alejandro Δημοσιεύτηκε January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2004 Παίδες ενώ αντέγραφα στο File STore του IPAQ 1940 μου, κόλλησαν τα Windows. Μετά από κάποια ώρα έκανα ρεσετ και ιδού το απανταχού κόλλημα!!! Ούτε hard reset, ούτε αφαίρεση μπαταρίας επαναφέραν το IPAQ μου. Όπου να ναι έρχεται η UPS να το πάει στην μαμά HP.... Προσοχή λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 θα ήταν λογικά ελαττωματικό το 1940 σου :( πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε; τι ακριβώς αντέγραφες; είχε μπαταρία; παρουσίαζε άλλα προβλήματα; Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Αυτο ειναι γνωστο προβλημα με το filestore και αφορα ολους τους υπολογιστες χειρος της hp.Απο οτι φαινεται ο μονος σιγουρος τροπος να μην την παθει καποιος ειναι να μην χρησιμοποιει το filestore αλλα δυστυχως το εμαθα μετα που την πατησε το 1940 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 εγώ το χρησιμοποιούσα κατά κόρον στα 3970/5450/4150 και ειδικά στο 5450 αντέγραφα κάθε μέρα 5 με 10 ΜΒ και έσβηνα άλλα τόσα. δεν μπορώ να πιστέψω ότι φταίνε όλα τα ipaq απλά κάποια 194Χ απότι φαίνεται :( τουλάχιστον θα τα καλύψει λογικα η εγγύηση. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandro Δημ. January 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Υποθέτω ότι με το ρεσέτ που έκανα έπαθε κάποια βλάβη κάποιο τμήμα της ROM στο οποίο είναι το File Store, που βασικά δεν μπορεί να είναι ROM αλλά μόνο RAM, ξέρω γω τι να πω... Τέλοσπάντων, το ευτυχές στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτό που αντέγραφα ήταν το πλήρες backup μου :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 h**p://discussion.brighthand.com/showthread.php?threadid=54958&perpage=10&highlight=filestore&pagenumber=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandro Δημ. January 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 ευχαριστώ για την πληροφορία... αν και εγώ είχα πολύ χειρότερες καταστάσεις, δεν μπορούσα καν να σηκώσω τα Παραθυρα... Να είμαι ειλικρινής έχω ψιλοαπογοητευτεί. Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2004 να υπάρχει τέτοια αναξιοπιστία, ειδικά σε ό,τι αφορά μηχανήματα καθημερινής χρήσης. Τι θ γινόταν αν είχα καιρό να κάνω backup;; Θα τραβούσα τα μαλλιά μου;; Να πεις ότι προσπάθησα να κάνω flashing τα νέα Παράθυρα, να πω φταίω. Αλλά μια κοινή αντιγραφή... Ανεπίτρεπτο. Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alejandro (21 Ιαν. 2004 , 16:54) ευχαριστώ για την πληροφορία... αν και εγώ είχα πολύ χειρότερες καταστάσεις, δεν μπορούσα καν να σηκώσω τα Παραθυρα... Να είμαι ειλικρινής έχω ψιλοαπογοητευτεί. Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2004 να υπάρχει τέτοια αναξιοπιστία, ειδικά σε ό,τι αφορά μηχανήματα καθημερινής χρήσης. Τι θ γινόταν αν είχα καιρό να κάνω backup;; Θα τραβούσα τα μαλλιά μου;; Να πεις ότι προσπάθησα να κάνω flashing τα νέα Παράθυρα, να πω φταίω. Αλλά μια κοινή αντιγραφή... Ανεπίτρεπτο. Αυτά λογικά είναι πρόβλημα της μνήμης και όχι του λειτουργικού. όλα τα άλλα "παλαιά" αλλά και νέα iPAQs αλλά και άλλα PPCs με αποθηκευτικό χώρο στην ρομ δεν παρουσιάζουν προβλήματα. μόνο κάποια από τα ΝΕΑ iPAQs (προς το παρόν). το οποίο έρχεται να αποδείξει (αυτό που αναθέρθηκε από τον Σεπτέμβρη κιόλας) ότι για να μειώσουν το κόστος (και άρα την τελική τιμή) χαμήλωσαν τον πήχη της ποιότητας. αυτό μπορούμε να το δούμε από την κατασκευή του 2210, 4150, 1940 Και από την ποιότητα και αξιοπιστία των προηγούμενων μοντέλων (39xx, 38xx, 54xx). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 ¨Εκανα και εγώ alejandro κάτι ανάλογο με το 1940 μου και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Το φόρτωσα με μέχρι και 8 ΜΒ αρχεία χωρίς κανένα πρόβλημα. Μονο ένα ή δύο προγράμματα αν τα εγκαταστήσω εκει ΔΕΝ δουλέυουν. οπότε τα βγάζω και τα βάζω αλλού. Πλέον που το έμαθα, φροντίζω να φορτώνω το File Store με αρχεία και όχι προγράμματα, γιατί και μετά το Hard Reset μένουν εκεί και πρέπει να φτιάχνεις Shortcuts κλπ... Πιστέυω και εγώ οτι έπεσες σε ελαττωματικό File Store. Θέμα μνήμης δηλαδή... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (21 Ιαν. 2004 , 19:05) ¨Εκανα και εγώ alejandro κάτι ανάλογο με το 1940 μου και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Το φόρτωσα με μέχρι και 8 ΜΒ αρχεία χωρίς κανένα πρόβλημα. Μονο ένα ή δύο προγράμματα αν τα εγκαταστήσω εκει ΔΕΝ δουλέυουν. οπότε τα βγάζω και τα βάζω αλλού. Πλέον που το έμαθα, φροντίζω να φορτώνω το File Store με αρχεία και όχι προγράμματα, γιατί και μετά το Hard Reset μένουν εκεί και πρέπει να φτιάχνεις Shortcuts κλπ... Πιστέυω και εγώ οτι έπεσες σε ελαττωματικό File Store. Θέμα μνήμης δηλαδή... μααυτό είναι το καλό :) φορτώνεις προγράμμα, κάνεις backup Και όταν κάνεις hR κάνεις μετά restore και όλα στη θέση τους (shortcuts etc) :) το ipaq file store λέει πολύ για μεγάλα προγράμματα (photo artist, Adobe pdf viewer etc) :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alejandro (21 Ιαν. 2004 , 15:44) το File Store, που βασικά δεν μπορεί να είναι ROM αλλά μόνο RAM, ξέρω γω τι να πω... Είναι ένα μικρό μέρος της ROM. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alejandro (21 Ιαν. 2004 , 15:44) Τι θ γινόταν αν είχα καιρό να κάνω backup;; Θα τραβούσα τα μαλλιά μου;; Λυπάμαι που θα είμαι σκληρός, αλλά μετά από 20 χρόνια στο κουρμπέτι έχω μάθει ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα όσο και αν το έχεις πληρώσει και ότι αξιοπιστία και αν προβάλλει. Backup! Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (22 Ιαν. 2004 , 09:49) Λυπάμαι που θα είμαι σκληρός, αλλά μετά από 20 χρόνια στο κουρμπέτι έχω μάθει ότι δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα όσο και αν το έχεις πληρώσει και ότι αξιοπιστία και αν προβάλλει. Backup! ακριβώς, το 4150 μια φορά που ήμουν νετ κόλλησε, έκανα soft reset και εκείνο έκανε hard reset :blink: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandro Δημ. January 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 άρχισε συναγωνισμός εμπειριών τώρα :-) Μια φορά που έκανα boot τον σταθερό μου υπολογιστή, μετά το "Starting Windows" πήρα το ακόλουθο μήνυμα: "Invalid media reading drive C", μόνο που δεν λυποθύμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Αυτά τα συναντάμε σχεδόν κάθε εβδομάδα... Σκέψου να στο βγάλει σε Η/Υ πελάτη με αρχεία 10 ετών (χωρίς κανένα backup φυσικά) που στο έχει φέρει για αλλαγή CD-ROM και θεωρεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση! Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 Egw pantws xrhsimopoiw to File Store tou 2210 mou gia na fylaw tous drivers ths CF FM Radio Card (giati mou exei tyxei na mhn tous exw otan tous 8elw :P), merika mikra vivlia pou 8elw kai to NEVO fylaei aftomata oles tou tis ry8miseis sto file store kai etsi den xanontai meta to restart :rolleyes: Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 χάνονται όμως μετά την αναβάθμιση :( αν και το 2210 λογικά δεν θα έχει άλλη αναβάθμιση όπως και κανένα άλλο iPAQ πέρα των 3970, 5450, 5550 :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandro Δημ. January 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2004 όλα τα χε η Μαριωρή (το 1940 μου) η αναβάθμιση της ελειπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts