Jean-Paul Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 oxi το ειχε για αλλο θεμα αλλα μα παρουσίασαν !! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εγω παιδια προσφατα πηρα ενα αεροπλανο της kyosho clipped wing 160 ευρω μια πτηση το εκανα εωσ τωρα ειχε λιγες ζημιες αλλα το φτιαξα τωρα οποτε βρω χρονο θα παω για δευτερη δοκιμη. επισης εχω κ ενα ελικοπτερο αλλα ποτε δεν καταφερα να το πεταξω ολο προβληματα εβγαζε Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εγω παιδια προσφατα πηρα ενα αεροπλανο της kyosho clipped wing 160 ευρω μια πτηση το εκανα εωσ τωρα ειχε λιγες ζημιες αλλα το φτιαξα τωρα οποτε βρω χρονο θα παω για δευτερη δοκιμη. επισης εχω κ ενα ελικοπτερο αλλα ποτε δεν καταφερα να το πεταξω ολο προβληματα εβγαζε Εγώ είχα 2 lama και βαρέθηκα να πληρώνω λεφτά για να τα φτιάχνω. Στα αεροπλάνα που έμεινα είναι πιο απλά τα πράματα, μια φορά τα σπάς και ησυχάζεις.. :lol: Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ας κάνω ένα ξεθάψιμο, για να αποκαλυφθούν όσοι είναι μοντελιστές/μοντελοπαίχτες! Προς το παρόν ασχολούμαι με αυτοκινητάκια και ένα σκαφάκι, αλλά θέλω να κατακτήσω και τους αιθέρες :lol: οπότε περιμένω από banggood, το Syma X5C X5C-1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts