Jump to content

PNA αγνώστου ταυτότητας

BIG_BAD_BOY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα μια χοντρομλακια.

πηγα στον φακελο της flash και μετονομασα το αρχειο που τρεχει πρωτο το mobilenavigator σε mobilenavigator1. μετα αντεγραψα το αρχειο απο το skin του χρουπιστα που τρεχει το μενου του και το μετονομασα αυτο σε mobilenavigator. κλεινω την συσκευη ..... την ξανανοιγω και .... τελος!!! μαυρη οθονη με ενα παραθυρακι που λεει: datei kann gefu... απο κατω λεει: /residentflash/mobilenavigator/sysInfosettings.ini

τι γινεται τωρα? υποψην παντα οτι με το pc δεν συνδεεται (την μλακια την εκανα μεσα απο την συσκευη με το πληκτρολογιο που βγαζει).

φιλε μου κανε μια τελευταία προσπάθεια

κανε το εξεις...

κατέβασε αυτά και βαλτα στην κάρτα μνήμης.

μονο τα τρεια αρχειακια ,οχι ολο το φάκελο

http://rapidshare.com/files/162065096/xroupista.rar

δοκίμασε το και πες μου.

καλά είναι να είναι μόνα τους στην κάρτα χύμα.

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το hard reset πως γινεται?

πληροφοριακα εχει ενα κουμπακι απο πανω που δεν γραφει τιποτα (αυτο που λεω παραπανω), εχει μια τρυπουλα που πατας με το στυλο και τελος αυτο που ανεβοκατεβαζει την φωνη ειναι και κουμπι.

το ανοιξα και αποσυνδεσα την μπαταρια αλλα τζιφος και παλι.

αυτό με την τρυπούλα είναι το soft reset

το πάτησες???

άλλα κουμπιά δεν έχει???

Ποιά είναι η γνώμη των ειδικών για αυτό ?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEDWX:IT&item=300257084530

Η κάποια υπόδειξη για pna με 4.3" οθόνη?

Φίλε jogatore ακόμα δεν πήρες ένα pna??

σε θυμάμαι και από το navimania και εδώ

πιο παλιά σου είχα προτείνει μερικά καλά μηχανάκια και θυμαμε ότι είχες καταλήξει σε συσκευή navigon

λοιπόν πάρε ένα και μην το πολυψαχνεις για να ασχολείσαι

Όσο το ψάχνεις το πράγμα τόσο χειρότερα κάθε μέρα βγαίνουν άλλα όλο και καλύτερα.

γιατί τα pna είναι σαν τις γυναίκες... δεν πραγματοποιούν ποτέ όσα σε υπόσχονται και πάντα κολλάς πάνω τους για να τα φέρεις στα ίσια τους και να τα στρώσεις...:lol::lol:

και πάντα περνεις ένα και μόλις περάσει ο καιρός θέλεις να πάρεις και άλλο... πιο νέο....

Φίλε jogatore ακόμα δεν πήρες ένα pna??

σε θυμάμαι και από το navimania και εδώ

πιο παλιά σου είχα προτείνει μερικά καλά μηχανάκια και θυμαμε ότι είχες καταλήξει σε συσκευή navigon

λοιπόν πάρε ένα και μην το πολυψαχνεις για να ασχολείσαι

Όσο το ψάχνεις το πράγμα τόσο χειρότερα κάθε μέρα βγαίνουν άλλα όλο και καλύτερα.

γιατί τα pna είναι σαν τις γυναίκες... δεν πραγματοποιούν ποτέ όσα σε υπόσχονται και πάντα κολλάς πάνω τους για να τα φέρεις στα ίσια τους και να τα στρώσεις...:lol::lol:

και πάντα περνεις ένα και μόλις περάσει ο καιρός θέλεις να πάρεις και άλλο... πιο νέο....

Ακόμη δεν κατέληξα σε κανένα.... πάντα έχω ενα προβληματισμό...και ο μεγαλύτερος είναι η τιμή τους..(navigon ). Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα αποφασίσω την αγορα.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

χρουπιστα αυτο που κατεβασα εχει 2 αρχεια και οχι 3.

τα κουμπια ειναι ακριβως οσα ειπα.

το δοκιμασα δεν κανει τιποτα .... μια απο τα ιδια.

φιλε κι εγω το εψαχνα σαν κι εσενα. οσο πιο πολυ το εψαχνα τοσο πιο πολυ μπερδευομουν. τελικα κατεληξα στην λυση να παρω ενα φθηνο απο e-bay ωστε να εξοικοιωθω με αυτες τις συσκευες και κατοπιν εχοντας μια ιδεα να παρω κατι καλυτερο. τα παιδια στο σαιτ με βοηθησαν και το ξεκλειδωσα και τρεχει .... παπαδες. προγραμματα πλοηγησης, παιχνιδια, εφαρμογες .... σαν pc ειναι. και ολα αυτα με 60 ευρω περιπου.

χρουπιστα αυτο που κατεβασα εχει 2 αρχεια και οχι 3.

τα κουμπια ειναι ακριβως οσα ειπα.

το δοκιμασα δεν κανει τιποτα .... μια απο τα ιδια.

ξανακατεβαστο 3 είναι τώρα

ξέρεις τι σκεφτικά

αυτα που σου έστειλα ειναι το calibration που βλεπεις windons

απλά τα μετονόμασα καταλληλα μπας και σου ανοίξει και πάλι το μηχανάκι.

φιλε κι εγω το εψαχνα σαν κι εσενα. οσο πιο πολυ το εψαχνα τοσο πιο πολυ μπερδευομουν. τελικα κατεληξα στην λυση να παρω ενα φθηνο απο e-bay ωστε να εξοικοιωθω με αυτες τις συσκευες και κατοπιν εχοντας μια ιδεα να παρω κατι καλυτερο. τα παιδια στο σαιτ με βοηθησαν και το ξεκλειδωσα και τρεχει .... παπαδες. προγραμματα πλοηγησης, παιχνιδια, εφαρμογες .... σαν pc ειναι. και ολα αυτα με 60 ευρω περιπου.

Για δώσε μου περισσότερα στοιχεία.Ετσι ένα φτηνό για αρχή θέλω που να το έχει ψάξει καποιος για βοήθεια. Δεν έχω πιάσει κατι παρόμοιο στα χέρια μου. Αν θέλεις στείλε ΡΜ.

παλι 2 αρχεια ειναι. εχεις γραψει καπου νεα διευθυνση?

δικη μου Μ αλ,,,,,

αυτο ειναι το link

http://rapidshare.com/files/162144724/xroupista.rar

δοκίμασε και πες μου μπας και το σώσουμε.

εκανα μια χοντρομλακια.

πηγα στον φακελο της flash και μετονομασα το αρχειο που τρεχει πρωτο το mobilenavigator σε mobilenavigator1. μετα αντεγραψα το αρχειο απο το skin του χρουπιστα που τρεχει το μενου του και το μετονομασα αυτο σε mobilenavigator. κλεινω την συσκευη ..... την ξανανοιγω και .... τελος!!! μαυρη οθονη με ενα παραθυρακι που λεει: datei kann gefu... απο κατω λεει: /residentflash/mobilenavigator/sysInfosettings.ini

τι γινεται τωρα? υποψην παντα οτι με το pc δεν συνδεεται (την μλακια την εκανα μεσα απο την συσκευη με το πληκτρολογιο που βγαζει).

Φίλε δύσκολα τα πράγματα.Αντέγραψες μόνο το systeminformation.exe μετονομασμένο σε mobilenavigator ενώ έπρεπε να βάλεις όλα τα περιεχόμενα και φάκελους του φακέλου mioautorun.Ετσι δε βρίσκει το μενού και τρώει κόλλημα.Με το που ξεκινάει η συσκευή είναι ρυθμισμένη να ξεκινά με το αρχείο mobilenavigator στη resident flash.Δοκίμασες μήπως μπαίνει στα windows με μηχανικό τρόπο;π.χ. Κρατώντας ένα κουμπί και κάνοντας soft reset.Δυστυχώς με hard reset δεν επανέρχεται η resident flash.Εγραψες πριν για ένα μήνυμα που σου βγάζει sd card update.Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να έχεις στην κάρτα το αρχείο της rom για να την ξαναπεράσεις από την αρχή.Δύσκολο να βρεθεί η rom μιας noname συσκευής.Αν μπορούσες να την συνδέσεις με το pc θα αντέγραφες ξανά το αρχείο και θα ήταν όλα οκ.Οταν συνδέεις με το pc τι κάνει;Δοκίμασες σε άλλο pc ή με άλλο usb καλώδιο;

απο οτι καταλαβα η μονη λυση ειναι να βρω καποιον με την ιδια συσκευη να μου στειλει το αρχειο της flash?

δοκιμασα να την συνδεσω και στο laptop αλλα τιποτα. αλλο καλωδιο δεν δοκιμασα.

Αν μπορούσες να την συνδέσεις με το pc θα αντέγραφες ξανά το αρχείο και θα ήταν όλα οκ.Οταν συνδέεις με το pc τι κάνει;Δοκίμασες σε άλλο pc ή με άλλο usb καλώδιο;

Χρήστο από οτι έχει αναφέρει ο φίλος μας

δεν συνδέετε με τον υπολογιστή

.Αν γινόταν αυτό θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα...

Υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με άλλο πρόγραμμα εκτός του αctivesynh?????

Απο οτι έχω καταλάβει η συσκευή έχει soft reset και ένα κουμπάκι ακόμα σαν standbye και όχι σαν hardreset.

μεσα στην καρτα που μου εστειλε ο κινεζος εχει το active syn. με αυτο συνδεεται. τωρα γιατι δεν γινεται συνδεση ενας θεος ξερει.

Στα pna 2 περιπτώσεις υπάρχουν:

1.Σύνδεση με activesync

2.Σύνδεση ως εξωτερικός δίσκος αποθήκευσης

Μου έχει τύχει όμως περίπτωση συσκευής που συνδεόταν στο ΑS μόνο σε συγκεκριμένη θύρα usb στο pc και όχι με όλα τα καλώδια usb.Γιαυτό σου είπα να δοκιμάσεις με άλλο καλώδιο ή σε άλλο pc

μεσα στην καρτα που μου εστειλε ο κινεζος εχει το active syn. με αυτο συνδεεται. τωρα γιατι δεν γινεται συνδεση ενας θεος ξερει.

Φίλε μου έχω ετοιμάσει τα αρχεία drivers που είχε το μηχανάκι.

http://rapidshare.com/files/162215096/drivers_for_GPS_E610.zip.html

Δοκίμασε να δεις αν κάνουν. Λογικά πάντως έπρεπε να συνδέεται το GPS. Και για να κάνει το χαρακτηριστικό κουδούνισμα αναγνωρίζεται ως νέα συσκευή. Δοκίμασε το και σε άλλο υπολογιστή. Εχω την υποψία ότι ίσως δουλέψει...

Εύχομαι καλή επιτυχία!:rolleyes:

Βασίλης!

Επίσης αν χρειαστείς ROM (και καθότι όπως είπες έχουμε ίδια συσκευή) θα σου παρέχω εγώ ότι αρχεία χρειάζεσαι. Τώρα όμως προέχει η σύνδεση του GPS με PC...
Βασίλης!

coolgreek σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. αυτα τα αρχεια που ανεβασες ειναι απο την sd. αυτα τα εχω σωσει στο pc. αν μπορεις ανεβασε την flash memory.

coolgreek σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. αυτα τα αρχεια που ανεβασες ειναι απο την sd. αυτα τα εχω σωσει στο pc.

Είναι μέσα και οι drivers. Τους είχες; Προσπάθησε να συνδέσεις το GPS σε άλλον ΗΥ (με αυτούς τους drivers) και ειδοποίησε για το αποτέλεσμα! Υποθέτω πως θα συνδέεται (δεν μπορεί). Εμένα συνδέεται κανονικά πάντως!

ΥΓ: Καλώδιο έχεις; Γιατί εμένα δεν είχε καλώδιο και χρησιμοποιώ μιας φωτ. μηχανής που έχω (αλλά κάνει μια χαρά)! Είσοδο mini-usb έχει, σωστά;

αν μπορεις ανεβασε την flash memory.

Θα προσπαθήσω το απόγευμα. Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστείς πολλά αρχεία. Μάλλον μόνο ένα, αυτό που αντικατάστησες (mobilenavigator.exe)... Θα ανεβάσω κατ αρχάς αυτό και εφόσον δεν κάνει και όλα τα υπόλοιπα.

Βασίλης!

Λοιπόν επεκοινώνησα με κάποιες διευθύνσεις που έχετε δώσει για κινέζικα προιόντα μέσω ebay αλλά κανένα δεν υπάρχει στα 50-60€ που λέτε.

2 απαντήσεις πήρα η μία 98$ και η άλλη 108$ και + τα μεταφορικά !!!!!!