bomber21 Δημοσιεύτηκε August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 5, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/2910/showimagephpai5.th.jpg http://img227.imageshack.us/img227/2295/showimagephpsc0.th.jpg Motorola ROKR EM30 has been known for a while, as information on it appeared from the FCC in May. It is the replacement of the E8, with similar landscape display and “ModeShift” keypad, which shows numeric keys by default but music shortcuts when the player is used. It is pretty similar to the E8, quad-band GSM running on Linux-JAVA OS, with QVGA display and 2-megapixel camera. http://www.phonearena.com Επίσημο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Eπαγγελματικη συσκευη! Τουλαχιστον να ειχε και λιγο καλυτερη καμερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Eπαγγελματικη συσκευη! Εμενα μου κανει για ... "μουσικη" συσκυεη . Διαφορες με το Ε8 ? Οθονη ιδια , καμερα ιδια , 3.5mm jack , σχεδον ιδια σχεδιαση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Διαφορες με το Ε8? Δε γράφει πουθενά για 2GB εσωτερική μνήμη που είχε το Ε8... Οικονομία :whip: Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 http://www.gsmarena.com/motorola_em30-2480.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Το έχει ο Γερμανος στον νέο κατάλογο Σεπτεμβρίου, λίγο φθηνότερα από το ROKR E8. Μάλιστα δεν αναφέρει "σύντομα κοντά σας" οπότε φαίνεται σαν να είναι άμεσα διαθέσιμο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 μόλις το πήρα από το Σάτουρν στα 89 ευρώ (από 109 κανονική) εντυπωσιάστηκα, έπαθα πλάκα με την ποιοτητα ήχου του. προερχόμενος απο το w580 το μοτορόλα αυτό έχει σαφώς καλύτερο ήχο, πλουσιώτατο. Μπράβο μότο! προσκυνώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Παιδιά το πήρα και γω από ΓΕΡΜΑΝΟ στα €40. Γιά τα λεφτά του φαίνεται άψογο. Εξάλλου η γιαγιά θα το χρησιμοποιέι. Το μόνο θέμα είναι ότι στο δεξί πλήκτρο έχει το myview εγώ είμαι με VODA. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει καμμιά αναβάθμιση γιά να το αλλάξω ευτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Γίνεται να το κάνεις unbranded το τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω αν είσαι εξοικειωμένος με τις λίγο πολύπολοκες διαδικασίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Αν μου δλωσεις κάποιο link γιά να διαβάσω ή κάποιες οδηγίες πιστεύω θα το καταφέρω. Το πολύ πολύ να πάνε €40 γιά πέταμα...Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Με την em325 ποιες είναι οι βασικές διαφορές; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Αν μου δλωσεις κάποιο link γιά να διαβάσω ή κάποιες οδηγίες πιστεύω θα το καταφέρω. Το πολύ πολύ να πάνε €40 γιά πέταμα...Χαχα Βρήκα αυτά τα ελληνικά firmwares. R6716_G_71.01.02R_B_LP0031_GSXPNSARTGR: Unlocked; Retail Greek; Language Pack 0031 R6716_G_71.01.02R_B_LP0031_GSXPNSACSMTGR: Unlocked; Cosmote Greece; Language Pack 0031 Λογικά το φλασάρεις με το RSD Lite (δεν μπορώ να δώσω link...) Εδώ είναι τα firmwares --->>> http://rapidshare.com/users/PTOOJD/4 Βάλε και τους τελευταίους Motorola drivers! :!: Με την em325 ποιες είναι οι βασικές διαφορές; Μπορείς να δεις τα αντίστοιχα threads μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 bomber μπορώ να τα δω φυσικά. τη γνωμη κάποιου που να μην έιναι άσχετος οπως εγώ θέλω, για να παω να το αγοράσω το απόγευμα. Αν ειναι προβλημα, οκ, δεν πειράζει :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 bomber μπορώ να τα δω φυσικά. τη γνωμη κάποιου που να μην έιναι άσχετος οπως εγώ θέλω, για να παω να το αγοράσω το απόγευμα. Αν ειναι προβλημα, οκ, δεν πειράζει :) Κανένα πρόβλημα,φυσικά! Ελπίζω κάποιος να σου απαντήσει (αν και δεν είναι τόσο δημοφιλή τα κινητά αυτά :( ) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Mήπως έχει καταφέρει κανείς να του εγκαταστήσει θέμα, με επιτυχία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts