milanmaniac Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Ποιό είναι το sar της συσκευής? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Εμείς δηλαδή που δεν θέλουμε handsfree θα γίνουμε φυτά λόγω του sar; Θα καούμε τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελλαίνεστε με το sar την στιγμή που επιστημονικές μελέτες λένε ότι έχει οριστεί ως μέγιστο επιτρεπτό (άρα ανώδυνο) τα 2 watt/kg. Οτιδήποτε κάτω από 2 είναι οκ. Δεν σου λένε ότι στα 2 καίγεσαι...Αν ήταν έτσι να γράφανε στην συσκευασία ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟ ΜΕ HANDSFREE. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Καλή η πληροφόρηση και τα σχετικά αλλά μην θάβουμε συσκευές για έναν δείκτη που μέχρι πριν λίγα χρόνια ούτε ξέραμε ότι υπήρχε...Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Αττική είναι που μας καίνε και δεν το καταλαβαίνουμε. Φριτέζα το λεκανοπέδιο. Κόψτε και τις μπριζόλες τις χοιρινές γιατί δεν τα ταίζουν βιολογικά προϊόντα και θα πεθάνουμε πριν την ώρα μας. Σταματήστε να πηγαίνετε και στις καφετέριες και στα μπουζούκια λόγω καπνού μάγκες. Κομμένο και το αλκοόλ. Και το φαγητό με τα Ε συντηρητικά όλα καρκινογόνα. Το σαρ μας μάρανε... Το καλο η το κακο ειναι οτι καποιοι απο τους οποιους ψαχνουν για +-0,1sar καπνιζουν 2 πακετα τσιγαρα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Το έφερε το Πλαίσιο στα 200€ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Ναι, το έχει και σε μαύρο, αλλά το μαύρο-ασημί δίνει μεγαλύτερη αίσθηση πολυτέλειας. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1208888&catalog=22&category=69978004&page=5&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEEB660F3E97ED09F00E124762B226B3FF15C9709302F4DE839115D13B0C38A1ECBF941FA77D627699683E9C96E87237C73B3D5EFEB5D1D2A007D7E7CB0BDB955FE9E1FF2CFF0F7603C3F7843AB5910059703DB2A1963DB56D92D0FB3E972CE7953A16940E9D8C1B9BF8C0714CAA3EA35E186193D021EED70B Πραγματικά το σκέφτομαι να το πάρω. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Παράγγειλα το μαύρο που μου αρέσει περισσότερο. Ελπίζω να είναι και καλό, όχι απλά όμορφο, γιατί με το ηχείο προβληματίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παράγγειλα το μαύρο που μου αρέσει περισσότερο. Ελπίζω να είναι και καλό, όχι απλά όμορφο, γιατί με το ηχείο προβληματίζομαι. Οταν το παρεις κανε μας μια μινι παρουσιαση;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παρέλαβα σήμερα το κινητό σε μαύρο χρώμα από το Πλαίσιο στα 199€ και αναφέρω τις πρώτες μου εντυπώσεις: Εξωτερική εμφάνιση: Είναι πολύ λεπτό, ελαφρώς πιο πλατύ απ' ότι ίσως χρειαζότανε και στο σωστό μήκος. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, με τετραγωνισμένα τελειώματα και αποπνέει σοβαρότητα και μινιμαλισμό (είμαι και 43 ετών). :D Η ποιότητα δείχνει αρκετά καλή, χωρίς τριξίματα, το πληκτρολόγιο είναι άνετο και χρηστικό, με πλήκτρα εργονομικά σχεδιασμένα. Ευχάριστη έκπληξη το άνοιγμα του καλύμματος της μπαταρίας, αφού πλέον δεν τραβάς, σέρνεις, σπρώχνεις κλπ., αλλά με 2 κλιπάκια, δεξιά και αριστερά, κλειδώνει. Η κάρτα μνήμης τοποθετείται εξωτερικά κι έχει κάλυμμα προστασίας. Γενικώς η εμφάνισή του δεν συναρπάζει (κλασσική ούσα), αλλά ικανοποιεί. Εσωτερικός κόσμος: :) Η οθόνη του είναι σχετικά μικρή, αρκετά φωτεινή και ευκρινής. Το μενού είναι το κλασσικό, αλλά μου έκανε εντύπωση η ταχύτητά του (πιο γρήγορο σε σχέση με άλλα SE). Το σήμα του είναι πιο ισχυρό από W595, ΝΟΚΙΑ 6600 slide στο σημείο που βρίσκομαι. Οι φωτογραφίες του συμπαθητικές, χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Ο ήχος του δυνατός μεν, τσιριχτός δε. Συμπερασματικά θα έλεγα ότι είναι ένα κινητό που αξίζει εντελώς τα 199€, αφού έχεις τα "πάντα" σε μίνι συσκευασία. :D Αυτάααα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Λοιπόν το πήρα σε μαύρο (shining black όπως το λέει η εταιρία) από το Πλαίσιο στα 199 Ευρώ.:) Η συσκευασία είναι η γνωστή σε μορφή κύβου όμορφη διαφανής που γνωρίζουμε από το W910 και του πάει γάντι! Η συσκευασία περιλαμβάνει μπαταρία (950 mbah), καλώδιο usb, "bass reflex" handsfree (το οποίο έχει χρώμα ανάλογο με το χρώμα του κινητού), το γνωστό φορτιστή της SE και μια κάρτα Μ2 512ΜΒ (τοποθετημένη ήδη μέσα στην υποδοχη). Μικρή κάρτα μεν αλλά για τα λεφτά του πάλι καλά που έχει και αυτήν. Το κινητό είναι στιβαρότατο, το κάλυμα της μπαταρίας εφαρμόζει άψογα (κλειδώνει με δύο πολύ μικρά κουμπιά που υπάρχουν ένα σε κάθε πλευρά του κινητόυ) χωρίς καθόλου τριξίματα αλλά Νokia. Τα πλήκτρα έχουν στιβαρή αρκετά αίσθηση και γενικά το κινητό φαίνεται να έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Μέρη του κινητού είναι ή δείχνουν να είναι μεταλλικά. Γενικά η όλη κατασκευή αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας. Το μενού είναι το γνωστό με 3 νέα πολύ όμορφα κατά τη γνώμη μου θέματα όμως εκτός από το θέμα πασπαρτού, το Clarity που για κάποιο λόγο η SE το βάζει παντού. Για μένα το θέμα Crystal Spark είναι το ομορφότερο. Οι ήχοι και τα τραγούδια που έχει μέσα είναι τουλάχιστον αδιάφορα και κάποια από αυτά υπάρχουν τα ίδια και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας. Ο γνωστός media player από τη σειρά walkman είναι πανταχού παρόν όπως βέβαια και το play now και το trackid. Όπως και σε όλα τα πρόσφατα κινητά της SE υπάρχει και η γνωστή υπηρεσία αναβάθμισης λογισμικού. Η οθόνη του είναι εξαιρετική με ζωντανά χρώματα όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία. Το κινητό είναι 3G με HSDPΑ. Έχει και A-GPS που φορτώνει γρήγορα. Επίσης έχει και κάποιες χρήσιμες εφαρμογές όπως το Accuweather για πρόβλεψη καιρού οπουδήποτε στον κόσμο που είναι αρκετά χρήσιμο για όποιον ταξιδέυει αρκετά στο εξωτερικό. Η καμερα είναι 3,2 mega χωρίς αυτόματη εστίαση και φλας αλλά βγάζει ιδιαίτερα καθαρές φωτογραφίες μπορώ να πω οπότε θεωρώ οτι ειναι απόλυτα ικανοποιητική ειδικά για τα λεφτά που κοστίζει το κινητό. Δίπλα στο φακό της κάμερας έχει ένα φως που κάποιος μπορεί να το μπερδέψει με φλας αλλά στην ουσία είναι ένα φως που παίζει ρόλο φακού, πολύ χρήσιμο αν ψάχνεις κάτι στο σκοτάδι. Το ηχείο του είναι πολύ ποιοτικό αν και θα μπορούσε να ειναι ένα κλικ δυνατότερο. Πάντως δεν με απογοήτευσε κιόλας αλλά γούστα είναι αυτά. Το ακουστικό του είναι πολύ δυνατό και καθαρό, απολύτως κανένα πρόβλημα εκεί! Το πληκτρολόγιο όπως είπα έχει σφιχτή αρκετά άισθηση και παρόλο που σε κάποιους με μεγάλα δάχτυλα μπορεί να φανεί δύσκολο στη χρήση είναι πολύ βολικό, εγώ πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βέβαια έχει να κάνει και με τα δάχτυλα του καθενός. Γενικά ένα πολύ προσεγμένο κινητό με έναν αέρα πολυτέλειας που προσφέρει αρκετά αν όχι πολλά για την τιμή του τη στιγμή που άλλα κινητά και της ίδιας της SE κοστίζουν πολύ ακριβότερα χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερα παραπάνω σε δυνατότητες. Το συγκεκριμένο κινητό συνδυάζει ποιότητα κατασκευής και design με όλα τα σύγχρονα καλούδια που θεωρούνται πλέον βασικά με μια οικονομική τιμή και όποιος ανήκει σε αυτή την κατηγορία καλά θα κάνει να το βάλει στην λίστα του! Εγώ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πολύ καλή δουλειά από την SE, μπράβο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ανεβάστε καμία foto του κινητό σε μαύρο, εχώ το έχω μισο-μισο black-silver και μου αρέσει περισσότερο σε μαύρο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ευχαριστούμε και τους δύο για τα mini review, τώρα μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Για το χρώμα μόνο έχω δίλημμα. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Το κινητό το έχω 1 μήνα,το μόνο που δεν μπορώ να συνηθίσω είναι η υποδοχή φόρτισης-ακουστικών κτλ είναι στα αριστερά και είμαι αριστερόχειρας και δεν βολεύει και τόσο όταν φορτίζει-ακούω ράδιο.(δεν είναι και τόσο τραγικό όμως;)) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 To "σώμα" του κινητού είναι μεταλλικό όπως ήταν του Τ610 ή πλαστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Review & Photos: Mobile-Review.com http://img110.imageshack.us/img110/1898/pictx4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 To "σώμα" του κινητού είναι μεταλλικό όπως ήταν του Τ610 ή πλαστικό; Οπου είναι ασημί είναι πλαστικό, και όπου μαύρο μεταλλικό. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ευχαριστούμε και τους δύο για τα mini review, τώρα μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Για το χρώμα μόνο έχω δίλημμα. Δεν κάνει τίποτα!:) Για τα χρώματα, απλά διάλεξε αυτό που αρέσει περισσότερο. Το καλύτερο είναι να πας σε ένα κατάστημα και να τα δείς από κοντά και τα τρία χρώματα ώστε να δεις πιο σου αρέσει στο μάτι καλύτερα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Foto απο τα άλλα δύο χρώματα Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Θα μπορουσε καποιος που το εχει αρκετο καιρο στην κατοχη του να σχολιασει για την διαρκεια της μπαταριας με νορμαλ χρηση (1-2 τηλεφωνηματα την ημερα 10 λεπτων συνολο και 1 μηνυμα την ημερα)? Χωρις χρηση ραδιο-καμερας-mp3. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Περίπου στις 2-3 μέρες υπολογίζω να σου κρατάει, με βάση την χρήση που κάνω εγώ κλήσεις + ραδιο και ανοιχτό το βράδυ κρατάει 1,5 με 2 μέρες. Η τελευταία αναβάθμηση είναι η R3DA026; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Θα μπορουσε καποιος που το εχει αρκετο καιρο στην κατοχη του να σχολιασει για την διαρκεια της μπαταριας με νορμαλ χρηση (1-2 τηλεφωνηματα την ημερα 10 λεπτων συνολο και 1 μηνυμα την ημερα)? Χωρις χρηση ραδιο-καμερας-mp3. Σας ευχαριστω Με τη χρήση αυτή στο πενθήμερο σε βλέπω, εντελώς χαλαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Για όσους τους απασχολεί αυτό το θέμα το πολυπλήκτρο μετά απο 1 μήνα χρήσης αρχίζει να ξαβάφει στις γωνίες. http://img217.imageshack.us/img217/4576/dsc00011nm2.th.jpg Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larita Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Γεια σας! να ρωτήσω όταν το κινητό είναι στην αναμονή δείχνει αν έχεις μήνυμα/αναπάντητη? ή πρέπει να πατήσεις τα κουμπιά? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Γεια σας! να ρωτήσω όταν το κινητό είναι στην αναμονή δείχνει αν έχεις μήνυμα/αναπάντητη? ή πρέπει να πατήσεις τα κουμπιά? thanks! Πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί. Δεν έχει το ΝΟΚΙΑ σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Περίπου στις 2-3 μέρες υπολογίζω να σου κρατάει, με βάση την χρήση που κάνω εγώ κλήσεις + ραδιο και ανοιχτό το βράδυ κρατάει 1,5 με 2 μέρες. Η τελευταία αναβάθμηση είναι η R3DA026; Με τη χρήση αυτή στο πενθήμερο σε βλέπω, εντελώς χαλαρά. Σας ευχαριστω και τους δυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Η τελευταία αναβάθμηση είναι η R3DA026; Ακριβώς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larita Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί. Δεν έχει το ΝΟΚΙΑ σύστημα. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts