Jump to content

Κ.Τ.Ε.Ο και σειρά οχημάτων για έλεγχο

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αυτοκίνητο μου πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ ακριβώς σε ένα μήνα από σήμερα. Λόγω όμως υποχρεώσεων θα λέιψω στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία την εν λόγω ημερομηνία οπότε και δεν θα μπορέσω να περάσω τότε. Πόσο νωρίτερα από την ημερομηνία που λήγει το παλιό έχω το δικαίωμα να το περάσω?

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν δε κάνω τρομερό λάθος και σήμερα ακόμα μπορείς να το περάσεις...τηλεφώνησε σε ένα ιδιωτικό και θα στο επιβεβαιώσουν :)

Σ'ευχαριστώ, θα πάρω αύριο το ιδιωτικό κτεο που είχε περαστεί το αυτοκίνητο τελευταία φορά να ρωτήσω. Μπορώ να το περάσω και σε Δημόσιο ή δεν αξίζει τον κόπο? (Εκτός και αν δεν γίνεται)

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

στο δημόσιο ίσως σε βάλουν κανονικά στο πρόγραμμα και σε φωνάξουν τις ημερομηνίες που περνάς κανονικά...δε θα το ρίσκαρα όμως...τα ιδιωτικά είναι πολύ εξυπηρετικά και πραγματικά κάνεις την δουλειά σου σε 30 λεπτά το πολύ...και μάλιστα με ραντεβού, ότι ώρα σε βολεύει..:)

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?πηγα σημερα να περασω κτεο(ιδιωτικο) το αυτοκινητο και δεν το περιμενα αλλα με κοψανε για χαζομαρες(στην ουσια πρεπει να αλλαξω ενα ανταλλακτικο)(ζητα τιμονιου) (το οποιο δεν υπαρχει στην αγορα μιας και το αυτοκινητο ειναι παλιο αλλα το εχω στην κατοχη μου σε αλλο αυτοκινητο που δεν κινειτε) και μου ειπανε για επανελεγχο μεσα σε 10 μερες.εγω ομως μεσα σε αυτο το διαστημα θα λειπω απο την πολη που ειμαι με το αυτοκινητο και δεν θα προλαβω λογικα να γυρισω(θα ειμαι εκει που υπαρχει και αυτο το ανταλλακτικο).υπαρχει περιπτωση αυτος ο επανελεγχος να γινει στην πολη που θα ειμαι σε ιδιωτικο κτεο της ιδιας επωνυμιας (φανταζομαι φυσικα αλλου ιδιοκτητη) χωρις ομως να ξαναπληρωσω παραβολλα?μιας και εαν παω να το ξαναπερασω εντος 10 ημερων δεν θα πληρωσω τιποτα εαν παω στο ιδιο.

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?πηγα σημερα να περασω κτεο(ιδιωτικο) το αυτοκινητο και δεν το περιμενα αλλα με κοψανε για χαζομαρες(στην ουσια πρεπει να αλλαξω ενα ανταλλακτικο)(ζητα τιμονιου) (το οποιο δεν υπαρχει στην αγορα μιας και το αυτοκινητο ειναι παλιο αλλα το εχω στην κατοχη μου σε αλλο αυτοκινητο που δεν κινειτε) και μου ειπανε για επανελεγχο μεσα σε 10 μερες.εγω ομως μεσα σε αυτο το διαστημα θα λειπω απο την πολη που ειμαι με το αυτοκινητο και δεν θα προλαβω λογικα να γυρισω(θα ειμαι εκει που υπαρχει και αυτο το ανταλλακτικο).υπαρχει περιπτωση αυτος ο επανελεγχος να γινει στην πολη που θα ειμαι σε ιδιωτικο κτεο της ιδιας επωνυμιας (φανταζομαι φυσικα αλλου ιδιοκτητη) χωρις ομως να ξαναπληρωσω παραβολλα?μιας και εαν παω να το ξαναπερασω εντος 10 ημερων δεν θα πληρωσω τιποτα εαν παω στο ιδιο.

ρωτα τους !

• 1 month later...
Σ'ευχαριστώ, θα πάρω αύριο το ιδιωτικό κτεο που είχε περαστεί το αυτοκίνητο τελευταία φορά να ρωτήσω. Μπορώ να το περάσω και σε Δημόσιο ή δεν αξίζει τον κόπο? (Εκτός και αν δεν γίνεται)

Συγνώμη που απαντάω στο θέμα κατόπιν εορτής αλλά ήθελα γενικά να πω τη

γνώμη μου για αυτό το θέμα.Δούλευα σε μια εταιρεία με ιδιωτικά ΚΤΕΟ

(δεν έχει σημασία ποια και σε ποιο τμήμα ήμουν) και έχω δει από κοντά

διάφορα ιδιωτικά και δημόσια ΚΤΕΟ.

Γενικά τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ είναι καλύτερα αλλά οι περισσότεροι ελεγκτές είναι

πολύ μικρότερης ηλικίας από τους ελεγκτές στο δημόσιο , δηλαδή έχουν

λιγότερη εμπειρεία αν και τους κάνουν σεμινάρια και γίνονται καλύτεροι συνέχεια.

Τα μηχανήματα στα ιδιωτικά είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα ελέγχονται

από τεχνικούς για το αν είναι καλιμπραρισμένα ή έχουν πρόβλημα μιας και

πολλοί ακολουθούν ISO.Τα δημόσια ΚΤΕΟ κλείνουν το μεσημέρι ενώ τα ιδιωτικά

λειτουργούν μέχρι το βραδάκι αλλά και το Σάββατο.Οπότε θα συμβούλευα να

πηγαίνουμε στα ιδιωτικά αν μπορούμε.

Πάντως και στα δημόσια ΚΤΕΟ πληρώνεις , δεν είναι τσάμπα :)