grigoriso Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Κύριοι ξέρετε αν το τ700 κλειδώνει το πληκτρολογιο με κωδικο oπως στα Nokia? Ευχαριστώ. υπαρχει ενα θεμα ομως που αν το εγκαταστησεις για να μπεις στο μενου θελει κωδικο. το εχει ο αδερφος μου αυτη τη στιγμη σε se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 υπαρχει ενα θεμα ομως που αν το εγκαταστησεις για να μπεις στο μενου θελει κωδικο. το εχει ο αδερφος μου αυτη τη στιγμη σε se και πως το εχει κανει?? μηπως ο αδερφο σου εχει κωδικο κλειδωματος στην εναρξη του κινητου! αυτο το εχουν ολα τα κινητα.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 και πως το εχει κανει?? μηπως ο αδερφο σου εχει κωδικο κλειδωματος στην εναρξη του κινητου! αυτο το εχουν ολα τα κινητα.:cool: Aν θυμαμαι καπου καποτε ειχε παρει το ματι μου μια εφαρμογη που ζητουσε κωδικο για να μπεις στο μενου αλλα αν πατουσες το πληκτρο της συνομευσης και εκλεινες απο κει την εφαρμογη τελειωνε η ιστορια.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 οχι ρε παιδια σε κατασταση αναμονης το κανει. αυτο το εχει το θεμα μεσα αλλα δεν μπορεις να αλλαξεις τον κωδικο ειναι παντα ο ιδιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Εφαρμογη υπηρχε και το ξερω..αλλα δεν δουλευε σωστα. πολλοι που την χρησιμοποιησαν κλειδωσε το κινητο..και δεν ανοιγε με τιποτα. σκοπος ειναι να το κλειδωσεις..μεσα απο επιλογη του μενου.κατι το οποιο δεν γινετε..τωρα να κλειδωνει το κινητο μεσω θεματος...δεν το εχω δει ποτε και δεν το πιστευω.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 οκ θα το ανεβασω να το δειτε!! ο αδερφος μου το εχει στο W580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Να ρωτήσω και 'γω κάτι. Το flash μπορώ να το χρησιμοποιήσω και όταν βγάζω photos και σαν "φακός" χωρίς να είναι ενεργοποιημένη η camera; Επίσης, αν το κάνω update θα μπορώ να βάλω και ελληνικά;[θα το αγόρασω από εξωτερικό] Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Αν έχω το network σε 3G, η μπαταρία τελειώνει πιο εύκολα; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Αν έχω το network σε 3G, η μπαταρία τελειώνει πιο εύκολα; Thanks απαντησες μονος σου!! αυτο ακριβως γινεται.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_p Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ Τ700 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΑ SMS. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ? ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legent13 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Κανε αναβάθμιση μέσω του μενού των ρυθμίσεων Παράθεση ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ Τ700 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΑ SMS. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ? ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ. λογικα στις ρυθμισεις sms θα εχει επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tecno_boy Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλησπερα σε ολους! Διαβασα ολα οσα γραφονται για αυτο το τηλεφωνο και αναρωτιεμαι αξιζει ή μηπως να παω καλυτερα για το C510 ή το Naite;:help: Ευχαριστω πολυ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_p Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Κάτι πιο συγκεκριμένο? Sorry αλλά δεν το κατάλαβα Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Μενού->Μηνύματα->Ρυθμίσεις->Αναφορά παράδοσης Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπερα σε ολους! Διαβασα ολα οσα γραφονται για αυτο το τηλεφωνο και αναρωτιεμαι αξιζει ή μηπως να παω καλυτερα για το C510 ή το Naite;:help: Ευχαριστω πολυ! :D Για καλύτερες φωτογραφίες πάρε C510. Αν και το κατάλληλο φόρουμ για αυτήν την ερώτηση είναι οι Διαξιφισμοί, όπου μπορείς ν'ανοίξεις νέο θέμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damian21 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Λοιπον το κινητό μου έχει αρχήσει να πέρνει την κάτω βόλτα οπότε ήρθε η ώρα να πάρω ένα καινούριο. Δεν θέλω πολλά απλώς να πέρνω ένα τηλέφωνο να στλέλνω κανα μύνημα και να βγάζω καμία φωτογραφία που να βλέπεται που και που... Έτσι κατέλιξα στο SE T700. Το πρόβλημα είναι ότι κάπου διάβασα οτι έχει SAR 1.55 στο κεφάλι 0.64 στο σώμα μετρημένα στα 1900MHz οπού είναι λίγο μεγάλα... Αυτές οι μετρήσεις ειναί μονο όταν πέρνουμε τηλέφωνο? +Επειδή είμαι στη Γερμανία αυτό το διάστημα ξέρετε αν το πουλάνε εδω με ελληνικό λογισμικό? Αν έχετε να προτείνετε κάπιο άλλο κινητό... ελεύθερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irus Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Αχ κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με τον stelios_p!Δεν εχω αναφορα στα μηνυματα.Τελικα τι εκανες μ αυτο;Πως το ελυσες;Δεν θελω να το παω για σερβις γιατι θα το παρω μετα απο ενα μηνα.Αλλιως θα συνηθισω ετσι αν δεν αλλαζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drew Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Γεια χαρά.Έχω ενα Τ700 κ πριν από λίγες μέρες κατα λάθος το έκανα μπάνιο..Αρχικά έσβησε κ μετά απο στέγνωμα για μερικά λεπτά άνοιξε κανονικά με τη διαφορά οτι πλέον ειναι μονιμα αναμένο ενα κοκκινο φως στη πίσω μερια του τηλεφώνου ανάμεσα στο φλας και τον φακό της κάμερας και η μπαταρία πλέον κρατάει μόνο μια μέρα.Έχει κανείς καμια ιδέα η να το πάω για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 παιδια βιντεο κληση εχει το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ναι, έχει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Να κάνω μια ερώτηση; Προχθές απέκτησα το Τ700. Ως γνωστόν στην μπροστινή πλευρά έχει έναν φωτοαισθητήρα, ο οποίος αυξανει τη φωτεινότητα της οθόνης σε φωτεινό περιβάλλον και αντίστοιχα τη μειώνει σε σκοτεινό. Μου αρέσει πολύ αυτή η δυνατότητα, όπως και το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Παρατήρησα όμως ότι σε πολύ φωτεινό περιβάλλον (ας πούμε έξω, στο φως της μέρας), ενώ η οθόνη φωτίζεται πολύ, ο φωτισμός του πληκτρολογίου κλείνει. Προφανώς αυτό θα το κάνει ο αισθητήρας, έτσι δεν είναι; Μια και δεν υπάρχει λόγος το πληκτρολόγιο να φωτίζεται σε πολύ φωτεινό περιβάλλον. Τι λέτε; Έτσι κάνει και σ' εσάς; Πιστεύω πως είναι η φυσιολογική λειτουργία της συσκευής, αλλά ας ρωτήσω (εκτός και αν παραμένει το πληκτρολόγιο φωτισμένο, αλλά δεν μπορώ στο φως της μέρας να το διακρίνω). Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ναι p_k έτσι είναι τα πράγματα. Και το W705 μου έτσι κάνει. Υ.Γ.: Την καλησπέρα μου! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Την καλησπέρα μου στον zxr! :) Έχει κάνει κανένας αναβάθμιση λογισμικού περνώντας το τελευταίο firmware; Αν ναι, διαπίστωσε καμιά αλλαγή ή βελτίωση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί να μου πεις κάποιος αν μπορω έχω msn στο Τ700? Ευχαρστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts