Jump to content

Sony Ericsson T700

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ερωτηση ειναι εχει τον ιδιο δεκτη σηματος με το w910

και το ιδιο σε ενταση ηχειο?

οσο για το ηχειο διαβαζω οτι εχει 2 ηχεια το t700 αλλα απο ενταση πως παμε?

Ειχα μαθει γαμοτο με το ηχειο του w810ι και του w910 δεν το ακουγα!!!

Αν εχει ανωτερο δεκτη σηματος και λιγο δυνατοτερο ηχειο να το παρω...αλλιως 50ευρο και new οθονη στο w910i.

Έχει ένα ηχείο στο πίσω μέρος, το οποίο είναι απογοητευτικό, δλδ. τσιριχτό χωρίς μπάσο και δεν πρόκειται να το ακούς σε εξωτερικό περιβάλλον. Αν ενδιαφέρεσαι για δυνατό και ποιοτικό ήχο, απόφυγέ το.

• Απαντήσεις 153
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει κανεις το μαυρο ασπρο???

Λογω αναβαθμισης το παρηγγειλα απ τον Γερμανο και το φεραν σ αυτο το χρωμα...Αυριο θα το δω,ελπιζω να ειναι ωραιο!!!!

• 2 weeks later...
Παιδια τελικα πηρα το c510!!!Παλι καλα!Το πηρε ενας ξαδερφος μου το Τ700 και στην χρηση με απογοητευσε,,,Καθολου στιβαρο,χαλια πλαστικα,μικρα κουμπακια,καμερα καθολου καλη,μπροστινη καμερα δεν εχει(βιντεικλησεις με την πισω καμερα κανεις) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΑ ΚΝΤ ΠΟΥ ΟΥΤΕ CYBERSHOT ειναι oyte walkman...Μακρυαααααα

Μα ΔΕΝ είναι ούτε Cybershot ούτε Walkman. Ούτε προωθήθηκε σαν τέτοιο. Και αυτό το ξέραμε ευθύς εξ αρχής.

Επίσης, να σε παρακαλέσω να γράφεις ολόκληρες ελληνικές λέξεις. Δεν είναι "ΚΝΤ" είναι κινητό. Δε γράφουμε SMS εδώ!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Ας μη δίνουμε ούτως ή άλλως σημασία στα λογότυπα!Είτε Cyber-shot είτε Walkman,η ουσία ενδιαφέρει!Ισχυρίστηκε κάποιος ότι όλα τα walkman είναι καλύτερα σε ηχο από τα Cyber-shot?όχι..οπότε... ;)

Έχει ένα ηχείο στο πίσω μέρος, το οποίο είναι απογοητευτικό, δλδ. τσιριχτό χωρίς μπάσο και δεν πρόκειται να το ακούς σε εξωτερικό περιβάλλον. Αν ενδιαφέρεσαι για δυνατό και ποιοτικό ήχο, απόφυγέ το.

Συμφωνο απολυτος και για μενα αυτη ηταν η αιτια που το εδωσα!!

Κατα τα αλλα ηταν πολυ ποιοτικο,με ωραιες λεπτομερεις που δυστυχως το χαντακωνη ο ηχος του που απλα σε εξωτερικο θορυβωδη περιβαλον ΔΕΝ ακουγετε!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• 2 weeks later...

Το έχει δουλεψει κανεις με εξωτερικό δέκτη gps με το google maps να μας πει εντυπώσεις???

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάποιο άλλο χάρτη για χρήση με εξωτερικό gps???

• 2 weeks later...

Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω σχετικά φτηνή πρόσοψη στην Αθήνα;

Αυθεντική κατά προτίμηση ή πολύ καλή αντιγραφή (όχι πλαστικούρες)

Δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα eshop

Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω σχετικά φτηνή πρόσοψη στην Αθήνα;

Αυθεντική κατά προτίμηση ή πολύ καλή αντιγραφή (όχι πλαστικούρες)

Δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα eshop

υπαρχει ενα ελληνικο ηλεκτρονικο μαγαζι το οποιο εχει αυθεντικες προσοψεις αλλα οπως :blink: δεν εχει για το δικο σου.ομως μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο..και ισως να μπορουν να σου παραγγειλουν.δες εδω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ RAVER, θα το κοιτάξω!

edit το είδα αλλά είναι λίγο ακριβό. Αν θέλω 64€ για να πάρω καινούρια πρόσοψη, σχεδόν συμφέρει να αγοράσω καινούριο κινητό και να δώσω το παλιό!

Τέλος πάντων θα δω αν μπορούν να μου φέρουν πρόσοψη αρχικά και μετά βλέπουμε αν θα προβώ σε παραγγελία.

εχει βρει κανεις καμια ωραια θηκη για ενα τοσο λεπτο κινητο??? εχω φαει το κοσμο και τιποτα...:mad:
rapidshare uploader!

εχει βρει κανεις καμια ωραια θηκη για ενα τοσο λεπτο κινητο??? εχω φαει το κοσμο και τιποτα...:mad:

Μονο πλαστικη που αγκαλιαζει το κινητο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΕτα απο 3 μήνες χρήση.

1)Το μενού του είναι αργό

2)η μπαταρία με bluetooth σε 2 μέρες το πολύ αδειάζει με λογική χρήση(μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημά του).

3)H συνεργασία του με το bluetooth HBH-PV715 είναι τραγική.Κολάει όταν προσπαθούν να συνδεθούν και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να ξεκολήσει.H σύνδεση πέφτει ενώ μιλάς και ενώ η απόσταση των δύο συσκευων είναι μικρότερη απο ένα μέτρο.Πεταμένα λεφτά ο συνδιασμός των δύο.Ευτυχώς το κινητό το πήρα τσάμπα απο το Γερμανό ενώ το bluetooth το πλήρωσα.

Αυτά για να ξέρετε τι παίρνετε.Να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον.Ευχαριστώ

εχω το συγκεκριμενο κινητο. Στελνω μηνυμα και μετα απο 70 χαρακτηρες γραφει sms 2 οποτε με χρεωνει 2ο μηνυμα. Πως μπορω να το αλλαξω αφου δεν εχω βρει καποια επιλογη που να ευθυνεται γι αυτο...

εχω το συγκεκριμενο κινητο. Στελνω μηνυμα και μετα απο 70 χαρακτηρες γραφει sms 2 οποτε με χρεωνει 2ο μηνυμα. Πως μπορω να το αλλαξω αφου δεν εχω βρει καποια επιλογη που να ευθυνεται γι αυτο...

Aπενεργοποιεις τους εθνικους χαρακτηρες και επιλεγεις ABC! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΕτα απο 3 μήνες χρήση.

1)Το μενού του είναι αργό

2)η μπαταρία με bluetooth σε 2 μέρες το πολύ αδειάζει με λογική χρήση(μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημά του).

3)H συνεργασία του με το bluetooth HBH-PV715 είναι τραγική.Κολάει όταν προσπαθούν να συνδεθούν και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να ξεκολήσει.H σύνδεση πέφτει ενώ μιλάς και ενώ η απόσταση των δύο συσκευων είναι μικρότερη απο ένα μέτρο.Πεταμένα λεφτά ο συνδιασμός των δύο.Ευτυχώς το κινητό το πήρα τσάμπα απο το Γερμανό ενώ το bluetooth το πλήρωσα.

Αυτά για να ξέρετε τι παίρνετε.Να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον.Ευχαριστώ

Δοκίμασες να αναβαθμίσεις το λογισμικό του τηλεφώνου;Διότι συνήθως είναι το 1ο πράγμα που κοιτάμε να κάνουμε όταν υπολειτουργεί η συσκευή.Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού είναι η R3EA037!Το δικό σου ποια εκδοση έχει;Εκτός κι αν έχει τη συγκεκριμένη οπότε πάω πάσο!

Ναι και στα 2!

Νομίζω όμως πως η μέγιστη ανάλυση είναι τα 320 * 240 pixels.Ο ήχος είναι κανονικά AAC,στερεοφωνικός,με μέγιστο ρυθμό δειγματοληψίας τα 48 kHz.

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θυμάμαι ότι το διασκέδαζα με τα video-tones στο παλιό μου V630i. :p

Μάλλον θα είναι το επόμενο κινητό μου.

• 1 month later...
Κύριοι ξέρετε αν το τ700 κλειδώνει το πληκτρολογιο με κωδικο oπως στα Nokia?

Ευχαριστώ.

Oχι κανενα SE με κλειστο λειτουργικο δεν εχει αυτη την δυνατοτητα δυστυχως!

Oχι κανενα SE με κλειστο λειτουργικο δεν εχει αυτη την δυνατοτητα δυστυχως!

:) Eυχαριστώ για την απάντηση.

• The title was changed to Sony Ericsson T700