lulukos Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 το συμπέρασμα είναι ότι έχω χαρτί ηλεκτρονικού χωρίς να παιδεύομαι και ότι έχω έτοιμη δουλειά έστω και με λίγη τύχη.... Το οτι για σενα η δουλεια του τεχνιτη ειναι κατι που σε ικανοποιει δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει και για ολους τους αλλους(δεν το λεω ειρωνικα μην πεσετε να με φατε).Εγω προσωπικα το θεωρω αδιανόητο να μην σπουδασω. Τυχη χρειαζεται παντου γιατι πουθενα δεν εισαι εξασφαλισμενος αν δεν εχεις πλατες οποτε πια η διαφορα? Δηλαδη εμεις που δωσαμε πανελληνιες τι εγινε παθαμε κατι? Μην τρελενεστε παδια οι εξετασεις δεν ειναι τιποτα! Ειναι υπερεκτιμημενες! Με το υπερεκτιμημενες τι εννοεις ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Εννοω οτι οι πιο πολλοι ακουνε πανελληνιες και τρεμουν γιατι ολοι το προβαλλουν ως κατι απιστευτα δυσκολο ενω δεν ειναι ετσι. Αν κανεις καλο διαβασμα μεσα στι χρονια και εισαι χαλαρος θα γραψεις μια χαρα. Οι πανελληνιες δεν ειναι κατι τραγικο απλα θελει μια καλη σχετικα προετοιμασια και ψυχραιμια. Οσο για το αλλο αν σπουδασεις ειναι και η φοιτητικη ζωη που ειναι κατι το ξαχωριστο γιατι ειναι πολλοι που θελουν να το ζησουν αυτο και δεν θελουν απο τα 18 τους να δουλευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Τυχη χρειαζεται παντου γιατι πουθενα δεν εισαι εξασφαλισμενος αν δεν εχεις πλατες οποτε πια η διαφορα? Δηλαδη εμεις που δωσαμε πανελληνιες τι εγινε παθαμε κατι? Μην τρελενεστε παδια οι εξετασεις δεν ειναι τιποτα! Ειναι υπερεκτιμημενες! ρε φίλος είπα εγώ κάτι για τις πανελλήνιες και αν πάθατε κάτι; δεν στην μπήκα καταρχάς, γιατί εγώ παραδέχομαι πως είμαι ρεμάλι και βαριέμαι να διαβάσω και πως διάλεξα τον εύκολο τρόπο, και παραδέχομαι πως εσύ με έχεις σε γνώσεις (έστω σχολικές) μην τρελενόμαστε... δεν θέλω να γίνω επιστήμονας ούτε να ανοίξω μαγαζί.. θέλω απλά να δουλέψω και να βγάζω έναν μέσο μισθό τον μήνα, γύρω στα 1000 ας πούμε, και ας λήξει το παραμύθι... Το οτι για σενα η δουλεια του τεχνιτη ειναι κατι που σε ικανοποιει δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει και για ολους τους αλλους(δεν το λεω ειρωνικα μην πεσετε να με φατε).Εγω προσωπικα το θεωρω αδιανόητο να μην σπουδασω. για μένα αναφέρθηκα, δεν είπα παιδιά πηγαίνετε οαεδ και μην σπουδάσετε... καλό στον εαυτό σας κάνετε με τις πανελλήνιες. και δικαίωμα σου να πας και προιστάμενος (έπεσα να σε φάω)... Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 ρε φίλος είπα εγώ κάτι για τις πανελλήνιες και αν πάθατε κάτι; δεν στην μπήκα καταρχάς, γιατί εγώ παραδέχομαι πως είμαι ρεμάλι και βαριέμαι να διαβάσω και πως διάλεξα τον εύκολο τρόπο, και παραδέχομαι πως εσύ με έχεις σε γνώσεις (έστω σχολικές) μην τρελενόμαστε... δεν θέλω να γίνω επιστήμονας ούτε να ανοίξω μαγαζί.. θέλω απλά να δουλέψω και να βγάζω έναν μέσο μισθό τον μήνα, γύρω στα 1000 ας πούμε, και ας λήξει το παραμύθι... για μένα αναφέρθηκα, δεν είπα παιδιά πηγαίνετε οαεδ και μην σπουδάσετε... καλό στον εαυτό σας κάνετε με τις πανελλήνιες. και δικαίωμα σου να πας και προιστάμενος (έπεσα να σε φάω)... Οχι ρε φιλε φυσικα και δεν μου την μπηκες και ουτε και γω δεν στη μπηκα...Συζηταμε φιλικα:) Και το οτι πηγες οαεδ δεν σημαινει οτι εισαι ρεμαλι...ισα ισα απ την στιγμη που δουλευεις δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σε χαρακτιρισει ετσι! Οσο για τις γνωσεις τις σχολικιες μην την ψαχνεις φιλε γιατι τοσο χαλια που ειναι το εκπαιδευτικο συστημα σαυτη τη χωρα το σχολειο δεν μπορει να σου προσφερει και πολλα. Και αυτο που ειπα για τις πανελληνιες δεν αναφερομουν σε σενα προσωπικα αλλα μιλουσα γενικοτερα απλα ηθελα να πω οτι δεν ειναι τιποτα παρα μονο 5 μηνες διαβασματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 για μένα αναφέρθηκα, δεν είπα παιδιά πηγαίνετε οαεδ και μην σπουδάσετε... καλό στον εαυτό σας κάνετε με τις πανελλήνιες. και δικαίωμα σου να πας και προιστάμενος (έπεσα να σε φάω)... Οταν μπαινεις στο θεμα των Πανελληνιων και λες παιδια εγω δεν αγχωνομαι,δεν διαβαζω, πληρώνομαι και θα εχω ετοιμη δουλεια, προσπαθεις να μας πεισεις οτι η δικη σου επιλογη ειναι καλυτερη.Και επειδη ειμαστε off-topic σταματαω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Οταν μπαινεις στο θεμα των Πανελληνιων και λες παιδια εγω δεν αγχωνομαι,δεν διαβαζω, πληρώνομαι και θα εχω ετοιμη δουλεια, προσπαθεις να μας πεισεις οτι η δικη σου επιλογη ειναι καλυτερη.Και επειδη ειμαστε off-topic σταματαω εδω. ξερει κανεις που μπορω να βρω τα θεματα του οεφε?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 ξερει κανεις που μπορω να βρω τα θεματα του οεφε?? http://www.e-kimolia.gr/oefe.htm :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 http://www.e-kimolia.gr/oefe.htm :) νασαι καλα.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ρε παιδια που μπορω να βρω το προγραμμα των εσπερινων; (ψαχνω στο γκουγκλ αλλα τζιφος, μονο τα περσινα μ βγαζει...) Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ρε παιδια που μπορω να βρω το προγραμμα των εσπερινων; (ψαχνω στο γκουγκλ αλλα τζιφος, μονο τα περσινα μ βγαζει...) Ορίστε φίλος!! :) http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies/177-panellhnies-programma-ejetasevn-esperina-lykeia.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ορίστε φίλος!! :) http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies/177-panellhnies-programma-ejetasevn-esperina-lykeia.html Eυχαριστω παρα πολυ...:) Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 είχα πει οτι θα πέσει παιδεία κ ηλεκτρονικοί υπολογιστές... κοντά έπεσα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Δυσκολούτσικα τα θέματα σήμερα στα Μαθηματικά Γενικής...τα έκαψαν λίγο τα παιδιά με το 4B Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Στην βιολογια γεν. ηταν (τουλ. για μενα) αρκετα ευκολα τα θεματα..κατ'αρχην δεν ειχε καν ασκηση (βιομαζα, διαγραμματα με ιους κλπ)..μονο ορισμους..κουραστικα να γραφω..:p Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 εμενα ολα πολυ ευκολα μου φανηκαν. πιθανον να εχω αγγιξει το εκατο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 εμενα ολα πολυ ευκολα μου φανηκαν. πιθανον να εχω αγγιξει το εκατο:) ε εντάξει αν είσαι καλά διαβασμένος και ήρεμος εκείνη την ώρα δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς ;) η αλήθεια είναι πάντως πως πολλά παιδιά δυσκολεύτηκαν! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 εγω οσα παιδια ρωτησα το ιδιο μ απαντησαν..οτι τους φανηκαν πλ ευκολα..φανταστειτε που θα εκτοξευτουν οι βασεις:lol::p αν και ειναι λιγο νωρις ακομη για να κρινουμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevereal Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 καλή δύναμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 εγω οσα παιδια ρωτησα το ιδιο μ απαντησαν..οτι τους φανηκαν πλ ευκολα..φανταστειτε που θα εκτοξευτουν οι βασεις:lol::p αν και ειναι λιγο νωρις ακομη για να κρινουμε.. Μην βιαζεσαι για τις βασεις γιατι ειναι οντως νωρις. Ακομη δεν εχουμε δειγμα το τι θα μπει στις κατευθυνσεις οποτε δεν μπορεις να ξερεις την κινηση των βασεων.Οσο για το μαθημα επιλογης τα μαθηματικα πανε να τα καψουν οπως εκαψαν τη φυσικη. Ολο και περισσοτεροι επιλεγουν βιολογια γιατι μπαινουν ευκολα θεματα καθε χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Πως σας φάνηκαν τ μαθηματικα κατ? μέτρια θα τ χαρακτήριζα... πρέπει να έγραψα κοντά στην βάση... τ μαθ γενικής εύκολα μ φάνηκαν... πάνω από 90 περιμένω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 μια ματιά που τα έριξα νομίζω ήταν βατά τα θέματα...πρέπει να είχαν όμως πολλές πράξεις...ειδικά το 4ο θέμα! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Kι εγω κοντα σην βαση πρεπει να εχω γραψει..εμενα προσωπικα μου φανηκαν μετρια προς το δυσκολα..αλλα αυτο πιστευω πως ειναι αναλογα με το διαβασμα που εχει κανει ο καθενας.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 και μενα ετσι..μετρια προς δυσκολα..και με οσους καθηγητες μιλησα, δυσκολα τα χαρακτηρισαν. δυσκολοτερα τουλαχιστον απο περισυ..:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ssas_iatrik Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Τα είδα κ εγώ τα θέματα.. Θα έλεγα πως ήταν μέτρια προς δύσκολα, αλλα θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν από πολύ καλά προετοιμασμένους σχετικά άνετα... Επίσης είναι σίγουρο ότι όποιος είχε διαβάσει καλά από Μπάρλα, τα έιχε στο τσεπάκι του... Τα ερωτήματα του 3ου και 4ου Θέματος υπάρχουν σε ουκ ολίγες του ασκήσεις... Πάντως δεν ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά... Δε νομίζω να ξαναμπούν σε πανελλαδικές εξετάσεις τόσο δύσκολα όσο τα περσινά θέματα..!! Τέλοσπάντων, καλή επιτυχία και συνέχεια σε όλους τους υποψήφιους..!! Καλή δύναμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 τα περσινα οταν τα ελυνα σπιτι μου, πιο ευκολα μου φανηκαν. πολυ δυσκολα νομιζω ηταν του 2006. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts