Jump to content

Πανελλαδικές εξετάσεις 2009

mi3s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To θεμα ειναι απο ποτε γινεται αυτο γιατι εδω μιλαμε για πολυ σοβαρο γεγονος αν οντως ισχυει...

Καλυ επιτυχια σε ολους για αυριο...:)

Επειδη στο συγκεκριμενο σχολειο ξερω την περσυνι ταξη, τα παιδια ηταν στουρναρια...περασαν ολα...οποτε δεν αμφιβαλω να εγινε και περυσι το ιδιο...για αλλες χρονιες δεν ξερω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• Απαντήσεις 386
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρις να εχουμε στοιχεια αλλα για να το λες μπορει να ισχυει...Who knows??

Παντως αν ισχυει οι μαγκες στησαν καλη μπισνα...Και εφοσον μιλαμε και για ιδιωτικο δεν το καναν και απο την καλη τους την καρδια κατι παιρναν(οχι αν ηταν δημοσιο δεν θα παιρναν αλλα...)

Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά...Έλεος...Και στα ΜΜΕ γιατί δε διέρρευσε;; Δεν ακούστηκε τίποτα για το θέμα!!

Το θεμα των ΜΜΕ ειναι αλλη ιστορια...Το τι προβαλεται και τι οχι ειναι περιπλοκο θεμα...

Μπορει βεβαια να μην ισχυει καν το θεμα...

Απλα αναφερθηκε σε ενα σαιτ αλλα δεν γνωριζουμε αν ισχυει η οχι...

Το θεμα των ΜΜΕ ειναι αλλη ιστορια...Το τι προβαλεται και τι οχι ειναι περιπλοκο θεμα...

Μπορει βεβαια να μην ισχυει καν το θεμα...

Απλα αναφερθηκε σε ενα σαιτ αλλα δεν γνωριζουμε αν ισχυει η οχι...

κατι γνωστοι μου που εδιναν φετος σε σχολειο της καλαματας ειπαν οτι μαθευτηκε..και οτι τους μιλησε και ο διευθυντης πριν ξεκινησουν και ανεφερε το θεμα και οτι και καλα αυτοι που ανακαλυψαν την απατη ηταν οι δημοσιοι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά...Έλεος...Και στα ΜΜΕ γιατί δε διέρρευσε;; Δεν ακούστηκε τίποτα για το θέμα!!

το εδειξε στις ειδησεις του αντ1 την τεταρτη το βραδυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω που ειμαι της δευτερης ευκαιρίας θα έλεγα πως τα θέματα ήταν γενικά βατά (όσων αφορά την τεχνολογική κατεύθυνση)

Εκθεση: Καλούτσικα... αν και πότε δεν ξέρεις με την έκθεση πιστευω πως έγραψα γύρο στο 13

Μαθηματικά γενικής: Πολύ εύκολα θέματα. Έκανα ένα ψηλό λάθος στο τελευταίο ερωτημα του 4ου θέματος. Πιστεύω 19,7

Μαθηματικά Κατ: Μέτρια. Κοντά στο 13

Φυσική: επίσης. κοντά στο 14

ΑΟΔΕ: Πανεύκολα. 20

Προγραμματισμός: Σχετικά εύκολα. 18

ΑΟΘ: Παρα πολύ ευκολα. 20

Αυτά... Καλή μας επιτυχία στα αποτελέσματα :)

only crossfit...

Μιας και οι πανελληνιες τελιωσαν λογικο ειναι οσοι γραψατε να εχετε το μυαλο σας στα απλοτελεσματα και πιθανον καποιοι να θελετε να βρειτε ποσα περιπου μορια εχετε βγαλει.

Οριστε λοιπον ενα προγραμματακι για να υπολογιζεται τα μορια σας για οσους δεν το εχουν...

http://rapidshare.com/files/239167656/moria.rar

Λοιπον να πω κι εγω μια απορια μου..

Στις πανελληνιες αν εχεις αφησει καποια ερωτηματα μισα (οπως σε ερωτημα σκησης στην φυσικη ή στα μαθηματικα) στο παιρνουν ολο λαθος ή παιρνεις τα μισα και κατι λιγοτερο μορια???:worry:

Ευχαριστω..

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Οχι κανονικα παιρνεις μορια αν βεβαια αυτα που γραφεις εχουν σχεση με το ερωτημα..Ακομη και λαθος στις πραξεις να χεις κανει και ο τροπος ομως που το λυνεις να ναι σωστος παροτι τα αποτελεσματα που ειναι οτι να ναι παλι χανεις μονο τα μορια απο τις λαθος πραξεις και τα αλλα τα πιανουν σωστα...

Επειδη ο μπαμπας μου ειναι διορθωτης μου λεει πτι προσπαθουν να βοηθησουν τα παιδια αλλα παντα σε επιτρεπτα ορια..

Παντως στοχος του ειναι να βοηθησουν!!

Se euxaristw gia tin apantisi file stefanw595..ouf mou efuge ena varos..:p

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

αν κ ειναι νωρις ακομη..υπαρχει καποια προβλεψη για τις βασεις 5ου πεδιου?

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον θα έχουν μέγαλη άνοδο :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον θα έχουν μέγαλη άνοδο :(

δεν με απογοητευεις. θεωρω πως εχω γραψει αρκετα ψηλα:)

ελπιζω μονο να μν ξεπερασουν τα επιπεδα του 2007

[sIGPIC][/sIGPIC]

μόνο ο καιρός θα δείξει...εγώ πιστεύω ότι έχω γράψει γύρω στο 15,8... η πληροφορική είχε 14,7 βάση... ελπίζω να περάσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

αν κ ειναι νωρις ακομη..υπαρχει καποια προβλεψη για τις βασεις 5ου πεδιου?

Παιδιά, καλή επιτυχία σε όλους. Μια ερώτηση: Από τις οικονομικές σχολές, ποια θεωρείται ότι έχει την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση;

Λογικα το στρατιωτικο οικονομικο :lol:
Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Την καλυτερη εαν εχεις βλεψεις μισθου δημοσιου υπαλληλου, ναι, αλλιως σαφως οχι.:)

Έχεις την εντύπωση ότι οι απλοί οικονομολόγοι παίρνουν περισσότερα?Μόνο αν μετά από πολλά χρόνια έχεις τη τύχη να γίνεις στέλεχος σε μεγάλη εταιρία.Διαφορετικά δεν νομίζω οι απλοί οικονομολόγοι να παίρνουν πρώτο μισθό 1300 και μετά από 3-4 χρόνια 1500 όπως οι σασίτες.

μπερδευεστε μεσα στο ευρυτατο κλαδο των οικονομικων επιστημων.

υπαρχουν πολλες σχολες, με τις περισσοτερες να προσφερουν καλη επαγγελματικη αποκατασταση με -πολυ- καλο μισθο. ;)

αυτο βεβαια ειναι αναλογα με τον κοπο που εχει κανει ο καθενας για αναζητηση εργασιας και διερευνηση των επαγγελματικων του οριζοντων αλλα και τυχης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά μήπως ξέρετε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων;

μετα τις 22 ιουνιου μας ειπαν στο σχολειο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά μήπως ξέρετε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων;

Απο 22 μεχρι 26 εχεουν πει απο το υπουργειο.

Eγω παλι ειχα ακουσει οτι θα βγουνε στις 19 με 20 Ιουνιου!! Οτι να 'ναι λεει ο καθενας... Τελικα τα παιδια της θεωρητικης πως γραψατε πανω κατω?? Εγω με λιγη τυχη πιανω το παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης ( Αλεξανδρουπολη,Κρητη η Ροδο), αλλιως το εκπαιδευτικης και κοινωνικης πολιτικης Θεσ/νικης!! Με φαγαν τα αρχαια... Δε θυμομουνα την εισαγωγη και απο το 19 επεσα στο 17!!