p_k Δημοσιεύτηκε August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2008 Τι λέτε; Καιρό δεν έχουμε να διοργανώσουμε ένα meeting στη Θεσσαλονίκη; Κάποτε γίνονταν πιο συχνά! Αν θυμάμαι καλά, το προηγούμενο πρέπει να ήταν το... περασμένο καλοκαίρι! Βέβαια υπάρχει και η δικαιολογία ότι ο βασικός διοργανωτής των προηγούμενων (billakoss) απουσιάζει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάτι θα κάνει για να παρευρεθεί! Ημερομηνίες δεν βάζω, όλα ανοιχτά κι ο καθένας ας πει πότε τον βολεύει, να βρούμε μια άκρη! Λογικά, μια και το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, μάλλον για τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου το βλέπω... Για να δούμε, λοιπόν! :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 με προλαβες Παντελη! εγω την τεταρτη απολυομαι! απλα καλο ειναι να βγει απο κοινου η αποφαση,διοτι στο ιδιο μερος δεν θα θελουν αρκετοι να παμε. οποτε η πλειοψηφια ας κερδισει! σοβαρες προτασεις! η Συναντηση θα γινει στην πλατεια αριστοτελους! αυτο ειναι γεγονος! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Τι λέτε; Καιρό δεν έχουμε να διοργανώσουμε ένα meeting στη Θεσσαλονίκη; Κάποτε γίνονταν πιο συχνά! Αν θυμάμαι καλά, το προηγούμενο πρέπει να ήταν το... περασμένο καλοκαίρι! Βέβαια υπάρχει και η δικαιολογία ότι ο βασικός διοργανωτής των προηγούμενων (billakoss) απουσιάζει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάτι θα κάνει για να παρευρεθεί! Ημερομηνίες δεν βάζω, όλα ανοιχτά κι ο καθένας ας πει πότε τον βολεύει, να βρούμε μια άκρη! Λογικά, μια και το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, μάλλον για τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου το βλέπω... Για να δούμε, λοιπόν! :) Συγνώμη αν είμαι "out" (δεν ήμουνα εδώ πέρσι :P), αλλά...γιατί Θεσσαλονίκη; Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Συγνώμη αν είμαι "out" (δεν ήμουνα εδώ πέρσι :P), αλλά...γιατί Θεσσαλονίκη; κανουμε διαφορετικα meeting αθηνα,θεσσαλονικη κτλ οποτε αν αποφασιστει θα γινει και αθηνα εφοσον καποιος αναλαβει την ευθυνη Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 με προλαβες Παντελη! εγω την τεταρτη απολυομαι! απλα καλο ειναι να βγει απο κοινου η αποφαση,διοτι στο ιδιο μερος δεν θα θελουν αρκετοι να παμε. οποτε η πλειοψηφια ας κερδισει! σοβαρες προτασεις! η Συναντηση θα γινει στην πλατεια αριστοτελους! αυτο ειναι γεγονος! Αυτά είναι νέα!!! Καλός πολίτης!!! :) Συμφωνώ για Αριστοτέλους, μετά όμως πού; Άντε Βασίλη, οργάνωσέ τα τώρα όπως ξέρεις! :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 eimai mesa:!: Ante exw na ta pw me pollous apo konta:p Ante kalos politis bili:p Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Mαζευόμαστε σιγά σιγά! :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Mαζευόμαστε σιγά σιγά! :) e ma ti twra:p Sta teleutaia 2 meeting stin sallonika pareuriskomouna kai egw:p Kali fasi:!: Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Βρε βρε... επιτέλους ο Παντελής πήρε την απόφαση και έκανε την πρόταση. Άντε προτείνετε μαγαζιά και ημερομηνίες. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Αυτό είναι δάκτυλος billakou!!!! Τον ξεσκέπασα και θύμωσε με αποτελεσμα να μη με θέλει στο meeting. Δυστυχώς 1 Σεπτέμβρη ξεκινάει η εξεταστική και έτσι δεν μπορώ να παρευρεθώ για άλλη μια φορά. Άντε τυχεροί , καλά θα περάσετε και φέτος...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Βρε βρε... επιτέλους ο Παντελής πήρε την απόφαση και έκανε την πρόταση. Άντε προτείνετε μαγαζιά και ημερομηνίες. Έτσι είναι, οι σημαντικές αποφάσεις θέλουν χρόνο! :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Eπειδή δεν βλέπω μεγάλη κινητικότητα, ας κάνω πρώτος την πρόταση για την ημερομηνία του meeting: Σάββατο 23 Αυγούστου Σας βολεύει; Πάντως εγώ δεν μπορώ με τίποτε στις 30/8. Τα επόμενα Σάββατα οκ! :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 οχι,για αυγουστο παιδια! κανενα σ/κ αυγουστου δεν υποσχομαι να παρεβρεθω. κανω προταση για Σαββατο 6 Σεπτεμβριου. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 οχι,για αυγουστο παιδια! κανενα σ/κ αυγουστου δεν υποσχομαι να παρεβρεθω. κανω προταση για Σαββατο 6 Σεπτεμβριου. Κι αυτη η ημερομηνια με βολεύει. Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Εγώ θέλω να δω τη σφετερίστρια. http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Να με και εγω! Μπιλακο τι λεει? περασε ο καιρος ε? ποτε πηγες ποτε γυρισες! :p Σαββατο 6 Σεπτεμβριου ανοιγει η Διεθνεις Εκθεση και θα γινετε χαμος ! ειδες? ποτε περασε? ποτε πηγα ποτε ηρθα! ημουν και πολυ μακρια...αχχχχ μονο ο φανταρος τα ξερει αυτα! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Να το πάμε 13 Σεπτεμβρίου, να μη συμπίπτει με την έκθεση; Τι λέτε; Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Να το πάμε 13 Σεπτεμβρίου, να μη συμπίπτει με την έκθεση; Τι λέτε; Εγώ είμαι μέσα. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εγώ είμαι μέσα. Κι εγώ μέσα! :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 13/9 θα ειμαι 1 μηνα πολίτης! :ρ Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Ωραια! λοιπον,Σαββατο 13 Σεπτεμβριου στην πλατεια αριστοτελους εξω απο το electra palace στις 19:00 ! Αυτη τη φορα ας μη κανονισουμε μαγαζι...ας παμε χυμα στο κυμα! εκτος αν καποιος εχει κανενα γνωστο σε καλο μαγαζι και μας βολεψει! αλλιως....... παγκακι!:lol::p Να ειστε ολοι εκει! το βαζω και στο facebook! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 δυστυχως δεν θα μπορεσω και παλι να ειμαι παρων!εχω εξεταστικη εκεινη την περιοδο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Ωραία! Έκλεισε η ημερομηνία και ο τόπος συνάντησης. :) Θα βρούμε μαγαζί για τη συνέχεια (φαγητό), καλύτερα να μην το οργανώνουμε από τώρα, εξάλλου η Άθωνος να 'ναι καλά! :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 XAXAXAXAX Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά έτσι όπως είδα τα 2 παραπάνω μηνύματα μου φάνηκαν πολύ αστεία!!! Ακου ωραία, έκλεισε η ημερομηνία!!!:lol::lol::lol: mol τι σε λέει;:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Γιατί; που είναι το περίεργο; Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts