xroupista Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Αρχίζω και μαθαίνω δάσκαλε, τώρα στα γεράματα. Κοσμά έτοιμο θα το βρείς. Ας παιδευτώ και γω για σένα λίίίίγο. Χαλάλι σου μάθε γερο γράμματα...:lol::lol::lol: Γιάννη μου βάλε port 5 η 6 και baudrate 115200 η 57600 το παράξενο με αυτό το gps όπως k αι με το navi 435 gt ειναι οτι πιανει σε περισσότερες από μια θέση και ταχύτητα δορυφόρους..;) Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 ΤΟ DESTINATOR ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ PDA KANEI NA TO BΑΛΩ ΣΤΟ PNA( πηρα αυτο το no name) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Xρειάζεσαι την έκδοση για pna ή την έκδοση για pda για wm2003.Στη δεύτερη περίπτωση πιθανόν να χρειαστεί να προσθέσεις στο φάκελο του destinator το aygshell.dll Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Xρειάζεσαι την έκδοση για pna ή την έκδοση για pda για wm2003.Στη δεύτερη περίπτωση πιθανόν να χρειαστεί να προσθέσεις στο φάκελο του destinator το aygshell.dll ευχαριστω πολυ.ολα οκ τωρα. κατι αλλο να ρωτησω.Επειδη χρησιμοποιω τα εξης προγραμματα μονο dest 6-7 igo8 και miomap2008,πως μπορω να σβησω τα υπολοιπα εικονιδια απο το αρχικο μενου?να μην υπαρχει τιποτα μονο αυτα τα 4(κατι route 66,papago κτλ θελω να τα σβησω ολα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 ευχαριστω πολυ.ολα οκ τωρα. κατι αλλο να ρωτησω.Επειδη χρησιμοποιω τα εξης προγραμματα μονο dest 6-7 igo8 και miomap2008,πως μπορω να σβησω τα υπολοιπα εικονιδια απο το αρχικο μενου?να μην υπαρχει τιποτα μονο αυτα τα 4(κατι route 66,papago κτλ θελω να τα σβησω ολα) Πήγαινε στο φάκελο mioautorun-->skin--> page και όπου βλέπεις σελίδα με navi blue kai navi ice άνοιξε τες με το σημειωματάριό και σβησε από μέσα ότι δεν σε ενδιαφέρει. πχ ICONXPBUTTON x = 18 y = 50 Command = \sdmmc\MioAutoRun\Scripts\papago.mscr SizeNormal = 48 SizePushed = 48 ScaleAlpha = 100 IconNormal = ..\Icons\gps2_low.ico ScaleAlpha = 100 IconPushed = ..\Icons\MapKing.ico TEXT x = 15 y = 105 Text = PaPaGo R12 Color = FFFFFF FrameColor = 000000 Size = 13 Weight = 700 το τσεκάρεις και το σβηνεις. αν δεν σε ενδιαφέρει όλη η σελίδα τότε σβηστην όλη αλλά πρόσεχε μην σβησεις την δεύτερη και αφήσεις την τρίτη. θα σε συμβούλευα να σβησεις μονάχα τα προγράμματα και όχι όλη την σελίδα για να μην σε παρουσιάσει πρόβλημα επιστροφής στην αρχική σελίδα.. ΑΥΤΑ..:cool: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Λιγο off topic παιδες αλλα χρησιμοποιει κανεις απο την ομαδα το Igo 8; Μιλαω για τις εκδοσεις 8.0.0.44366 και 8.0.0.44902. Παιζουν κανονικα; Γιατι εμενα μου κανουν κατι κολληματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Και κατι ακομα για την εκδοση 6,5 του Navigon πως βαζουμε ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Το noname gps έχει την δυνατότητα να τρέχει αρχεία autorun που βρίσκονται συνήθως στον φάκελλο 2577, όπως σε ένα pda. ισως να βρούμε και άλλε δυνατότητες τύπου pda στα κινεζάκια. Πάντως εγώ εγκατέστησα το route66 μέσω του φακέλου 2577, κάτι που δεν γίνεται σε ΡΝΑ. Όποιος ενδιαφέρετε, να πειραματιστεί με αρχεία κατάλληλα για PDA και να μας πει, ίσως να ανακαλύψουμε περισσότερες δυνατότητες των noname gps Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 αυτο Γιάννη ίσως οφείλετε στο ίδιο το πρόγραμμα (τομ τομ ) μου έχει παρουσιαστεί και σε μένα το ίδιο πράγμα όταν πήγα να εγκαταστήσω μια έκδοση από garmin όπου μου δημιούργησε κάποια αρχεία μέσα στα windons (αυτό ίσως δεν είμαι σίγουρος μπορεί να συμβαίνει από την ύπαρξη κάποιων dll που υπάρχουν μέσα) για περισσότερες πληροφορίες έγκυρες θα περιμένουμε τον δάσκαλο εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα ...:lol: Το θέμα είναι ότι αυτό το κάνει και στο 300 και κάποια εφαρμογή που μου έδωσε ο Χρήστος για αλλαγη θυρας και ταχύτητας που ήταν για pda πολλές φορές μου την άνοιγε και άλλες φορές μου έλεγε πως δεν είναι συμβατό με τα windons ce Τελικά οσο και να έψαξα χθες μέσα στα αρχεία του tom tom δεν κατάφερα να βρω απο που ρυθμίζεις δορυφόρους. πήγα μέχρι και μέσα στο ζιπαρισμενο αρχείο που κάνει την εγκατάσταση αλλά τπτ. Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Κοσμά μου κεντρισες την περιέργεια και έβαλα το αρχείο στο vector 390. Δεν κάνει εγκατάσταση με τιποτε. Θα ξαναδοκιμάσω και με άλλο route66 φάκελο που έχω στο γραφείο. Το άλλο θέμα τώρα είναι ποιά αρχεία να τραβήξω και να αντιγράψω στο 390 και που να τα βάλω. Θα κάνω πειραματισμούς με μιά κάρτα που θα αγοράσω. πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 γιγα για να χωράει και το newmenu1 του Χρήστου, αλλοιώς δεν παίζει να συνδεθεί με pc κλπ. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 αν μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία που σου δημιούργησε μέσα στο φάκελο των windons (στον κινεζο)και τα μεταφέρεις και τα τοποθετήσεις στον αντίστοιχο του 390 ίσως να δουλέψει. πιθανόν...:shifty: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 (αυτό ίσως δεν είμαι σίγουρος μπορεί να συμβαίνει από την ύπαρξη κάποιων dll που υπάρχουν μέσα) Aκριβώς εκεί είναι το θέμα.Ενα αρχείο που εύθυνεται για αρκετές λειτουργίες είναι και το aygshell.dll.Δες αν υπάρχει τέτοιο αρχείο στο φάκελο του noname gps.Πρέπει όμως πρώτα να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση των κρυφών αρχείων μέσω του explorer.Kαι επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το microsoft framework που έχει φορτωμένο η συσκευή(πρώτη ή δεύτερη έκδοση) αν μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία που σου δημιούργησε μέσα στο φάκελο των windons (στον κινεζο)και τα μεταφέρεις και τα τοποθετήσεις στον αντίστοιχο του 390 ίσως να δουλέψει. πιθανόν... Ακριβώς.Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες με τη μεταφορά των αρχείων να δουλέψει.Το γμτ είναι ότι δε μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία που υπάρχουν προφορτωμένα στη rom από τον κατασκευαστή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joglan2002 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Ειμαι σχετικά νέος σε ότι αφορά αυτα τα διαολεμένα μηχανάκια και θα είθελα τη βοήθειά σας προκιμένου να αγοράσω κι εγώ ενα no name κινέζικο απο ebay. Έχω βρεί αυτά τα 3 μηχανάκια : 1) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=330281003800 2) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290271462536 3) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350118201244&ssPageName=MERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem Ποιά η γνώμη σας? Ποιό να πάρω? Με ενδιαφέρει να έχει Ευρώπη, greek language και Ελληνικές φωνιτικές οδηγίες στον προορισμό. Η απαντισή σας θα με βοηθούσε πολύ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση joglan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Aκριβώς εκεί είναι το θέμα.Ενα αρχείο που εύθυνεται για αρκετές λειτουργίες είναι και το aygshell.dll.Δες αν υπάρχει τέτοιο αρχείο στο φάκελο του noname gps.Πρέπει όμως πρώτα να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση των κρυφών αρχείων μέσω του explorer.Kαι επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το microsoft framework που έχει φορτωμένο η συσκευή(πρώτη ή δεύτερη έκδοση) Ακριβώς.Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες με τη μεταφορά των αρχείων να δουλέψει.Το γμτ είναι ότι δε μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία που υπάρχουν προφορτωμένα στη rom από τον κατασκευαστή. Η μοναδική θέση που υπάρχει το aygshell είναι μέσα στον φάκελο mioautorun. Πουθενά αλλού. Φορμάρω τωρα μια κάρτ 2γίγα. Βρήκα και μιά άλλη έκδοση για pda. Αν τα καταφέρω, όχι , θα σας πω. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 παιδια τελικα παρελαβα τον κινεζο μου κι εγω. ειναι αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110295897607&ssPageName=ADME:B:BCA:US:1123 καλο φαινεται.... αν και ειμαι ασχετος με τα gps ... μαλλον καλο ειναι. τωρα βεβαια αρχιζουν τα δυσκολα. και για μενα και για σας :)) μπορω να βαλω αυτα τα μενου που εχει ποσταρει ο χρουπιστα? ή δεν ταιριαζουν στο δικο μου? και πως γινεται ? αντιγραφω σε μια sd τα αρχεια και την βαζω στο μηχανακι? αυτο με τα reset μπορει να το αναλυσει καποιος? μετα που θα βγαλω την καρτα θα παραμεινει το μενου του χρουπιστα? που μπορω να βρω εναν οδηγο για ανιδεους που να εξηγει την λειτουργια των pna σε επιπεδο προσχολικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 παιδια τελικα παρελαβα τον κινεζο μου κι εγω. ειναι αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110295897607&ssPageName=ADME:B:BCA:US:1123 καλο φαινεται.... αν και ειμαι ασχετος με τα gps ... μαλλον καλο ειναι. τωρα βεβαια αρχιζουν τα δυσκολα. και για μενα και για σας :)) μπορω να βαλω αυτα τα μενου που εχει ποσταρει ο χρουπιστα? ή δεν ταιριαζουν στο δικο μου? και πως γινεται ? αντιγραφω σε μια sd τα αρχεια και την βαζω στο μηχανακι? αυτο με τα reset μπορει να το αναλυσει καποιος? μετα που θα βγαλω την καρτα θα παραμεινει το μενου του χρουπιστα? που μπορω να βρω εναν οδηγο για ανιδεους που να εξηγει την λειτουργια των pna σε επιπεδο προσχολικο? για να ξεκινήσουμε από την αρχή θα πρέπει το μηχανάκι να το ξεκλειδώσουμε . το έχω δει αρκετές φορές στα e bay αλλά όχι και από κοντά.. δες μέσα στην κάρτα σου sdmmc αν υπάρχει κάποιο αρχείο (εκτος απο το πρόγραμμα πλοήγησης) πχ μπορεί να το λενε shell η Apshell κτλ αν δεν το βρεις εκεί συνέδεσε το με το pc σου και χρησιμοποίησε το active synh κάπου μέσα θα δεις κάποιο αρχείο ini που δίνει την διαδρομή για να τρέχει το πρόγραμμα πλοήγησης από την κάρτα. άνοιξε το με το σημειωματάριό και μετά γράψε μου εδώ τι ακριβώς λέει μέσα. πρώτα θα το ξεκλειδώσουμε και μετά όλα τα άλλα..:lol::lol: Περιμένω Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 πως θα το συνδεσω με το πσ??? δεν εχω σι ντι . εχω καλωδιο usb βεβαια αλλα δεν το αναγνωριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Ειμαι σχετικά νέος σε ότι αφορά αυτα τα διαολεμένα μηχανάκια και θα είθελα τη βοήθειά σας προκιμένου να αγοράσω κι εγώ ενα no name κινέζικο απο ebay. Έχω βρεί αυτά τα 3 μηχανάκια : 1) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=330281003800 2) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=290271462536 3) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350118201244&ssPageName=MERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem Ποιά η γνώμη σας? Ποιό να πάρω? Με ενδιαφέρει να έχει Ευρώπη, greek language και Ελληνικές φωνιτικές οδηγίες στον προορισμό. Η απαντισή σας θα με βοηθούσε πολύ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. το πρώτο δεν το εισαγάγουν στην Ελλάδα το δεύτερο έχει πρόβλημα με τις γραμματοσειρές στα ελληνικά για το τρίτο δεν ξέρω Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 εχει καποιο aaashell.dll μας κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 πως θα το συνδεσω με το πσ??? δεν εχω σι ντι . εχω καλωδιο usb βεβαια αλλα δεν το αναγνωριζει. δεν χρειαζετε cd φιλε δεν στο αναγνωρίζει μάλλον γιατί δεν έχεις εγκαταστημένο to αctive synh κάτσε θα ψάξω να το βρω και θα στο στείλω edit όχι δεν μας κάνει.. τι έχει μέσα στην κάρτα του?? Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 σου βρηκα και το active sync http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=9E641C34-6F7F-404D-A04B-DC09F8141141 κατέβασε το και εγκατέστησε το είναι δωρεάν το πρόγραμμα Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 ελικα το βρηκα μεσα στην καρτα το προγραμμα. οκ το εκανα. παω ο υπολογιστης μου ανοιγω ενα τηλεφωνο που μ,ου δειχνει και μεσα δεν εχει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 πρεπει να βαλω την καρτα στο πσ παλι? να δω απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 δεν μπορει να συνδεθει ουτε με το active syn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 ............................. Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts