Jump to content

Μοντελισμός

Spanaks
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 753
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1ον/πεσ μου ποτε πηρε για τελευταια φορα παγκοσμιο η serpent και θα σου παρω ενα καινουριο κιτ.

http://www.serpent.com mpes kai des!

2ον/το roar οπωσ ειπεσ το εχει κερδισει ο χαρα.Οσο hara edition και να το παρουσιαζει η hpi δεν εχει καμια επαφη με το αυτοκινιτο του atsushi αυτο που εχεισ στα χερια σου.

to ksero...alla exoun tin idia vasi!

3ον/τα carbon οι εκαστοτε εταιριεσ τα χρησιμοποιουν για ακαμψια και οχι φια ελαφρωμα.

KAI GIA ELAFROMA afou einai pio elafry tou sidirou kai i vasi tou R40 einai krama alouminiou me stirigmata FIBER CARBON giafto einai elafria i hara version

4ον/η serpent δεν βγαζει μοτερακια.

KANEI afou ta sxediazei i idia kai ta kataskevazi i MEGA ypo tis opias to brand name vgeenoun mixanes onlaw idika gia efra agones kai serpent r/c cars!

5ον/εδω κανεις δεν μιλησε για τοπικο τουρνουα.αν το επισημο,εγκεκριμενο απο την efra,ελληνικο πρωταθλημα σου μοιαζει με φιλικο αγωνα τοτε εισαι αξιοσ τησ μοιρασ σου.Απο την αλλη μερια τα εικοσαρια μοτερ δεν εχουν εγκριση τυπου efra οποτε δεν θεωρουνται αγωνιστηκα μοτερ.-Οσο για το περι <<καλου οδηγου>> οποτε ερθεισ ελλαδα θα χαρω πολυ να συναγωνιστουμε,ΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ PARKING.

ego se paggyprio tournoua piga...me pista efra approved....apo tis 6 fores pou piga tis 3 imoun me R40 outlaw....afou oi kanones eisdoxis den apaitousan legal....

eno tis alles 3 pou piga se tournoua piga me to serpent mou 960 me legal mixani....kai tin mia fora ir8a 2os kai tin alli 3os eno tin proti fora ir8a 4os....elpizo tou xronou na er8o 1os;)

Το inferno ουδεμια σχεση εχει με stadium truck.Ειναι BUGGYYYYYYYYYYYYYYY!

kala afou to 8etis etsi des to hellfire pou 8a exo se 3 meres:cool:

p.s: apo ta 6 mou asxoloume me r/c hobbies....exo asxoli8ei me ta panta sxedon (r/c cars/boats/airplanes/helicopters) to MONO pragma pou den exo akomi ine ena JET gia to opoio den nomizo na dia8eso pote ta xrimata na to agoraso..... tora ime 17 kai klino ta 18 se 2 mines!

ara 12 xronia peiras sxedon:O

tespa....ego afta pou exo ta pira POLY epilektika....kai giafto eimai perifanos pou ta exo kai ta apolamvano sxedon ka8imerina :lol:

efxaristos na trexoume mazi ama er8o ellada....8a xaro poly na odigiso KAI stin ellada afou exo odigisi ameriki, agglia, kypro, souidia kai ispania....logo tou oti symetexo stin elite team gia heli-pilots tis Kyprou kai mazi me to calliper .60 mou perno kai to serpentaki mou.....:O

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

Waiting for you my dear..Οσο για τις δικες μου επιδοσεις δεν εχω κατι να σου πω.Η δευτερη θεση Ελλαδος το 2005 (εν αναμονει της 1ης φετος-δυο αγωνες εμειναν) και τα υπολοιπα 12 κυπελλα μου αποδεικνυουν τι μπορω να κανω.Τα λεμε on track λοιπον!:)
ΜΑΧ.

Παιδια εχει πεταξει κανεις σας 3καναλο ηλ/κο αεροπλανακι.εχω το piper cab ep της thundertiger και θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το πεταγμα του γιατι εγω δεν ξερω να το πεταξω και οσες φορες το προσπαθησα δεν καταφερα και πολλα εχω σπασει τον ελικα 4 φορες και το εχω πεταξει μονο 1 λεπτο και πολλα λεω
http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg

ne exo ego ena 3 kanalo piper cub....itan to proto mou....to exo se giant scale omos kai afto isos epireasi afta pou 8a sou po....

pantos ekanes tin kalyteri epilogi.....einai to kalytero trainer gia protarides....or8otati epilogi

i apogeiosi ginete anti8eta me ton anemo, anevazis to throttle kai molis to dis oti ksekolla apo ton diavlo, kanis kato ta flaps kai ton 2 fteron tin idia ora....

fysika afto to kanis apotoma stin arxi kai epanaferis ta flaps stin arxiki tous 8esi molis pari ikanopoiitiko ipsos.....

tora an vriskeis diskolia allou let me know....:)

oso gia tis ptosis min anisixeis....mono ena 8a sou po....oi kalyteroi r/c pilots exoun riksi pano apo 10 aeroplana prin ma8oun na to xeirizontai kala!

PROUD ARSENAL FAN

se kamia topiki aerolesxi (syllogo) piges?

stis perisoteres ap oti ksero kanoun ma8imata.....8a se ofelouse POLY na ta parakolou8isis....

PROUD ARSENAL FAN

Εγώ έμαθα από προγράμματα στον υπολογιστή να πετάω, αεροπλάνα κι ελικόπτερα!!! ηλεκτρικά δεν έχω πετάξει ποτέ μου, μόνο βενζινοκίνητα..:)

πηγα στην λεσχη που υποτηθετε οτι εχει εδω αλλα ολοι μου λεγανε οτι το αεροπλανο που πηρα ειναι μ@λ@κι@ και οτι επρεπε να παρω θερμικο και μου κανανε την καρδια μου περιβολι και δεν ξανα πατησα εκει.και οτι κανω απο δω και περα θα το κανω μονος μου.στο αεροπλανο μου παρατηρησα οτι οταν πεταει εχει την ταση να σηκωνεται σουζα με αποτελεσμα να μην προχωραει σχεδον καθολου και να καθεται ακηνιτο στο αερα μεχρι που θα στολαρει.δεν ξερω τι φταιει με χαλασε λιγο γιατι ειναι ready to fly και λογικα επρεπε να πεταει καλα απο την αρχη.και τελος θα ηθελα κανενα λινκ με βιντεακι για το συγκεκριμενο αεροπλανακι. thundertiger super cab ep.δεν εχω βρει πουθενα.
http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg

ego file to exo me nitro powered 4 stroke O.S 60ara mixani....kai kani ena fovera omorfo ixo ma petai....san treno peripou....myrizoun poly RETRO oi ptisis tou!

se symvoulevo na pas stin aerolesxi kai na prospa8isis na ma8is osa mporis mesa se ena xrono, meta DEN 8A XREIAZESE KANENA! -ase pou 8a kanis filous-

fysika afto pou sou ekanan me to electric sou den einai tpt....kai emena mou ipan oti den fantazese gia tin FOUR STROKE mou...alla ama tin akousan na doulevi kai idan kai to aeroplano na petai kai akousan ton "glyko" 8oryvo pou vgazei PIGAN OLOI KAI AGORASAN FOUR STROKE GIA TA RETRO MODELS TOUS!

ta electric einai poly ka8ari efkoli kai aksiopisti lysi gia opio 8eli na asxoli8i me ton modellismo....syni8os ta agorazoun oi POROMENOI se megales ilikies...pou variountai na syntiroun mixanes....alla kai ego meta apo 11 xronia peiras sta R/C airplanes mporo na sou po oti ENA KALO ILEKTRIKO DEN SYGGRINETE ME OTIDIPOTE ALLO!

PROUD ARSENAL FAN

• 1 month later...

hello

thelo na xekiniso na asxoloume erasitexnika me ton montelismo kai endiaferomai gia ena venzinokinito tilekatuthinomeno autokinito.Exo katevei kato stin athina stin ippokratous kai piga se kapoia magazia pou exei ekei.To autokinito thelo na mporw na to pigaino se kanoniko dromo(oxi pista) kai den pistevo oti ena buggy ine auto pou xreiazetai.Mou exoun protinei to "tamiya-tg10mk" kai to "FW05T tis Kyosho"

Exete na protinete kati allo?Ti xerete gi auta?

Thanks

PS:ante na xanaepanaferoume to thema

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

simvouli mou:

http://www.towerhobbies.com (ola se misi timi sxedon, vriskis ta panta, aksiopisto kai grigoro)

OTAN LEO TA PANTA ENNOO MEXRI KAI TIN TELEFTEA VIDA! ;)

PROUD ARSENAL FAN

simvouli mou:

http://www.towerhobbies.com (ola se misi timi sxedon, vriskis ta panta, aksiopisto kai grigoro)

OTAN LEO TA PANTA ENNOO MEXRI KAI TIN TELEFTEA VIDA! ;)

nai ok mpika ekei alla den xero kata poso auta ta autokinitakia pou ida ine kala kai axizei na ta agoraso.Episis kata poso apo ekeino to site auto pou tha parw tha ine artio kai telika de tha mou kostisei ta diplasia

ti les???

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

• 2 weeks later...
Καλησπερα σας...ασχολειτε κανεις απο εσας με τηλεκατευθηνομενα (ειτε αυτοκινητα ειτε πλοια και ελικοπτερα) και γενικοτερα με τον μοντελισμο? εγω εχω ενα βενζινοκινητο 1,5 αλογα:) .Πηγα σημερα ελευσινα να δω για ενα ηλεκτροκινητο για drift της Yokomo και μου ειπε ο τυπος οτι κοστιζει απο 300+;) στο internet που κοιταξα ειχαν απο 200+ (στο εξωτερικο...)!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ψαξου στο ιντερνετ.

Οι τιμες ειναι εως και 60% φθηνοτερες απο οτι στην Ελλαδα.

Παντως μεσα σε πιστα, τα ηλεκτρικα ειναι απιαστα......

Ρωτα και μαθε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψαξου στο ιντερνετ.

Οι τιμες ειναι εως και 60% φθηνοτερες απο οτι στην Ελλαδα.

Παντως μεσα σε πιστα, τα ηλεκτρικα ειναι απιαστα......

Ρωτα και μαθε...

Να υποθέσω επειδή βγάζουν την δύναμη κάτω ποιό ήρεμα απ'τα βενζινοκίνητα?:confused: Σήμαρα παρακολούθησα έναν αγώνα πάντως, καλή φάση άλλα θέλουν πολλοί μεράκη, 1000 ρυθμίσεις θέλουν για να δουλέψουν!

Καλησπερα σας...ασχολειτε κανεις απο εσας με τηλεκατευθηνομενα (ειτε αυτοκινητα ειτε πλοια και ελικοπτερα) και γενικοτερα με τον μοντελισμο? εγω εχω ενα βενζινοκινητο 1,5 αλογα:) .Πηγα σημερα ελευσινα να δω για ενα ηλεκτροκινητο για drift της Yokomo και μου ειπε ο τυπος οτι κοστιζει απο 300+;) στο internet που κοιταξα ειχαν απο 200+ (στο εξωτερικο...)!

Φιλε Johnsour στη πιστα που πηγες εχω παει και εγω αρκετες φορες για να δω ενα φιλο που παιζει και ειναι φοβερα.Γενικα ολα αυτα ειναι πολυ ωραια αλλα λιγο ακριβα σαν hobby.Ξερω και τους υπαλληλους εκει περα οπως και τον ιδιοκτητη(δουλευει ενας φιλος μου σε ενα απο τα μαγαζια του).Εσυ με ποιον μιλησες θυμασαι?Παντως επειδη το εχω δει αυτο το drift car(το εχει το παιδι που σου λεω) ειναι φοβερο.Σε λιγο μαλιστα θα παμε να driftarουμε σε ενα γηπεδο εδω πιο πανω.Οσο για τις τιμες απο εξωτερικο μη ξεχνας πως αν σε πιασουν στο τελωνειο...:) btw εσυ τι αμαξι εχεις?

Φιλε Johnsour στη πιστα που πηγες εχω παει και εγω αρκετες φορες για να δω ενα φιλο που παιζει και ειναι φοβερα.Γενικα ολα αυτα ειναι πολυ ωραια αλλα λιγο ακριβα σαν hobby.Ξερω και τους υπαλληλους εκει περα οπως και τον ιδιοκτητη(δουλευει ενας φιλος μου σε ενα απο τα μαγαζια του).Εσυ με ποιον μιλησες θυμασαι?Παντως επειδη το εχω δει αυτο το drift car(το εχει το παιδι που σου λεω) ειναι φοβερο.Σε λιγο μαλιστα θα παμε να driftarουμε σε ενα γηπεδο εδω πιο πανω.Οσο για τις τιμες απο εξωτερικο μη ξεχνας πως αν σε πιασουν στο τελωνειο...:) btw εσυ τι αμαξι εχεις?

που ειναι αυτο το γηπεδο που λες? (οδο) εχει καλες προδιαγραφες για drift και για αγωνα? Εχω ενα καπακι απο μερσεντα... οντως ειναι ψιλοακριβο και σχεδον καθε φορα που το τρεχω κατι παθαινει..ασε για το ποσο καει...Ναι τα ηλεκτροκινητα εχουν καλυτερη ανταποκριση στο γκαζι λογω του οτι το ρευμα δ εχει φθορες. Γι'αυτο ειναι καλυτερα στο drift.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ρε παιδιά τα ηλεκτρικά όμως δεν έχουν την δύναμη των βενζινοκήνητων σωστά? Απ'την άλλη τ βενζινοκηνητω που είχα μου είχε βγάλει την πίστη, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου :(

Ρε παιδιά τα ηλεκτρικά όμως δεν έχουν την δύναμη των βενζινοκήνητων σωστά? Απ'την άλλη τ βενζινοκηνητω που είχα μου είχε βγάλει την πίστη, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου :(

ναι δικιο εχεις...σε καμια περιπτωση τα ηλεκτροκινητα δ εχουν τις επιδοσεις των βενζινοκινητων. ΑΛΛΑ αν τα βαλεις διπλα διπλα και πατησεις τερμα γκαζι το ηλεκτροκινητο θα φυγει μπροστα για λιγο μετα....αντε γεια.Δλδ βγαζουν πιο γρηγορα τη δυναμη η οποια ειναι λιγη βεβαια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

re seis iparxei idi tetoio thema kapoios mod an mporei na metakinisei ta post ekei

.Pantws ego pira to FW+ tis Kyosho

να ρωτησω και εγω κατι...εστω οτι βρησκω αυτο που θελω απο το εξωτερικο, και επειδη εχω αρκετους συγγενεις εξω λεω να τους πω το μοντελο, να το παρουν και να μου το στειλουν (ε ναι ρε θα τους στειλω και λεφτα:p ), πληρωνω τπτ extra ή μονο ταχυδρομιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

που ειναι αυτο το γηπεδο που λες? (οδο) εχει καλες προδιαγραφες για drift και για αγωνα?

Βασικα ειναι ενα συγκροτημα με πολλα γηπεδα εδω στη Πετρουπολη.Αν ξερεις ειναι ευθεια απο την Αγια Τριαδα και εχει γηπεδα μπασκετ και τεννις κυριως.Εμεις εχτες καναμε κατι κατι σβουρες σε ενα γηπεδο τεννις και πηγε πολυ καλα το αμαξι αλλα μετα τελειωσε η μπαταρια:cry: :cry: .Εσυ σε ποια περιοχη μενεις?

ναι εχω ερθει αρκετες φορες πετρουπολη κα νομιζω ξερω που λες! Εγω μενω κοντα στον ασπροπυργο. Και εγω σε κανενα σχολειο το τρεχω που εχει μεγαλο προαυλιο ή σε κατι μεγαλες ευθειες που εχουμε...(δ περναει κανεις και ειναι ανεκμεταλευτες). Καπου εχει μια πιστα αλλα δ την εχω βρει ακομα:rolleyes: (κοντα στην περιοχη μου)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?