Itchrist86 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Το οριζόντιο παραμετροποιήται;; Η οριζόντια διάταξη και φυσικά παραμετροποιείται. Έλεγξε τις ρυθμίσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Συγνώμη vagemm το μπέρδεψα. Όπως είπε και ο Itchrist86 παραμετροποιείται κανονικά η οριζόντια διάταξη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 θα το κοιταξω το βραδυ, Ευχαριστω Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Το manual κάνει εύκολη την ζωή μας (χιούμορ)!!:lol: Σελίδα 198 http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N79-1_UG_el.pdf Θα πας Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσωπικές ρυθμίσεις > Κατάσταση αναμονής και εκεί επιλέγεις και ρυθμίζεις όποια διάταξη θες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Καλημέρα! Έχω να κάνω την εξής ερώτηση: Τις επαφές μου συνήθως τις γράφω ολοκληρωμένες (δηλαδή επίθετο και όνομα). Σε μια επαφή όμως που έχει πχ μεγάλο όνομα και επίθετο το εμφανίζει κάπως έτσι: "Παπαδόπουλος Χαρα...." υπάρχει καμία επιλογή να γίνεται scroll (σαν κυλιόμενο) και να εμφανίζεται ολόκληρο το ονοματεπώνυμο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Όχι δεν υπάρχει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μπεις στην επαφή ώστε να δεις ολόκληρο το όνομα στο επάνω μέρος της οθόνης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Που και πάλι θα είναι κομμένο αν είνα πάρα πολύ μεγάλο το όνομα. Ο μοναδικός τρόπος, σε τέτοιες περιπτώσεις, να το βλέπεις ολόκληρο έιναι να πατάς πάνω στο πεδίο επεξεργασία. Αυτό ισχύει για όλα τα πεδία που βγαίνουν κομμένα (ακόμα και στην τεράστια οθόνη του 5800, κομμένα βγαίνουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Καλημέρα! Έχω να κάνω την εξής ερώτηση: Τις επαφές μου συνήθως τις γράφω ολοκληρωμένες (δηλαδή επίθετο και όνομα). Σε μια επαφή όμως που έχει πχ μεγάλο όνομα και επίθετο το εμφανίζει κάπως έτσι: "Παπαδόπουλος Χαρα...." υπάρχει καμία επιλογή να γίνεται scroll (σαν κυλιόμενο) και να εμφανίζεται ολόκληρο το ονοματεπώνυμο; Ευχαριστώ. Μπορείς να μικρύνεις το μέγεθος της γραμματοσειράς, έτσι ώστε στην ίδια γραμμή να εμφανίζονται περισσότεροι χαρακτήρες αλλά κυλιόμενη εμφάνιση δεν υπάρχει. Μενού > Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσωπικές ρυθμίσεις > Οθόνη > Μέγεθος γραμματοσειράς (επιλογή για μεγάλο, κανονικό και μικρό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να φαίνονται τα στοιχεία των μηνυμάτων χωρίς να χρειάζεται να πάμε επιλογές->μπλα μπλα; Είναι λίγο κουραστικό να χρειάζεται αυτή η δουλεία όποτε θέλω να δω ημερομηνία αποστολής, αν και υποπτεύομαι ότι θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Το Handy Shell σου δίνει στην οθόνη αναμονής προεπισκόπιση του τελευταίου εισερχόμενου μνμ που έλαβες. Κατά τα άλλα ισχύουν οι γνωστοί περιορισμοί :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Να ρωτήσω κάτι ακόμα! Πάω να δω μια φωτογραφία για παράδειγμα (αυτο συμβαίνει γενικώς) και ενώ κοιτάω μια φωτογραφία μέσα σε 2-3-4 δευτερόλεπτα σκοτεινιάζει με αποτέλεσμα να μην βλέπω αυτό που θέλω και πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί για να ξαναδώ την εικόνα ή οτιδήποτε θέλω να δω τέλος πάντων. Ξέρω οτι θα είναι κάποια ρύθμιση την οποία δεν μπορώ να βρω, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι πάτησα! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Προβολή - Χρονικό όριο φωτισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 που ειναι η αναβαθμιση οεο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 που ειναι η μαυρη εκδοση με τις τελειες προσοψεις οεο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ρε παιδια,εκανα δυο φορες hardformat στο κινητο επειδη το πηρα μεταχειρω,και ηθελα να καθαρισει,και αυτο εχω την εντυπωση οτι κανει soft reset,μενει το θεμα και οι ρυθμισεις που ειχα,ετσι γινεται? δεν ξαναγυρνανε ολα στην αρχικη μορφη,μενου,εικονιδια,ρυθμισεις κτλ? το εκανα με *#7370#,με σβηστο το κιν,κοντεψα να βγαλω την ωμοπλατη μου,αλλα δεν καταφερα να παταω ταυτοχρονα τα πληκτρα που πρεπει μαλλον,δοκιμασα και αλλο συνδιασμο για ta fp2 που λεει το faq... faq!:p Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Oι επαφες που υπηρχαν στην συσκευη διαγραφηκαν? Εαν ναι τοτε το hard format ειναι ok. Δοκιμασε να κανεις και format στην καρτα μνημης μεσα απο το κινητο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos666 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Γεια χαρά, ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κανένα να κολλάει το κινητό και να μην κάνει κλήσεις! Δηλαδή όταν πατας το πράσινο κουμπι για να καλέσει αυτό να το αγνοεί! Επίσης το κουπί εκκίνησης δεν δουλεύει και αυτό και πρέπει να βγάζω την μπαταρία όλη την ώρα! Τέλος διαπίστωσα ότι οταν τρώει αυτό το κόλλυμα επίσης δεν χτυπαει όταν κάποιος με καλεί ούτε με ενημερώνει βέβαια ότι εχω κλήση! Αυτός που καλει καταλαβαίνει απλά ότι δεν το απαντάω. Ετσι αγνοώ πλήρως και τις εισερχόμενες κλήσεις. Το τηλέφωνο το έχω 2 εβδομάδες και έχω εγλαταστήσει το garmin! Παίζει να έχει χαλάσει τίποτα αυτό; Επίσης το τηλέφωνο δεν έχει ελληνικούς χαρακτηρες στο πληκτρολόγιο και προφανως έχω το παραεισαγωγής που όμως το πήρα απο κατάστημα COSMOTE! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Το έχω μήνες, ελληνικό, με Garmin και δεν μου έχει τύχει ευτυχώς κάτι τέτοιο και πρώτη φορά το ακούω. Και η Cosmote παραεισαγωγές; Μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 @ vaggos666 Άρχισε με hard format στη συσκευή και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Γεια χαρά, ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κανένα να κολλάει το κινητό και να μην κάνει κλήσεις! Δηλαδή όταν πατας το πράσινο κουμπι για να καλέσει αυτό να το αγνοεί! Επίσης το κουπί εκκίνησης δεν δουλεύει και αυτό και πρέπει να βγάζω την μπαταρία όλη την ώρα! Τέλος διαπίστωσα ότι οταν τρώει αυτό το κόλλυμα επίσης δεν χτυπαει όταν κάποιος με καλεί ούτε με ενημερώνει βέβαια ότι εχω κλήση! Αυτός που καλει καταλαβαίνει απλά ότι δεν το απαντάω. Ετσι αγνοώ πλήρως και τις εισερχόμενες κλήσεις. Το τηλέφωνο το έχω 2 εβδομάδες και έχω εγλαταστήσει το garmin! Παίζει να έχει χαλάσει τίποτα αυτό; Επίσης το τηλέφωνο δεν έχει ελληνικούς χαρακτηρες στο πληκτρολόγιο και προφανως έχω το παραεισαγωγής που όμως το πήρα απο κατάστημα COSMOTE! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Φίλε μου το κινητό μου παθαινε αυτά που λες όταν του είχα βάλει ένα πολύ "βαρύ" theme. Μήπως έχεις κάνει και συ κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos666 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες! Δεν έχω αλλάξει κανένα theme! (Ούτε ξέρω πως να το κάνω!) Είναι όπως το πήρα! Οτι είχε! Οπότε αν κάνω hard reset και μετά restore τα προσωπικα δεδομένα από το PC Suite θα ξαναέχω τα πάντα όπως τα έιχα ή πάλι θα έχω ξαναβάλει τα προβληματικά αρχεία μου;;; Υποθέτω θα πρέπει να ξαναεγκαταστήσω το garmin!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Μην σώσεις στο αντίγραφο τις ρυθμίσεις. Έτσι, όταν κάνεις επαναφορά, δεν θα επανέλθει το πρόβλημα. Το garmin θα χρειαστεί απλά τρέξιμο το sis. Τίποτα περισσότερο. Το ίδιο ισχύει για όλες τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες! Δεν έχω αλλάξει κανένα theme! (Ούτε ξέρω πως να το κάνω!) Είναι όπως το πήρα! Οτι είχε! Οπότε αν κάνω hard reset και μετά restore τα προσωπικα δεδομένα από το PC Suite θα ξαναέχω τα πάντα όπως τα έιχα ή πάλι θα έχω ξαναβάλει τα προβληματικά αρχεία μου;;; Υποθέτω θα πρέπει να ξαναεγκαταστήσω το garmin!!! :( μηπως εβαλες μια εκδοση που ειχε βγει απο τα γνωστα μαγαζια που ειχε προεγκατεστημενα ολα τα pois?ειχα ακουσει οτι ειχαν φαει κολλημα καποιοι που το εβαλα γι'αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Οι εφαρμογές που μένουν ανοιχτές επειδή μπορεί να μην κάνουμε συνέχεια ΕΞΟΔΟ, καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία ή έχουν κάποια άλλη επίπτωση στην λειτουργικότητα του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts