nlambrop Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Αν άλλαξες δυο συσκευές και δοκίμασες και 4 διαφορετικά bluetooth handsfree τότε μήπως το πρόβλημα βρίσκεται στην συσκευή του(ων) συνομιλητη(ων)......?:confused: Μάλλον εκεί θα΄ναι,υποθέτω. Σαφώς και δεν έχει να κάνει με τους συνομιλητές, γιατί μόλις σβήνω το bluetooth με ακούν κανονικά. Επίσης, τα ίδια άτομα, όταν τους μιλάω με bluetooth από το Ν82, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλωστε, πριν λίγο είδα πως και άλλος χρήστης του forum έχει παρόμοιο πρόβλημα. Και με λίγο ψάξιμο σε άλλα forums του εξωτερικού, είδα πως υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές. Μάλλον μπλέξαμε άσχημα... Κρίμα, και μου άρεσε πολύ. Εννοείται πως αν στις επόμενες 3-4 ημέρες δεν βρω λύση, θα ζητήσω πάλι αντικατάσταση, μιας και υποψιασμένος όπως ήμουν, φρόντισα να μην υπερβώ το όριο των 30 λεπτών για να δικαιούμαι διαδικασία DOA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Δεν υπάρχει επιλογή Windows Live στη "Διαχείριση εφαρμογών"...;:confused: Και όταν λες πως δεν λειτουργεί, εννοείς πως δεν ξεκινά καν ή σε ξεκινάει αλλά σε τερματίζει απρόσμενα. οχι δεν υπάρχει! παω να μπω και λέει service unavailable δε ξερω. παιζει να φταιει το προγραμμα αλλα πως θα το σβησω :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 οχι δεν υπάρχει! παω να μπω και λέει service unavailable δε ξερω. παιζει να φταιει το προγραμμα αλλα πως θα το σβησω :p:p Αν το έχεις εγκαταστήσει στη κάρτα μνήμης το σβήνεις εύκολα. Αν το έχεις στη μνήμη της συσκευής θα πρέπει πρώτα να χακαρεις τη συσκευή και μετά να επέμβεις στους φακέλους του συστήματος. Αλλιώς υπάρχει και η λύση του hard format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 εαν δεν το διαβαζα θα πίστευα οτι μονο σε μενα συμβαινει,και ημουν ετοιμος να παρω αυριο αλλο bluetooth,οταν περνω με ακουνε μια χαρα.....οταν με περνουν ακουγεται φασαρια,(σαν να βρισκομαι στον δρομο)τι μπορει να φταιει?μηπως επειδη ειμναι sony ericsson το blurtooth να μην ειναι συματο? Αυτή τη λεπτομέρεια (πως συμβαίνει μόνο στις εισερχόμενες) δεν την είχα προσέξει, αλλά τώρα που το λες μάλλον έτσι είναι. Οσες φορές μου συνέβη με είχαν καλέσει, και στις δοκιμές που έκανα όταν υποψιάστηκα πάντα έβαζα κάποιο συνεργάτη ή φίλο να με καλέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 1.Τι ειναι το DOA? 2. Oταν εχουμε προβλημα με το κινητο ειναι καλυτερα, αν το χουμε παρει απο παροχο κινητης τηλεφωνιας να το παμε πισω σ αυτον για service(vodafone,cosmote,..)η να το παμε σε καταστημα Alpha Copy? H εγγυηση ισχυει παντου? Ξέρετε αν το χει φέρει η vodafone?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Η εγγύηση ισχύει παντού. Το καλύτερo είναι να πηγαίνουμε σε Nokia Shop εκτός και αν υπαρξει πρόβλημα τις πρωτες μερες οπότε υπαρχει περιπτωση το καταστημα όπου το αγορασες να σου το αντικαταστήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 βασικά λέω να κάνω ένα φορματ και στην κάρτα για καλυτερα. για να ναι σε φορμα κι αυτη :p ξέρει κανεις τι θα χάσω??? πχ games kai προγραμματα??? το νοκια maps που το έχς για 177 μέρες free?? και αν τα δίνει δωρεαν πχ η νοκια να τα κατεβασω να τα ξαναβάλω. η να τα βάλω ξανα με άλλο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 2) Oταν προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω του Nokia Software Updater, μου βγαίνει μήνυμα " Phone is not supported. Connected phone was not recognized"" Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Αυτή την στιγμή το Ν85 δεν υποστηρίζεται απο το NSU. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την αναβάθμιση Over the air μέσα απο το μεού Διαχείριση Συσκευής. βασικά λέω να κάνω ένα φορματ και στην κάρτα για καλυτερα. για να ναι σε φορμα κι αυτη. ξέρει κανεις τι θα χάσω??? Για να μην χάσεις απολύτως τίποτα, επέλεξε στον υπολογιστή σου να βλέπεις τους κρυφούς φακέλους, σύνδεσε το κινητό και επέλεξε μαζική αποθήκευση, αντέγραψε όλους τους φακέλους, φόρμαρε την κάρτα και επανέφερε τους φακέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 1.Τι ειναι το DOA? 2. Oταν εχουμε προβλημα με το κινητο ειναι καλυτερα, αν το χουμε παρει απο παροχο κινητης τηλεφωνιας να το παμε πισω σ αυτον για service(vodafone,cosmote,..)η να το παμε σε καταστημα Alpha Copy? H εγγυηση ισχυει παντου? Ξέρετε αν το χει φέρει η vodafone?? 1. DOA = Dead On Arrival (ή Defective on arrival). Μέσα στις πρώτες 7 μέρες, και εφόσον δεν έχεις μιλήσει πάνω από 30 λεπτά, αν η συσκευή παρουσιάσει βλάβη, θεωρείται ελάττωμα εκ κατασκευής, και πας τη συσκευή με πλήρη συσκευασία και στην αλλάζουν με καινούργια (δεν μπαίνεις δηλαδή σε διαδικασία επισκευής). 2. Εδώ η απάντηση είναι σχετική. Για DOA πας υποχρεωτικά εκεί που το πήρες. Για Service, το πας όπου υπάρχει εξουσιοδοτημένο service (ξέρω σίγουρα Alpha copy, Γερμανός). Η Vodafone και η Wind δεν ξέρω αν παραλαμβάνουν για service τηλέφωνα που έχουν αγοραστεί από άλλη αλυσίδα, όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει το φίλο. Σχετικά με το πρόβλημα με το bluetooth που αναφέραμε παραπάνω εγώ και ο Vagelispyro δεν το έχει παρουσιάσει σε κανένα άλλο? Για δοκιμαστε στις εισερχόμενες κλήσεις μήπως σας συμβαίνει και απλά επειδή σε κάποιους δεν είναι έντονο, δεν σας το λέει ο συνομιλητής σας.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Nokia N85 review: Nseries revved up http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-n85/gsmarena_001.jpg http://www.gsmarena.com/nokia_n85-review-297.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 νομιζω οτι ειδα διαφήμιση της cosmote που διαφημιζει το Ν85 και λεει οτι το δίνει σε 12 ατοκες δοσεις! το λεω για ένα φιλο που ρωτούσε. ρε παιδια έβαλα το msn μπηκε αλλα δε λειτουργει :p τεσπα παω να το βγαλω απο τη διαχειρηση εφαρμογών αλλά δεν υπάρχει πως θα το κάνω uninstall δηλαδη? εκτος αν ειμαι τοσο χαζος που δε το βλέπω :p Στα τελευταία ΝΟΚΙΑ απεγκατάσταση μπορείς να κάνεις και από τον φάκελο των εφαρμογών. Πήγαινε στην εφαρμογή αλλά αντί να πατήσεις να ξεκινήσει, πάτησε την διαγραφή ( το c ). Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να αφαιρέσεις την εφαρμογή. Το δοκίμασα στο Ε66 που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Η κάρτα μνήμης εμφανίζεται σαν "NO NAME". Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε την ονομασία; αν ναι πως το επιτυγχάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Έχει πομπό Radio για να εκπέμπεις από το κινητό σε ένα ράδιο; Έτσι είχα διαβάσει αν και στα σχόλιά σας δεν είδα κάτι τέτοιο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Kalimera Exo to n85 edo ke 2 vdomades. Ixa mikroprovlimata me to video. alla simera den pezi tipota... oute ixo... oute video pou exo traviksi ego .. oute pou exo katevasi. Episis exo kani copy ke stin esoteriki mnimi ke pali den ta pezi.. kamia idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια ξερει ομως κανενας αν το χει φερει η vodafone? μολις ρωτησα διαθεσιμοτητα απο την vodafone 13/11 Έχει πομπό Radio για να εκπέμπεις από το κινητό σε ένα ράδιο; Έτσι είχα διαβάσει αν και στα σχόλιά σας δεν είδα κάτι τέτοιο Ναι εχει transmitter μονο που αναλογα με την περιοχη που μενεις ισως δυσκολευτεις να βρεις κενη συχνοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ευχαριστώ Chris85 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Σαφώς και δεν έχει να κάνει με τους συνομιλητές, γιατί μόλις σβήνω το bluetooth με ακούν κανονικά. Επίσης, τα ίδια άτομα, όταν τους μιλάω με bluetooth από το Ν82, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλωστε, πριν λίγο είδα πως και άλλος χρήστης του forum έχει παρόμοιο πρόβλημα. Και με λίγο ψάξιμο σε άλλα forums του εξωτερικού, είδα πως υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές. Μάλλον μπλέξαμε άσχημα... Κρίμα, και μου άρεσε πολύ. Εννοείται πως αν στις επόμενες 3-4 ημέρες δεν βρω λύση, θα ζητήσω πάλι αντικατάσταση, μιας και υποψιασμένος όπως ήμουν, φρόντισα να μην υπερβώ το όριο των 30 λεπτών για να δικαιούμαι διαδικασία DOA. να σου πω φιλε μου,να μην παω να παρω νοκια bluetooth μηπως ειναι πιο συμβατο απο τα αλλα?δυστηχως οταν με παιρνουν δεν με ακουν μονο τους ακουω,εγω το πηρα απο το πλαισιο,μπορω να το επιστρεψω πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Kalimera Exo to n85 edo ke 2 vdomades. Ixa mikroprovlimata me to video. alla simera den pezi tipota... oute ixo... oute video pou exo traviksi ego .. oute pou exo katevasi. Episis exo kani copy ke stin esoteriki mnimi ke pali den ta pezi.. kamia idea? Πάρε τα βίντεο που έχεις, τους ήχους κτλ και κάνε format στη κάρτα και hard format στο τηλέφωνο αφού πρώτα πάρεις ένα back up των επαφών, μηνυμάτων και ό,τι άλλο... Η κάρτα μνήμης εμφανίζεται σαν "NO NAME". Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε την ονομασία; αν ναι πως το επιτυγχάνουμε; Και βέβαια μπορείς να το αλλάξεις. Πήγαινε στην εφαρμογή Διαχείριση αρχείων μπες στη κάρτα μνήμης και πάτα Επιλογές > Επιλογές κάρτας μνήμης > Μετονομασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 μπορει καποιος να ποσταρει φωτοφραφιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Για να μην χάσεις απολύτως τίποτα, επέλεξε στον υπολογιστή σου να βλέπεις τους κρυφούς φακέλους, σύνδεσε το κινητό και επέλεξε μαζική αποθήκευση, αντέγραψε όλους τους φακέλους, φόρμαρε την κάρτα και επανέφερε τους φακέλους. ναι αλλα ετσι θα κρατήσω αρχεια εγκαταστασεων κτλ που δε θέλω. πχ ενα προγραμμα που εχω στην καρτα και δε το θέλω κτλ. σωστα?? Y.Γ. format μέσα απο το τηλ απο που κάνω ?? ( για την κάρτα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_LP Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 νομιζω οτι ειδα διαφήμιση της cosmote που διαφημιζει το Ν85 και λεει οτι το δίνει σε 12 ατοκες δοσεις! το λεω για ένα φιλο που ρωτούσε. ρε παιδια έβαλα το msn μπηκε αλλα δε λειτουργει :p τεσπα παω να το βγαλω απο τη διαχειρηση εφαρμογών αλλά δεν υπάρχει πως θα το κάνω uninstall δηλαδη? εκτος αν ειμαι τοσο χαζος που δε το βλέπω :p Ευχαριστω φιλε μου την ιδα και εγω αλλα νομιζω ελεγε με συνδεση σε κατι προγραμματα και αλλεσ βλακιες:(:(: δεν ειμαι σιγουρος.. Παντος tnx που με σκευτικες!!!:):): Και κατι αλλο τι αποσταση περιπου φτανει το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ναι αλλα ετσι θα κρατήσω αρχεια εγκαταστασεων κτλ που δε θέλω. πχ ενα προγραμμα που εχω στην καρτα και δε το θέλω κτλ. σωστα?? Y.Γ. format μέσα απο το τηλ απο που κάνω ?? ( για την κάρτα ) Σωστά. Για να κρατήσεις μόνο τα δεδομένα που θέλεις δηλαδή εικόνες, βίντεο, ήχους κτλ αντίγραψε τους αντίστοιχους φακέλους Images, Videos, Sounds και κάνε της format. Για να κάνεις το format μέσα από το κινητό πήγαινε στην εφαρμογή Διαχείριση αρχείων κάνε μπες στη κάρτα μνήμης και πάτα Επιλογές > Επιλογές κάρτας μνήμης > Μορφοποίηση. Και κατι αλλο τι αποσταση περιπου φτανει το wifi? Εξαρτάται από το router/access point που επιθυμείς να συνδεθείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 να σου πω φιλε μου,να μην παω να παρω νοκια bluetooth μηπως ειναι πιο συμβατο απο τα αλλα?δυστηχως οταν με παιρνουν δεν με ακουν μονο τους ακουω,εγω το πηρα απο το πλαισιο,μπορω να το επιστρεψω πισω? Το έχω δοκιμάσει και με Nokia bluetooth, τα ίδια και χειρότερα. Αν είσαι στην περίοδο DOA δώσε το πίσω, αν όχι, τότε έχεις δύο επιλογές. 1. Πας στο Πλαίσιο, αναφέρεις το πρόβλημα και βλέπεις πως θα το χειριστούν (γιατί εν τω μεταξύ είμαι σχεδόν σίγουρος πως συμβαίνει σε πολύ κόσμο, ακόμη και μέσα εδώ, αλλά πολλοί δεν το έχουν καταλάβει, γιατί αν δεν σου πει ο συνομιλητής σου πως σε ακούει χάλια, πως να το πάρεις χαμπάρι το πρόβλημα?). 2. Παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών της Alpha copy, λες το πρόβλημα (αναφέροντας πως το έχουν και αρκετοί φίλοι σου), και βλέπεις τι θα σου πουν. Αν δεν φτάσουν έγκαιρα στη Nokia τα μηνύματα, μην περιμένουμε τους απο μηχανής θεούς να μας λύνουν το πρόβλημα. Εγώ είμαι τυχερός, το εντόπισα γρήγορα, δεν μίλησα πολύ, θα το κάνω DOA, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που έχει περάσει το διάστημα DOA, πως θα ανεχτούν ένα κινητό 500 ευρώ με τέτοιο χοντρό πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Το έχω δοκιμάσει και με Nokia bluetooth, τα ίδια και χειρότερα. Αν είσαι στην περίοδο DOA δώσε το πίσω, αν όχι, τότε έχεις δύο επιλογές. 1. Πας στο Πλαίσιο, αναφέρεις το πρόβλημα και βλέπεις πως θα το χειριστούν (γιατί εν τω μεταξύ είμαι σχεδόν σίγουρος πως συμβαίνει σε πολύ κόσμο, ακόμη και μέσα εδώ, αλλά πολλοί δεν το έχουν καταλάβει, γιατί αν δεν σου πει ο συνομιλητής σου πως σε ακούει χάλια, πως να το πάρεις χαμπάρι το πρόβλημα?). 2. Παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών της Alpha copy, λες το πρόβλημα (αναφέροντας πως το έχουν και αρκετοί φίλοι σου), και βλέπεις τι θα σου πουν. Αν δεν φτάσουν έγκαιρα στη Nokia τα μηνύματα, μην περιμένουμε τους απο μηχανής θεούς να μας λύνουν το πρόβλημα. Εγώ είμαι τυχερός, το εντόπισα γρήγορα, δεν μίλησα πολύ, θα το κάνω DOA, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που έχει περάσει το διάστημα DOA, πως θα ανεχτούν ένα κινητό 500 ευρώ με τέτοιο χοντρό πρόβλημα? Δεν είναι και τόσο χοντρό πρόβλημα,ούτε και DOA μπορεί να χαρακτηριστεί η συσκευή που αντιμετωπίζει πρόβλημα συνδεσιμότητας/συνεργασίας με Bluetooth ακουστικό που ούτε καν εμπεριέχεται στο πακέτο πώλησης του,είναι θέμα αναβάθμισης λογισμικού που σίγουρα θα λύσει το πρόβλημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 να σου πω φιλε μου,να μην παω να παρω νοκια bluetooth μηπως ειναι πιο συμβατο απο τα αλλα?δυστηχως οταν με παιρνουν δεν με ακουν μονο τους ακουω,εγω το πηρα απο το πλαισιο,μπορω να το επιστρεψω πισω? Δεν είναι και τόσο χοντρό πρόβλημα,ούτε και DOA μπορεί να χαρακτηριστεί η συσκευή που αντιμετωπίζει πρόβλημα συνδεσιμότητας/συνεργασίας με Bluetooth ακουστικό που ούτε καν εμπεριέχεται στο πακέτο πώλησης του,είναι θέμα αναβάθμισης λογισμικού που σίγουρα θα λύσει το πρόβλημα αυτό. Εχω μια διαφωνία στην τοποθέτησή σου. Εχουμε ξεχάσει πως πρωτίστως είναι τηλέφωνο (και δευτερευόντως πλοηγός, φωτογραφική, βιντεοκάμερα, mp3 player κλπ). Οταν πας να το ζητήσεις σε ένα μαγαζί, λές στον υπάλληλο "θέλω ένα κινητό", δεν ζητάς ούτε μηχανή, ούτε πληγό ούτε mp3. Το να μην μπορείς να μιλήσεις λοιπόν, είναι βασικότατο πρόβλημα. Και από τη στιγμή που το πρόβλημα παρουσιάζεται με όλα τα bluetooth ακουστικά (εγώ πλέον το έχω ελέγξει με 8 διαφορετικά bluetooth από τότε που ξεκίνησα τη διερεύνηση), δεν μπορείς να μιλάς για μερικό πρόβλημα. Τι θα κάνω δηλαδή όταν οδηγώ, δεν θα απαντάω σε εισερχόμενες κλήσεις, θα τις αφήνω αναπάντητες για να καλέσω εγώ ώστε να με ακούνε? Συμφωνώ πως λογικά λύνεται με αναβάθμιση, αλλά μέχρι τότε δεν μπορούμε να θεωρούμε ασήμαντο το πρόβλημα. Πρέπει η αναβάθμιση να βγει άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts