Jump to content

[Επίσημο] Nokia N79

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μην λες τετοια πραγματα και μας ποιασει κανενας mod:p:p:p

υπαρχουν και κλειδωμενα που δεν μπρορεις να μπεις αλλα κι ξεκλειδωτα...

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από μένα.. Νέα κάτοχος του Ν79.. Διάβασα όλες τις σελίδες του θρεντ... :)

Μετά από ένα χρόνο iphone και μηδέν εμπειρία από κινητό symbian.. έχω πάθει ένα σοκ :O

Είμαι πολύ ευχαριστημένη.. η μπαταρία Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η. Είμαι στην τρίτη μέρα χρήσης του κινητού (πολύυυ χρήση) και έχει κατέβει ΜΙΑ γραμμούλα μόνο :X

Έχω πάρα πολλές απορίες για την χρήση του symbian, για τις οποίες θα ενημερωθώ από το αντίστοιχο θρεντ..

Μία όμως δεν μπορώ να λύσω και με έχει κουράσει!! Όποιος μπορει ας βοηθήσει!

Όταν το κινητό ειναι κλειδωμένο και ανοίξει κατά λάθος η κάμερα από την πίσω πλευρά (συρθεί δηλαδή το καπάκι της φωτογραφικής) ξεκλειδώνει μόνο του. Επειδή μου έχει συμβεί πολλές φορές.. όταν το έχω στην τσάντα ... είναι δυνατόν να απενεργοποιηθεί αυτό??????

Ευχαριστώ πολύ :O

"Η λήθη οδηγεί στην τραγική επανάληψη"

Είμαι πολύ ευχαριστημένη.. η μπαταρία Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η. Είμαι στην τρίτη μέρα χρήσης του κινητού (πολύυυ χρήση) και έχει κατέβει ΜΙΑ γραμμούλα μόνο :X

Όταν το κινητό ειναι κλειδωμένο και ανοίξει κατά λάθος η κάμερα από την πίσω πλευρά (συρθεί δηλαδή το καπάκι της φωτογραφικής) ξεκλειδώνει μόνο του. Επειδή μου έχει συμβεί πολλές φορές.. όταν το έχω στην τσάντα ... είναι δυνατόν να απενεργοποιηθεί αυτό??????

Όταν φαίνεται ότι κατέβηκε μια γραμμούλα μόνο δεν σημαίνει πως έτσι είναι. Είναι γνωστό πρόβλημα των νοκια που δεν δειχνουν τη σωστή μπαταρία παρα μόνο όταν είναι πλήρως φορτισμένα:p. Παρόλα αυτά πράγματι η μπαταρία του με πήρε μέχρι και τέσσερις μέρες με μέτρια χρήση και 2-3 μέρες ξεζουμίζοντας το.:cool:

Για το καπάκι της κάμερας κοίταξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι σχετικό.:(

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Διάβασα όλες τις σελίδες του θρεντ... :)

εισαι ηρωιδα!!!οσο για την καμερα εχεις δοκιμασει να βρεις καποια θήκη για να προστατευετε το κινητο απο τη ''μαχη'' που γινεται μεσα στη τσαντα σου?:p

Όταν φαίνεται ότι κατέβηκε μια γραμμούλα μόνο δεν σημαίνει πως έτσι είναι. Είναι γνωστό πρόβλημα των νοκια που δεν δειχνουν τη σωστή μπαταρία παρα μόνο όταν είναι πλήρως φορτισμένα:p. Παρόλα αυτά πράγματι η μπαταρία του με πήρε μέχρι και τέσσερις μέρες με μέτρια χρήση και 2-3 μέρες ξεζουμίζοντας το.:cool:

Για το καπάκι της κάμερας κοίταξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι σχετικό.:(

λες ε? :X.. θα δείξει.. Εψαξα και εγώ στις ρυθμίσεις.. αλλά δεν...

εισαι ηρωιδα!!!οσο για την καμερα εχεις δοκιμασει να βρεις καποια θήκη για να προστατευετε το κινητο απο τη ''μαχη'' που γινεται μεσα στη τσαντα σου?

χαχαχαχα "μαχη" χαχαχαχ.. οντως μαχη!!!! Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της θήκης .. θέλω να το αισθάνομαι το κινητούλι μου. Είναι δυνατόν όμως να μην υπάρχει τέτοια ρύθμιση..? περίεργο? Αν και απ'ο,τι είδα μόνον εγώ ενοχλήθηκα τελικά :X

Πάντως ΑΣΧΕΤΗ απο symbian! Να δώ "πότε" θα καταφέρω να παίξω κάνα παιχνιδάκι με το Ν79 :(

Εγώ από την πρώτη μέρα που πήρα το πρώτο Ν79 φοβάμε να αγοράσω άλλη θήκη.:cry:

Το λέω αυτό επειδή πριν να έχω στα χέρια μου αυτό το "δεύτερο" Ν79 είχα ένα άλλο που "μυστηριωδώς" χάλασε η κάμερα. Το έδωσα πίσω και το έφεραν πάλι χαλασμένο και ζήτησα άλλο. Εντωμεταξύ, όταν αγόραζα το "πρώτο" Ν79 αγόρασα και μια θηκούλα για προστασία.

Λοιπόν, την πρώτη μέρα το πρώτο Ν79 δούλευε άψογα. Τη νύχτα το έβαλα στη θήκη και πήγα για ύπνο. Την άλλη μέρα δεν δούλευε η κάμερα. Μετά από σκέψη και αφού μου έδωσαν τελικά καινούργιο:cool:, υπολόγισα ότι εξαιτίας της θήκης πιεζόταν λίγο η κάμερα που εξέχει λίγο. Η θήκη δεν ήταν και τόσο χοντρή so...:cry:

Δεν συνιστώ θήκες που μόλις να χωράει το κινητό μέσα. :X:!:

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα αγόρασα το Ν79 και μόλις πήγα να το συνδέσω με το bluetooth που έχω πάρει 3 μήνες ----> http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1057960&page=2&category=69978020&catalog=22&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEBB301866FDE0DF029C84E3DA34AA63827B468E9E8279D03CB4000FA53C86FCDE5B684AC3061E9AE6E430B8502EC9D130868A90304184C68B18EC0C32A2AC64D36B197EEEAD22601D096EB553D371F5CD0C12D26AAB3D1D6DC53DA0EB76299E9A6CAAC9737FD38F8E76BA7AFF82E91E51D0B14C6EC8E6F645 προς μεγάλη μου έκπληξη ΔΕΝ το αναγνωρίζει και ας έχουν το ίδιο πρωτόκκολο bluetooth v.2.

Κάποιες προτάσεις απο τους γνώστες περί του θέματος?

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα που μπορεί να παίζει από πλευράς hands-free, καθώς τα δύο που έχω εγώ τα έχω 2 και 3 χρόνια και παίζουν κανονικότατα. Τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ είναι να μην έχεις επιλέξει στο κινητό να είναι ορατό σε όλους και να μην έχεις ακολουθήσει τη διαδικασία pairing στο hands-free για να αναγνωρίσει καινούργιο κινητό, που συνήθως πρέπει να κρατήσεις για πολλή ώρα κρατημένο το κεντρικό κουμπί. Δες τις οδηγίες του όμως για αυτό, όπως και τον κωδικό που θα πρέπει να βάλεις την πρώτη φορά. Άμα δε δουλέψουν αυτά δεν ξέρω τι άλλο παίζει.

Μία όμως δεν μπορώ να λύσω και με έχει κουράσει!! Όποιος μπορει ας βοηθήσει!

Εμένα όταν είναι κλειδωμένο και ανοίξει το καπάκι ξεκλειδώνει μεν, αλλά μόνο για όσο είναι στο μενού της κάμερας, δηλαδή μόλις ξανακλείσει το καπάκι κλειδώνει αυτόματα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν προγράμματα (αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο) που μπορείς να ρυθμίσεις εσύ πως θα κλειδώνει. Αν και για μένα είναι πολύ βολικό να μπορώ να χρησιμοποιήσω άμεσα την κάμερα σε όποια κατάσταση και αν είναι το κινητό.

εισαι ηρωιδα!!!οσο για την καμερα εχεις δοκιμασει να βρεις καποια θήκη για να προστατευετε το κινητο απο τη ''μαχη'' που γινεται μεσα στη τσαντα σου?:p

Εγώ πήρα από το ebay από την πρώτη στιγμή διαφανή πλαστική θήκη, η οποία είναι φτιαγμένη για αυτό το κινητό συγκεκριμένα και είναι αψεγάδιαστο. Ούτε το παχαίνει, ώστε να φαίνεται άσχημο, ούτε χαρακώνεται. Μάλιστα με 4,5 ευρώ είχε 3 θήκες και μόλις χαρακώνεται η κάθε θήκη απλά θα βάζω την επόμενη. Μπορείς να πάρεις και από το eshop, μόνο που τις έχει 7 ευρώ τη μία! ;):mad::p

Για παράδειγμα δες εδώ:http://cgi.ebay.co.uk/ECELL-NEW-TWIN-PACK-CLEAR-CRYSTAL-CASE-FOR-NOKIA-N79_W0QQitemZ110322615258QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item110322615258&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1701|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

φυσικά και λέω για θήκη η οποία θα είναι για το συγκεκριμένο κινητό!πολύ ωραία η θηκουλα από το ebay ;)

αχ πρέπει επιτέλους να κάτσω να μάθω πως ακριβώς γίνονται οι αγορές μέσω ebay γιατί εδώ παίζει πολύ κλέψιμο!(sorry για το off topic)

Είσαι σίγουρος πως ακολούθησες σωστά όλα τα βήματα της διαδικασίας "pairing"; Το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να μην αναγνωρίζει το ακουστικό αυτό...

Παίδες ήταν δικό μου το λάθος, ξαναδιάβασα τις οδηγίες του BT και συνδεθηκε κανονικά! Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τα παιδιά που επικοινώνησα με pm.:p

Ολα καλα... αλλά αυτά τα ακουστικά (hands free).. ήμαρτον :X

Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος.. να μου προτείνει να πάρω κάποια πιοοο βολικά, γιατί ακούω πολύ μουσική στο δρόμο ... pleaseeeeee :O

εγω τα θεωρω πολυ βολικα... εχει και αυτο το πλαστικο που αν θες μπορεις να κουμπωσεις πανω του το δευτερο ακουστικο αν δεν το χρησιμοποιεις και ετσι ουτε μπερδευεται ουτε κρεμεται

Τελικά μπόρεσε κάποιος να βρει τρόπο να κρύψει κάποια βίντεο από την Έκθεση; Φαίνεται πως τελικά, αν οι εικόνες μπουν σε φάκελο άσχετο με τον προεπιλεγμένο φάκελο "Εικόνες", δεν φαίνονται στην Έκθεση αλλά τα βίντεο, όπου κι αν αποθηκευτούν, θα εμφανιστούν στην Έκθεση. Κάποιος τρόπος ή εφαρμογή που να τα "εξαφανίζει" από την Έκθεση υπάρχει; :worry:

Εμένα όταν είναι κλειδωμένο και ανοίξει το καπάκι ξεκλειδώνει μεν, αλλά μόνο για όσο είναι στο μενού της κάμερας, δηλαδή μόλις ξανακλείσει το καπάκι κλειδώνει αυτόματα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν προγράμματα (αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο) που μπορείς να ρυθμίσεις εσύ πως θα κλειδώνει. Αν και για μένα είναι πολύ βολικό να μπορώ να χρησιμοποιήσω άμεσα την κάμερα σε όποια κατάσταση και αν είναι το κινητό.

exelix.. εμένα όταν το καπάκι ξανακλείσει ΔΕΝ κλειδώνει αυτόματα.. :(

Έψαξα στις ρυθμίσεις .. αλλά δεν βρήκα κάτι γι αυτό τουλάχιστον.. Πως το έκανες εσύ??????????

exelix.. εμένα όταν το καπάκι ξανακλείσει ΔΕΝ κλειδώνει αυτόματα.. :(

Έψαξα στις ρυθμίσεις .. αλλά δεν βρήκα κάτι γι αυτό τουλάχιστον.. Πως το έκανες εσύ??????????

Δεν έχω επιλέξει κάτι ξεχωριστό, από μόνο του το κάνει. Το μόνο που έχω βάλει είναι να κλειδώνει το πληκτρολόγιο από μόνο του σε 5 λεπτά, αλλά είτε έχει κλειδώσει αυτόματα είτε το κλειδώσω εγώ πάλι με το που κλείσει το καπάκι κλειδώνει. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που προστέθηκε με την αναβάθμιση του firmware. Αν δεν την έχεις κάνει κάν' την ανεξάρτητα από αυτό.

Τελικά μπόρεσε κάποιος να βρει τρόπο να κρύψει κάποια βίντεο από την Έκθεση; Φαίνεται πως τελικά, αν οι εικόνες μπουν σε φάκελο άσχετο με τον προεπιλεγμένο φάκελο "Εικόνες", δεν φαίνονται στην Έκθεση αλλά τα βίντεο, όπου κι αν αποθηκευτούν, θα εμφανιστούν στην Έκθεση. Κάποιος τρόπος ή εφαρμογή που να τα "εξαφανίζει" από την Έκθεση υπάρχει;

Ξέρω το Best Crypto, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για να σου πω με σιγουριά.

Ναι και εμενα με εκνευρίζει αυτό με τις "φωτογραφίες" στην έκθεση...Δεν θέλω να φαίνονται εκεί τα video...ας φαίνονται μονο στον "φαλεκο" video!Δε γίνεται??

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Δεν γίνεται αυτό. Ανοίγοντας την έκθεση, ανιχνεύει όλα τα αρχεία και τα παρουσιάζει με αυτόν τον τρόπο. Μπορείς να χρησιμοποιείς το μενού βίντεο και το resco photo viewer για τις φωτο.

Δεν έχω επιλέξει κάτι ξεχωριστό, από μόνο του το κάνει. Το μόνο που έχω βάλει είναι να κλειδώνει το πληκτρολόγιο από μόνο του σε 5 λεπτά, αλλά είτε έχει κλειδώσει αυτόματα είτε το κλειδώσω εγώ πάλι με το που κλείσει το καπάκι κλειδώνει. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που προστέθηκε με την αναβάθμιση του firmware. Αν δεν την έχεις κάνει κάν' την ανεξάρτητα από αυτό.

Πωωωωωωωωωωωωωωωωω ξέχασα να κάνω αναβάθμιση :X

Μακάρι να αντιμετωπίζεται έτσι

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ exelix

Ναι και εμενα με εκνευρίζει αυτό με τις "φωτογραφίες" στην έκθεση...Δεν θέλω να φαίνονται εκεί τα video...ας φαίνονται μονο στον "φαλεκο" video!Δε γίνεται??

Δεν γίνεται αυτό. Ανοίγοντας την έκθεση, ανιχνεύει όλα τα αρχεία και τα παρουσιάζει με αυτόν τον τρόπο. Μπορείς να χρησιμοποιείς το μενού βίντεο και το resco photo viewer για τις φωτο.

Η αλήθεια είναι πως το πρόβλημα υπάρχει μόνον στα βίντεο κι όχι στις φωτογραφίες. Το θέμα λοιπόν για εμένα είναι όχι το να κλειδώσω κάποια βίντεο με κωδικό αλλά να τα κάνω "αόρατα" στο μενού της Έκθεσης...

παιδιά να ρωτήσω κατι οι μετρητές στο μητρώο είναι αξιοπιστοι?γιατι στο λογαριασμο του κινητου μου σε καθε κληση μου χρεωνουν 2 δευτερολεπτα παραπανω αλλά εκεί που είναι η μεγάλη απόκληση είναι στα πακετα δεδομενων πχ το κινητό λεει σταλθεντα + ληφθεντα σε μια συνδεση 1000κβ και μου χρεωνουν 1100 στο λογαριασμο και στο συνολο ειδικα τα mb βγαινουν παραπανω.

Πιο πιθανό το βρίσκω να είναι επίτηδες λάθος στο λογαριασμό οι μετρήσεις παρά στο Μητρώο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

περασε τις εικονες και τα βιντεο στο pc κι συμπιεσε τα σε rar.μετα βαλε το αρχειο rar στη καρτα μνημης και απο αυτη την ενδοξη στιγμη το κινητο δεν βλεπει τα αρχεια τωρα αν θες να τα δεις τα ανοιγεις με τον x-plore

οντως το μητρωο ειναι ακριβεις σε αυτα που λεει...το εχω τσεκαρει

περασε τις εικονες και τα βιντεο στο pc κι συμπιεσε τα σε rar.μετα βαλε το αρχειο rar στη καρτα μνημης και απο αυτη την ενδοξη στιγμη το κινητο δεν βλεπει τα αρχεια τωρα αν θες να τα δεις τα ανοιγεις με τον x-plore

Ή αν καταφύγεις στη λύση του zip μπορείς να το κάνεις και με την εφαρμογή για zip του ίδιου του κινητού.

Exelix είχες δίκιο!!!!!! Με το update λύθηκε το πρόβλημα. Κλειδώνει αυτόματα μόλις κλείσεις το καπάκι :D

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Το cd της συσκευασίας δεν περιείχε το nokia pc suite. Πήγα να το κατεβάσω από την ιστοσελίδα της ΝΟΚΙΑ, και μου ζητάει να ορίσω πρώτα ποιο τηλέφωνο έχω (για το αντίστοιχο pcsuite). Ομως δεν έχει το Ν79. Ποιο τηλέφωνο να ορίσω για να είναι συμβατό το nokia pc suite με το Ν79??

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σε ευχαριστώ πολύ :yahoo::thanks: