dinosss Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Υπαρχει καπου οδηγος με τα βηματα που πρεπει να κανουμε για να εχουμε Ngage παιχνιδια? Απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να εχουμε κανει hack το τηλεφωνο, μετα απο αυτο ομως τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 έχω το κινητό κοντά 1,5 χρόνο με σύνδεση Wind. Αρχικά το δούλεψα με κάρτα της Cosmote χωρίς κανένα πρόβλημα και εν συνεχεία με κάρτα της Wind. Με τη Wind σχεδόν πάντα η 1η προσπάθεια για κλήση είναι ανεπιτυχής. Όσο είχα την Cosmote ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το πρόβλημα, πιστεύοντας ότι φταίει το δίκτυο της Wind (το βρίσκει γεμάτο κλπ.) Πρόσφατα όμως χρειάστηκε να μεταφέρω την κάρτα μου σε άλλο κινητό (Samsung SGH-B100). Εκεί δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Οι κλήσεις γίνονταν κανονικά. Να θέλει κάποια ρύθμισή το N85 ; Firmaware του έχω περάσει το καινούριο, αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό, και με τα προηγούμενα ( του έκανα update σε κάθε νέο) το ίδιο αντιμετώπιζα. Τώρα τελευταία μου κάνει και το εξής κουλό. Όταν το φορτίζω χάνει κλήσεις και μου έρχονται αργότερα με sms. Συμπάσχει κανένας ; καμιά ιδέα/πρόταση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 έχω το κινητό κοντά 1,5 χρόνο με σύνδεση Wind. Αρχικά το δούλεψα με κάρτα της Cosmote χωρίς κανένα πρόβλημα και εν συνεχεία με κάρτα της Wind. Με τη Wind σχεδόν πάντα η 1η προσπάθεια για κλήση είναι ανεπιτυχής. Όσο είχα την Cosmote ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το πρόβλημα, πιστεύοντας ότι φταίει το δίκτυο της Wind (το βρίσκει γεμάτο κλπ.) Πρόσφατα όμως χρειάστηκε να μεταφέρω την κάρτα μου σε άλλο κινητό (Samsung SGH-B100). Εκεί δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Οι κλήσεις γίνονταν κανονικά. Να θέλει κάποια ρύθμισή το N85 ; Firmaware του έχω περάσει το καινούριο, αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό, και με τα προηγούμενα ( του έκανα update σε κάθε νέο) το ίδιο αντιμετώπιζα. Τώρα τελευταία μου κάνει και το εξής κουλό. Όταν το φορτίζω χάνει κλήσεις και μου έρχονται αργότερα με sms. Συμπάσχει κανένας ; καμιά ιδέα/πρόταση ; απο οσα γραφεις καταλαβαινω οτι δεν φταιει η συσκευη αλλα το δικτυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 απο οσα γραφεις καταλαβαινω οτι δεν φταιει η συσκευη αλλα το δικτυο. και γω τόσο καιρό αυτό πίστευα... αλλά με το samsung γιατί δεν είχα προβλήματα; να παίζει πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα και το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 και γω τόσο καιρό αυτό πίστευα... αλλά με το samsung γιατί δεν είχα προβλήματα; να παίζει πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα και το κινητό; Επειδή άβυσσος η ψυχή των κινητών και ειδικά των symbian κάντου ένα Hard format, πέρνα και το firmware ξανά και τσέκαρε το πάλι...είναι και αυτό μια λύση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Παίδες έγινε η εξής "πατατιά" την οποία δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω: έκανα αναβάθμιση στο Ν85 και μου χάνει τα ελληνικά (στην τελευταία αγγλική έκδοση). Λέω οκ μου έχει ξανασυμβεί. Ανοίγω το nemesis, αλλάζω το product code (write κλπ) και ξεκινώ νέα αναβάθμιση με το nokia software updater. Εδώ λοιπόν μου γράφει μήνυμα ότι δεν μπορώ να το αναβαθμίσω γιατί έχει ήδη την τελευταία έκδοση. Καμιά ιδέα πως ξαναπερνάμε τα ελληνικά, κανείς? ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Έκανα hard format στο Ν85 (όταν ήταν κλειστό). Πάω να κάνω ενημέρωση λογισμικού και δεν κάνει. Μου λέει ότι η σύνδεση με τον διακομιστή απέτυχε. Τι μπορεί να φταίει ? Το ίδιο γίνεται κι όταν πάω να κάνω εγκατάσταση εφαρμογών από το ovi. Όλα αυτά μέσω κινητού. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Καλησπερα παιδια. Σε λιγες μερες παω Ιταλια ταξιδακι με το αυτοκινητο. Εχω το Nokia N85 κι εχω περασει το garmin mobile xt και θελω να βαλω Ιταλικους χαρτες αλλα στα αγγλικα για να καταλαβαινω κιολας. Εχει κανεις ιδεα που να τους βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Καλησπερα παιδια. Σε λιγες μερες παω Ιταλια ταξιδακι με το αυτοκινητο. Εχω το Nokia N85 κι εχω περασει το garmin mobile xt και θελω να βαλω Ιταλικους χαρτες αλλα στα αγγλικα για να καταλαβαινω κιολας. Εχει κανεις ιδεα που να τους βρω? Φίλε πήγαινε και ρώτα στο αντίστοιχο θέμα Garmin Maps Mobile™ XT Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sara18 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Γεια σας, σαν καινούργιο μέλος έχω και έγω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Κατεβάζω screensavers για το κινητό Ν 85 και ενώ σαν εικόνες μου τα ανοίγει κανονικά και δείχνει την κίνηση, όταν το επιλέξω σαν ταπετσαρία δεν κινείται. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Γεια σας, σαν καινούργιο μέλος έχω και έγω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Κατεβάζω screensavers για το κινητό Ν 85 και ενώ σαν εικόνες μου τα ανοίγει κανονικά και δείχνει την κίνηση, όταν το επιλέξω σαν ταπετσαρία δεν κινείται. Τι κάνω λάθος; Καλώς ήρθες στο myphone. Δεν κάνεις κάτι λάθος, απλά το συγκεκριμένο που προσπαθείς να κάνεις δεν υποστηρίζεται. Για να το πετύχεις πρέπει να περάσεις την εφαρμογή Anime Sprite Lite. Έτσι θα μπορέσεις να βάλεις μια κινούμενη εικόνα ως ταπετσαρία. Για το που θα βρεις την εφαρμογή διάβασε το Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities; Και ότι απορία έχεις σχετικά με εφαρμογές χρησιμοποιείς το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sara18 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Καλώς ήρθες στο myphone. Δεν κάνεις κάτι λάθος, απλά το συγκεκριμένο που προσπαθείς να κάνεις δεν υποστηρίζεται. Για να το πετύχεις πρέπει να περάσεις την εφαρμογή Anime Sprite Lite. Έτσι θα μπορέσεις να βάλεις μια κινούμενη εικόνα ως ταπετσαρία. Για το που θα βρεις την εφαρμογή διάβασε το Που βρίσκω εφαρμογές, θέματα και διάφορα utilities; Και ότι απορία έχεις σχετικά με εφαρμογές χρησιμοποιείς το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, όμως εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή έκανα τις οδηγίες κανονικά για την εγκατάσταση αλλά ενώ επιλέγω το αρχείο gif που θέλω από τις εφαρμογές δεν μου το αλλάζει, έχει σαν επιλεγμένο την εφαρμογή που κατέβασα. Δεν καταλαβαινω τον λόγο. Τι άλλο να κάνω?? Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, όμως εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα. Έκανα εγκατάσταση την εφαρμογή έκανα τις οδηγίες κανονικά για την εγκατάσταση αλλά ενώ επιλέγω το αρχείο gif που θέλω από τις εφαρμογές δεν μου το αλλάζει, έχει σαν επιλεγμένο την εφαρμογή που κατέβασα. Δεν καταλαβαινω τον λόγο. Τι άλλο να κάνω?? Τώρα ξαναδοκίμασα και κατάφερα να επιλέξω αυτό που θέλω σαν ταπετσαρία. Όμως αντι να εμφανίζεται σαν φόντο κανονικό με τις υπόλοιπες ενδείξεις που έχει η οθόνη, εμφανίζει μόνο την εικόνα χωρίς να φαίνεται π.χ. η ώρα, η ημερομηνία, η ενδειξη για το σήμα, η ένδειξη για την μπαταρια. Σαν να ειναι τοποθετημένο πάνω από το φόντο που ήδη υπάρχει. Μπορώ να αλλάξω μέγεθος και να το βάλω στη μέση ή σε κάποια γωνία χωρις να κρύβει τα προηγούμενα που ανέφερα, αλλά όχι σε fullscreen. Πως μπορεί να με βοηθήσει καποιος???? Edited October 8, 2010 by sara18 Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sara18 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Γεια σας και πάλι, έχω στείλει αρκετές μέρες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω αλλά δεν έχω πάρει κάποια απάντηση... Παρακαλώ μπορεί να με βοηθήσει καποιος;; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Το κινητό μου έσβησε όλες τις επαφές!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΟΟΟ??? Και πάω να προσθέσω νέα επαφή, και μετά αφού και καλά την σώζει πάλι άδειος ο κατάλογος!!! έχω νιώσει απίστευτα!!! έρχεται format και firmware πάλι :( Τα νεύρα μου! Edited October 20, 2010 by bezoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Σε Ν85 φίλου μου έτυχε το εξής: Από πτώση, έσπασε η οθόνη, αλλάχτηκε σε Nokia Care αλλά μετά την αλλαγή στο screensaver οι ενδείξεις φαίνονται πλέον πάρα πολύ αχνές (την ημέρα δεν είναι καθόλου ορατές ενώ το βράδυ φωτίζουν ελάχιστα). Απευθύνθηκε στο ίδιο Nokia Care και αφού το έψαξαν του ξανάλλαξαν οθόνη αλλά και με την δεύτερη το πρόβλημα παραμένει. Έχει γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλάξαμε όλων των ειδών τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα, το screensaver δεν λέει να γίνει φωτεινό όπως πριν. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι εκτός από ολικό φορμάτ (που θα γίνει και αυτό, αναγκαστικά) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boubikos Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Το δικό μου N85 είναι στο firmware 11.047 αλλά είναι vodafone παίζει κανένα ρολό? Γιατί εχτές πήγα να το κάνω update και δεν μου έβγαζε καινούριο firmware μου έλεγε ότι έχω το πιο καινούριο ενώ βλέπω σε αυτό το topic ότι το πιο καινούριο firmware είναι το 31.002. Μπορώ να το κάνω κάπως update? Kαι θα ήθελα κάποιος να δόση κανένα link με tutorial για hack αν είναι εφικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Το δικό μου N85 είναι στο firmware 11.047 αλλά είναι vodafone παίζει κανένα ρολό? Γιατί εχτές πήγα να το κάνω update και δεν μου έβγαζε καινούριο firmware μου έλεγε ότι έχω το πιο καινούριο ενώ βλέπω σε αυτό το topic ότι το πιο καινούριο firmware είναι το 31.002. Μπορώ να το κάνω κάπως update? Kαι θα ήθελα κάποιος να δόση κανένα link με tutorial για hack αν είναι εφικτό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Επειδή είναι vodafone customised το κινητό σου έχει αυτή την βρωμοέκδοση που έχεις. Διάβασε τα παραπάνω κάνε αυτά που λένε και μετά θα περάσεις το λογισμικό που αναφέρεται. (και μένα είναι vodafone και το έβγαλα...γιατί δεν παλευόταν ως κινητό) αν θες κάτι μου λές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boubikos Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Θέλω να μου πει κάποιος όταν μπαίνω στο ovi store η σε κάποια άλλη εφαρμογή που θέλει internet (π.χ. n-gage που το n85 έχει μια τέτοια εφαρμογή αλλά θέλει να την κάνω εγκατάσταση) και συνδέεται στην vodafone πως θα μπορέσω να το κάνω να με ρωτάει με τι θέλω να συνδεθεί. δηλαδή η με το wifi η με την vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Θέλω να μου πει κάποιος όταν μπαίνω στο ovi store η σε κάποια άλλη εφαρμογή που θέλει internet (π.χ. n-gage που το n85 έχει μια τέτοια εφαρμογή αλλά θέλει να την κάνω εγκατάσταση) και συνδέεται στην vodafone πως θα μπορέσω να το κάνω να με ρωτάει με τι θέλω να συνδεθεί. δηλαδή η με το wifi η με την vodafone. εργαλεια, ρυθμισεις, συνδεση, προορισμοι, διαδικτυο και βαλε κατα σειρα προτεραιοτητας με ποιο τροπο θελεις να συνδεθεις. πρωτα βαζεις ολα τα γνωστα wi fi που εχεις και μετα ολα τα αλλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boubikos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 εργαλεια, ρυθμισεις, συνδεση, προορισμοι, διαδικτυο και βαλε κατα σειρα προτεραιοτητας με ποιο τροπο θελεις να συνδεθεις. πρωτα βαζεις ολα τα γνωστα wi fi που εχεις και μετα ολα τα αλλα Το έκανα αυτό που μου είπες και έχω βάλει στο προορισμοί δικτύου και στα 3 δηλαδή διαδίκτυο, μην. Multimedia, και υπηρεσίες Wap προτεραιότητα το wifi το δικό μου αλλά και πάλι κάθε φορά που πάω να μπω στο ovi store από το κινητό με χρεώνει. Κάτι άλλο μήπως γίνετε με κάποιο τρόπο να αποθηκεύσω sms στην κάρτα sim? Γιατί έχω κάτι sms στην sim μπορώ να τα δω μέσο του κινητού αλλά δεν μπορώ να τα διαβάσω και πρέπει να τα κάνω αντιγραφή στο inbox (αυτό δεν με πειράζει) απλός θέλω άμα καμία φορά να κρατήσω κανένα sms που με ενδιαφέρει να το βάλω στην sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Το έκανα αυτό που μου είπες και έχω βάλει στο προορισμοί δικτύου και στα 3 δηλαδή διαδίκτυο, μην. Multimedia, και υπηρεσίες Wap προτεραιότητα το wifi το δικό μου αλλά και πάλι κάθε φορά που πάω να μπω στο ovi store από το κινητό με χρεώνει. Κάτι άλλο μήπως γίνετε με κάποιο τρόπο να αποθηκεύσω sms στην κάρτα sim? Γιατί έχω κάτι sms στην sim μπορώ να τα δω μέσο του κινητού αλλά δεν μπορώ να τα διαβάσω και πρέπει να τα κάνω αντιγραφή στο inbox (αυτό δεν με πειράζει) απλός θέλω άμα καμία φορά να κρατήσω κανένα sms που με ενδιαφέρει να το βάλω στην sim. Δεν μπορεις να επιλεξεις αποθηκευση μηνυματτων στην καρτα σιμ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Να ρωτήσω κάτι? Όταν συνδεόμαστε με το wifi δεν υπάρχει τρόπος να δούμε από το κινητό ποιά ip έχουμε πάρει κτλ κτλ? Μόνο στα android τέτοιες πολυτέλειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Να ρωτήσω κάτι? Όταν συνδεόμαστε με το wifi δεν υπάρχει τρόπος να δούμε από το κινητό ποιά ip έχουμε πάρει κτλ κτλ? Μόνο στα android τέτοιες πολυτέλειες? Την ώρα που είσαι συνδεδεμένος στο ασύρματο δίκτυο πήγαινε Συνδεσιμ. > Διαχ. συνδ. > Ενεργές συνδέσεις δεδομένων και δες αν μπορείς να δεις από εκεί πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση που έχεις εκείνη την στιγμή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Την ώρα που είσαι συνδεδεμένος στο ασύρματο δίκτυο πήγαινε Συνδεσιμ. > Διαχ. συνδ. > Ενεργές συνδέσεις δεδομένων και δες αν μπορείς να δεις από εκεί πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση που έχεις εκείνη την στιγμή. Ωωωω κάτι μου λέει ότι εκεί θα βρώ αυτά που θέλω! Σε ευχαριστώ πολύ...θα το δοκιμάσω σπίτι, γιατί εδώ δουλειά δεν έχω κάποιο wifi. θένξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgstathis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Γειά χαρά παιδιά! Να ρωτήσω, αξίζει να πάρω αυτό το κινητό σήμερα; Ρωτάω επειδή είναι 2 χρόνων+ παλιό και επειδή από τα λίγα που διάβασα (δεν την πάλεψα 132 σελίδες...) είδα διάφορους να λένε για προβλήματα. Η τιμή που το βρίσκω είναι στα 150. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts