Jump to content

Samsung GT-i7110

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια και θα εχει oled και αυτο οπως και το Ν85 ξερουμε αν θα εχει την ιδια δυνατοτητα προβολης διαφορων πληροφοριων οπως την ωρα η αναπαντητες,μηνυματα οταν θα ειναι σε σταντ μπαι,δηλαδη χωρις να πατας καποιο πληκτρο για να φαινετε αυτη η μπαρα,οπως γινοταν π.χ. στο Ν82,95

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 119
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

My Thoughts On Samsung Latest Series 60 Smartphone

http://www.symbian-freak.com/images/news/08/10/i7110/i7110_03.jpg

http://www.symbian-freak.com/images/news/08/10/i7110/i7110_05.jpg

http://www.symbian-freak.com/news/008/10/samsung_s60_i7110_reviewed.htm

Kαι τι θα γινεται με τα java?

Μια ζωη κλειδωμενα τα samsung......

Eχω το E590 και δεν μπορω να του περασω τιποτα

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Kαι τι θα γινεται με τα java?

Μια ζωη κλειδωμενα τα samsung......

Eχω το E590 και δεν μπορω να του περασω τιποτα

μα αφου εχει Symbian S60 9.3 OS λειτουργικο κλειδωμενο θα ειναι ???
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Στο i7110 το τελευταίο που θα σε απασχολεί είναι τα java. Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές, θέματα και παιχνίδια να βάλεις.

Mηπως γνωριζει κανεις το ποτε βγαινει στην Ρωσια και μετα απο ποσο καιρο το αναμενουμε στην υπολοιπη Ευρωπη?

Ειχαν πει οτι μεσα στο Νεομβριο θα βγει στην Ρωσια.. :confused:

:D

Άρης

Follow me

οπως διαβασα στo gsamena το κινητο θα κυκλοφορησει τον δεκεμβριο με τιμη περιπου 500 ευρω.δηλαδη οσο και το ν85 περιπου.

ναι μονο που το samsung θα αξιζει τα λεφτα του.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ανέβηκε η παρουσίαση του i7110 στο mobile-review και στα αγγλικά. Έχει ενδιαφέρον. Καλό διάβασμα. :)

Review of GSM/UMTS-smartphone Samsung i7110

http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/i7110/pic/pic03.jpg

http://www.mobile-review.com/review/samsung-i7110-en.shtml

Το Review του Mobile-Review στα Αγγλικά, σε γενικές γραμμές το "θάβει" αλλά για κάποιον λόγο :D εγώ εξακολουθώ να το θεωρώ αξιόλογο ;)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Το Review του Mobile-Review στα Αγγλικά, σε γενικές γραμμές το "θάβει" αλλά για κάποιον λόγο :D εγώ εξακολουθώ να το θεωρώ αξιόλογο ;)

ποτε ηταν αξιοπιστο κι αυτο το site?οπως τους συμφερε ηταν ανεκαθεν οπως κι αλλα.

εγω περιμενω να το πιασω στα χερια μου.

Δυστυχως και τα 2 ριβιους το θαβουν και δεν ξερω το λογο. Μπορει να εχουν και δικιο. Αλλα εμπιστευομαι την σαμι και πιστευω οτι θα ειναι αξιολογο και με το παραπανω..

Νομιζω τελικα οτι "ολοι" εχουν "θαμπωθει" απο την Ν..

Άρης

Follow me

Δυστυχως και τα 2 ριβιους το θαβουν και δεν ξερω το λογο. Μπορει να εχουν και δικιο. Αλλα εμπιστευομαι την σαμι και πιστευω οτι θα ειναι αξιολογο και με το παραπανω..

Νομιζω τελικα οτι "ολοι" εχουν "θαμπωθει" απο την Ν..

μπα,εχουνε θαμπωθει αλλα οτι γυαλιζει δεν ειναι παντα χρυσος.

Ακριβώς. Και γι'αυτό ακριβώς τον λόγο ποτέ δεν πρέπει να εντυπωσιαζόμαστε απο μια συσκευή κοιτώντας την λίστα των τεχνικών του χαρακτηριστικών και την εξωτερική του εμφάνιση. Ωραίο το 7110 στα χαρτιά αλλά... πρέπει να το πιάσω για να πειστώ οτι αξίζει.

Ακριβώς. Και γι'αυτό ακριβώς τον λόγο ποτέ δεν πρέπει να εντυπωσιαζόμαστε απο μια συσκευή κοιτώντας την λίστα των τεχνικών του χαρακτηριστικών και την εξωτερική του εμφάνιση. Ωραίο το 7110 στα χαρτιά αλλά... πρέπει να το πιάσω για να πειστώ οτι αξίζει.

ακριβως φιλε μου,συντομα θα το δουμε πιστευω κι απο κοντα και θα κρινουμε

Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς - τα review λένε την προσωπική άποψη του reviewer τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από αυτό, πράγματα που ο reviewer μπορεί να θεωρεί σοβαρά μειονεκτήματα ή πλεονεκτήματα για την συσκευή ενδεχομένως να μην έχουν σημασία για εμένα τον αγοραστή, μπορεί για κάποιους άλλους αλλά όχι για έμενα. Τελικά η απόφαση θα ληφθεί αφού το δει κανείς και από κοντά βέβαια, ενώ φυσικά τα review δημιουργούν κλίμα σε εκείνους που δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτά (παλιό κόλπο από την εποχή των περιοδικών πληροφορικής για Home Computers).

Αυτό που κρατώ από το MR είναι το "To be frank, I had to rewrite this article several times. And the reason is simple – it didn’t really like the Samsung i7110. It’s just one of those cases, when you can’t see anything positive about this particular phone, no matter how you look at it." του MR. Μιας και το έχω δοκιμάσει το άθλημα (αξιολόγηση προϊόντων) ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να γράψεις ένα αντικειμενικό review όταν εξαρχής το προϊόν που πρέπει να κάνεις review ε! δεν σου αρέσει.

Σύντομα θα το δούμε από κοντά πάντως - αν έρθει βέβαια Ελλάδα και δεν έχει την τύχη του Samsung i550 :(

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Αν δεν βασιστεί κάποιος στα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής, σε τι θα βασιστεί για να κρίνει αν τον καλύπτει ή όχι; Στο αν έχει ωραία αίσθηση αφής; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς...

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως το κινητό δείχνει και είναι πολύ προσεγμένο σαν ποιότητα κατασκευής σε αντίθεση με το Ν79(του review ειδικά,προσέξατε ότι η οθόνη του N79 είναι στραβοτοποθετημένη http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/i7110/display/my-069.jpg :confused:,φαίνεται ξεκάθαρα),αλλά το απαράδεκτο πιστεύω είναι ότι δεν έχει εφαρμογή full για GPS,αλλά trial....:(.

Αυτό για μένα είναι το μόνο μειονέκτημα αρχικής εντύπωσης και σίγουρα και στην υποστήριξη λογισμικού/αναβαθμίσεων γενικά η Samsung έχει μείνει πίσω....

In a surprising move, Samsung has decided not to sell their I7110 S60 handset in the UK, despite having unveiled it at the London Smartphone Show. The I7110, which has 3G, a 5-megapixel camera with autofocus and an LED flash, WiFi and GPS, will presumably only be offered in Russia, the US and possibly some European markets.

“There are currently no plans to release the I7110 in the UK so we will not be distributing any” Samsung spokesperson

Hands-on feedback from the show suggested that the I7110 would be a strong rival to Nokia’s S60-powered range, with its multimedia and entertainment features emphasized thanks to the large, 2.6-inch AMOLED display. Given Nokia’s market share in the UK (and in Europe) it seems strange that Samsung have no current plans to tackle them there.

The I7110 goes on sale in Russia in November 2008, pricing currently unknown. There’s been no other word from Samsung as to which other markets will be served.

http://www.slashgear.com/samsung-i7110-not-for-the-uk-despite-london-launch-2720404

Περιεργο και ανυσηχητικο.. Λετε να μην ερθει ουτε εδω??:( :cry:

Τελικα ποτε θα το δουμε σε αλλες αγορες εκτος απο Ρωσια?

Άρης

Follow me

• The title was changed to Samsung GT-i7110