mirrorofsorrow Δημ. October 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Λοιπόν δεν άντεξα και πήγα το πήρα σήμερα Καλορίζικο φίλε το νέο σου εργαλείο. :) Ακολουθούν 9 ερωτήσεις: 1.Η αυτόματη περιστροφή και το navi wheel δουλεύουν σωστά και ανταποκρίνονται γρήγορα; 2.Τι product code έχει; 3.Γράψε μας τι σου βγάζει πατώντας *#0000# 4.Όποτε βρείς χρόνο, ανέβασέ μας μερικά βιντεάκια για να δούμε ποιότητα εικόνας, ήχου (στέρεο μικρόφωνο) και πως τα πάει με τα frames. Αν έχεις και κανα Ν95 ή Ν82 πρόχειρο, κάνε ένα συγκριτικό. 5α.Στο υπομενού των θεμάτων έχει θέματα ήχων; 5β.Ποιά θέματα έχει προεγκατεστημένα; Αν ενεργοποιήσεις τα εφέ θεμάτων, παρατηρείς καθυστέρηση; Στο Ν78 η ταχύτητα μειώνεται αισθητά. 6.Ο φορτιστής σπιτιού πως είναι; Έχει αντάπτορα για να μπορείς να το φορτίζεις και απο τους άλλους φορτιστές Nokia; 7.Σε τι χρωματάκι το πήρες; Το γνωστό καφέ ή κάι άλλο; Αν θες ανέβασε και καμια φωτο να το χαρούμε και μεις. :D 8.Το πλήκτρο της κάμερας είναι ευαίσθητο; Γιατί το πλήκτρο του Ν96 είναι απαράδεκτο και φοβάμαι μην το κάνει συνήθεια η Nokia. 9.Πως θα γίνει να το δούμε και μεις απο κοντά; Καφέ πίνεις; :lol: :p Θα πρέπει να απαντήσεις σε όλες παραπάνω ερωτήσεις. Οι απαντήσεις θα πρέπει να είναι αντίστοιχα αριθμημένες. Μόλις τελειώσεις, πατάς το πλήκτρο Υποβολή Απάντησης. Έχεις στην διάθεσή σου 40 λεπτά. Καλή σου επιτυχία. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 1.Πλάκα έχει ο φορτιστής με την κατάληξη microusb. 2.Στην Εκθεση,την μουσική,το ραδιόφωνο ανάβει ο φωτισμός του κεντρικού πολυπλήκτρου(το οποίο είναι σκληρό αλλά με αίσθηση,θα στρώσει με το καιρό) 3.Navi wheel με φωτισμό αναπνοής και φυσικά ενεργό στην πλοήγηση για γρήγορο scrolling.... 4.Η μεταφορά αρχείων με bluetooth έχει πλέον ενδεικτική μπάρα προόδου. 5.Παραμετροποίησιμη μπάρα εργαλειών στο interface της κάμερας. 6.Το εικονίδιο My Nokia δουλεύει στο Ν85. 7.Εφέ θεμάτων φυσικά και ήχοι θεμάτων επίσης,επιλογή ήχου για άνοιγμα/κλείσιμο slide,απάντηση/τερματισμός κλήσης με άνοιγμα/κλείσιμο slide επίσης. 8.τρέχουσα έκδοση λογισμικού είναι ή 10.045 RM-333 ,product code 0560508,τώρα τα τελευταία τρια ψηφία του ταιριάζουν με την τελική τιμή,508 € στο NOKIA Shop Φαλήρου,σπεύσατε..... Παραθέτω και μερικές πρώτες βιαστικές φωτό στο αυτόματο και κοντινής λήψης: http://imageshack.gr/files/f7eur99jq79wlzin3qxr_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/9dlzxduv9q2qq829gcnz_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/5foxzsr54f92f7s7m4zx_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/w4hfzhujod5xt4hgvtcf_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/577m97htaantkhslh7v9_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 mipos autta ta n85 stin kriti ine paraisagogi ke oxi ta episima pou ferni i alpha copy? se ti diaferoun apo ta episima? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Αν έχουν ελληνικά στο πληκτρολόγιο είναι εισαγωγής Alpha Copy, αν δεν έχουν τότε είναι σίγουρα παρα-εισαγωγή. -------------------- rostropol καλορίζικο και από εμένα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Καλορίζικο φίλε το νέο σου εργαλείο. :) Ακολουθούν 9 ερωτήσεις: 1.Η αυτόματη περιστροφή και το navi wheel δουλεύουν σωστά και ανταποκρίνονται γρήγορα; 2.Τι product code έχει; 3.Γράψε μας τι σου βγάζει πατώντας *#0000# 4.Όποτε βρείς χρόνο, ανέβασέ μας μερικά βιντεάκια για να δούμε ποιότητα εικόνας, ήχου (στέρεο μικρόφωνο) και πως τα πάει με τα frames. Αν έχεις και κανα Ν95 ή Ν82 πρόχειρο, κάνε ένα συγκριτικό. 5α.Στο υπομενού των θεμάτων έχει θέματα ήχων; 5β.Ποιά θέματα έχει προεγκατεστημένα; Αν ενεργοποιήσεις τα εφέ θεμάτων, παρατηρείς καθυστέρηση; Στο Ν78 η ταχύτητα μειώνεται αισθητά. 6.Ο φορτιστής σπιτιού πως είναι; Έχει αντάπτορα για να μπορείς να το φορτίζεις και απο τους άλλους φορτιστές Nokia; 7.Σε τι χρωματάκι το πήρες; Το γνωστό καφέ ή κάι άλλο; Αν θες ανέβασε και καμια φωτο να το χαρούμε και μεις. 8.Το πλήκτρο της κάμερας είναι ευαίσθητο; Γιατί το πλήκτρο του Ν96 είναι απαράδεκτο και φοβάμαι μην το κάνει συνήθεια η Nokia. 9.Πως θα γίνει να το δούμε και μεις απο κοντά; Καφέ πίνεις; Θα πρέπει να απαντήσεις σε όλες παραπάνω ερωτήσεις. Οι απαντήσεις θα πρέπει να είναι αντίστοιχα αριθμημένες. Μόλις τελειώσεις, πατάς το πλήκτρο Υποβολή Απάντησης. Έχεις στην διάθεσή σου 40 λεπτά. Καλή σου επιτυχία. 1. Το Naviwheel στην πλοήγηση είναι ευαισθητούλι....,η περιστροφή είναι ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ:) 5β. Δεν βλέπω καμμια καθυστέρηση,τα θέματα είναι τα τρία Nseries και το Haze. 6. Ο φορτιστής φάινεται στη φωτογραφία. 7. Χρωματάκι το γνωστό. 8. Το πλήκτρο της κάμερας τέλειο,σφιχτό όσο πατάει το γατί και με σαφή αίσθηση. Όσα δεν απάντησα ήδη έχουν απαντηθεί. Για όσους έχουν το Ν96 ας κρυφτούν τώρα:lol::lol: Αν έχουν ελληνικά στο πληκτρολόγιο είναι εισαγωγής Alpha Copy, αν δεν έχουν τότε είναι σίγουρα παρα-εισαγωγή. -------------------- rostropol καλορίζικο και από εμένα.:) Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Μόλις τώρα μίλαγα με Nokia Shop Π.Φαλήρου. Δεν τα έφερε σήμερα. Τα έχει τουλάχιστον Δευτέρα. 508 τελική τιμή και του έχουν μείνει 16 κομμάτια. Οι πρώτες εντυπώσεις σου είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικές. Επιτέλους ένα πληρέστατο N series σε λογική τιμή. Kαι κάτι άλλο. Όταν λες ανάβει οφωτισμός του πολυπλήκτρου κατά την αναπαραγωγή μουσικής εννοείς το φως μέσα στο πολυπλήκτρου ή και τα multimedia πλήκτρα που είχαμε δει σε κάτι παλιές φωτογραφίες; Αυτά τα μικρά πλήκτρα γύρω απο το πολυπλήκτρο υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Και κάτι ακόμα rostropol. Έχεις κοιτάξει πόση ελεύθερη μνήμη έχει μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποιήση του? Σ' άφησε ευχαριστημένο με αυτά που είδες έστω και αυτή την λίγη ώρα που το έχεις στην κατοχή σου? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Μόλις τώρα μίλαγα με Nokia Shop Π.Φαλήρου. Δεν τα έφερε σήμερα. Τα έχει τουλάχιστον Δευτέρα. 508 τελική τιμή και του έχουν μείνει 16 κομμάτια. Οι πρώτες εντυπώσεις σου είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικές. Επιτέλους ένα πληρέστατο N series σε λογική τιμή. Kαι κάτι άλλο. Όταν λες ανάβει οφωτισμός του πολυπλήκτρου κατά την αναπαραγωγή μουσικής εννοείς το φως μέσα στο πολυπλήκτρου ή και τα multimedia πλήκτρα που είχαμε δει σε κάτι παλιές φωτογραφίες; Αυτά τα μικρά πλήκτρα γύρω απο το πολυπλήκτρο υπάρχουν; Μόνο ο φωτισμός εσωτερικά στο πολυπλήκτρο. Και κάτι ακόμα rostropol. Έχεις κοιτάξει πόση ελεύθερη μνήμη έχει μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποιήση του? Σ' άφησε ευχαριστημένο με αυτά που είδες έστω και αυτή την λίγη ώρα που το έχεις στην κατοχή σου? Δεν έχω βάλει ακόμα τα σχετικά apps για την ram κλπ. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος διότι τα συνδυάζει όλα με πολύ καλή φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 1.Πλάκα έχει ο φορτιστής με την κατάληξη microusb. Power Management: USB Charging ωραια πραματα :) μεγεια σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Καλησπέρα και από μένα. Φίλε rostropol καλορίζικο το νέο σου κινητό και σύντομα και δικό μου. :D Απλά εγώ θα περιμένω να το φέρει η εταιρεία που είμαι συνδρομητής ώστε να γλυτώσω 200+ €. Δεν είναι και άσχημα ε? Ελπίζω μόνο να μην το αργήσει πολύ. Σήμερα ρώτησα και είπαν ότι δεν έχουν κάποιο νέο. Κατάλαβα ό,τι σε έχει ενθουσιάσει αρκετά πάντως. Ήταν αναμενόμενο πιστεύω. Είναι πολλά υποσχόμενο κινητό. Προς το παρόν δεν έχω ερωτήσεις να σου κάνω. Κάποιες που είχα απαντήθηκαν με άλλους φίλους του φόρουμ. Κάποια στιγμή μένει να μας πεις, ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση, κάτι για την αυτονομία της μπαταρίας. Οκ ίσως είναι νωρίς αλλά θα μας πεις πιστεύω. Έχω μια ερώτηση: το φόρτισες μολις το πήρες ή έκανες το κλασσικό όπως πολλοί, να το δουλέψεις μέχρι να αδειάσει τελείως η μπαταρία του? Ευχαριστώ. ΥΓ. Τελικά είχα μια ερώτηση να σου κάνω...προς το παρόν τουλάχιστον :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 πηγα και το ειδα και φυσικα δεν το πηρα. κατασκευη για φτυσιμο με μια και μονο λεξη,πηγαινετε να το πιασετε πρωτα στα χερια σας και μετα πειτε μου αν το slide του θεωρειται σφιχτο και στιβαρο slide οπως πρεπει να αρμοζει σε ενα κινητων των 500 και κατι κινητο. περισσοτερο τζογο δεν εχω δει ποτε μου ουτε ακομα σε 6270-80 που ειχαν τα σκηπτρα του πιο κακου slide. προσωπικα απογοητευτικα,λειτουργιες κι οθονες δεν χρειαστηκε καν να κοιταξω,περριτα και τα 2 απο την στιγμη που ξερω τι ειναι ενα symbian κινητο. sorry παιδια αλλα οταν σκαω τοσα λεφτα ζητω και το τελειο τουλαχιστον απο ποιοτητα κατασκευης και στιβαροτητα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 πηγα και το ειδα και φυσικα δεν το πηρα. κατασκευη για φτυσιμο με μια και μονο λεξη,πηγαινετε να το πιασετε πρωτα στα χερια σας και μετα πειτε μου αν το slide του θεωρειται σφιχτο και στιβαρο slide οπως πρεπει να αρμοζει σε ενα κινητων των 500 και κατι κινητο. περισσοτερο τζογο δεν εχω δει ποτε μου ουτε ακομα σε 6270-80 που ειχαν τα σκηπτρα του πιο κακου slide. προσωπικα απογοητευτικα,λειτουργιες κι οθονες δεν χρειαστηκε καν να κοιταξω,περριτα και τα 2 απο την στιγμη που ξερω τι ειναι ενα symbian κινητο. sorry παιδια αλλα οταν σκαω τοσα λεφτα ζητω και το τελειο τουλαχιστον απο ποιοτητα κατασκευης και στιβαροτητα. Γούστα είναι αυτά. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ρε σεις οσες φωτο είδα απο μπροστα μου φαίνεται σαν μαυρο το κινητο και πισω καφε... τι παιζει??? ετσι φαινεται απλα??? αν κ εγς προτιμώ να βγει και το εντελώς μαύρο απο τώρα. καφε και βλακιες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 http://imageshack.gr/files/9ynhosmgoz7x2indilo0_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/mqjc1p78d6awtjrofgnk_thumb.jpg Looks good,tastes good:);)(Once a month only)-Κεφτεδάκια της ώρας με Ν85..... http://imageshack.gr/files/c7d3xu0vuqxykvqxro7e_thumb.jpg Η διαθέσιμη μνήμη μετά την εκκίνηση. Η πρώτη φόρτιση δεν ξεκίνησε ακόμα,πιστεύω πως σε δυο-τρεις ώρες θα σβήσει και μετά θα ξεκινήσει.... Σε ότι αφορά τα γραφόμενα του Ταξιδιώτη συμφωνώ απόλυτα πως 1) πριν το πάρετε να το δείτε ανοιχτό(και όχι το dummy),2) τζόγος υπάρχει αλλά τουλάχιστον στο δικό μου είναι πολύ περιορισμένος(έτυχε),με τα χρόνια έμαθα να αναμένω τα χειρότερα από τη ΝΟΚΙΑ(στραβοτοποθετημένες οθόνες,καμμένα pixel,τριγμοί,κ.α.) και όταν αυτά δεν τα βρίσκω σε μεγάλο βαθμό σε κινητό τους είμαι ευτυχής αλλά μια πίκρα πάντα μένει-γιατί δεν φτιάχνουν πιο ποιοτικά κινητά.......:( Το που θα ξοδέψει τα λεφτά του κανείς είναι δική του υπόθεση,αν ρωτήσετε εμένα αν αξίζει το Ν85 τα 508 € του θα πω ναι αβίαστα έχοντας κατά νου ως άλλο δείγμα ακριβής όμοιας συσκευής το Ν96(που σίγουρα για μένα πλέον δεν αξίζει τα 700 € που κοστίζει),αλλά είπαμε απόψεις έχουμε όλοι και τις λέμε....και καλά κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Έλα θεέ και κύριε . . . Ρε δεν πάνε καλά στην nokia/alphacopy της Πάτρας... Πήγα ρώτησα και τι μου λέει η κοπελιά ???? Ε, μέχρι τέλος του χρόνου θα το έχουμε, λογικά κοντά στα χριστούγεννα . . . DOING !!!!!! Πλήρως ενημερωμένοι στο nokia πάτρας... Εν τω μεταξύ της λέω πως στην Αθήνα και στην Κρήτη ήδη έχουν γίνει παραδόσεις... και τι μου λέει... "μην τ'ακους αυτά...Λογικά κάποιο λάθος θα έγινε . . . Παραπληροφόρηση !!! Συμπεράσματα δικά σας !!! χι χι χι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Γούστα είναι αυτά. ;) Αν ειναι οντως ετσι δεν νομιζω οτι η γνωμη του ειναι θεμα γουστου οπως λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 http://imageshack.gr/files/c7d3xu0vuqxykvqxro7e_thumb.jpg Η διαθέσιμη μνήμη μετά την εκκίνηση. Η πρώτη φόρτιση δεν ξεκίνησε ακόμα,πιστεύω πως σε δυο-τρεις ώρες θα σβήσει και μετά θα ξεκινήσει.... Σε ότι αφορά τα γραφόμενα του Ταξιδιώτη συμφωνώ απόλυτα πως 1) πριν το πάρετε να το δείτε ανοιχτό(και όχι το dummy),2) τζόγος υπάρχει αλλά τουλάχιστον στο δικό μου είναι πολύ περιορισμένος(έτυχε),με τα χρόνια έμαθα να αναμένω τα χειρότερα από τη ΝΟΚΙΑ(στραβοτοποθετημένες οθόνες,καμμένα pixel,τριγμοί,κ.α.) και όταν αυτά δεν τα βρίσκω σε μεγάλο βαθμό σε κινητό τους είμαι ευτυχής αλλά μια πίκρα πάντα μένει-γιατί δεν φτιάχνουν πιο ποιοτικά κινητά.......:( Το που θα ξοδέψει τα λεφτά του κανείς είναι δική του υπόθεση,αν ρωτήσετε εμένα αν αξίζει το Ν85 τα 508 € του θα πω ναι αβίαστα έχοντας κατά νου ως άλλο δείγμα ακριβής όμοιας συσκευής το Ν96(που σίγουρα για μένα πλέον δεν αξίζει τα 700 € που κοστίζει),αλλά είπαμε απόψεις έχουμε όλοι και τις λέμε....και καλά κάνουμε. Kαλοριζικο φιλε rostopol.Aναμενω κιεγω εντυπωσεις απο περιεργεια:).Δεν ειμαι και κοντα ****το να το καναμε συγκριση με το innov8:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 πηγα και το ειδα και φυσικα δεν το πηρα. κατασκευη για φτυσιμο με μια και μονο λεξη,πηγαινετε να το πιασετε πρωτα στα χερια σας και μετα πειτε μου αν το slide του θεωρειται σφιχτο και στιβαρο slide οπως πρεπει να αρμοζει σε ενα κινητων των 500 και κατι κινητο. περισσοτερο τζογο δεν εχω δει ποτε μου ουτε ακομα σε 6270-80 που ειχαν τα σκηπτρα του πιο κακου slide. προσωπικα απογοητευτικα,λειτουργιες κι οθονες δεν χρειαστηκε καν να κοιταξω,περριτα και τα 2 απο την στιγμη που ξερω τι ειναι ενα symbian κινητο. sorry παιδια αλλα οταν σκαω τοσα λεφτα ζητω και το τελειο τουλαχιστον απο ποιοτητα κατασκευης και στιβαροτητα. Συμφωνω απολυτα με τον ταξιδιωτη!!!Με την μονη διαφορα οτι εγω το πηρα σημερα απο ΚΑΙΖΕΡ(καινουργιο alpha copy),και ολα τα παραπανω που γραφει ο ταξιδιωτης τα ανακαλυψα στο σπιτι!Η ποιοτητα κατασκευης ειναι απαραδεκτη!!!Το slide οταν ειναι κλειστο σχετικα ειναι ικανοποιητικο, οταν ομως ειναι ανοικτο ειναι απαραδεκτο!Καθε φορα που πατας ενα πληκτρο χτυπαει λες και κατι λειπει απο κατω.Οσον αφορα στα επιμερους πληκτρα ολα ειναι πολυ σκηρα.Ειναι το χειροτερο νοκια που εχω κρατησει στα χερια μου, οσον αφορα διευκρινιζω και παλι την ποιοτητα κατασκευης.Κατα τα υπολοιπα ειναι αρκετα καλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Απίστευτο μου φαίνεται αυτό που λέτε με τον τζόγο στο slide. Όλοι οι reviewers κάναν λόγο για πολύ ποιοτική κατασκευή. Μήπως όλοι τελικά είναι βαλτοί της Nokia; Ελπίζω να μπορέσω να το δω και γω απο κοντά σήμερα για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Απίστευτο μου φαίνεται αυτό που λέτε με τον τζόγο στο slide. Όλοι οι reviewers κάναν λόγο για πολύ ποιοτική κατασκευή. Μήπως όλοι τελικά είναι βαλτοί της Nokia; Ελπίζω να μπορέσω να το δω και γω απο κοντά σήμερα για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Ακριβως το ιδιο σκεφτομουνα κι εγω... Ή τους στελνουν "προσεγμενες" συσκευες ή αυτοι γραφουν οτι τους πουνε Μπορει να παιζει ρολο και η χωρα κατασκευης Ή καποιος στελνει στην Ελλαδα τα "Mondey phones" :p σε αντιστοιχια με τα "Mondey cars" που υπαρχουν και δινονται σε Β' κατηγοριας αγορες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Το Θέμα της ποιότητας κατασκευής σίγουρα θα υπάρχει στις πρώτες παρτίδες,αλλά είναι τι θα σου τύχει κιόλας,το κακό είναι ότι οι γραμμές παραγωγής της ΝΟΚΙΑ δεν βγάζουν "ομοιογενή προϊόντα" τελικά:confused::wacko:,αλλού σκούζει,τρίζει και αλλού είναι μια χαρά..... Εγώ σκέφτομαι ότι θα ανεχθώ λίγο απ΄όλα(ευτυχώς έχει λίγο το δικό μου) γιατί μου δίνει μια σχετικά καλή κάμερα,το αστραπιαίο GPS,σχετικά χαμηλό SAR,μια εκπληκτική πολύ φωτεινή οθόνη,όλα αυτά συνδυασμένα με μια καλή φορητότητα. Δηλαδή δεν θα εκθείαζα το Ν85 για την ποιότητα κατασκευής του αλλά για αυτά που προσφέρει πρακτικά και την φορητότητα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Εσεις που το εχετε τελικα με τις νυχτερινες ληψεις πως τα παει? Τα διπλα λεντ με "ειδικα υλικα διαχυσης φωτος" που φωτιζουν ως 3m :p τι λενε? Μια απο τα ιδια μαλλον ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Αν ειναι οντως ετσι δεν νομιζω οτι η γνωμη του ειναι θεμα γουστου οπως λες... Καλημέρα σας. Απλά εννοώ ότι όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις κάποιο τέλειο κινητό. Πάντα μα πάντα κάτι θα βρεις να σε χαλάσει. Λίγο ο τζόγος από το slide, λίγο να τρίζει σε κάποιο σημείο. Απλά κάνεις κάποιες παραχωρήσεις. Και όπως λέει και ο rostropol είναι καθαρά θέμα τύχης. Μπορεί να σου βγει καλό και να μην έχει τόσο πρόβλημα στο slide για παράδειγμα. Καλό θα είναι όταν πάμε να αγοράσουμε κινητό να το ανοίγουμε εκεί μπροστά στον πωλητή. Να δούμε καταρχήν αν δουλεύει βάζοντάς του μια κάρτα μέσα. Αν τρίζει αν είναι καλό το slide του και γενικά κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις εκεί πριν το αγοράσεις. Τι στο καλό? Πελάτες είμαστε θα δώσουμε τα λεφτά μας να μη ξέρουμε το τί θα αγοράσουμε? Γουρούνι στο σακί? Τουλάχιστον εγώ έτσι θα κάνω από εκεί που θα το πάρω. Το είπα εκεί και στην πωλήτρια και μου είπε κανένα πρόβλημα. (αυτο έλλειπε). Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλα τα καταστήματα αυτό πάντως. Πιστεύω σε πολλά. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Συμφωνω απολυτα με τον ταξιδιωτη!!!Με την μονη διαφορα οτι εγω το πηρα σημερα απο ΚΑΙΖΕΡ(καινουργιο alpha copy),και ολα τα παραπανω που γραφει ο ταξιδιωτης τα ανακαλυψα στο σπιτι!Η ποιοτητα κατασκευης ειναι απαραδεκτη!!!Το slide οταν ειναι κλειστο σχετικα ειναι ικανοποιητικο, οταν ομως ειναι ανοικτο ειναι απαραδεκτο!Καθε φορα που πατας ενα πληκτρο χτυπαει λες και κατι λειπει απο κατω.Οσον αφορα στα επιμερους πληκτρα ολα ειναι πολυ σκηρα.Ειναι το χειροτερο νοκια που εχω κρατησει στα χερια μου, οσον αφορα διευκρινιζω και παλι την ποιοτητα κατασκευης.Κατα τα υπολοιπα ειναι αρκετα καλο!φιλε μου 3 ανοιξαμε με την κοπελα εκει και τα 3 ηταν αστα να πανε,ειναι οντως λες και λειπει καποιο κομματι.προσωπικα δεν μπορω να το ανεχτω αυτο το πραγμα,ειναι σπασιμο. Απίστευτο μου φαίνεται αυτό που λέτε με τον τζόγο στο slide. Όλοι οι reviewers κάναν λόγο για πολύ ποιοτική κατασκευή. Μήπως όλοι τελικά είναι βαλτοί της Nokia; Ελπίζω να μπορέσω να το δω και γω απο κοντά σήμερα για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. γι αυτο φωναζω και λεω οτι δεν πιστευω reviews απο ξενα sites,παντα περιμενω να το δω απο κοντα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 γι αυτο φωναζω και λεω οτι δεν πιστευω reviews απο ξενα sites,παντα περιμενω να το δω απο κοντα. Σωστός ο φίλος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts