Jump to content

[Επίσημο] Nokia N79

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χμμμ δηλαδη για 30 ευρω αγοραζω και μου το κανουν εγκατασταση?

Ριξε ενα τηλ,μη σου λεω βλακειες...γιατι ισως να ισχυει το 60αρι μονο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα το κοιταξω καποια στιγμη..προς το παρον το συνήθισα το θεμα μια και ειναι στην ακρη της οθονης:p

• 3 weeks later...

Εδώ και καιρό αντιμετοπίζω πολλά προβλήματα με το κινητό, κυρίως χοντρά κολλήματα (βγάζω την μπαταρία για να σβήσει). Αλλά το χειρότερο που αντιμετωπίζω είναι το ότι το κινητό αντί να δεχθεί καλά καλά την κάρτα μνήμης, ζητά τον κωδικό της κάρτας ο οποίος δεν υπάρχει. Έκανα αντίγραφο ασφαλείας (χωρίς να συμπεριλάβω τις ρυθμίσεις) και μετά Hard reset. Και ποιό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω μόλις τελειώνω με όλα αυτά? Με το που το κάνω restart αφότου έβαλα πίσω στο κινητό τα αντίγραφα μου ζητά κωδικό κάρτας μνήμης.

Edit: Τα κατάφερα. Απλά έπρεπε να δοκιμάσω όλους τους πιθανούς κωδικούς που χρησιμοποιώ. Τώρα μένει να δω αν λύθηκε το πρόβλημα με τα κολλήματα. :)

Edited by Loukas_94
ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας,εχω ενα θεμα με το Ν79 που δεν μπορω να καταλαβω πως εξηγειται.λαμβανω ΜΜΣ κ η φωτογραφια ειναι μικρογραφια,ενω τουχω βαλει στις ρυθμισεις να λαμβανει μεγαλες.επισης το ιδιο ΜΜΣ το στελνω στο Ν8 κ ερχεται κανονικα,μεγαλο..

η μονη αλλαγη που εκανα ηταν οτι αλλαξα σιμ,κ απο βονταφον εβαλα wind βαζοντας κ τις αντιστοιχες ρυθμισεις..

που μπορει να οφειλεται αυτο?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γεια σας και πάλι,

Νέο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε και γνωστό στους περισσότερους χρήστες Symbian - " No gateway reply", δηλ. δεν έχω ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο στα καλά καθούμενα.

Έψαξα και έκανα άπειρους συνδυασμούς ρυθμίσεων, δυο τρεις φορές πήγε να δουλέψει και μετά πάλι τα ίδια. Έκανα soft reset για να αρχίσω δεύτερη φορά απ' την αρχή. Αν γνωρίζει κάτι κάποιος που τα πέρασε αυτά θα του είμαι ευγνώμων!

Γεια σας και πάλι,

Νέο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε και γνωστό στους περισσότερους χρήστες Symbian - " No gateway reply", δηλ. δεν έχω ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο στα καλά καθούμενα.

Έψαξα και έκανα άπειρους συνδυασμούς ρυθμίσεων, δυο τρεις φορές πήγε να δουλέψει και μετά πάλι τα ίδια. Έκανα soft reset για να αρχίσω δεύτερη φορά απ' την αρχή. Αν γνωρίζει κάτι κάποιος που τα πέρασε αυτά θα του είμαι ευγνώμων!

Καμμιά ιδέα? Έψαξα και βρήκα άπειρες λύσεις για άλλα Νοκια αλλά καμία δε λειτούργησε σε μένα:wacko:

Λυπάμαι που επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια αλλά μου είναι αναγκαίο να μπαίνω στο διαδίκτυο από το κινητό και δεν μπορώ χωρίς αυτό. Δεν αντέχω να ανοίγω το λάπτοπ κάθε τρεις και λίγο :(:cry:

• 3 months later...

Γεια σας,εχω μια απορια για το κινητο αυτο,η οποια ομως μπορει να αφορα ολα τα νοκια,γενικα. (δε θυμαμαι αν συμβαινει κ στο Ν8 γτ ειναι στο σερβις τωρα).

παρατηρησα οτι μετα απο καθε "καινουριο" συγχρονισμο (δηλαδη αν ειχα σβησει τις επαφες απο το τηλεφωνο κ τις εκανα επαναφορα απο την καρτα μνημης ας πουμε,κ μετα συγχρονιζα με pc),τοτε ο αριθμος επαφων αυξανεται κατα 2.δηλαδη πριν ηταν πχ 512,κ μετα εγιναν 514.εννοειται πως δεν προστεθηκε καμια απο το outlook,ηταν αχρησιμοποιητο και αδειο,κ το εκανα το πειραμα πολλες φορες κ το εκανε σε καθε συγχρονισμο οπου τα αδειαζα ολα βεβαια πρωτα.

εχει καποια εξηγηση αυτο?

Καμμιά ιδέα? Έψαξα και βρήκα άπειρες λύσεις για άλλα Νοκια αλλά καμία δε λειτούργησε σε μένα:wacko:

Λυπάμαι που επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια αλλά μου είναι αναγκαίο να μπαίνω στο διαδίκτυο από το κινητό και δεν μπορώ χωρίς αυτό. Δεν αντέχω να ανοίγω το λάπτοπ κάθε τρεις και λίγο :(:cry:

Hard reset;:)Αλλά κράτα backup από τα αρχεία που έχεις στο τηλέφωνο;)

Hard reset;:)Αλλά κράτα backup από τα αρχεία που έχεις στο τηλέφωνο;)

Tο δοκίμασα ήδη φίλε. Έκανα ενα hard reset και 3 soft reset. Τίποτα δεν έγινε. Τηλεφώνησα και στη CYTAnet και μου είπαν ότι υπάρχνουν πατέντες για τα νοκια με τέτοιο πρόβλημα σε router που αν θέλω παίρνω δωρεάν απ' αυτούς. Κατα τ' άλλα ακόμα είμαι χωρίς διαδίκτυο στο κινητό:lol:

Tο δοκίμασα ήδη φίλε. Έκανα ενα hard reset και 3 soft reset. Τίποτα δεν έγινε. Τηλεφώνησα και στη CYTAnet και μου είπαν ότι υπάρχνουν πατέντες για τα νοκια με τέτοιο πρόβλημα σε router που αν θέλω παίρνω δωρεάν απ' αυτούς. Κατα τ' άλλα ακόμα είμαι χωρίς διαδίκτυο στο κινητό:lol:

Δεν ξέρω τι να πω... Σίγουρα δεν είναι θέμα hardware;:)

Όχι. Είναι θέμα που έχουν τα περισσότερα Νόκια Νseries. Το έψαξα το θέμα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως :)

Τι να πω... Το συγκεκριμένο κινητό το είχα χειριστεί (το είχε συμμαθητής μου) και ήταν άπαιχτο!:DΆσε που έκλεισε πολλά στόματα που λέγανε τα Nokia χοντρά και παντόφλες...:lol:

μονο στο δικο σου ρουτερ? εμενα μου το κανει σε ολα μου τα νοκια σε συγκεκριμενα ρουτερ μονο...

ζηση μαρεσει η υπογραφη σου :up:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

μονο στο δικο σου ρουτερ? εμενα μου το κανει σε ολα μου τα νοκια σε συγκεκριμενα ρουτερ μονο...

Τώρα που το ανέφερες, ναι, το κάνει σε συγκεκριμένα ρουτερ, και βασικά σε router/modem της speedtouch(Thomson). Ζήτησα αλλαγή και μου είπαν να πάω μόνος μου στις αποθήκες τους και να πάρω ένα άσπρο μοντέλο που έχει πατέντα για τα νοκια.

Παλιότερα που είχα το ίδιο πρόβλημα (δεν θυμάμαι την μάρκα του ρούτερ) πέρασα στις ρυθμίσεις του την mac address της nokia συσκευής και συνδέθηκα. Όποιος θέλεις ας το δοκιμάσει δεν λέω ότι θα πετύχει σίγουρα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 4 months later...
Εδώ και λιγες ημέρες το κινητό τα έχει παίξει τελείως. Με το που πατήσω 7-8 φορές οποιοδήποτε πλήκτρο/α, το κινητό κολλάει και δεν αποκρίνεται σε καμία εντολή παρά μόνο στο κουμπί on/off. Δοκίμασα να του κάνω hard format και συνήλθε για λίγες ημέρες. Τώρα όμως ξεκίνησε πάλι τα ίδια και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό. Ούτε επαφή δεν μπορώ να προσθέσω πλέον. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να προκαλεί το εν λόγω πρόβλημα και τι θα μπορούσα να κάνω μήπως και επανέλθει;

Εδώ και λιγες ημέρες το κινητό τα έχει παίξει τελείως. Με το που πατήσω 7-8 φορές οποιοδήποτε πλήκτρο/α, το κινητό κολλάει και δεν αποκρίνεται σε καμία εντολή παρά μόνο στο κουμπί on/off. Δοκίμασα να του κάνω hard format και συνήλθε για λίγες ημέρες. Τώρα όμως ξεκίνησε πάλι τα ίδια και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό. Ούτε επαφή δεν μπορώ να προσθέσω πλέον. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να προκαλεί το εν λόγω πρόβλημα και τι θα μπορούσα να κάνω μήπως και επανέλθει;

Τσεκαρε τις επαφες της μπαταριας για αρχη.

Να το πηγαινες για καθαρισμο μηπως εχει πεσει κατι στα πληκτρα.....τωρα σε τι σου χρισημευει να πατας 7-8 φορες καθε πληκτρο,εσυ ξερεις....:lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Τσεκαρε τις επαφες της μπαταριας για αρχη.

Να το πηγαινες για καθαρισμο μηπως εχει πεσει κατι στα πληκτρα.....τωρα σε τι σου χρισημευει να πατας 7-8 φορες καθε πληκτρο,εσυ ξερεις....:lol:

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Δεν εννοώ ένα πλήκτρο 7-8 φορές αλλά 7-8 πατήματα διαφορετικών πλήκτρων. Όπως π.χ. όταν γράφεις μήνυμα. Με το που πληκτρολογήσω τα πρώτα γράμματα κολλάει. Σ' ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές, ελπίζω να βοηθήσουν.

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

• 10 months later...
καλησπερα!!! εχω μια απορια και θελω την βοηθεια σας.... προσπαθω να βρω αν υπαρχει η λειτουργια στο n79 για να περιορισω τις εισερχομενες κλησεις και μηνυματα απο συγκεκριμενους αριθμους.....γινεται??? κι αν γινεται πως θα το κανω??? ελπιζω να γνωριζει καποιος και να με βοηθησει

καλησπερα!!! εχω μια απορια και θελω την βοηθεια σας.... προσπαθω να βρω αν υπαρχει η λειτουργια στο n79 για να περιορισω τις εισερχομενες κλησεις και μηνυματα απο συγκεκριμενους αριθμους.....γινεται??? κι αν γινεται πως θα το κανω??? ελπιζω να γνωριζει καποιος και να με βοηθησει

Handy Blacklist v3.03 ψαξε στο site Μοbile9.com και εισαι ετοιμος.........

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Καλησπερα παιδες!

Θελω τη βοηθεια σας. εχω το Ν79 και του εκανα ενα hard reset. τωρα εχω το εξης προβλημα:

1ον με το Nokia suite δεν μου βγαζει επιλογη reinstall για το λειτουργικο , που ηθελα να το ξαναπερασω. κατεβασα το pc suite, αλλα οταν εγκαθιστω το αρχειο του software Update κολλαει παντα. ο,τι και να εκανα δεν επαιξε. εχετε καμια ιδεα πως ξαναπερναμε το λογισμικο του κινητου λοιπον?

EDIT: δοκιμασα παλι σημερα και το εβγαλε το reinstall..Χθες δεν το εβγαζε παντως οσες φορες και να εκανα αναζητηση για update..(με nokia suite)

2ον, οι χαρτες με το ρεσετ εχουν χαθει και εχει τους παλιους. το Ν79 ειχε παρει την εκδοση 3, δε θυμαμαι μεχρι ποια, νομιζω 3.03 αλλα οπως και να εχει ειναι πολυ καλυτεροι χαρτες απο αυτους που ειχε μεσα.

τωρα το νοκια suite δεν μου βγαζει update και το nokia pc suite οταν παταω για προσθηκη χαρτων με στελνει στο παλιο λινκ τους το οποιο πλεον οδηγει στους χαρτες here οι οποιοι δεν ειναι διαθεσιμοι για symbian...

Καποια ιδεα για αυτο?εστω αν εχει κανεις το αρχειο εγκαταστασης???

Βρηκα εδω αρχεια sis:

http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=19300.0

αλλα δεν παιζουν γιατι δεν το εχω χακαρει μαλλον...εχει καποιος το σισ για μη χακαρισμενο τηλ ρε παιδες γιατι τους χρειαζομαι τους χαρτες?

Edited by Nikos_Mpl

• 9 months later...

Καλημέρα,πως μπορώ σε Nokia N79 να σβήσω το κόκκινο φως που δείχνει οτι λειτουργεί η κάμερα;

Γενικά να μην φαίνεται οτι βιντεοσκοπώ...

Ευχαριστώ...

Ακόμα και με hacked συσκευή, προσωπικά στο E71 μου δεν μπόρεσα να κλείσω το LEDάκι όταν βιντεοσκοπώ. Το μόνο που έχω βρει είναι η απενεργοποίηση ήχου κάμερας, εκτός αν υπάρχει και κάτι άλλο που δεν έχω βρει (και θα με ενδιέφερε). :) Edited by impreza_sti

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

• 4 months later...

καλημερα παιδες. διεγραψα κατα λαθος ολες τις επαφες μου στο Ν79 και τις εχω στο Ζ1. πως μπορω να τις στειλω, εκτος απο μια μια με ΒΤ?

Υπαρχει τροπος να τις μετατρεψω σε καποιο αρχειο και να τις διαβασει αυτο?γιατι εχω μια υποψια οτι δε θα βγαλω ακρη.

• 2 years later...
Η τελευταια εκδοση είναι η 31.002.53.1; Για ελληνικο παντα.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...