xroupista Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 εκανα μια χοντρομλακια. πηγα στον φακελο της flash και μετονομασα το αρχειο που τρεχει πρωτο το mobilenavigator σε mobilenavigator1. μετα αντεγραψα το αρχειο απο το skin του χρουπιστα που τρεχει το μενου του και το μετονομασα αυτο σε mobilenavigator. κλεινω την συσκευη ..... την ξανανοιγω και .... τελος!!! μαυρη οθονη με ενα παραθυρακι που λεει: datei kann gefu... απο κατω λεει: /residentflash/mobilenavigator/sysInfosettings.ini τι γινεται τωρα? υποψην παντα οτι με το pc δεν συνδεεται (την μλακια την εκανα μεσα απο την συσκευη με το πληκτρολογιο που βγαζει). φιλε μου κανε μια τελευταία προσπάθεια κανε το εξεις... κατέβασε αυτά και βαλτα στην κάρτα μνήμης. μονο τα τρεια αρχειακια ,οχι ολο το φάκελο http://rapidshare.com/files/162065096/xroupista.rar δοκίμασε το και πες μου. καλά είναι να είναι μόνα τους στην κάρτα χύμα. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 το hard reset πως γινεται? πληροφοριακα εχει ενα κουμπακι απο πανω που δεν γραφει τιποτα (αυτο που λεω παραπανω), εχει μια τρυπουλα που πατας με το στυλο και τελος αυτο που ανεβοκατεβαζει την φωνη ειναι και κουμπι. το ανοιξα και αποσυνδεσα την μπαταρια αλλα τζιφος και παλι. αυτό με την τρυπούλα είναι το soft reset το πάτησες??? άλλα κουμπιά δεν έχει??? Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Ποιά είναι η γνώμη των ειδικών για αυτό ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEDWX:IT&item=300257084530 Η κάποια υπόδειξη για pna με 4.3" οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Φίλε jogatore ακόμα δεν πήρες ένα pna?? σε θυμάμαι και από το navimania και εδώ πιο παλιά σου είχα προτείνει μερικά καλά μηχανάκια και θυμαμε ότι είχες καταλήξει σε συσκευή navigon λοιπόν πάρε ένα και μην το πολυψαχνεις για να ασχολείσαι Όσο το ψάχνεις το πράγμα τόσο χειρότερα κάθε μέρα βγαίνουν άλλα όλο και καλύτερα. γιατί τα pna είναι σαν τις γυναίκες... δεν πραγματοποιούν ποτέ όσα σε υπόσχονται και πάντα κολλάς πάνω τους για να τα φέρεις στα ίσια τους και να τα στρώσεις...:lol::lol: και πάντα περνεις ένα και μόλις περάσει ο καιρός θέλεις να πάρεις και άλλο... πιο νέο.... Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Φίλε jogatore ακόμα δεν πήρες ένα pna?? σε θυμάμαι και από το navimania και εδώ πιο παλιά σου είχα προτείνει μερικά καλά μηχανάκια και θυμαμε ότι είχες καταλήξει σε συσκευή navigon λοιπόν πάρε ένα και μην το πολυψαχνεις για να ασχολείσαι Όσο το ψάχνεις το πράγμα τόσο χειρότερα κάθε μέρα βγαίνουν άλλα όλο και καλύτερα. γιατί τα pna είναι σαν τις γυναίκες... δεν πραγματοποιούν ποτέ όσα σε υπόσχονται και πάντα κολλάς πάνω τους για να τα φέρεις στα ίσια τους και να τα στρώσεις...:lol::lol: και πάντα περνεις ένα και μόλις περάσει ο καιρός θέλεις να πάρεις και άλλο... πιο νέο.... Ακόμη δεν κατέληξα σε κανένα.... πάντα έχω ενα προβληματισμό...και ο μεγαλύτερος είναι η τιμή τους..(navigon ). Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα αποφασίσω την αγορα. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 χρουπιστα αυτο που κατεβασα εχει 2 αρχεια και οχι 3. τα κουμπια ειναι ακριβως οσα ειπα. το δοκιμασα δεν κανει τιποτα .... μια απο τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 φιλε κι εγω το εψαχνα σαν κι εσενα. οσο πιο πολυ το εψαχνα τοσο πιο πολυ μπερδευομουν. τελικα κατεληξα στην λυση να παρω ενα φθηνο απο e-bay ωστε να εξοικοιωθω με αυτες τις συσκευες και κατοπιν εχοντας μια ιδεα να παρω κατι καλυτερο. τα παιδια στο σαιτ με βοηθησαν και το ξεκλειδωσα και τρεχει .... παπαδες. προγραμματα πλοηγησης, παιχνιδια, εφαρμογες .... σαν pc ειναι. και ολα αυτα με 60 ευρω περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 χρουπιστα αυτο που κατεβασα εχει 2 αρχεια και οχι 3. τα κουμπια ειναι ακριβως οσα ειπα. το δοκιμασα δεν κανει τιποτα .... μια απο τα ιδια. ξανακατεβαστο 3 είναι τώρα ξέρεις τι σκεφτικά αυτα που σου έστειλα ειναι το calibration που βλεπεις windons απλά τα μετονόμασα καταλληλα μπας και σου ανοίξει και πάλι το μηχανάκι. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 φιλε κι εγω το εψαχνα σαν κι εσενα. οσο πιο πολυ το εψαχνα τοσο πιο πολυ μπερδευομουν. τελικα κατεληξα στην λυση να παρω ενα φθηνο απο e-bay ωστε να εξοικοιωθω με αυτες τις συσκευες και κατοπιν εχοντας μια ιδεα να παρω κατι καλυτερο. τα παιδια στο σαιτ με βοηθησαν και το ξεκλειδωσα και τρεχει .... παπαδες. προγραμματα πλοηγησης, παιχνιδια, εφαρμογες .... σαν pc ειναι. και ολα αυτα με 60 ευρω περιπου. Για δώσε μου περισσότερα στοιχεία.Ετσι ένα φτηνό για αρχή θέλω που να το έχει ψάξει καποιος για βοήθεια. Δεν έχω πιάσει κατι παρόμοιο στα χέρια μου. Αν θέλεις στείλε ΡΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 παλι 2 αρχεια ειναι. εχεις γραψει καπου νεα διευθυνση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 jogatore η συσκευη που δειχνεις ειναι η ιδια που εχω κι εγω και την πηρα απο τον ιδιο πωλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 παλι 2 αρχεια ειναι. εχεις γραψει καπου νεα διευθυνση? δικη μου Μ αλ,,,,, αυτο ειναι το link http://rapidshare.com/files/162144724/xroupista.rar δοκίμασε και πες μου μπας και το σώσουμε. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 τιποτα..... καμια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 σηκώνω τα χέρια ψηλά:lost: θα περιμένουμε και τον δάσκαλο bbbb μπας και έχει καμιά ιδέα. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 εκανα μια χοντρομλακια. πηγα στον φακελο της flash και μετονομασα το αρχειο που τρεχει πρωτο το mobilenavigator σε mobilenavigator1. μετα αντεγραψα το αρχειο απο το skin του χρουπιστα που τρεχει το μενου του και το μετονομασα αυτο σε mobilenavigator. κλεινω την συσκευη ..... την ξανανοιγω και .... τελος!!! μαυρη οθονη με ενα παραθυρακι που λεει: datei kann gefu... απο κατω λεει: /residentflash/mobilenavigator/sysInfosettings.ini τι γινεται τωρα? υποψην παντα οτι με το pc δεν συνδεεται (την μλακια την εκανα μεσα απο την συσκευη με το πληκτρολογιο που βγαζει). Φίλε δύσκολα τα πράγματα.Αντέγραψες μόνο το systeminformation.exe μετονομασμένο σε mobilenavigator ενώ έπρεπε να βάλεις όλα τα περιεχόμενα και φάκελους του φακέλου mioautorun.Ετσι δε βρίσκει το μενού και τρώει κόλλημα.Με το που ξεκινάει η συσκευή είναι ρυθμισμένη να ξεκινά με το αρχείο mobilenavigator στη resident flash.Δοκίμασες μήπως μπαίνει στα windows με μηχανικό τρόπο;π.χ. Κρατώντας ένα κουμπί και κάνοντας soft reset.Δυστυχώς με hard reset δεν επανέρχεται η resident flash.Εγραψες πριν για ένα μήνυμα που σου βγάζει sd card update.Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να έχεις στην κάρτα το αρχείο της rom για να την ξαναπεράσεις από την αρχή.Δύσκολο να βρεθεί η rom μιας noname συσκευής.Αν μπορούσες να την συνδέσεις με το pc θα αντέγραφες ξανά το αρχείο και θα ήταν όλα οκ.Οταν συνδέεις με το pc τι κάνει;Δοκίμασες σε άλλο pc ή με άλλο usb καλώδιο; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 απο οτι καταλαβα η μονη λυση ειναι να βρω καποιον με την ιδια συσκευη να μου στειλει το αρχειο της flash? δοκιμασα να την συνδεσω και στο laptop αλλα τιποτα. αλλο καλωδιο δεν δοκιμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Αν μπορούσες να την συνδέσεις με το pc θα αντέγραφες ξανά το αρχείο και θα ήταν όλα οκ.Οταν συνδέεις με το pc τι κάνει;Δοκίμασες σε άλλο pc ή με άλλο usb καλώδιο; Χρήστο από οτι έχει αναφέρει ο φίλος μας δεν συνδέετε με τον υπολογιστή .Αν γινόταν αυτό θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα... Υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με άλλο πρόγραμμα εκτός του αctivesynh????? Απο οτι έχω καταλάβει η συσκευή έχει soft reset και ένα κουμπάκι ακόμα σαν standbye και όχι σαν hardreset. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 μεσα στην καρτα που μου εστειλε ο κινεζος εχει το active syn. με αυτο συνδεεται. τωρα γιατι δεν γινεται συνδεση ενας θεος ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Στα pna 2 περιπτώσεις υπάρχουν: 1.Σύνδεση με activesync 2.Σύνδεση ως εξωτερικός δίσκος αποθήκευσης Μου έχει τύχει όμως περίπτωση συσκευής που συνδεόταν στο ΑS μόνο σε συγκεκριμένη θύρα usb στο pc και όχι με όλα τα καλώδια usb.Γιαυτό σου είπα να δοκιμάσεις με άλλο καλώδιο ή σε άλλο pc Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 μεσα στην καρτα που μου εστειλε ο κινεζος εχει το active syn. με αυτο συνδεεται. τωρα γιατι δεν γινεται συνδεση ενας θεος ξερει. Φίλε μου έχω ετοιμάσει τα αρχεία drivers που είχε το μηχανάκι. http://rapidshare.com/files/162215096/drivers_for_GPS_E610.zip.html Δοκίμασε να δεις αν κάνουν. Λογικά πάντως έπρεπε να συνδέεται το GPS. Και για να κάνει το χαρακτηριστικό κουδούνισμα αναγνωρίζεται ως νέα συσκευή. Δοκίμασε το και σε άλλο υπολογιστή. Εχω την υποψία ότι ίσως δουλέψει... Εύχομαι καλή επιτυχία!:rolleyes: Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Επίσης αν χρειαστείς ROM (και καθότι όπως είπες έχουμε ίδια συσκευή) θα σου παρέχω εγώ ότι αρχεία χρειάζεσαι. Τώρα όμως προέχει η σύνδεση του GPS με PC... Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 coolgreek σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. αυτα τα αρχεια που ανεβασες ειναι απο την sd. αυτα τα εχω σωσει στο pc. αν μπορεις ανεβασε την flash memory. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 coolgreek σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. αυτα τα αρχεια που ανεβασες ειναι απο την sd. αυτα τα εχω σωσει στο pc. Είναι μέσα και οι drivers. Τους είχες; Προσπάθησε να συνδέσεις το GPS σε άλλον ΗΥ (με αυτούς τους drivers) και ειδοποίησε για το αποτέλεσμα! Υποθέτω πως θα συνδέεται (δεν μπορεί). Εμένα συνδέεται κανονικά πάντως! ΥΓ: Καλώδιο έχεις; Γιατί εμένα δεν είχε καλώδιο και χρησιμοποιώ μιας φωτ. μηχανής που έχω (αλλά κάνει μια χαρά)! Είσοδο mini-usb έχει, σωστά; αν μπορεις ανεβασε την flash memory. Θα προσπαθήσω το απόγευμα. Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστείς πολλά αρχεία. Μάλλον μόνο ένα, αυτό που αντικατάστησες (mobilenavigator.exe)... Θα ανεβάσω κατ αρχάς αυτό και εφόσον δεν κάνει και όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Λοιπόν επεκοινώνησα με κάποιες διευθύνσεις που έχετε δώσει για κινέζικα προιόντα μέσω ebay αλλά κανένα δεν υπάρχει στα 50-60€ που λέτε. 2 απαντήσεις πήρα η μία 98$ και η άλλη 108$ και + τα μεταφορικά !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Επειδή πούλησαν αρκετά στα 60€, τώρα ανέβασαν τις τιμές. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts