Nagata Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 sar 1.55!!!!!!!!!!!!!!!!! μπρρρρρρρρρ...... Να ενας λογος για να μην το αγορασεις! Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenix_fl Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 sar 1.55!!!!!!!!!!!!!!!!! μπρρρρρρρρρ...... Αααααα! Πάει, έχουμε τρελαθεί τελείως, ή.. θα τρελαθούμε με τέτοιο Sar! 266,56 euro? :X Ouch! Θα περιμένω μου φαίνεται... :O Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!:mad: Ίσως αργότερα...:) Πάντως με άρεσε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 και εμένα μου ΑΡΕΣΕΙ πολύ... Απ ότι φαίνεται θα μείνω ακόμα λίγο με το k610 μου... μέχρι να πέσει η τιμή... Το sar ξεπερνίεται με BT handsfree που νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουμε... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 και εμένα μου ΑΡΕΣΕΙ πολύ... Απ ότι φαίνεται θα μείνω ακόμα λίγο με το k610 μου... μέχρι να πέσει η τιμή... Το sar ξεπερνίεται με BT handsfree που νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουμε... καλα απο θεμα sar με se,nokia εχουμε μαθει πλεον,ευτυχως χρησιμοποιω παντα bt Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Το πρωτο τριμηνο του 2009 θα κυκλοφορησει στην αγορα? Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Το πρωτο τριμηνο του 2009 θα κυκλοφορησει στην αγορα? τι λες τωρα,εχει κυκλοφορησει. για κανε μια αναζητηση στο skroutz? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 To ειδα σε μια εφημεριδα σημερα που ελεγε οτι θα κυκλοφορησει αρχες α τριμηνου 2009.Παραπληροφορηση. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 το παραγγειλα παντως,ωραιο φαιεται να ειναι στο κοκκινο μαυρο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Παίδες καλημέρα. Ξέρει κανείς αν το κινητό μπορεί να παίξει video mp4 320x240? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 παιζει κανονικα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 το παραγγειλα παντως,ωραιο φαιεται να ειναι στο κοκκινο μαυρο Ωρε παληκάρι, σου ήρθε το εργαλείο; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Να αναφέρω ότι το είδα από κοντά. Πολύ όμορφο τηλεφωνάκι, κομψό, πανάλαφρο, δεν τρίζει. Μικρή οθόνη αλλά ευκρινής, καλό πληκτρολόγιο. Τα μειονεκτήματα που βρήκα, η έλλειψη AF, η ανυπαρξία μπροστινής κάμερας και το ότι σε σχέση με το C702 προσφέρει λιγότερα σε υψηλότερη τιμή, συνεπώς κατά την SE το design είναι που ανεβάζει την τιμή του (και καλά). Οι φωτογραφίες του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μουσική άκουσα από το ηχείο και δεν ξετρελάθηκα, η μπαταρία είναι 950 mAh, η γνωστή BST-33. Σε γενικές γραμμές, σαν μενού και δυνατότητες δεν έχει καμμία διαφορά από τα υπόλοιπα SE της πλατφόρμας A200... Συμπέρασμα: συμπαθητικό, αλλά μόνο με 100 ευρώ μείον αξίζει η αγορά του. Προτιμήστε καλύτερα το C702 που και καλύτερα πλαστικά έχει, και AF και μπροστινή κάμερα ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ είναι φτηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Να αναφέρω ότι το είδα από κοντά. Πολύ όμορφο τηλεφωνάκι, κομψό, πανάλαφρο, δεν τρίζει. Μικρή οθόνη αλλά ευκρινής, καλό πληκτρολόγιο. Τα μειονεκτήματα που βρήκα, η έλλειψη AF, η ανυπαρξία μπροστινής κάμερας και το ότι σε σχέση με το C702 προσφέρει λιγότερα σε υψηλότερη τιμή, συνεπώς κατά την SE το design είναι που ανεβάζει την τιμή του (και καλά). Οι φωτογραφίες του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μουσική άκουσα από το ηχείο και δεν ξετρελάθηκα, η μπαταρία είναι 950 mAh, η γνωστή BST-33. Σε γενικές γραμμές, σαν μενού και δυνατότητες δεν έχει καμμία διαφορά από τα υπόλοιπα SE της πλατφόρμας A200... Συμπέρασμα: συμπαθητικό, αλλά μόνο με 100 ευρώ μείον αξίζει η αγορά του. Προτιμήστε καλύτερα το C702 που και καλύτερα πλαστικά έχει, και AF και μπροστινή κάμερα ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ είναι φτηνότερο. Φίλε πιστεύω πως έντοπισες ακριβώς το γιατί θα το αγοράσει ο κόσμος... 1. Πολύ όμορφο τηλεφωνάκι, κομψό, πανάλαφρο, δεν τρίζει. 2. Μικρή οθόνη αλλά ευκρινής, καλό πληκτρολόγιο. 3. Οι φωτογραφίες του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο 4. μουσική άκουσα από το ηχείο και δεν ξετρελάθηκα 5. Σε γενικές γραμμές, σαν μενού και δυνατότητες δεν έχει καμμία διαφορά... 6. η ανυπαρξία μπροστινής κάμερας και το ότι σε σχέση με το C702 προσφέρει λιγότερα σε υψηλότερη τιμή, συνεπώς κατά την SE το design είναι που ανεβάζει την τιμή του (και καλά). θέλω να πώ ότι υπάρχει κόσμος εκει έξω που . δεν θέλει superWOWdigitalMusic, γιατί αρκείται σε ότι προσφέρουν τα χαζοακουστικάκια του hands free όποτε ακούει μουσική . Δεν χρησιμοποίησε videocalls και ούτε θα χρησιμοποιήσει ποτέ αρα δεν τον απασχολεί η έλειψη προστινής κάμερας . Οι φωτογραφίες των 3.2mb είναι τέλειες για μια έκτακτη λήψη, για το πάρτυ γενεθλίων έχει την ψηφιακή του . θεωρεί πως η 240Χ320 - 2" ΔΕΝ είναι μικρή οθόνη για ένα τηλέφωνο (δεν έχει σκοπό να σερφάρει, να διαβάσει ebooks ή να λοιώσει στα παιχνίδια) . Θεωρεί MUST ένα μικρο και ταυτόχρονο πανέμορφο design . Λύνει το πρόβλημα του μεγάλου SAR με ένα Bluetooth Όσο για το 5 + 6 πιστεύω πως είναι ο λόγος για τον οποίο η τιμή του κινητού θα πέσει πάρα πολύ γρήγορα Φιλικά Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Review & Photos: Smape.com http://img508.imageshack.us/img508/6844/picwc3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 ταξιδιωτης22 εαν εχεις το συγκεκριμενο κινητο στα χερια σου,κανε μερικα σχολια για την συσκευη,γιατι σκεφτομαι εντος της εβδομαδος να το παραγγειλω. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 λοιπον λοιπον ας αρχισουμε με τις εντυπωσεις μου απο το μικρο t700. η συσκευασια του μου θυμισε σειρα w. ανοιγωντας το και σαν πρωτη επαφη πραγματικα με εξεπληξε το γοητευτικο του μεγεθος και κυριως το οτι ειναι πολυ λεπτο και απλα παναλαφρο,τουλαχιστον ετσι το νιωθεις μετα το πρωτη επαφη με αυτο. το ενεργοποιω λοιπον και κανω τις ρυθμισεις που μου ζηταει και ετοιμο προς χρηση. τι χρηση δηλαδη που ακομα το μυαλο μου και το ματι μου ειναι στο πανεμορφο σχεδιασμο του,το μενου των se λιγο πολυ το γνωριζουμε ολοι,καμια αλλαγη λοιπον,εχει την νεα ανανεωμενη πλατφορμα λογισμικου με τα νεα εικονιδια που χρησιμοποιουν το c902-905. πρωτη μου κινηση ηταν να μπω και να δω την καμερα του.λοιπον,ενταξει δεν εχει af ομως νομιζω οτι τραβαει καλουτσικα κι οχι χαλια.με ικανοποιησε,προσοχη,οχι τελειο αλλα καλο και αποδεκτο το αποτελεσμα. μετα αμεσως μπηκα στην μουσικη αφου πρωτα εστειλα μερικα κομματακια στο κινητο,δεν παιζει πολυ δυνατα,παιζει ομως πολυ ποιοτικα κι αυτο μου αρεσε,ενα κλικ παραπανω να ηταν η ενταση θα ηταν αψογο μιας κι απο ποιοτητα αναπαραγωγης τα παει ηδη καλα. η οθονη του σε αποδεκτο μεγεθος αν και δε θα με χαλαγε και να ειχε και μια 2,2. κατα τα αλλα φωτεινη και με ζωντανα τα χρωματα,καμια διαφορα με αλλα κινητα που και καλα μας απεικονιζουν καμποσα χρωματα παραπανω. περναω τωρα ομως σε ενα θεμα που πραγματικα με απασχολουσε αρκετα και ισως να ηταν και το βασικοτερο για μενα,πληκτρολογιο και πολυπληκτρο,παιδια δεν ξερω πως θα φανει στον καθενα,σε μενα παντως ανετα μπορω να πω οτι το κινητο δινει ρεστα.ΑΨΟΓΟ. δενε χω και τα λεπτοτερα δαχτυλα ομως κατα την συνταξη μηνυματος δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,ασε που στην αφη τα πληκτρα ειναι αψογα. αυτα τα λιγα προς το παρον απο μενα. πολυ καλο και σε καλουτσικη επιτελους τιμουλα κι οχι τοσο υπερτιμημενο οπως αλλα κινητα της εταιρειας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Mια χαρα συσκευη με λιγα λογια.Παντως το οτι πρεπει να ειναι πανεμορφη η συσκευη,αυτο φαινεται και απο τις φωτο της συσκευης. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 οντως ειναι πανεμορφο παιδια,προσωπικα θα ηθελα να το δω και στο κοκκινο μαυρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Review & Photos: GSMarena.com http://img91.imageshack.us/img91/7855/picbt8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 λοιπον παιδια,εξαιρετικη επισης ειναι και η μπαταρια του,απο τριτη μεχρι σημερα εχει πεσει στο 67% η μπαταρια με καλη χρηση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Το ειδα απο κοντα παιδια και το ερωτευθηκα.. Ειναι πολυ μικρο και ωραιο.. Θα το επαιρνα κατευθειαναλλα περιμενω να δω τι θα γινει με το i7110 που δεν βλεπω προκοπη δυστυχως. Το κινητο ειναι ψογο, και δεν με πολυ ενδιαφερουν οι μικρες κατα με ελλειψεις του. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Sony Ericsson T700: Now in Pink http://www.mobilewhack.com/wp-content/uploads/2008/12/sony-ericsson-t700-pink1.jpg The Sony Ericsson T700 that was officially presented back in August, will receive a new color in the near future. Consider it a good gift for your mother, grandmother, girlfriend, or any other female friend, because the new version of the handset will be colored in pink. It should have the same specifications as the version that was announced previously, with the only difference being the color. The expected release date is set for Q1 2009. http://www.mobilewhack.com/sony-ericsson-t700-now-in-pink/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ακόμα ένα review απο το κινητό. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Και μια ερώτηση, πώς μπορώ να βάλω άλλο θέμα που έχει flash menu? (Sorry αλλά το προηγούμενό μου SE ήταν ένα Τ610) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koeman Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Εμείς δηλαδή που δεν θέλουμε handsfree θα γίνουμε φυτά λόγω του sar; Θα καούμε τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελλαίνεστε με το sar την στιγμή που επιστημονικές μελέτες λένε ότι έχει οριστεί ως μέγιστο επιτρεπτό (άρα ανώδυνο) τα 2 watt/kg. Οτιδήποτε κάτω από 2 είναι οκ. Δεν σου λένε ότι στα 2 καίγεσαι...Αν ήταν έτσι να γράφανε στην συσκευασία ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟ ΜΕ HANDSFREE. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Καλή η πληροφόρηση και τα σχετικά αλλά μην θάβουμε συσκευές για έναν δείκτη που μέχρι πριν λίγα χρόνια ούτε ξέραμε ότι υπήρχε...Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Αττική είναι που μας καίνε και δεν το καταλαβαίνουμε. Φριτέζα το λεκανοπέδιο. Κόψτε και τις μπριζόλες τις χοιρινές γιατί δεν τα ταίζουν βιολογικά προϊόντα και θα πεθάνουμε πριν την ώρα μας. Σταματήστε να πηγαίνετε και στις καφετέριες και στα μπουζούκια λόγω καπνού μάγκες. Κομμένο και το αλκοόλ. Και το φαγητό με τα Ε συντηρητικά όλα καρκινογόνα. Το σαρ μας μάρανε... Παράθεση Live the moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts