hcivil Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 να ρωτησω κατι ισως ανοητο γιατι ειμαι αρχαριος. Τα προγραμματα πλοηγησης που φορτωνει κανεις σε αυτο το μηχανακι (το περιμενω μεσα στην επομενη βδομαδα) ειναι για pda η Pna? Eυχαριστω Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 για pna αλλά παίζουν και κάποιες εκδόσεις προγράμματων(με την προσθήκη των κατάλληλων .dll) από wm2003 μιας και τα windows ce 4,2/5.0 είναι ο πυρήνας των wm Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Κοσμά, και Χρήστο, Έβαλα το navigon στο noname gps. Μέχρι να το βάλω ΣΩΣΤΑ στο μονοπάτι που έπρεπε μου έβγαζε το μήνυμα: \sdmmc\navigon\MN6\MN6.exe was not found. Αφού το έβαλα όπως έπρεπε, σταμάτησηε να βγάζει το μήνυμα όταν κλικ'αρω το αντίστοιχο εικονίδιο, αλλά δεν τρέχει. Για την ακρίβεια δεν κάνει τίποτε.Να τονίσω εδώ ότι το navigon τρέχει μια χαρά στο vector 390. Αντέγταψα όλο τον φάκελο όπως ήταν απο την μια κάρτα στην άλλη. Μαλλον χρειάζεται κάποιες extra ρυθμίσεις. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Κοσμά, και Χρήστο, Έβαλα το navigon στο noname gps. Μέχρι να το βάλω ΣΩΣΤΑ στο μονοπάτι που έπρεπε μου έβγαζε το μήνυμα: \sdmmc\navigon\MN6\MN6.exe was not found. Αφού το έβαλα όπως έπρεπε, σταμάτησηε να βγάζει το μήνυμα όταν κλικ'αρω το αντίστοιχο εικονίδιο, αλλά δεν τρέχει. Για την ακρίβεια δεν κάνει τίποτε.Να τονίσω εδώ ότι το navigon τρέχει μια χαρά στο vector 390. Αντέγταψα όλο τον φάκελο όπως ήταν απο την μια κάρτα στην άλλη. Μαλλον χρειάζεται κάποιες extra ρυθμίσεις. Γιάννη δεν είναι απαραίτητο να τρέχει το πρόγραμμα και στο μικρό. Για να δεις αν είναι συμβατό με το gps μας, καλύτερα να πας στο περιβάλλον του explorer, στην SDMMC και να πας κατευθείαν στον φάκελο navigon και να τρέξεις απευθείας από εκεί την εφαρμογή MN6. ΑΝ τρέχει το πρόγραμμα από εκεί τότε, έχεις κάνει λάθος στο srcipt!!! Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Κοσμά, και Χρήστο, Έβαλα το navigon στο noname gps. Μέχρι να το βάλω ΣΩΣΤΑ στο μονοπάτι που έπρεπε μου έβγαζε το μήνυμα: \sdmmc\navigon\MN6\MN6.exe was not found. Αφού το έβαλα όπως έπρεπε, σταμάτησηε να βγάζει το μήνυμα όταν κλικ'αρω το αντίστοιχο εικονίδιο, αλλά δεν τρέχει. Για την ακρίβεια δεν κάνει τίποτε.Να τονίσω εδώ ότι το navigon τρέχει μια χαρά στο vector 390. Αντέγταψα όλο τον φάκελο όπως ήταν απο την μια κάρτα στην άλλη. Μαλλον χρειάζεται κάποιες extra ρυθμίσεις. Aν πας μέσα στο mioautorun -->skins -->page θα δεις ένα αρχείο που ονομάζετε Stopword320x240_Navigation το ανοίγεις στον υπολογιστή σου και μετά κάπου στην μέση θα δεις το παρακάτω #Navigon ICONXPBUTTON x = 188 y = 99 Offset=0 \sdmmc\MioAutoRun\Scripts\NAVIGONLauncher.mscr SizeNormal = 64 SizePushed = 64 ScaleAlpha = 100 IconNormal = ..\Icons\Stopword320x240\navi-07-navigon.ico ScaleAlpha = 100 IconPushed = ..\Icons\Stopword320x240\navi-07-navigon-on.ico το κόκκινο ειναι η ARXIKH διαδρομή.. τώρα όπως είδες το αυτό αρχείο έχει κατάληξη mscr (NAVIGONLauncher.mscr ) και το μονοπάτι δείχνει Scripts oποτε τράβα στο φάκελο με τα Scripts αρχεία και βρες το NAVIGONLauncher.mscr εκεί μέσα θα δεις την (TΕΛΙΚΗ ) κανονική διαδρομή δηλαδή Αυτό γιατί όλα τα προγράμματα πλοήγησης τα έχω να τρέχουν μέσα απο script (πχ) #ErrorLevel("off") #Path to the application. appPath should be assigned the directory and appEXE assigned the filename appPath = "\SDMMC\NAVIGON\MN6" appEXE = "MN6.exe" CallScript("AppLauncher.mscr",appPath\appEXE) αν η διαδρομή μέσα στο page είναι διαφορετική μέσα στο μενού που σου έστειλα... καν την όπως σου γράφω εδώ. sdmmc\MioAutoRun\Scripts\NAVIGONLauncher.mscr (και κάτι ακόμα μέσα από τα windons αν το τρέξεις το πρόγραμμα το τρεχει??? ελπίζω να σε βοήθησα αν εχεις απορία στείλε μου pm Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 και κάτι ακόμα φίλε μου επειδή μου έτυχε σε ενα πρόγραμμα το οποίο λεγόταν navione to εικονίδιο να λέγετε navione.exe στην διαδρομή μου το έβγαζε συνέχεια λάθος και είχα σπάσει το κεφάλι μου μέχρι να καταλάβω οτι έπρεπε να το γράψω navione.exe.exe (2 φορές δηλαδή το exe):lol::lol::p Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 και κάτι ακόμα φίλε μου επειδή μου έτυχε σε ενα πρόγραμμα το οποίο λεγόταν navione to εικονίδιο να λέγετε navione.exe στην διαδρομή μου το έβγαζε συνέχεια λάθος και είχα σπάσει το κεφάλι μου μέχρι να καταλάβω οτι έπρεπε να το γράψω navione.exe.exe (2 φορές δηλαδή το exe):lol::lol::p Τα μονοπάτια και όλα είναι ΟΠΩΣ τα γράφεις. Έκανα αλλάγή σε μονό ΕΧΕ και διπλό ΕΧΕ.ΕΧΕ ακόμη και σκέτο, άλλαξα το mn6 σε ΜΝ6 δηλαδή μικρά-κεφαλαία, αλλά δεν παίζει με τίποτε. Ούτε μέσα απο τον explorer παίζει. Τί να πω δεν ξέρω. Δεν πειράζει , θα δεις το πρόγραμμα και ίσως καταλάβεις τι φταίει. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ίσως χρειαζετε καμιά πατέντα για να παίξει Εγώ έχω μια έκδοση (It_Works_6.5.2)που το τρέχει το μηχανάκι το ανοίγει μπαίνει μέσα στο μενού αλλά επειδή δεν βρήκα χάρτη για να του βάλω με πετάει μετά από λίγο έξω.:( Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ίσως χρειαζετε καμιά πατέντα για να παίξει Εγώ έχω μια έκδοση (It_Works_6.5.2)που το τρέχει το μηχανάκι το ανοίγει μπαίνει μέσα στο μενού αλλά επειδή δεν βρήκα χάρτη για να του βάλω με πετάει μετά από λίγο έξω.:( Σε εμένα πάντως 2 εκδόσεις είναι για τα μπάζα.... Δεν κάνουν τίποτε πέρα από το να μπλοκάρουν το μηχανάκι Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Σε εμένα πάντως 2 εκδόσεις είναι για τα μπάζα.... Δεν κάνουν τίποτε πέρα από το να μπλοκάρουν το μηχανάκι Καλά να πάθεις παράνομο λογισμικό με ήθελες....:lol::lol::p :baby: μάλλον πρέπει να εφοδιαστούμε και με ένα navigon μηχανάκι από τα ebay Πάνo μου έτσι για το ****το...(για το real 3D panorama view):lol: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Καλά να πάθεις παράνομο λογισμικό με ήθελες.... μάλλον πρέπει να εφοδιαστούμε και με ένα navigon μηχανάκι από τα ebay Πάνo μου έτσι για το ****το...(για το real 3D panorama view)/QUOTE] Παράνομο;;:ninja::ninja: Κρίβε λόγια Κοσμά....:X :cry:: Λες να το κτυπήσουμε το Navigon;;;:blink: Και τι θα τα κάνω τα 5 μηχανάκια που έχω βρε Κοσμά;;;:worry: Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 άρχισε να τα μοιράζεις σε φίλους... και το 300αρι δωστο στον χειρότερο εχθρό σου..:lol::lol::p (μην το στείλεις σε μένα έχω ένα ήδη):lol::lol: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Λες να το βάλουμε σε αγγελία;; :wacko: Και όποιος το αγοράσει να το δώσουμε και τίποτα χρήματα;;:lol::lol: Μην είσαι σκληρός με το 300άρι...:O Εμένα που αρέσει..:O Πάντως αν είναι το αγοράζω επιτόπου το Navigon.. Έτσι και έτσι δεν έχω το άγχος το τι θα τα κάνω ... τι 5 τι 6...:cool: Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Με τα πέντε δεν κάνεις τίποτε. Με τα έξη στήνεις μια ομάδα gps basket team:lol: Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 παιδια καλησπερα , θα εκτιμουσα την βοηθεια σας , ως ειδικοι μιας και εγω ειμαι σε αυτο το θεμα ασχετος ... εχω ενα μηχανακι MLS destinator , με preload χαρτες ολους τους νομους της Ελλαδας . Που μπορω να βρω μια SD καρτα μνημης με φορτωμενη τους χαρτες της Ευρωπης ? Aαν αγορασω αυτο http://cgi.ebay.de/DESTINATOR-PN-PDA-NAVIGATION-NAVI-SOFTWARE-EUROPA-NEU_W0QQitemZ220296656021QQcmdZViewItem?hash=item220296656021&_trkparms=72%3A1279%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 μπορω να το περασω σε καρτα μνημης και αυτην να την βαλω στο MLS η κατι τετοιο ειναι ασκοπο ? ευχαριστω και συγγνωμη για τις χοντροnewbie ερωτησεις ... Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 καλή ερώτηση ... η απάντηση στο pm σου.:cool: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ίσως χρειαζετε καμιά πατέντα για να παίξει Εγώ έχω μια έκδοση (It_Works_6.5.2)που το τρέχει το μηχανάκι το ανοίγει μπαίνει μέσα στο μενού αλλά επειδή δεν βρήκα χάρτη για να του βάλω με πετάει μετά από λίγο έξω.:( κατάφερα να κάνει ακριβώς το ίδιο, μόνο που εγώ του έχω βάλει χάρτη, αλλά δεν τον διαβάζει!!!!! Ξεκινά και αφού τρέξει η αρχική οθόνη, μου λέει ότι δεν βρήκε χάρτη και όχι μόνο με πετάει έξω, αλλά κάνει και soft reset στο μηχανάκι!!!Ο ίδιος ΑΚΡΙΒΩς φάκελος στο 390 παίζει όπως είναι!!!!! Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 κατάφερα να κάνει ακριβώς το ίδιο, μόνο που εγώ του έχω βάλει χάρτη, αλλά δεν τον διαβάζει!!!!! Ξεκινά και αφού τρέξει η αρχική οθόνη, μου λέει ότι δεν βρήκε χάρτη και όχι μόνο με πετάει έξω, αλλά κάνει και soft reset στο μηχανάκι!!!Ο ίδιος ΑΚΡΙΒΩς φάκελος στο 390 παίζει όπως είναι!!!!! μια από τα ίδια... τουλάχιστον βρήκαμε και ενα πρόγραμμα που δεν το τρέχει Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 μια από τα ίδια... τουλάχιστον βρήκαμε και ενα πρόγραμμα που δεν το τρέχει Ναι το άτιμο. τρέχει 123.456.789 προγράμματα και το 123.456.790 δεν το τρέχει:lol: Στα σοβαρά τώρα, υποψιάζομαι ότι φταίει το γεγονός ότι ψάχνει τον χάρτη σε κάποιο σημείο της sd card και αφού το όνομα της στο μικρό δεν είναι sd αλλά sdmmc, δεν τον βρίσκει. Άραγε ποιό αρχείο μέσα στο πρόγραμμα να του λέει να ψάξει για την sd; Αν το βρίσκαμε και του αλλάζαμε το μονοπάτι σε sdmmc μάλλον θα διάβαζε τον χάρτη. Πάει πουθενά το μυαλό σου; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Μπορεί να υπάρχει κάποιο .ini αρχείο ανάλογο του destinator.ini ή κάποια ρύθμιση στο μητρώο ή κάτι ανάλογο με το papago r12 που είναι ρυθμισμένο ανάλογα το όνομα της κάρτας. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Μπορεί να υπάρχει κάποιο .ini αρχείο ανάλογο του destinator.ini ή κάποια ρύθμιση στο μητρώο ή κάτι ανάλογο με το papago r12 που είναι ρυθμισμένο ανάλογα το όνομα της κάρτας. Κάτι τέτοιο σκέφτηκα Χρήστο, αλλά δεν ξέρω ποια αρχεία να ανοίξω για edit. Δηλαδή ποιά κατάλξη μπορεί να έχουν και με ποιό πρόγραμμα τα ανοίγω, πχ με το σημειωματάριο;,άλλο; editQ Βρήκα ένα αρχείο NaviLib που γράφει μέσα: [DB] FileName = \Storage Card\ [Properties] ConfigFilesDir=\Storage Card\MN6\ConfigFiles\Advisor.SFS Last used database directory=@ [TMC] LastKnownFreq = 876 LastKnownPiCode = -1 Υποθέτω ότι κάπου εδώ θα πρέπει να αντικαταστήσω το storage card με το sdmmc, αλλά δεν ξέρω την πλήρη ανάπτηξη των αρχικών, δηλαδή δεν γράφει sd αλλά storage card, τα sdmmc τι σημαίνουν; Με ποιές λέξεις τα αντικαθιστώ; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 δε χρειάζεται κάποια άλλη ανάπτυξη.η πλήρη λέξη είναι sdmmc. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikodoros Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Πρώτα πρώτα χαιρετώ όλα τα παιδιά του φόρουμ. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το φόρουμ. Και εγώ αποφάσησα να πάρω ένα gps για να .... περνάω την ώρα μου. Επειδή σαν αρχάριος δεν θέλω να παρω κάτι ακριβό και επώνυμο(μιας και στην αρχή θα πειραματίζομαι και πιθανόν να το αποτελειώσω) σκέφτηκα κάποιο κινέζικο απο το e-bay. Σκέφτομαι το παρακάτω που δίνω το link. στη διαφήμηση ανεφέρει ότι system: navigation only, ενω ποιό κάτω λέει ότι παίζει βίντεο, μουσική και φωτογραφίες(σε παρένθεση λέει (bonus function)γι΄αυτά. Τελικά παίζει μουσικη,φωτο κ.τ.λ η είναι μόνο navigation. Αυτά τα no name είναι ξεκλιδωμένα για να βαζει κανείς διάφορους χάρτες και άλλες εφαρμογές η όχι, και αν είναι κλειδωμένα ξεκλιδώνουν η δεν ανοίγουν με τίποτα; Μήπως σας ζάλισα; sorryyyyyyyyyyyyyyyyyy. Εντάξει δεν λέω άλλα :X Σας ευχαριστω :) Μην με πυροβλήσετε :rocket: http://cgi.ebay.com/4-3-GPS-2GB-Sat-Nav-US-CA-EU-AU-Map-EU-speed-camera-FM_W0QQitemZ200266068898QQcmdZViewItem?hash=item200266068898&_trkparms=72%3A1205|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 δε χρειάζεται κάποια άλλη ανάπτυξη.η πλήρη λέξη είναι sdmmc. Δάσκαλε για μια ακόμη φορά ΕΓΡΑΨΕΣ:D Τελικά αυτό ήθελε και παίζει. Και τώρα Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Είχα αντιγράψει τον φάκελο ΜΝ6 με όλα μέσα και χάρτη της ελλάδος, όπως έπαιζε στο vector 380. Στο 380 ΔΕΝ έπαιζε ο χάρτης κεντρικής Ευρώπης. Στο noname gps γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Δεν παίζει(ούτε καν διαβάζει) τον χάρτης Ελλάδος αλλά ΜΟΝΟ της κεντρικής Ευρώπης.:rocket::shoot::hunter::chair: Τρελλαίνομαιαιαιαιαι, τα χάπια μουουου!!:dizzy: Edit: Βέβαια πρέπει να αλλάξουμε και τις ρυθμισεις του σε port=6, αλλοιώς δεν βλέπει δορυφόρους με τίποτε. Μάλιστα μου έβγαζε και χρέος, δηλαδή δορυφόροι =-1(πλήν ένας)!!!!! Πηγαίνουμε λοιπόν στο φάκελο ΜΝ6>SPGPS και βάζουμε στην τρίτη ομάδα-παράγραφο αντί port=2, port=6 To σώζουμε με save σκέτο όχι save as και βγαίνουμε. Μετά πηγαίνουμε MN6>Settings>usersettings και ανοίγουμε(πάντα με το σημειωματάριο και βάζουμε αντί: <GPSPort>2</GPSPort> το : <GPSPort>6</GPSPort> Στα ίδια αρχεία, αλλάζουμε το baudrate σε 57600(μετά από την καθοριστική βοήθεια του xroupista, πέτυχε ο ένας απο τους δύο συνδυασμούς) Με αυτά βρίσκει δορυφόρους και κάνει πλοήγηση Αρχίζω και μαθαίνω δάσκαλε, τώρα στα γεράματα. Κοσμά έτοιμο θα το βρείς. Ας παιδευτώ και γω για σένα λίίίίγο. Χαλάλι σου Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts