THEO_LEGEND Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 To θεμα ειναι απο ποτε γινεται αυτο γιατι εδω μιλαμε για πολυ σοβαρο γεγονος αν οντως ισχυει... Καλυ επιτυχια σε ολους για αυριο...:) Επειδη στο συγκεκριμενο σχολειο ξερω την περσυνι ταξη, τα παιδια ηταν στουρναρια...περασαν ολα...οποτε δεν αμφιβαλω να εγινε και περυσι το ιδιο...για αλλες χρονιες δεν ξερω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Χωρις να εχουμε στοιχεια αλλα για να το λες μπορει να ισχυει...Who knows?? Παντως αν ισχυει οι μαγκες στησαν καλη μπισνα...Και εφοσον μιλαμε και για ιδιωτικο δεν το καναν και απο την καλη τους την καρδια κατι παιρναν(οχι αν ηταν δημοσιο δεν θα παιρναν αλλα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά...Έλεος...Και στα ΜΜΕ γιατί δε διέρρευσε;; Δεν ακούστηκε τίποτα για το θέμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Το θεμα των ΜΜΕ ειναι αλλη ιστορια...Το τι προβαλεται και τι οχι ειναι περιπλοκο θεμα... Μπορει βεβαια να μην ισχυει καν το θεμα... Απλα αναφερθηκε σε ενα σαιτ αλλα δεν γνωριζουμε αν ισχυει η οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Οριστε και μια ειδηση πουεχει προκειψει: http://www.zougla.gr/news.php?id=42576 Πολύ αξιόπιστο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Το θεμα των ΜΜΕ ειναι αλλη ιστορια...Το τι προβαλεται και τι οχι ειναι περιπλοκο θεμα... Μπορει βεβαια να μην ισχυει καν το θεμα... Απλα αναφερθηκε σε ενα σαιτ αλλα δεν γνωριζουμε αν ισχυει η οχι... κατι γνωστοι μου που εδιναν φετος σε σχολειο της καλαματας ειπαν οτι μαθευτηκε..και οτι τους μιλησε και ο διευθυντης πριν ξεκινησουν και ανεφερε το θεμα και οτι και καλα αυτοι που ανακαλυψαν την απατη ηταν οι δημοσιοι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά...Έλεος...Και στα ΜΜΕ γιατί δε διέρρευσε;; Δεν ακούστηκε τίποτα για το θέμα!! το εδειξε στις ειδησεις του αντ1 την τεταρτη το βραδυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 εγω που ειμαι της δευτερης ευκαιρίας θα έλεγα πως τα θέματα ήταν γενικά βατά (όσων αφορά την τεχνολογική κατεύθυνση) Εκθεση: Καλούτσικα... αν και πότε δεν ξέρεις με την έκθεση πιστευω πως έγραψα γύρο στο 13 Μαθηματικά γενικής: Πολύ εύκολα θέματα. Έκανα ένα ψηλό λάθος στο τελευταίο ερωτημα του 4ου θέματος. Πιστεύω 19,7 Μαθηματικά Κατ: Μέτρια. Κοντά στο 13 Φυσική: επίσης. κοντά στο 14 ΑΟΔΕ: Πανεύκολα. 20 Προγραμματισμός: Σχετικά εύκολα. 18 ΑΟΘ: Παρα πολύ ευκολα. 20 Αυτά... Καλή μας επιτυχία στα αποτελέσματα :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Μιας και οι πανελληνιες τελιωσαν λογικο ειναι οσοι γραψατε να εχετε το μυαλο σας στα απλοτελεσματα και πιθανον καποιοι να θελετε να βρειτε ποσα περιπου μορια εχετε βγαλει. Οριστε λοιπον ενα προγραμματακι για να υπολογιζεται τα μορια σας για οσους δεν το εχουν... http://rapidshare.com/files/239167656/moria.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 αν κ ειναι νωρις ακομη..υπαρχει καποια προβλεψη για τις βασεις 5ου πεδιου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Λοιπον να πω κι εγω μια απορια μου.. Στις πανελληνιες αν εχεις αφησει καποια ερωτηματα μισα (οπως σε ερωτημα σκησης στην φυσικη ή στα μαθηματικα) στο παιρνουν ολο λαθος ή παιρνεις τα μισα και κατι λιγοτερο μορια???:worry: Ευχαριστω.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Οχι κανονικα παιρνεις μορια αν βεβαια αυτα που γραφεις εχουν σχεση με το ερωτημα..Ακομη και λαθος στις πραξεις να χεις κανει και ο τροπος ομως που το λυνεις να ναι σωστος παροτι τα αποτελεσματα που ειναι οτι να ναι παλι χανεις μονο τα μορια απο τις λαθος πραξεις και τα αλλα τα πιανουν σωστα... Επειδη ο μπαμπας μου ειναι διορθωτης μου λεει πτι προσπαθουν να βοηθησουν τα παιδια αλλα παντα σε επιτρεπτα ορια.. Παντως στοχος του ειναι να βοηθησουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Se euxaristw gia tin apantisi file stefanw595..ouf mou efuge ena varos..:p Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 αν κ ειναι νωρις ακομη..υπαρχει καποια προβλεψη για τις βασεις 5ου πεδιου? δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον θα έχουν μέγαλη άνοδο :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον θα έχουν μέγαλη άνοδο :( δεν με απογοητευεις. θεωρω πως εχω γραψει αρκετα ψηλα:) ελπιζω μονο να μν ξεπερασουν τα επιπεδα του 2007 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 μόνο ο καιρός θα δείξει...εγώ πιστεύω ότι έχω γράψει γύρω στο 15,8... η πληροφορική είχε 14,7 βάση... ελπίζω να περάσω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hsaias Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 αν κ ειναι νωρις ακομη..υπαρχει καποια προβλεψη για τις βασεις 5ου πεδιου? Παιδιά, καλή επιτυχία σε όλους. Μια ερώτηση: Από τις οικονομικές σχολές, ποια θεωρείται ότι έχει την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Λογικα το στρατιωτικο οικονομικο :lol: Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Την καλυτερη εαν εχεις βλεψεις μισθου δημοσιου υπαλληλου, ναι, αλλιως σαφως οχι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Την καλυτερη εαν εχεις βλεψεις μισθου δημοσιου υπαλληλου, ναι, αλλιως σαφως οχι.:) Έχεις την εντύπωση ότι οι απλοί οικονομολόγοι παίρνουν περισσότερα?Μόνο αν μετά από πολλά χρόνια έχεις τη τύχη να γίνεις στέλεχος σε μεγάλη εταιρία.Διαφορετικά δεν νομίζω οι απλοί οικονομολόγοι να παίρνουν πρώτο μισθό 1300 και μετά από 3-4 χρόνια 1500 όπως οι σασίτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 μπερδευεστε μεσα στο ευρυτατο κλαδο των οικονομικων επιστημων. υπαρχουν πολλες σχολες, με τις περισσοτερες να προσφερουν καλη επαγγελματικη αποκατασταση με -πολυ- καλο μισθο. ;) αυτο βεβαια ειναι αναλογα με τον κοπο που εχει κανει ο καθενας για αναζητηση εργασιας και διερευνηση των επαγγελματικων του οριζοντων αλλα και τυχης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 παιδιά μήπως ξέρετε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 παιδιά μήπως ξέρετε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων; μετα τις 22 ιουνιου μας ειπαν στο σχολειο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 παιδιά μήπως ξέρετε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων; Απο 22 μεχρι 26 εχεουν πει απο το υπουργειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Eγω παλι ειχα ακουσει οτι θα βγουνε στις 19 με 20 Ιουνιου!! Οτι να 'ναι λεει ο καθενας... Τελικα τα παιδια της θεωρητικης πως γραψατε πανω κατω?? Εγω με λιγη τυχη πιανω το παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης ( Αλεξανδρουπολη,Κρητη η Ροδο), αλλιως το εκπαιδευτικης και κοινωνικης πολιτικης Θεσ/νικης!! Με φαγαν τα αρχαια... Δε θυμομουνα την εισαγωγη και απο το 19 επεσα στο 17!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts