Jump to content

Μοντελισμός

Spanaks
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΙΚΑ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΙΔΗ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

• Απαντήσεις 753
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ξερω.Μακαρι να ανεβει το αθλημα στην Ελλαδα κι απ'οτι βλεπω παει πολυ καλα.:happy:

Καποιος moderator ας ενωσει αυτο το topic με το αλλο του μοντελισμου.;) :happy:

ΜΑΧ.

καλησπερα πολυ καλο Thread επρεπε για μας τους ξεχασμένους βασικά έχω ενα hpi rs4 3 και ένα t2m buggy το όποιο έχει καταστραφεί το γρανάζι το κεντρικό και δέν βρισκω με τίποτα ξερεί κανείς που μπορώ να βρω για thessaloniki επίσης ψάχνω για φθηνή κορδονιέρα καλή όμως, εξατμιση καλύτερη απο την μανίσια για το hpi και έναν φίλο που να ασχολείται να βάζουμε κοντρες πολλά ζητάω...........:D :D :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

ρε rallistas ειδα την υπογραφη σου...driftaρεις? εγω ρωτησα σε ενα μαγαζι για αυθεντικο Yokomo παραγγελια και μου ειπαν απο 300++ ευρω. Τοσο πανε? Btw, το subaru δικο σου ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

και εγω ηθελα να παρω κανενα καλο τωρα τα χριστουγενα αλλα εχω αλλα εξοδα...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Εγω ειμαι ασχετος με αυτα.Θα ηθελα ομως ενα τηλεκατευθυνομενο offroad μεχρι 200 euro για τον ελευθερο χρονο μου.Τι μου προτεινετε και απο που?
The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE

ρε rallistas ειδα την υπογραφη σου...driftaρεις? εγω ρωτησα σε ενα μαγαζι για αυθεντικο Yokomo παραγγελια και μου ειπαν απο 300++ ευρω. Τοσο πανε? Btw, το subaru δικο σου ειναι?

Ενα drift της Yokomo ετοιμο να παιξει εχει γυρω στα 450 ευρω(με τ/κ,μπαταρια,μοτερ,speed control).Βγαινει και σε kit(μονο το αυτοκινητο)στα 255 ευρω αν εχεις ολα τα υπολοιπα εσυ.Τα φερνει το μαγαζι που δουλευει ο αδερφος μου.Αυτοι εχουν την αντιπροσωπεια της Yokomo στην Ελλαδα.Μπορει να ακουγονται αρκετα λεφτα αλλα τα δινεις μια φορα και η ευχαριστηση που παιρνεις ειναι απιστευτη!:happy: Εγω χαζευα στο Groovy Drift και κολλησα ασχημα.Οι Αμερικανοι ειναι αρκετα μπροστα,αλλα και στην Ελλαδα που τωρα ηρθαν αυτα θα παει καλα απ'οτι βλεπω.Ηδη η παρεα μου εχουμε 5 αυτοκινητα,χωρια ποσα αλλα εχουν πουληθει.Κατι ακουσα και για αγωνες απο την νεα χρονια.:happy:

ΥΓ)Τo Subaru ειναι δικο μου κι ετοιμαζω αλλο ενα καπακι τωρα.:D

ΜΑΧ.

να κανω μια ερωτηση το μόνο που κάνετε με αύτα τα rc της yokomo είναι μό για drift και απο τι φανταζομαι είναι ηλεκτρικά ευχαριστώ........

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Ηλεκτρικα ειναι.Το πακετο που παιρνεις ειναι για drift.Καλλιστα ομως μ'ενα πιο δυνατο μοτερ και κανονικα λαστιχα παιζεις και normal.Κι αμα ειναι καλο το μοτερακι...εχετε γεια βενζινοκινητα..!:lol:
ΜΑΧ.

Ηλεκτρικα ειναι.Το πακετο που παιρνεις ειναι για drift.Καλλιστα ομως μ'ενα πιο δυνατο μοτερ και κανονικα λαστιχα παιζεις και normal.Κι αμα ειναι καλο το μοτερακι...εχετε γεια βενζινοκινητα..!:lol:

kai akoma mia erotisi posi ora pexnidi sou prosferei mia mpataria.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Καλο θα ειναι να παρεις μια μεγαλουτσικη μπαταρια.Στα λεφτα που σου ειπα(450) ειναι μεσα μια Ansmann 3700mah η οποια για αρχη ειναι πολυ καλη και παιζεις γυρω στα 25 λεπτα.Απο εκει και περα,οπως συμβαινει παντου,ισχυει το ο,τι πληρωσεις παιρνεις.Υπαρχει μπαταρια Ansmann 3700mah με 30 ευρω και υπαρχει Team Orion 3300mah με 65-70 ευρω.Η Ansmann παντως ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της και για να μαθεις το αυτοκινητο.Εγω εχω μια τετοια και 3-4 αλλες καλες.:)
ΜΑΧ.

Καλο θα ειναι να παρεις μια μεγαλουτσικη μπαταρια.Στα λεφτα που σου ειπα(450) ειναι μεσα μια Ansmann 3700mah η οποια για αρχη ειναι πολυ καλη και παιζεις γυρω στα 25 λεπτα.Απο εκει και περα,οπως συμβαινει παντου,ισχυει το ο,τι πληρωσεις παιρνεις.Υπαρχει μπαταρια Ansmann 3700mah με 30 ευρω και υπαρχει Team Orion 3300mah με 65-70 ευρω.Η Ansmann παντως ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της και για να μαθεις το αυτοκινητο.Εγω εχω μια τετοια και 3-4 αλλες καλες.:)

ξερεις εχω 2 βενζινοκίνητα ενα hpi rs4 3 και ένα Buggy σκεφτομαι να πουλήσω το ένα γιατι δεν ευχαριστιεμε παιχνίδι με το να βάζω βενζίνη κάθε λίγο και λιγάκι να παίζω αναγκαστικά σε μεγάλους χωρους και είδικα τώρα που είναι χειμώνας που να το βγάλεις πια είναι η γνώμη σου.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Κατ'αρχην τι buggy εχεις?Αν μιλαμε για καποιο kyosho inferno,δηλαδη κατι αρκετα καλο,εγω θα κρατουσα το buggy να κανω τα γουστα μου ανεξαρτητως εδαφους και θα εδινα το HPi γιατι οπως σου ειπα βαζεις και 4 κανονικα λαστιχα μ'ενα μοτερ δυνατο και παιζεις στο δρομο και μαλιστα γρηγορα.;)
ΜΑΧ.

Ενα drift της Yokomo ετοιμο να παιξει εχει γυρω στα 450 ευρω(με τ/κ,μπαταρια,μοτερ,speed control).Βγαινει και σε kit(μονο το αυτοκινητο)στα 255 ευρω αν εχεις ολα τα υπολοιπα εσυ.Τα φερνει το μαγαζι που δουλευει ο αδερφος μου.Αυτοι εχουν την αντιπροσωπεια της Yokomo στην Ελλαδα.Μπορει να ακουγονται αρκετα λεφτα αλλα τα δινεις μια φορα και η ευχαριστηση που παιρνεις ειναι απιστευτη!:happy: Εγω χαζευα στο Groovy Drift και κολλησα ασχημα.Οι Αμερικανοι ειναι αρκετα μπροστα,αλλα και στην Ελλαδα που τωρα ηρθαν αυτα θα παει καλα απ'οτι βλεπω.Ηδη η παρεα μου εχουμε 5 αυτοκινητα,χωρια ποσα αλλα εχουν πουληθει.Κατι ακουσα και για αγωνες απο την νεα χρονια.:happy:

ΥΓ)Τo Subaru ειναι δικο μου κι ετοιμαζω αλλο ενα καπακι τωρα.:D

Και εγω ετυχε και ειχα δει κατι βιντεακια εδω και κανενα μηνα και τρελαθηκα! Πραγματικα απιθανα...εχω παρα πολλα! Τωρα για την πιστα, αν μαθεις κατι ενημερωσε μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Κατ'αρχην τι buggy εχεις?Αν μιλαμε για καποιο kyosho inferno,δηλαδη κατι αρκετα καλο,εγω θα κρατουσα το buggy να κανω τα γουστα μου ανεξαρτητως εδαφους και θα εδινα το HPi γιατι οπως σου ειπα βαζεις και 4 κανονικα λαστιχα μ'ενα μοτερ δυνατο και παιζεις στο δρομο και μαλιστα γρηγορα.;)

to buggy mou den einai kalo ;ena ilektriko mporei na ftasei ena me venzini se taxitikta episis ti axesouar kai veltiotika iparxoun gia ta ilektrika an hes steile mou pm.........:O :O :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Εγω παντως θα κρατουσα το buggy.Να εχω ενα κι ενα δηλαδη.Οσο για το γκαζι,ενα αρκετα καλο ηλεκτρικο(με 120-150 ευρω μοτερ-speed control) ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο τα βενζινοκινητα που κυκλοφορουν στο δρομο.Ενω για το βενζινοκινητο πρεπει να δωσεις τουλαχιστον 200(μοτερ-εξατμιση)για να πεις οτι εχεις κατι που ξεχωριζει.Οι τιμες που σου λεω ειναι για αυτοκινητα που μπορεις να παιξεις στο δρομο.

ΥΓ)Σου εστειλα pm για τα υπολοιπα.;)

ΜΑΧ.

Λοιπόν πωλειται hpi rs4 3 1/10 θερμικό me subaru μασκα με η χωρις τηλεκατευθυνση η τιμη του απολυτα συζητησιμη με τον αγοραστη χρειαζται μονο μια κορδονιερα και καύσιμο και είναι έτοιμο να τρέξει...για φωτο και περισσοτερες πληροφοριες στειλτε pm...

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

• 1 month later...
gia thelo na asxolitho me montelizmo kai den xero me ti na arxiso amaxi aeroplano elikoptero malon pros elikoptero ediafero me mporite na mou protinete ilektriko gia arxi i me mixani apo pou kai an iparxoun metaxirizmena kai posa peripou na diatheso

na sou po...

protino OPOS PANTA HPI 8ermiko.

8a dosis kati tis parapano alla EINAI OTI KALYTERO GIA ARXI

na to agorasis apo http://www.towerhobbies.com opou 8a to vris kai pio f8ina.

To aeroplano ine poly pio 8eamatiko kai oreo. ARKI NA EXIS MERAKI KAI XRONO!

me liga logia synisto aeroplano apo to towerhobbies RTF afou ise arxarios

AN DEN EXIS POLY XRONO tote pare ena RTR 3 EVO tis HPI na kanis tin plaka sou....na exis kai taxytites arketa kales kai ena aksiopisto aftokinitaki 8ERMIKO PANTA

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

gia thelo na asxolitho me montelizmo kai den xero me ti na arxiso amaxi aeroplano elikoptero malon pros elikoptero ediafero me mporite na mou protinete ilektriko gia arxi i me mixani apo pou kai an iparxoun metaxirizmena kai posa peripou na diatheso

min ksekiniseis me elikoptero auti einai i gnomi mou thelei poli douleia an einai na ksekiniseis gia aeromontelismo pare prota aeroplano to elikoptero einai poli diskolo na to koumantareis kai poli diskolo na katafereis na petaksei gia ena arxario panta eno me to aeroplano einai poli pio eukola ta pramata

to elikoptero ine ligotero 8eamatiko kai pio polyploko

giafto sou isigoume na paris ena RTF(ready to fly) aeroplanaki gyro sta 300 euros

KAI na pais stin kontinoteri aerolesxi na kanis kanena ma8ima

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif