giannisj5 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 - Θα παρει 3 εργασιμες! Κακως το εδωσες σαββατοκυριακο, θα στο φερουν , τριτη - τεταρτη. - Σε ολα της LG, εχουν τελεια εξυπηρετηση, και ειναι 3 μερες. - Προσωπικα, δεν το περιμενω αν ειναι τοσο βαρυ και κολλαει συνεχως... Θα ψαξω το mgmaps μπας και καταφερω τελικα κατι.. Μπορεις να χρησιμοποιησεις mgmaps (ψαξε google) στο οποιο μπορει να φορτωθει, χαρτες και τα συναφη ... Αλλα σε εμενα δεν μου λειτουργουν οι google maps (ωστε να τους κατεβασω και να τους φορτωσω) απο το συγκεκριμενο προγραμμα... Σε αλλους λειτουργει και δεν το εχουν εκμεταλευτει... το έχω το mgmaps και μου δουλεύει μια χαρά... απλά προτιμώ το wetravel επειδή κάνει δρομολόγηση... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 το έχω το mgmaps και μου δουλεύει μια χαρά... απλά προτιμώ το wetravel επειδή κάνει δρομολόγηση... Σου λειτουργει και σε offline modes και κατεβασμενους χαρτες σε google map? ??? Φιλε μου, θελω να μ πεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι ρυθμισεις εχεις κανει. δεν μου ανοιγουν οι google!! Επισης το mgmaps μπορει να κανει πλοηγηση!!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εγω παιδια το εχω 2 μηνες, και ηδη καπως το βαρεθηκα..ελπιζω να μου περασει χαχα...και να το κρατησω τουλαχιστον κανα χρονο ακομα... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 kserei kaneis pws mporoume na valoume yahoo maps sto kinito ....giati to mgmaps den diavazei to google maps to grafei kiolas stin selida...??? vasika ,,,,molis to perasa sto kinito kai ti kanw twra???traxei kanonika...me wifi .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 kai kati akoma pou thelw na rwtisw....mporoume na sindesoume to kinitto me kapoia ekswteriki keraia gps???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Σου λειτουργει και σε offline modes και κατεβασμενους χαρτες σε google map? ??? Φιλε μου, θελω να μ πεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι ρυθμισεις εχεις κανει. δεν μου ανοιγουν οι google!! Επισης το mgmaps μπορει να κανει πλοηγηση!!! Παιδιά το mgmaps λειτουργεί μια χαρά και με google maps και δείχνει κανονικά το στίγμα κλπ. Φίλε tsoump για να βάλεις τους google maps στο mgmaps θα χρειαστείς 3 πράγματα: το Mgmaps (το οποίο εγκαθιστάς στο κινητό), το gMapMaker (το οποίο εγκαθιστάς στον υπολογιστή) και την διεύθυνση http://www.mapcacher.com/ Πηγαίνεις στην διεύθυνση και επιλέγεις τον χάρτη που θες και απο την λίστα επιλέγεις google road maps ή satelite ή hybric. Μετά πατάς generate και σου κατεβάζει ένα αρχειάκι .map το οποίο ανοίγεις με το gMapMaker, περιμένεις να κατεβάσει τον χάρτη και μετά όλο τον φάκελο που θα κατεβάσει τον περνάς στην κάρτα μνήμης. Έπειτα ανοίγεις το mgmaps και επιλέγεις αυτόν τον φάκελο από τις ρυθμίσεις, και μετά πατάς στην αρχική οθόνη του mgmaps το κουμπάκι που είναι τέρμα αριστερά και στην μέση περίπου (από κάτω από τα βελάκια) που θα λέει ή map ή sat ή hyb (ανάλογα τον χάρτη που έχεις κατεβάσει) και θα σου εμφανίσει τον χάρτη... Αν θες αναλυτικά τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο mgmaps θα περιμένεις μέχρι την Τετάρτη γιατί έχω στείλει το κινητό στην LG... το mgmaps κάνει δρομολόγηση αλλά πρέπει να είσαι συνδεμένος με το ιντερνετ... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfotis21 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα βάζω την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή μου και δεν την βρίσκει μήπως ξέρει κάνεις να μου πει πως θα το φτιάξω η αν μπορεί κάπιος ας μου πει πώς να βρίσκει το pc μου το κινητό σαν εξωτερικό δίσκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Και σε εμένα δουλευει μια χαρά το mgmaps σε offline mode. Το firmware το δικό μου ειναι το V10f. tsoump, μίλα μου MSN να σου πω τι ακριβώς έβαλα και μου έπεξε. το mgmaps κάνει δρομολόγηση αλλά πρέπει να είσαι συνδεμένος με το ιντερνετ... Μια χαρά μου κάνει δρομολόγηση χωρίς να είμαι συνδεδεμένο στο Internet. Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Και σε εμένα δουλευει μια χαρά το mgmaps σε offline mode. Το firmware το δικό μου ειναι το V10f. tsoump, μίλα μου MSN να σου πω τι ακριβώς έβαλα και μου έπεξε. Μια χαρά μου κάνει δρομολόγηση χωρίς να είμαι συνδεδεμένο στο Internet. μα σοβαρά? Από το ένα σημείο στο άλλο? πως? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Και σε εμένα δουλευει μια χαρά το mgmaps σε offline mode. Το firmware το δικό μου ειναι το V10f. tsoump, μίλα μου MSN να σου πω τι ακριβώς έβαλα και μου έπεξε. Μια χαρά μου κάνει δρομολόγηση χωρίς να είμαι συνδεδεμένο στο Internet. Kαι γιατι δεν το μοιραζεσαι με ολους μας; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 simfonwwwwww me ton spidey ...emeis sto katouri pigadisame.......ante pes mas kai emas!!!!!!:):):):):):):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root80 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 καλημέρα παιδιά, είπα να πάρω και εγώ το κινητό και μου φαίνετε μια χαρά . το πήρα από την Cosmote και ενώ συνδέετε με Bluetooth τέλεια με το pc όταν πάω με καλώδιο δεν το βρίσκει ..........:( έχω κατεβάσει και τους drivers ξανα από το http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf το αποτέλεσμα είναι ............:mad: έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBOSR Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 paidia epeidi eimai psilo asxetos!!Me to gmaps mporo na vlepo to stigma m sto xarti?? k kati allo exo prospathisei me to wetravel to exo katevasei sto kinito exo katevasei tous xartes alla otan pao na to eggatastiso leei oti einai poli megalo arxeio gia na to apothikefsi!!!Ti prepei na kano??(me to we travel vrisko to stigma m??Exei kathodigisi sto dromo??) parakalw voithiste!!! thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavatakos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 samsung gt innov i8510 8gb...3 minon...zito antalagi me lg 910 i polite.............zavatakos@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 paidia epeidi eimai psilo asxetos!!Me to gmaps mporo na vlepo to stigma m sto xarti?? k kati allo exo prospathisei me to wetravel to exo katevasei sto kinito exo katevasei tous xartes alla otan pao na to eggatastiso leei oti einai poli megalo arxeio gia na to apothikefsi!!!Ti prepei na kano??(me to we travel vrisko to stigma m??Exei kathodigisi sto dromo??) parakalw voithiste!!! thanks!! Στίγμα δείχνουν και τα 2 προγράμματα... οδηγίες για το we travel θα βρεις 5-6 σελίδες πιο πίσω... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaff Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Προσπάθησα να βάλω το we-travel με το rc11 ακολουθώντας τις οδηγίες και όταν πάω να του δείξω που είναι οι χάρτες δεν τους βρίσκει και μου βγάζει ότι no data maps on λαλαλα... Καμιά λύση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Mολις πηρα το ΚC910! Για θηκη τι παιζει?υπαρχουν crystal?Τις θεωρω τελειες...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Mολις πηρα το ΚC910! Για θηκη τι παιζει?υπαρχουν crystal?Τις θεωρω τελειες...... έχει θήκη κρύσταλ το e-shop... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παιδιά το mgmaps λειτουργεί μια χαρά και με google maps και δείχνει κανονικά το στίγμα κλπ. Φίλε tsoump για να βάλεις τους google maps στο mgmaps θα χρειαστείς 3 πράγματα: το Mgmaps (το οποίο εγκαθιστάς στο κινητό), το gMapMaker (το οποίο εγκαθιστάς στον υπολογιστή) και την διεύθυνση http://www.mapcacher.com/ Πηγαίνεις στην διεύθυνση και επιλέγεις τον χάρτη που θες και απο την λίστα επιλέγεις google road maps ή satelite ή hybric. Μετά πατάς generate και σου κατεβάζει ένα αρχειάκι .map το οποίο ανοίγεις με το gMapMaker, περιμένεις να κατεβάσει τον χάρτη και μετά όλο τον φάκελο που θα κατεβάσει τον περνάς στην κάρτα μνήμης. Έπειτα ανοίγεις το mgmaps και επιλέγεις αυτόν τον φάκελο από τις ρυθμίσεις, και μετά πατάς στην αρχική οθόνη του mgmaps το κουμπάκι που είναι τέρμα αριστερά και στην μέση περίπου (από κάτω από τα βελάκια) που θα λέει ή map ή sat ή hyb (ανάλογα τον χάρτη που έχεις κατεβάσει) και θα σου εμφανίσει τον χάρτη... Αν θες αναλυτικά τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο mgmaps θα περιμένεις μέχρι την Τετάρτη γιατί έχω στείλει το κινητό στην LG... το mgmaps κάνει δρομολόγηση αλλά πρέπει να είσαι συνδεμένος με το ιντερνετ... Ρε φιλε γιαννη, πλακα μας κανεις?:p Την ιδεα των stored maps στο κινητο εγω την εφερα στην φορα... Επισης σε offline mode στο setting > map > stored maps, η δρομολογηση λειτουργει. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μου ΑΟΙΓΟΥΝ οι χαρτες google maps, ουτε σε online ουτε χωρις ουτε με stored maps! ΤΙΠΟΤΑ! Yahoo, ανοιγει, live map ανοιγει, ask ανοιγει... ολα! Μονο Gmaps.... Δοκιμασα καθε εκδοση αναλυτικα, ολες το ιδιο... Δοκιμασα αλλαγη fw, επισης... Και θελω πληρη ρυθμισεις, μηπως κατι δεν ειναι σωστο.... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ρε φιλε γιαννη, πλακα μας κανεις?:p Την ιδεα των stored maps στο κινητο εγω την εφερα στην φορα... Επισης σε offline mode στο setting > map > stored maps, η δρομολογηση λειτουργει. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μου ΑΟΙΓΟΥΝ οι χαρτες google maps, ουτε σε online ουτε χωρις ουτε με stored maps! ΤΙΠΟΤΑ! Yahoo, ανοιγει, live map ανοιγει, ask ανοιγει... ολα! Μονο Gmaps.... Δοκιμασα καθε εκδοση αναλυτικα, ολες το ιδιο... Δοκιμασα αλλαγη fw, επισης... Και θελω πληρη ρυθμισεις, μηπως κατι δεν ειναι σωστο.... Καλώς, μόλις μου στείλουν το κινητό θα γράψω ακριβώς τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο mgmaps για να τις συγκρίνεις... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ωραιος, θα μιλησω και με τον aligator να διασταυρωσω ρυθμισεις! xD Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forke Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 καλησπερα εχω ενα προβλημα με το κινητο...εχω κατεβασει μερικα θεματα και δεν μου τρεχουν στο κινητο μηπως ξερει κανεις που μπορω να βαλω τα θεματα στο κινητο???..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως γίνετε full screen το opera mini γιατί με την σελίδα που είχε δοθεί παλαιότερα δεν έβγαλα άκρη. Έκανα αυτά που ζητάει αλλά τίποτα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBOSR Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 re paidia,,,anoigw to google maps eno eimai sindedemenos se asyrmato diktio kai eimai sto balkoni gia na pianei to gps kai vriskei to stigma m sti notia afriki!!!!Exo kanei kamia patata???Ti ftaei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 re paidia,,,anoigw to google maps eno eimai sindedemenos se asyrmato diktio kai eimai sto balkoni gia na pianei to gps kai vriskei to stigma m sti notia afriki!!!!Exo kanei kamia patata???Ti ftaei?? ...μηπως εισαι οντως Ν.Αφρικη κ δεν το ξερεις?;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts