droulis Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 de pernei themata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ SCREEN SAVER KAI GAMES.ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 de pernei ........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΜP3.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 ΕΧΩ ΤΟ JC777 ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΜP3.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. δεν μπορεις να τα εχεις ολα με 90€. τα αλλα που περνουν θεματα δεν εχουν τηλεοραση ουτε ραδιο σε ανοικτη ακροαση ουτε 2πλη σιμ. απλος εσυ διαλεγεις τι θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis81 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Καλημέρα σε όλους! Επειδή τα ακουστικά του Jincen χαλάσανε γρήγορα, και τα πιο πολλά της αγοράς δεν είναι συμβατά, βρήκα στην Στουρνάρη, λίγο πιο κάτω από την Εθνική Τράπεζα - προς την πλατεία - ένα μαγαζί με κινέζικα είδη. Με 6€ έχει μια χαρά ακουστικά με Mini-USB θύρα ώστε να μην τρέχουμε για να βρούμε οπουδήποτε. Καλή μουσικούλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 καλησπερα παιδια..λεω και εγω να προβω στνη αγορα του... Θελω να ρωτησω το 2in1 της wind το δεχεται κανονικα κανει αλλαγες κανονικα χωρις ανοιξε - κλεισε και κολιματα; Ευχαριστω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Φιλε εγω χρησιμοποιω την ιδια καρτα αλλα της cosmote και απλα δουλευει τελεια. Δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα!!! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklaftos Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Από Ελλάδα που μπορώ να το βρω και σε τι τιμή??? ΔΕΝ θέλω να βάλω πιστωτική κάρτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoukos Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γιατί δε χρησιμοποιείς προπληρωμένη κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Γιατί δε χρησιμοποιείς προπληρωμένη κάρτα; Έχει ένα point ο φίλος... πήγαινε βγάλε μία prepaid και καθάρισες!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklaftos Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Έχει ένα point ο φίλος... πήγαινε βγάλε μία prepaid και καθάρισες!;) με pre paid πλήρωσα την τελευταία φορά, αλλά το θέμα είναι ότι ήρθε σπασμένο. για αυτό θέλω Ελληνικό μαγαζί και ας το πληρώσω πιο ακριβά. Ξέρουμε κάποιο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Φιλε εγω χρησιμοποιω την ιδια καρτα αλλα της cosmote και απλα δουλευει τελεια. Δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα!!! Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Από Ελλάδα που μπορώ να το βρω και σε τι τιμή??? ΔΕΝ θέλω να βάλω πιστωτική κάρτα!!!! Μπες στο skroutz.gr και βαλε jc777s και θα δεις τα μαγαζια που θα σου βγαλει Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 με pre paid πλήρωσα την τελευταία φορά, αλλά το θέμα είναι ότι ήρθε σπασμένο. για αυτό θέλω Ελληνικό μαγαζί και ας το πληρώσω πιο ακριβά. Ξέρουμε κάποιο???? http://www.skroutz.gr/s/54906/Jincen-JC777s.html?keyphrase=JC777 Απ ότι βλέπω έχει αρκετά... edit για 1 λεπτό με πρόλαβες redalert19882000 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklaftos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 edit για 1 λεπτό με πρόλαβες redalert19882000 :) σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Τελικά οι επαφες συγχρονίζονται με το outlook ή οχι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 kalimera exo to jc777 poli kalo.programata pernei kai se ti morfi.kai oi epafes apo ti sim einai greek otan ti bazo sto thlefono moy ta bgazei perierga exo epileksi thn elliniki glosa.telos poio programa kanei syxronismo me to thl px.pc suite nokia.kati antistixo yparxei.sas eyxaristo gia tin katanoisi.perimeno me agonia kapoia apantisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Γνωριζετε που μπορω να βαλω μια αγγελια για ενα jc777s που μου εχει μεινει ? :O:O Υ.Γ Δεν εχω μαγαζι απλα ειχα κανει μια παραγγελεια απο Κινα.Για να μην παρεξηγηθω το λεω... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis81 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Απλά για να μην είμαστε μόνο γκρινιάρηδες και μίζεροι ,οφείλω να πώ ότι επειδή κάηκε η μπαταρία λόγω του καλωδίου USB, μου αντικατέστησαν την μπαταρία και το καλώδιο αυθημερόν τα παιδιά του ebw.gr! Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος σοβαρός που μπορεί να κάνει σωστή αντιπροσώπευση της συγκεκριμένης μάρκας.. Επειδή τα μυνήματα μου έχουν γεμίσει, μπορεί κάποιος να μου πει, πώς μπορώ να τα σώζω στις MicroSD κάρτες ή κάπου αλλού, γιατί κάθε λίγο σβήνω μυνηματάκια κι έχει αρχίσει να μου την σπάει; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 PERIMENO KAPOIA APANTISI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisfiat100 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 καποια απαντηση ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 kalimera exo to jc777 poli kalo.programata pernei kai se ti morfi.kai oi epafes apo ti sim einai greek otan ti bazo sto thlefono moy ta bgazei perierga exo epileksi thn elliniki glosa.telos poio programa kanei syxronismo me to thl px.pc suite nokia.kati antistixo yparxei.sas eyxaristo gia tin katanoisi.perimeno me agonia kapoia apantisi. 1.den pernei programata 2.ksanagrapstes me ta ellhnika tou kinitou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sartiv Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Σας χαιρετω παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σε ενα θεμα για το Jinsen jc 777s. Ραγισα κατα λαθος την οθονη του κινητου μου (το ειχα στη τσεπη μου στο παντελονι μου και κουτουλησα σε μια γωνια του γραφειου μου κ ραγιστηκε ασχημα η οθονη).. Μπορω να αλλαξω την οθονη; Αν ναι, που μπορω να απευθυνθω; Αν μπορειτε απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι ειναι dual -sim και δεν μπορω να κραταω 2 κινητα Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts