OculatusAbis Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Παιδιά, το Ν79 σε μαύρο βγαίνει επίσημα στην Ελλάδα ή μόνο παραεισαγωγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Πριν από 1.5 μήνα που αγόρασα ένα από Nokia Shop, είχαν (στην Alpha Copy όχι στο κατάστημα) ασημί και λευκό. Το λευκό μάλιστα μου είπαν θα αργούσε πολύ. Το μαύρο δεν υπήρχε σαν επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 δεν ερχετε το μαυρο...εγω ειχα παει να ζητησω να μου παραγγείλουν τις προσοψεις του μαυρου και μου ειπαν οτι ουτε και αυτο γινετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Παιδες μου συνεβη το εξης κουλο κ θαθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει μια εξηγηση: Με επαιρναν τηλ νωριτερα κ στην αναγνωριση δε μουβγαλε ονομα,αλλα αριθμο,σα να μην τον ειχα δηλαδη στον καταλαγο.Μου στελνει μηνυμα ο ιδιος αριθμος κ στην αναγνωριση,δε βγαινει το νουμερα αλλα ονομα αποθηκευμενο, ΟΜΩΣ,οχι το ονομα του οποιου αντιστοιχει ο αριθμος,αλλα αλλο ονομα που εχει παρομοιο νουμερο. Πως ειναι δυνατο ναχω 2 επαφες με παρομοια νουμερα,να με παιρνει η μια,να μην εμφανιζεται κανενα ονομα κ στο μηνυμα να βγαινει το αλλο ονομα????? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 αν απλα δεν εμφανιζόταν ονοματα θα σου ελεγα οτι πρεπει να εχεις επιλέξει πολλαπλες μνημες(και κινητού και καρτας sim) στις επαφες αλλα αυτο που ειπες το μπλεκονται ονοματα..ναι αυτο ειναι περιεργο μηπως πείραξες τις επαφες με τη μουφα το ovi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Οχι σκετη μνημη τηλεφωνου χρησιμοποιω. Εν τω μεταξυ αν πας στον καταλαγο οι 2 επαφες ειναι κανονικα κ σωστα περασμενες.δεν ειναι μπερδεμενες.Ισως να φταιει κανα back up πουχα παρει κ τις ξαναπερασα,κ να τις μπερδεψε ο υπολογιστης.αν κστη μνημη ειναι σωστα.τοχω ξαναπαθει κ με αλλη συσκευη αυτο,μπας κ φταιει το πολυ sychronization με το pc? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Το ότι δεν εμφανίζει όνομα αλλά μόνο αριθμό, συμβαίνει (ως επί το πλείστον) γιατί είναι διπλοπερασμένο το τηλέφωνο, δηλαδή έχεις σε δύο επαφές το ίδιο νούμερο, οπότε στη κλήση δεν φαίνεται όνομα από καμία, αλλά μόνο το νούμερο. Τώρα για το άλλο... ακούγεται λίγο κουλό... Δες μέσω αναζήτησης, να βρεις τηλέφωνα και επαφές. Βάλε το όνομα να δεις τι επαφές θα βγάλει σαν αποτέλεσμα, ή αντίστοιχα βάλε το νούμερο να δεις τι επαφές θα βγάλει. Παίζει να έχει γίνει λίγο μαντάρα λόγω συγχρονισμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Μαλλον αυτο.για να καταλαβεις η "Α" επαφη εχει νουμερο πχ 6939999999 κ η "Β" εχει 6949999999. Δλδ διαφερουν μονο σε αυτο,αλλα δε νομιζω να δικαιολογειται να μπερδευεται!δε παυουν να ειναι 2 διαφορετικοι αριθμοι.θα τα σβησω εντελως μπας κ ξεμπλοκαρει,γιατι δε ταχω διπλοπερασει.Ειλικρινα ειναι περιεργο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Αυτό που λες είναι γενικό πρόβλημα με τα κινητά.. Δοκίμασε σε οποιαδήποτε συσκευή να κάνεις μία κλήση αλλάζοντας μόνο το 3ο νούμερο ενός αποθηκευμένου αριθμού και θα δεις ότι θα σου εμφανίσει κανονικά το όνομα. Βέβαια είναι και λίγο σπάνιο να τύχει να έχεις 2 επαφές οι οποίες να διαφέρουν μόνο στο τρίτο νούμερο και μέσα σε αυτούς είσαι και εσύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Παιδιά με τη νέα προσφορά του F2G με τα πολλά GB που δίνει θέλω να πάρω μία κάρτα για να την έχω σε όλες τις διακοπές που δεν έχω ADSL στο σπίτι των γονιών. Και φυσικά αυτό που θέλω είναι να συνδέω το κινητό στο laptop και να σερφάρω εκεί προφανώς και όχι στο κινητό. Λίγο που το δοκίμασα (όταν λέω λίγο εννοώ ελάχιστα) και πάτησα στο PC Suite την ανάλογη επιλογή δε συνδέθηκε πουθενά. Ξέρετε τι πρέπει να ρυθμίσω ακριβώς ή μπορείτε να με παραπέμψετε κάπου με οδηγίες; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 για δοκιμασε αυτα: http://europe.nokia.com/support/product-support/n79/tips-and-tricks/internet/use-your-nokia-n79-as-a-modem http://malaysia.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100125034319AAcn3et ;) και εγω λεω να τσιμπήσω μια F2G γιατι η cosmote/what's up σε θεμα ιντερνετ κοιμαται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) ξερω οτι καπου αλλου εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να το βρω ρε παιδια..πως γινεται να αποθηκευω τα μηνυματα στην καρτα μνημης και οχι του τηλεφωνου?? προσπαθω τοση ωρα αλλα τπτ γμτ...ευχαριστω..n79 nokia ειναι ξεχασα.. το βρηκα παιδια..αλλα τελικα δεν ειναι αυτο το προβλημα..λοιπον ακουστε τι εχω παθει..εχω στειλει μεσω bluetooth 2 αρχεια doc στο τηλεφωνο..βρισκονται και τα δυο στα εισερχομενα..ενω λοιπον το ενα το ανοιγει κανονικα στο αλλο οταν παταω ανοιγμα μου βγαζει το μηνυμα unable to load file there is not enough memory..καμια ιδεα ρε παιδια?? Edited March 25, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 δοκίμασε να ξαναγυρίσεις τα μηνύματα στη μνήμη του τηλεφώνου μετά άνοιξε το πρώτο έγγραφο και αποθηκεύσε το στη κάρτα μνήμης.διέγραψε το πρώτο αρχείο από τα μηνύματα και μετά ακολούθησε την ίδια διαδικασία με το δεύτερο μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 για δοκιμασε αυτα: http://europe.nokia.com/support/product-support/n79/tips-and-tricks/internet/use-your-nokia-n79-as-a-modem http://malaysia.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100125034319AAcn3et ;) και εγω λεω να τσιμπήσω μια F2G γιατι η cosmote/what's up σε θεμα ιντερνετ κοιμαται... Ευχαριστώ, αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με αυτές τις οδηγίες. Τα κατάφερα τελικά με τις οδηγίες που έχει μέσα στο PC Suite! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftsalas Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Λοιπόν παιδιά 3 ερρωτήσεις. 1ον μερικές φορές όταν πάω να ανοίξω 1 μήνυμα μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει αρκετή μνήμη και να κλείσω μερικές εφαρμογές αλλά εγώ δεν έχω τίποτα άλλο ανοιχτό! 2ον με την προσφορά του free2go έχω τα δωρεάν GB αλλά στο μητρώο θα κοιτάω τα sent ή τα received ; Και μπορώ να χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές ή μόνο πρώτα από το wind plus ; 3ον επειδή το κινητό το αγόρασα από τον Γερμανό έχει μέσα το λογισμικό της COSMOTE το οποίο έχει αρκετά bugs που διάβασα ότι διορθώνονται στις επόμενες εκδόσεις. Εγώ λόγο COSMOTE δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού. Σε 1 nokia shop που ρώτησα μου είπαν ότι αυτοί μπορούν να μου βάλουν το λογισμικό της nokia (με 20 ευρώ) αλλά 99% θα πετύχει και υπάρχει 1% περίπτωσή το κινητό να τα δει όλα. Να το διακινδυνέψω ; Γενικότερα δεν είμαι πολύ τυχερός σε τέτοια θέματα για αυτό θα ήθελα αν το έχει κάνει κανείς να μου πει αν πέτυχε και αν διορθώθηκε το κινητό.Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 1. Μήπως έχεις αποθηκεύσει πολλά SMS/MMS στη μνήμη του κινητού και σου κολλάει; Δεν λίγο και το είδος του SMS που έλαβες. Είναι απλό SMS με κείμενο ή κάτι άλλο; 2. Δεν γνωρίζω. 3. Μπορείς να κάνεις και μόνος σου την αλλαγή αρχικά μέσω Nemesis και στη συνέχεια με αναβάθμιση μέσα από το Ovi Suite ή το PC Suite. Αυτό που λένε για το 1% είναι λάθος. Ακόμη κι αν συμβεί να "πεθάνει" το κινητό, έχουν την ευθύνη να το "αναστήσουν". Στο κάτω κάτω, κι αν γίνει κάτι τέτοιο, το επόμενο Σάββατο βράδυ θα έχει αναστηθεί ούτως ή άλλως :lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftsalas Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 (edited) 1. Μήπως έχεις αποθηκεύσει πολλά SMS/MMS στη μνήμη του κινητού και σου κολλάει; Δεν λίγο και το είδος του SMS που έλαβες. Είναι απλό SMS με κείμενο ή κάτι άλλο; 2. Δεν γνωρίζω. 3. Μπορείς να κάνεις και μόνος σου την αλλαγή αρχικά μέσω Nemesis και στη συνέχεια με αναβάθμιση μέσα από το Ovi Suite ή το PC Suite. Αυτό που λένε για το 1% είναι λάθος. Ακόμη κι αν συμβεί να "πεθάνει" το κινητό, έχουν την ευθύνη να το "αναστήσουν". Στο κάτω κάτω, κι αν γίνει κάτι τέτοιο, το επόμενο Σάββατο βράδυ θα έχει αναστηθεί ούτως ή άλλως :lol::lol::p Απλά sms είναι και τα έχω βάλει να αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης που έχω ακόμα 500 mb ελεύθερα... και αυτοί λένε ότι δεν έχουν καμία ευθύνη αν πάθει κάτι γιατί δέχτηκα και με το 1% ποσοστό αποτυχίας και δεν φταίνε αυτοί... Τώρα χάθηκαν εντελώς όλα τα μηνύματα.... Edited March 28, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Τώρα χάθηκαν εντελώς όλα τα μηνύματα....Προφανώς δεν κράτησες backup πριν την αναβάθμιση. Σου το δίνει σαν επιλογή πριν την έναρξή της... Φυσικά μπορεί να μην ξαναόρισες την κάρτα μνήμης ως προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης των μηνυμάτων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftsalas Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 (edited) Προφανώς δεν κράτησες backup πριν την αναβάθμιση. Σου το δίνει σαν επιλογή πριν την έναρξή της... Φυσικά μπορεί να μην ξαναόρισες την κάρτα μνήμης ως προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης των μηνυμάτων ;) όχι όχι δεν κατάλαβες ! εξαφανίστηκαν και εγώ ακόμα δεν το έχω συνδέσει καν στον υπολογιστή ! λοιπόν επειδή αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο, αν εγώ περάσω το λογισμικό της nokia χάνω την εγγύηση της cosmote ; Edited March 28, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Να ρωτήσω κάτι? Όταν γράφω SMS γιατί μου υποστηρίζει έως 60 χαρακτήρες? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Να ρωτήσω κάτι? Όταν γράφω SMS γιατί μου υποστηρίζει έως 60 χαρακτήρες? Ευχαριστώ. Πηγαινε: Mηνυματα--->Ρυθμισεις--->Συντομο μυνημα--->Κωδικοποιηση χαρακτηρων---> και επελεξε "περιορισμενη υποστηριξη" Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul_agg Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Καλησπέρα.Μετά απο 3 χρόνια με ένα κινητο χωρις καν εγχρωμη οθόνη αποφάσισα να πάρω αυτο...επειδη είμαι λίγο άσχετος (εως πολυ) μπορει κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με τις χρεωσεις του Ιντερνετ, και τι πρέπει να πατήσω ώστε να συνδέομαι μόνο απο wifi και να μην χρεώνομαι.Γίνομαι λίγο σπαστικός γιατι αυτά θεωρούντε αυτονόητα φαντάζομαι...αλλά ελπίζω να βρεθεί ένας καλός χριστιανός (μέρες που είναι) να με βοηθήσει!Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Κάθε φορά που θα θέλεις να συνδεθείς με το διαδίκτυο το κινητό θα σε ρωτάει μέσω ποιου σημείου πρόσβασης (δηλαδή τρόπο σύνδεσης) επιθυμείς να συνδεθείς. Όταν θα θέλεις να αναζητήσεις διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα θα επιλέγεις πάντα την Αναζήτηση WLAN. Επίσης θα πρέπει να διαβάσεις και το S60 3rd Edition Platform FAQ εφόσον δεν είσαι εξοικειωμένος με τη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 Bεβαια θα πρεπει να επιλεξεις αν θα σε ρωταει η οχι ("ερωτηση παντα"). Ψαξε λιγο στις ρυθμισεις και θα την βρεις την επιλογη. Και στο Ν95-2 ετσι ειναι. Σιγουρα ειναι το ιδιο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Παιδιά πώς βρίσκω τις ρυθμίσεις για το internet από wind? έχω το nokia n79... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts