tolisspi Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση για το κινητό? ψάχνω ώρες να βρω πως γίνεται ( αν γίνεται κι' ολας ) να βάλω στην οθόνη του κινητού μου μια φωτογραφία όχι ως φόντο άλλα ως "μικρο κάδρο " πχ. όπως φαίνεται στην φωτογραφία του κινητού στο κουτί του ,δίπλα από το ρολόι έχει μια φώτο με ένα δέντρο Πως πως?.... Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Πως πως?.... Φιλε μου το εξηγησα. Για να λειτουργησει αυτο το widget, χρειαζεται να εχεις αποθηκευμενες φωτογραφιες στο κινητο, οχι στην καρτα μνημης! Τοτε θα εμφανιστου στο widget (καδρακι) οι φωτογραφιες που εχεις περασει. Απλα θελει αποθηκευμενες φωτογραφιες στο κινητο. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Συγνωμη, αλλά το widget ειναι το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας με το "λουλουδακι"? Αυτο οταν το βαζω για χρηση μου δειχνει μια φωτο (δεν θυμαμαι που αποθηκευμενη) και οταν το ανοιγω μου βγαζει για χρηση της "Συλλογης". Τι κανω λαθος? Συγνωμη αλλά .... Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Συγνωμη, αλλά το widget ειναι το εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας με το "λουλουδακι"? Αυτο οταν το βαζω για χρηση μου δειχνει μια φωτο (δεν θυμαμαι που αποθηκευμενη) και οταν το ανοιγω μου βγαζει για χρηση της "Συλλογης". Τι κανω λαθος? Συγνωμη αλλά .... http://www.tipandtrick.net/wp-content/uploads/2008/10/lg-renoir.jpg Δεξια απο το ρολόι. http://cdn.cbsi.com.au/story_media/339292342/LG-Renoir_1.jpg Με το λουλουδακι, δεξια. Αν πατησεις πανω στην εικονιτσα αυτη, θα σου εμφανισει 2 επιλογες: 1. Συλλογη - στα αριστερα 2. Αλλαγη ανα τακτα διαστηματα φωτογραφιων. (μονο αυτες που εχεις αποθηκευσει στην μνημη του κινητου) - στα δεξια Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Τελικα μια επιβεβαιωση ηθελα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.... Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaff Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Καλήσπερα, έβαλα το we-travel όλα μια χαρά πατάω στην επιλογη city Α μου βγάζει αθήνα κανονικά, αλλά στην επιλογή street πατάω το αρχικό γράμμα της οδού που θέλω αλλά μου εμφανίζει λίγες επιλογές.. (την οδό που ψάχνω δεν την έχει) Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konajiji Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Το πιο πιθανό ειναι να μήν την έχει, για ολη την Ελλάδα ο χάρτης είναι 28ΜΒ ενω της Γερμανίας 350ΜΒ καταλαβαίνεις λοιπόν ποσο λεπτομερια έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Το επισημαίνω ξανά: Οι χαρτες we-travel ειναι ΕΛΕΙΨΟΙ! Γιαυτο εχουμε φαγωθει ολοι... Αλλιως θα ειχαμε τα τελεια αποτελεσματα! Και free πλοηγηση και γρηγορο λοκαρισμα... Ολα μια χαρα. Θεωρω πως πρεπει να στειλουμε ο καθενας μας (απο τα mail του) ενα μηνυμα παρακλησης, να ενδιαφερθουν για τους χαρτες μας... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Εχει ενας φιλος μου το συγκεκριμενο κινητο και οταν το ανοιγει του βγαζει ενα μνμ refreshing.. και δεν κανει τιποτα αλλο. Το αφησε για αρκετη ωρα αλλα τπτ. Για να σβησει πρεπει να βγαλεις την μπαταρια του. Επισης πριν λιγες μερες του εσβησε ολα τα αρχεια απο την memory. Θελει περασμα το λογισμικο απ την αρχη?? Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarabeo Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 παιδιά εχω και εγω το renoir από τα χριστουγεννα και την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα ενα bluetooth το Nokia BH215. Η συζευξη εγινε κανονικοτατα, το σημα μια χαρα, η ενταση επισης, με τη διαφορα οτι οταν μιλάω σχεδον πανω στο λεπτο αποσυνδεεται και ακους απο το τηλεφωνο τον αλλον για 2 δευτερολεπτα γιατι αμεσως συνδεεται παλι μονο του. Αυτο γινεται καθε φορα, ενω αν για μιλησεις για παραδειγμα 5 λεπτα θα γινει 4-5 φορες. Ξερει κανεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 παιδιά εχω και εγω το renoir από τα χριστουγεννα και την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα ενα bluetooth το Nokia BH215. Η συζευξη εγινε κανονικοτατα, το σημα μια χαρα, η ενταση επισης, με τη διαφορα οτι οταν μιλάω σχεδον πανω στο λεπτο αποσυνδεεται και ακους απο το τηλεφωνο τον αλλον για 2 δευτερολεπτα γιατι αμεσως συνδεεται παλι μονο του. Αυτο γινεται καθε φορα, ενω αν για μιλησεις για παραδειγμα 5 λεπτα θα γινει 4-5 φορες. Ξερει κανεις κάτι. Η συνδεση μεταξυ τους ισως δεν ειναι απολυτα συμβατη. Για ρωτα και στην αντιπροσωπια. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarabeo Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Η συνδεση μεταξυ τους ισως δεν ειναι απολυτα συμβατη. Για ρωτα και στην αντιπροσωπια. πριν το αγορασω το τσεκαρα απο ενα site που εκανε τεστ στα bt και ελεγε οτι ηταν συμβατο. Ειχε λιστα με ολα τα τηλεφωνα ολων των εταιρειων και ετσι το ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 καλησπερααα...ρε παιδια θυμαται κανεις πια ειναι η τελευται εκδοση του slide keylock??? ειναι η v1.2?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Διαφορα της original version με την v14c, σε θεμα φωτογραφιας. V14c http://s1d2.turboimagehost.com/t/1839496_v14.JPG Original pxo http://s1d2.turboimagehost.com/t/1839497_Origina.JPG Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 δεν ξερω τη φταιει αλλα δεν φαινοντε οι φωτο,,, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 :lol: χαθηκαν απο το site, και τις διεγραψα! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 και εγω τωρα που περασα την 14d beta ειδα εμφανη διαφορα απο τις προηγουμενες εκδοσεις στην καμερα,σε εσωτερικο χωρο τουλαχιστον κ στο αυτοματο Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Διαφορα της original version με την v14c, σε θεμα φωτογραφιας. V14c http://s1d2.turboimagehost.com/t/1839496_v14.JPG Original pxo http://s1d2.turboimagehost.com/t/1839497_Origina.JPG μπορουμε μηπως να βαλουμε μονο το prox της 14c???? δεν παιζει κατι τετειο ετσι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 καλησπερα παιδια.χτες αγορασα το κινητο και σημερα του εκανα αναβαθμηση και απο την ωρα που την εκανα ολο κανει restart....τι να κανω πειτε μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konajiji Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 καλησπερα παιδια.χτες αγορασα το κινητο και σημερα του εκανα αναβαθμηση και απο την ωρα που την εκανα ολο κανει restart....τι να κανω πειτε μου.... Δοκίμασε μια άλλη έκδωση, είσαι όμως σίγουρος οτι έγινε σωστά η όλη διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dzaras Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 sigoura exei xanampei alla thelo na matho gia to gps telika mporo na to doulepso xoris na xreotho meso web an nai as mou pei kapoios pos kai pou tha katevaso tous xartes.exo idi katevasei arketa omos den mou doulevoun.episeis prepei na hackaro to kinito gia na valo themmata pou katevazo kai an nai pos to kano?thanks prokatavolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 μπορουμε μηπως να βαλουμε μονο το prox της 14c???? δεν παιζει κατι τετειο ετσι? Check this thread: http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12879-new-camera-pxo-11k-fix-i-think.html sigoura exei xanampei alla thelo na matho gia to gps telika mporo na to doulepso xoris na xreotho meso web an nai as mou pei kapoios pos kai pou tha katevaso tous xartes.exo idi katevasei arketa omos den mou doulevoun.episeis prepei na hackaro to kinito gia na valo themmata pou katevazo kai an nai pos to kano?thanks prokatavolika *Τα greeklish δεν επιτρεπονται. Θα σου διαγραφει το ποστ. Free navigation εχουμε μονο με το we-travel. Αλλα προγραμματα μπορουν να φορτωσουν χαρτες αλλα θελουν συνδεση για να κανεις πλοηγηση. Οποτε αναμενουμε καλυτερους χαρτες απο τον υποστηρικτη του we-travel (opnestreet). Μπορεις να δεις στο mygreatphone για το πως θα περασεις θεματα. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theos_Gr Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 εβαλα την 10 εκδοση δεν θυμαμε ποια ακριβως,απο εδω καπου την βρηκα.σταματησαν οι επανεκινησεις αλλα βρηκα ενα αλλο bug..οταν καποιος σου στειλει κατι με bluetooth και πατησεις προβολη,κανει επανεκινηση...axxaaxax.μπορει καποιος να μου προτεινει ποια εκδοση να βαλω και φυσικα που θα την βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konajiji Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 εβαλα την 10 εκδοση δεν θυμαμε ποια ακριβως,απο εδω καπου την βρηκα.σταματησαν οι επανεκινησεις αλλα βρηκα ενα αλλο bug..οταν καποιος σου στειλει κατι με bluetooth και πατησεις προβολη,κανει επανεκινηση...axxaaxax.μπορει καποιος να μου προτεινει ποια εκδοση να βαλω και φυσικα που θα την βρω? Ρίξε μια ματιά εδώ, εγώ έβαλα την 13e http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12487-mgp-firmware-release-v13e-may-18-2009-a.html http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/13630-new-mgp-firmware-thread-v14c-14d-beta-1-a.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 εχει βρει κανεις ενα app για το κινητο το οποιο λεγεται level spirit?το εχω δει σε ενα blog αλλα δεν το εχω βρει για κατεβασμα... Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts