν να διαβάσουμε,το διαβάσαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Οι της θεωρητικής τι πιστεύετε για την Δευτέρα? Πλάτωνας ή Αριστοτέλης? Αριστοτέλης ή Πλάτωνας? πρωταγόρας Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 πρωταγόρας ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ! :D κι εγώ στον Πλάτωνα ποντάρω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ! :D κι εγώ στον Πλάτωνα ποντάρω!:p Επίσης! Ελπίζω να επιβεβαιωθώ...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 πρωταγόρας Πρωταγόρας 4-5/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 βεβαια,απολίγο που είδα τα θέματα φέτος,προς τα αντι-σος ρέπουν..οπότε,μην δείτε κανα "[πολιτικά" κ τρέχεται..προσοχή! Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Και εγώ παιδια Πλάτωνα πιστεύω.. Βέβαια δεν ξέρω τι από τα δύο: Πρωταγόρα ή Πολιτεία.. Θα δείξει.. Ο,τι και να πέσει πάντως εύχομαι σε όλους μας Καλή Επιτυχία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Και εγώ παιδια Πλάτωνα πιστεύω.. Βέβαια δεν ξέρω τι από τα δύο: Πρωταγόρα ή Πολιτεία.. Θα δείξει.. Ο,τι και να πέσει πάντως εύχομαι σε όλους μας Καλή Επιτυχία!! την πολιτεία (τη λάχεση συγκεκριμένα) τη φοβάμαι όσο δεν μπορείς να φανταστείς....σε λίγες ώρες θα δείξει πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefelaki Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 πώς σας φανηκαν τα θέματα, παιδιά; εγώ είμαι 2α λυκειου και απ'ότι είδα τώρα το αγνωστο ήταν βατό... http://www.ypepth.gr/docs/them_arx_kat_c_hmer_no_0906.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 πώς σας φανηκαν τα θέματα, παιδιά; εγώ είμαι 2α λυκειου και απ'ότι είδα τώρα το αγνωστο ήταν βατό... http://www.ypepth.gr/docs/them_arx_kat_c_hmer_no_0906.pdf Το άγνωστο ήταν εύκολο ειναι η αλήθεια! Ειχε μία δυσκολία στην μέση αλλά οι ασκήσεις του ήταν πολύ εύκολες! Και το γνωστό σχετικά εύκολο... Αλλά μη αναμενόμενο! Μα Αριστοτέλης?Και πάλι Ηθικά Νικομάχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 πώς σας φανηκαν τα θέματα, παιδιά; εγώ είμαι 2α λυκειου και απ'ότι είδα τώρα το αγνωστο ήταν βατό... http://www.ypepth.gr/docs/them_arx_kat_c_hmer_no_0906.pdf ναι, βατό ήταν αλλά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν μερικοί να λένε το ίδιο για κάθε μάθημα... όταν κάποιος δεν συμμετέχει στις εξετάσεις τότε είναι φυσικό τα περισσότερα θέματα να του φαίνονται εύκολα... δεν το λέω για εσένα συγκεκριμένα αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Παιδια οσοι δινεται εξετασεις για δωστε μια εικονα για το πως σασ φανηκαν τα θεματα σαυτα τα 5 μαθηματα σε οποια κατευθυνση κιαν ειστε. Πως θα τα χαρακτηριζατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Τεχνολογικη κατευθυνση -Εκθεση: μετρια (το θεμα της εκθεσης ηταν λιγο ασταθες) -Μαθηματικα κατ.: δυσκολα θα τα χαρακτηριζα -Φυσικη κατ.: μετρια προς το δυσκολα -Αοδε: μετρια προς το ευκολα Καλη επιτυχια σε ολους για αυριο..:-) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Έκθεση: πολύ εύκολη θεωρία,λίγο σύνθετο το β ερώτημα της έκθεσης Βιολογία: αντίθετα με τους περισσοτερους εγώ δεν τη βρήκα και τόσο εύκολη κ με παραξένεψε που είχε μόνο θεωρία κ μπλα μπλα κ όχι άσκηση Λογοτεχνία κατ: βατή αν κ δεν ήθελα σαχτούρη Ιστορία κατ: εύκολη κ δεν περίμενα να πάω καλά σ'αυτό το μάθημα Αρχαία κατ: μέτρια..ίσως επειδή δεν ήθελα αριστοτέλη κ αγχώθηκα στο άγνωστο χωρίς λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 *εκθεση: Βατη με ευκολοτερο θεμα εκθεσης απ οτι ισως περιμενα *μαθηματικα γενικης: ευκολα. με βολεψε που δεν ειχε κ τοσο πιθανοτητες * >> κατευθυνση: μετρια προς δυσκολα, ειδικα το τεταρτο θεμα το γ και δ *οργανωση: ευκολα *Φυσικη: μετρια, μονο το τεταρτο θεμα ηθελε προσοχη καθως και το 2γ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Οριστε και μια ειδηση πουεχει προκειψει: http://www.zougla.gr/news.php?id=42576 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Οριστε και μια ειδηση πουεχει προκειψει: http://www.zougla.gr/news.php?id=42576 σε αυτο το σχολειο πηγαινε ενας γνωστος μου περυσι,,,,μπορει και να περασε γι αυτο το λογο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 To θεμα ειναι απο ποτε γινεται αυτο γιατι εδω μιλαμε για πολυ σοβαρο γεγονος αν οντως ισχυει... Καλυ επιτυχια σε ολους για αυριο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts