Jump to content

[Επίσημο] Nokia N79

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοώ πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως φακό όπως τα SE.

Ωστόσο μπορείς να κάνεις αυτό που γράφει ο mirrorofsorrow ακριβώς αποπάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή δε μπορείς απλά μπαίνοντας στο μενού της κάμερας και χωρίς να γράφει ν΄ανάψει το flash?? Περίεργο... Καλά ρε Γιώργο δεν έχει βγει καμιά εφαρμογή όπως στο θρυλικό Ν70 που να ανάβει από μόνη της τα leds;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όχι, δυστυχώς. Τώρα, στε νεότερα FP2 που υπάρχει η δυνατότητα αυτή απο μαμά, ίσως καταφέρουν να βγάλουν καμια εφαρμογή που να επιτρέπει στα led να μένουν αναμένα ακόμα και όταν δεν βιντεοσκοπεί.

Σημερα πηρα και εγω το κινητο εκ πρωτης οψεως δειχνει αρκετα ομορφο και μικρο ,τα κουμπια θελουν λιγο χρονο να τα μαθεις.

Σημερα πηρα και εγω το κινητο εκ πρωτης οψεως δειχνει αρκετα ομορφο και μικρο ,τα κουμπια θελουν λιγο χρονο να τα μαθεις.

Μεγεία και σε σένα φίλε, αυτό με τα κουμπιά με προβληματίσατε όλοι... Κι έλεγα χειρότερο από το Ν78/82 δε θα βγει... Γιατί τόσο πια, δείχνουν ψιλονορμάλ, πατιέται το γειτονικό καταλάθος ή στης υφή των κουμπιών υπάρχει το πρόβλημα;; Και συ από πλαίσιο το πήρες;;

Επίσημα και από το site του πλαισίου από σήμερα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1195654

George Bernard Shaw

Μεγεία και σε σένα φίλε, αυτό με τα κουμπιά με προβληματίσατε όλοι... Κι έλεγα χειρότερο από το Ν78/82 δε θα βγει... Γιατί τόσο πια, δείχνουν ψιλονορμάλ, πατιέται το γειτονικό καταλάθος ή στης υφή των κουμπιών υπάρχει το πρόβλημα;; Και συ από πλαίσιο το πήρες;;

Επίσημα και από το site του πλαισίου από σήμερα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1195654

Ευχαριστω..Εγω το πηρα απο Nokia Shop.

Μου φαινεται οτι τα ακριανα αριθμητικα κουμπια ειναι ποιο σκληρα απο τα μεσεα,ακομα πρεπει να συνηθισεις τα 4 κουμπακια που εξεχουν πανω και κατω απο το c και το πληκτρο του μενου

Ευχαριστω..Εγω το πηρα απο Nokia Shop.

Μου φαινεται οτι τα ακριανα αριθμητικα κουμπια ειναι ποιο σκληρα απο τα μεσεα,ακομα πρεπει να συνηθισεις τα 4 κουμπακια που εξεχουν πανω και κατω απο το c και το πληκτρο του μενου

Σε τι τελικά τιμή βγαινει στα nokia shops αλήθεια?

George Bernard Shaw

Εσωτερική μνήμη έχει 50mb όπως λέει στην πρώτη σελίδα ή 83mb που λέει στην σελίδα του Πλαισίου??

Εσωτερική μνήμη έχει 50mb όπως λέει στην πρώτη σελίδα ή 83mb που λέει στην σελίδα του Πλαισίου??

Όπως λέει και στο forum nokia Max User Storage 50 MB (http://www.forum.nokia.com/devices/N79)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ας κανουν οι κατοχοι της συσκευης,μια αναλυτικη παρουσιαση απο την εμπειρια τους με το N79,και ας ανεβασουν και καμια φωτο να δουμε πως βγαζει κιολας.:)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

καλησπερα το πηρα σημερα απο το πλαισιο!ρωτηστε με οτι θελετε!

ποιο θα προτιμουσες για

ποιοτητα κατασκευης

πληκτρα?

καμερα-βιντεο?

οθονη?

n82 ή αυτο vegetto φιλε?

ασπρο!!!με καφε...μπλε...και πρασινη προσοψη

τι χρωματα προσοψεις εχει το ασπρο και τι γκρι?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ποιο θα προτιμουσες για

ποιοτητα κατασκευης

πληκτρα?

καμερα-βιντεο?

οθονη?

n82 ή αυτο vegetto φιλε?

αφου ειχα το ν92 θα σε βοηθησω και εγω

ποιοτητα κατασκευης ..δειχνει το κινητο δεμενο..αλλα ειναι ακομα νωρις για τριξηματα εαν παρουσιασει.(το πλαστικο δεν ξερεις τι θα σου βγαλει)

Τα πληκτρα σε σχεση με το Ν82 ειναι τελειως διαφορετικα(ικανα καποιον περιεργο να μην το βολεψουν ποτε)Μικρα κουμπια αριθμητικα οπως το Ν82 δεν εχει..αλλα φαντασου οτι τα μικρα κουμπια του ν82 τα εχει σε 4 σημεια-(τα τεσσερα κουμπια που εξεχουν πανω απο τα αριθμητικα.

καμερα βιντεο πιστευω οτι προς το παρον ειναι χειροτερα απο το Ν82

(σου βαζω μια φωτο τραβηγμενη πριν ενα λεπτο ,ολα στο αυτοματο προχειρη σε σκοτεινια λογο συννεφιας) (εαν ειναι οντως χειροτερη η καμερα θα το δειξουν οι επομενες αναβαθμισεις)

οθονηεινια καλη και ενα κλικ ποιο φωτεινη απο το Ν82 που ηταν και το προβλημα του

Γενικα πιστευω οτι σε σχεση με το Ν82 ειναι ενα ποιο μικρο και πολυ ποιο ομορφο κινητο και με οσα πλεονεκτηματα μπορεις να εχεις απο το FP2

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

N79 ειναι πιο καινουργιο εφετζιδικο και πιο ομορφο! τωρα τα χρωματα ειναι αυτα που σ πα...εκτος στο γκρι μεσα εχει κοκκινη ασπρη και μαυρο-καφε
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

:offtopic::D

βρηκα αυτο το βιντεο για το Ν79...ειναι ενδιαφερον

http://www.youtube.com/watch?v=oDi5pLTPY8I

Με εντυπωσιασε...περιμενα οσο να φορτωσει το βιντεο οτι θα το εβλεπα κομματια

N79 ειναι πιο καινουργιο εφετζιδικο και πιο ομορφο! τωρα τα χρωματα ειναι αυτα που σ πα...εκτος στο γκρι μεσα εχει κοκκινη ασπρη και μαυρο-καφε

αρα του ασπρου ειναι καλυτερα (χρωματικα) τα καπακια αν και μαλλον περιττο αξεσουαρ

To μεγαλύτερο sar 1.40 W/kg (http://sar.nokia.com) το έχει στην Ευρώπη για RM-348.

Ναι ειναι γνωστο αυτο..εχω του εχω μονιμα bluetooth και μιλαω. :)

To μεγαλύτερο sar 1.40 W/kg (http://sar.nokia.com) το έχει στην Ευρώπη για RM-348.

στην ελλαδα θα ερθουν και οι τρεις τυποι του κινητου?και γιατι φτιαχνουν τρεις τυπους με διαφορετικο sar?:hypno:

στην ελλαδα θα ερθουν και οι τρεις τυποι του κινητου?και γιατι φτιαχνουν τρεις τυπους με διαφορετικο sar?:hypno:

Μόνο ένας τύπος έρχεται στην Ελλάδα, οι άλλοι είναι για άλλες γεωγραφικές περιοχές, πχ Ασία

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Μόνο το RM-348 έρχεται.

Διορθώθηκε!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πήγα σήμερα στο κατάστημα της Nokia στην Πάτρα και μου άνοιξαν μία συσκευασία για να το δω. Πάρα πολύ όμορφο και τα κουμπιά του όσο κι αν είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα μου φάνηκαν πολύ καλά και άνετα. Μη ρωτήσετε τίποτα το ιδιαίτερο εμένα, καθώς η επαφή μου μαζί του ήταν για πολύ λίγο. Μια φωτογραφία που τράβηξα μου φάνηκε πολύ καλή, αλλά δεν ήταν και τοπίου, για μέσα στο μαγαζί μιλάμε! Λίγο σκοτεινή μου φάνηκε η οθόνη του, αλλά σε σχέση με το δεινόσαυρο που κουβαλάω είναι τεράστια η διαφορά. Πιστεύω ότι στην τιμή του είναι το κινητό με Symbian με το καλύτερο "πακέτο".