Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει δοκιμάσει κανένας να δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας του τηλεφωνικού καταλόγου στήν κάρτα μνήμης

στο δικό μου αντιγράφει 37 και βγάζει μήνυμα οτι οι υπόλοιπες δεν αντιγράφηκαν.

Με παρατεταμένο πάτημα του αριστερού πλήκτρου επιλογής ξεκινάει η φωνητική ανάγνωση μηνυμάτων.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχει δοκιμάσει κανένας να δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας του τηλεφωνικού καταλόγου στήν κάρτα μνήμης

στο δικό μου αντιγράφει 37 και βγάζει μήνυμα οτι οι υπόλοιπες δεν αντιγράφηκαν.

Όταν κάνει το αντίγραφο, σε ρωτάει να γουάλαταςτηςέη τα ήδη υπάρχοντα; Αν δεν στρώσει, δοκίμασε να κανείς φορματ στην κάρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σας κανει συχνα επανεκκινησεις το τηλεφωνο η το δικο μου εχει προβλημα??

Εμένα μου έκανε συχνά και το έχω στείλει στην Nokia...Γ@μw την Nokia τους μέσα για κινητά

Σας κανει συχνα επανεκκινησεις το τηλεφωνο η το δικο μου εχει προβλημα??

Μονο αυτο κανει (επανεκκινησεις) , το εστειλα στην nokia και ηρθε το ιδιο :lol: πολυ κακο κινητο

Εγώ πάλι έχω πρόβλημα με τα πλήκτρα που βρίσκονται στην οθόνη.

Κάτι μέρες πιστεύουν στον δικό τους θεό με αποτέλεσμα να πατάω κ να μην ακούνε.

Γενικά το καπάκι που στεγάζει αυτά τα πλήκτρα δεν το βλέπω καλά. Το μόνο που το κρατάει είναι κόλα!! Το βλέπω να φεύγει καμιά μέρα, ήδη κάτω από το πλήκτρο “C” έχει ξεκολλήσει….

Απαράδεκτα υλικά κατασκευής για συσκευή 500€

Απαράδεκτα υλικά κατασκευής για συσκευή 500€

Εγω δυστυχως για αυτο το εδωσα..κριμα και ειναι κατα τα αλλα 1 καθ ολα αξιολογη συσκευη!:)

Βεβαια σχεδον με τα περισσοτερα Nseries εχω αντιμετοπιση παρομοια προβληματα ποιοτητας!Ισως επειδη τα αγοραζα απ τους πρωτους οταν εβγαιναν αλλα το Ν85 ΔΕ το πηρα απ τους πρωτους και τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου!:(

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγω παλι εχω διαπιστωσει οτι μου κανει επανεκινηση μονο οταν ειναι συνδεδεμενο στον φορτιστη.

Οταν υπολογιζω οτι μαλλον πρεπει η φορτιση να τελειωσει γιατι γεμισε η μπαταρια το κινητο κανει επανεκινηση. Να σας δωσω να καταλαβετε δεν εχω δει ποτε το τηλ να μου δειχνει οτι η φορτιση ολοκληρωθηκε. Ακομα και οταν ειναι στο PC συνδεδεμενο μου κανει επανεκινηση.

Ποτε ομως δεν κανει επανεκινηση οταν δεν ειναι σε φοτριστη. Σαν να υπαρχει αδυναμια να σταματησει την φορτιση μου δειχνει ενα πραγμα.

Για τσεκαρετε και οι υπολοιποι λιγο ποτε σας κανει τις επανεκινησεις να δουμε τι παιζει.

Και επισης αν ισχυει κατι τετοιο καλο θα ηταν να το βγαζουμε απο τον φορτιστη ακομα και πριν να γεμισει η μπαταρια μην γινει καμια στραβη και σκασει καμια μπαταρια στα καλα καθουμενα.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με επανεκινησεις! Η φορτιση γινεται κανονικα και συνηθως το αφηνω ολο το βραδυ στον φορτιστη!

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Εγω παλι εχω διαπιστωσει οτι μου κανει επανεκινηση μονο οταν ειναι συνδεδεμενο στον φορτιστη.

Οταν υπολογιζω οτι μαλλον πρεπει η φορτιση να τελειωσει γιατι γεμισε η μπαταρια το κινητο κανει επανεκινηση. Να σας δωσω να καταλαβετε δεν εχω δει ποτε το τηλ να μου δειχνει οτι η φορτιση ολοκληρωθηκε. Ακομα και οταν ειναι στο PC συνδεδεμενο μου κανει επανεκινηση.

Ποτε ομως δεν κανει επανεκινηση οταν δεν ειναι σε φοτριστη. Σαν να υπαρχει αδυναμια να σταματησει την φορτιση μου δειχνει ενα πραγμα.

Για τσεκαρετε και οι υπολοιποι λιγο ποτε σας κανει τις επανεκινησεις να δουμε τι παιζει.

Και επισης αν ισχυει κατι τετοιο καλο θα ηταν να το βγαζουμε απο τον φορτιστη ακομα και πριν να γεμισει η μπαταρια μην γινει καμια στραβη και σκασει καμια μπαταρια στα καλα καθουμενα.

Το ιδιο εκανε και σε μενα , μετα την αναβαθμιση αυτο σταματησε , αλλα αρχισε να κανει επν/σεις στο video(ληψη και παρακολουθηση) και οταν τρεχεις γρηγορα τις επαφες. Το κουφο ειναι οτι οταν βγαλεις την sim ( εχω δοκιμαση wind & cosmote)

ολα ειναι μια χαρα , τραβαει video , παιζει video, τρεχει τις επαφες :blink::blink:

Ποτε δεν εχει κανει επανεκκινηση σε μενα...

Και σε μενα,οσο καιρο το ειχα ,δεν ειχε κανει ποτε .

Κατι με την καρτα σιμ πρεπει να "παιζει" .

Με vodafone σιμ ολα οκ οπως ειπα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και σε μενα,οσο καιρο το ειχα ,δεν ειχε κανει ποτε .

Κατι με την καρτα σιμ πρεπει να "παιζει" .

Με vodafone σιμ ολα οκ οπως ειπα.

Εγω με wind αλλα πολυ παλια sim.

Απο εποχη TIM σιγουρα, ισως να φτανει και εποχη Telestet δε θυμαμαι ακριβως.

Παντως ειναι πολυ παλια η sim.

Σίγουρα φταίει η καρτούλα SIM. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να στην αντικαταστήσουν με νέα και, τα προβληματά σου, λογικά, θα εξαφανιστούν.

Σίγουρα φταίει η καρτούλα SIM. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να στην αντικαταστήσουν με νέα και, τα προβληματά σου, λογικά, θα εξαφανιστούν.

Σε εμενα η καρτα sim ειναι καινουργια (wind) την ειχα αλλαξει αρχες Οκτωβρη ,αλλα τα προβληματα δεν εξαφανιστηκαν !!! Θα δοκιμασω και με voda ετσι απο περιεργια :confused:

Σε εμενα η καρτα sim ειναι καινουργια (wind) την ειχα αλλαξει αρχες Οκτωβρη ,αλλα τα προβληματα δεν εξαφανιστηκαν !!! Θα δοκιμασω και με voda ετσι απο περιεργια :confused:

Να προτείνω κάτι.

Εφόσον φαίνετε να είναι πρόβλημα sim δοκιμάστε να κάνετε το εξής. Πριν το βάλετε στην πρίζα αλλάξτε το προφίλ σε «Εκτός σύνδεσης» κ φορτίστε το.

Όποιος το δοκιμάσει ας μοιραστεί την εμπειρία του. Θα το έκανα εγώ αλλά έχω vodafone κ δεν μου έχει κάνει κανένα restart ως τώρα

Μην τρελένεστε με την vodafone παιδιά...Εγώ έχω vodafone και το κινητό είναι στην Nokia από την πρώτη εβδομάδα που το πήρα γιατί με τρέλανε με τις επανεκκινήσεις

Πιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι για το Ν85?

Όχι γιατί πήγα να εγκαταστίσω το Garmin και δεν άνοιγε η εφαρμογή...Αν είναι κάποιος να μου στείλει ένα pm με μια διεύθυνση του προγράμματος με χάρτες κτλ...Παρακαλώ πολύ

Όλες οι εκδόσεις 5 είναι συμβατές με το Ν85. Σε όλα τα προγράμματα, ψάχνε για τις νεότερες εκδόσεις και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση στο τηλέφωνό σου. Κάνε μια αναζήτηση στο xxxxxxxx και θα βρεις οτι ζητάς.

Το ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε και το εδωσα πισω γιατι εκανε συνεχεια επανεκκινησεις και η ποιοτητα του slide ηταν....:X

Συνεχιζεται η ιδια κατασταση και στα τωρινα κοματια?? Το slide και τα soft keys του πανω τμηματος ειναι ακομα χαλια? 'Η εχει φτιαξει η κατασταση?

Απο software τι λεει? Εχει βγει καποια αναβαθμιση που να βελτιωνει την σταθεροτητα του?