Teacher Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Η ερωτηση ειναι εχει τον ιδιο δεκτη σηματος με το w910 και το ιδιο σε ενταση ηχειο? οσο για το ηχειο διαβαζω οτι εχει 2 ηχεια το t700 αλλα απο ενταση πως παμε? Ειχα μαθει γαμοτο με το ηχειο του w810ι και του w910 δεν το ακουγα!!! Αν εχει ανωτερο δεκτη σηματος και λιγο δυνατοτερο ηχειο να το παρω...αλλιως 50ευρο και new οθονη στο w910i. Έχει ένα ηχείο στο πίσω μέρος, το οποίο είναι απογοητευτικό, δλδ. τσιριχτό χωρίς μπάσο και δεν πρόκειται να το ακούς σε εξωτερικό περιβάλλον. Αν ενδιαφέρεσαι για δυνατό και ποιοτικό ήχο, απόφυγέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beatshooter Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Εχει κανεις το μαυρο ασπρο??? Λογω αναβαθμισης το παρηγγειλα απ τον Γερμανο και το φεραν σ αυτο το χρωμα...Αυριο θα το δω,ελπιζω να ειναι ωραιο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beatshooter Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Παιδια τελικα πηρα το c510!!!Παλι καλα!Το πηρε ενας ξαδερφος μου το Τ700 και στην χρηση με απογοητευσε,,,Καθολου στιβαρο,χαλια πλαστικα,μικρα κουμπακια,καμερα καθολου καλη,μπροστινη καμερα δεν εχει(βιντεικλησεις με την πισω καμερα κανεις) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΑ ΚΝΤ ΠΟΥ ΟΥΤΕ CYBERSHOT ειναι oyte walkman...Μακρυαααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μα ΔΕΝ είναι ούτε Cybershot ούτε Walkman. Ούτε προωθήθηκε σαν τέτοιο. Και αυτό το ξέραμε ευθύς εξ αρχής. Επίσης, να σε παρακαλέσω να γράφεις ολόκληρες ελληνικές λέξεις. Δεν είναι "ΚΝΤ" είναι κινητό. Δε γράφουμε SMS εδώ! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ας μη δίνουμε ούτως ή άλλως σημασία στα λογότυπα!Είτε Cyber-shot είτε Walkman,η ουσία ενδιαφέρει!Ισχυρίστηκε κάποιος ότι όλα τα walkman είναι καλύτερα σε ηχο από τα Cyber-shot?όχι..οπότε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Έχει ένα ηχείο στο πίσω μέρος, το οποίο είναι απογοητευτικό, δλδ. τσιριχτό χωρίς μπάσο και δεν πρόκειται να το ακούς σε εξωτερικό περιβάλλον. Αν ενδιαφέρεσαι για δυνατό και ποιοτικό ήχο, απόφυγέ το. Συμφωνο απολυτος και για μενα αυτη ηταν η αιτια που το εδωσα!! Κατα τα αλλα ηταν πολυ ποιοτικο,με ωραιες λεπτομερεις που δυστυχως το χαντακωνη ο ηχος του που απλα σε εξωτερικο θορυβωδη περιβαλον ΔΕΝ ακουγετε! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinxgr Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Το έχει δουλεψει κανεις με εξωτερικό δέκτη gps με το google maps να μας πει εντυπώσεις??? Μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάποιο άλλο χάρτη για χρήση με εξωτερικό gps??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω σχετικά φτηνή πρόσοψη στην Αθήνα; Αυθεντική κατά προτίμηση ή πολύ καλή αντιγραφή (όχι πλαστικούρες) Δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα eshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω σχετικά φτηνή πρόσοψη στην Αθήνα; Αυθεντική κατά προτίμηση ή πολύ καλή αντιγραφή (όχι πλαστικούρες) Δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα eshop υπαρχει ενα ελληνικο ηλεκτρονικο μαγαζι το οποιο εχει αυθεντικες προσοψεις αλλα οπως :blink: δεν εχει για το δικο σου.ομως μπορεις να τους παρεις τηλεφωνο..και ισως να μπορουν να σου παραγγειλουν.δες εδω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 ευχαριστώ RAVER, θα το κοιτάξω! edit το είδα αλλά είναι λίγο ακριβό. Αν θέλω 64€ για να πάρω καινούρια πρόσοψη, σχεδόν συμφέρει να αγοράσω καινούριο κινητό και να δώσω το παλιό! Τέλος πάντων θα δω αν μπορούν να μου φέρουν πρόσοψη αρχικά και μετά βλέπουμε αν θα προβώ σε παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Πολύ ωραίο σε μαύρο βυσσινί,το μαύρο μου φαίνεται πλέον βαρετό (μετα απο κατι δεκάδες μαύρα κινητά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m42melodic Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 εχει βρει κανεις καμια ωραια θηκη για ενα τοσο λεπτο κινητο??? εχω φαει το κοσμο και τιποτα...:mad: Παράθεση rapidshare uploader! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 εχει βρει κανεις καμια ωραια θηκη για ενα τοσο λεπτο κινητο??? εχω φαει το κοσμο και τιποτα...:mad: Μονο πλαστικη που αγκαλιαζει το κινητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arcade Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 ΜΕτα απο 3 μήνες χρήση. 1)Το μενού του είναι αργό 2)η μπαταρία με bluetooth σε 2 μέρες το πολύ αδειάζει με λογική χρήση(μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημά του). 3)H συνεργασία του με το bluetooth HBH-PV715 είναι τραγική.Κολάει όταν προσπαθούν να συνδεθούν και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να ξεκολήσει.H σύνδεση πέφτει ενώ μιλάς και ενώ η απόσταση των δύο συσκευων είναι μικρότερη απο ένα μέτρο.Πεταμένα λεφτά ο συνδιασμός των δύο.Ευτυχώς το κινητό το πήρα τσάμπα απο το Γερμανό ενώ το bluetooth το πλήρωσα. Αυτά για να ξέρετε τι παίρνετε.Να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Και εμένα δε μου αρέσει η διάρκεια της μπαταρίας στα τελευταία SE :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biben Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 εχω το συγκεκριμενο κινητο. Στελνω μηνυμα και μετα απο 70 χαρακτηρες γραφει sms 2 οποτε με χρεωνει 2ο μηνυμα. Πως μπορω να το αλλαξω αφου δεν εχω βρει καποια επιλογη που να ευθυνεται γι αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 εχω το συγκεκριμενο κινητο. Στελνω μηνυμα και μετα απο 70 χαρακτηρες γραφει sms 2 οποτε με χρεωνει 2ο μηνυμα. Πως μπορω να το αλλαξω αφου δεν εχω βρει καποια επιλογη που να ευθυνεται γι αυτο... Aπενεργοποιεις τους εθνικους χαρακτηρες και επιλεγεις ABC! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biben Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 pfff αυτο ηθελα να αποφυγω... ευχαριστω πολυ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 ΜΕτα απο 3 μήνες χρήση. 1)Το μενού του είναι αργό 2)η μπαταρία με bluetooth σε 2 μέρες το πολύ αδειάζει με λογική χρήση(μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημά του). 3)H συνεργασία του με το bluetooth HBH-PV715 είναι τραγική.Κολάει όταν προσπαθούν να συνδεθούν και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία για να ξεκολήσει.H σύνδεση πέφτει ενώ μιλάς και ενώ η απόσταση των δύο συσκευων είναι μικρότερη απο ένα μέτρο.Πεταμένα λεφτά ο συνδιασμός των δύο.Ευτυχώς το κινητό το πήρα τσάμπα απο το Γερμανό ενώ το bluetooth το πλήρωσα. Αυτά για να ξέρετε τι παίρνετε.Να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον.Ευχαριστώ Δοκίμασες να αναβαθμίσεις το λογισμικό του τηλεφώνου;Διότι συνήθως είναι το 1ο πράγμα που κοιτάμε να κάνουμε όταν υπολειτουργεί η συσκευή.Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού είναι η R3EA037!Το δικό σου ποια εκδοση έχει;Εκτός κι αν έχει τη συγκεκριμένη οπότε πάω πάσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Παίζει βίντεο mp4; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ringtones; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ναι και στα 2! Νομίζω όμως πως η μέγιστη ανάλυση είναι τα 320 * 240 pixels.Ο ήχος είναι κανονικά AAC,στερεοφωνικός,με μέγιστο ρυθμό δειγματοληψίας τα 48 kHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventy_eight78 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θυμάμαι ότι το διασκέδαζα με τα video-tones στο παλιό μου V630i. :p Μάλλον θα είναι το επόμενο κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMVAS Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Κύριοι ξέρετε αν το τ700 κλειδώνει το πληκτρολογιο με κωδικο oπως στα Nokia? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Κύριοι ξέρετε αν το τ700 κλειδώνει το πληκτρολογιο με κωδικο oπως στα Nokia? Ευχαριστώ. Oχι κανενα SE με κλειστο λειτουργικο δεν εχει αυτη την δυνατοτητα δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMVAS Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Oχι κανενα SE με κλειστο λειτουργικο δεν εχει αυτη την δυνατοτητα δυστυχως! :) Eυχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts