zombietone Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Πραγματι! Οσο παει και βελτιωνεται! Βεβαια ολα αυτα με τη βοηθεια απο τα αρχεια που βρηκα απο την δικη σου εκδοση του menu, xroupista... Ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 TO POULAEI KANENAS?:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bourasnik Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Να ρωτήσω και γω βρε παιδιά όσους το πήραν απο ebay...πληρώσατε τελικά εκτελωνισμό ή όχι. Το ρωτάω γιατί η ταλαιπωρία είναι αφάνταστη για τον εκτελωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Οχι δεν πληρωσα εκτελωνισμο. Οι Απωανατολιτες ειναι ψιλιασμενοι και μεγαλες μουμιες! 'Η θα σου το στειλουν με ενδειξη δωρο ή με δηλωμενη αξια πολυ κατω απο την πραγματικη για να μην χρεωθει με φορους! Εμενα δηλωθηκε με αξια 10 δολαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bourasnik Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Οχι δεν πληρωσα εκτελωνισμο. Οι Απωανατολιτες ειναι ψιλιασμενοι και μεγαλες μουμιες! 'Η θα σου το στειλουν με ενδειξη δωρο ή με δηλωμενη αξια πολυ κατω απο την πραγματικη για να μην χρεωθει με φορους! Εμενα δηλωθηκε με αξια 10 δολαρια... Σ'ευχαριστώ το παρραγέλνω αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Το εργαλειο παιζει τζαμι. Αγορασα μια ακομα SD καρτα η οποια εχει το Miomap 3.3, το MIomap 8 (beta) και το Destinator 7 ως συμπληρωμα. To miomap 8 εχει κατι κολληματα αλλα λογω προγραμματος και οχι λογω gps. Τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να του δωσω και ονομα μιας και ειναι αβαφτιστο... Ουτε τη μανα του ξερουμε ουτε τον πατερα του ουτε και το ονομα του!.... Το destinator δεν μου αρεσει σαν προγραμμα αλλα μενει να το τσεκαρω και αυτο μαζι με το Miomap 3.3. Αν και το Igo8 με ψηνει αρκετα. Μονο μειον της καταστασης ειναι οτι ο βραχιονας στηριξης στο παρπριζ ειναι αρκετα κοντος οποτε σε αμαξια που αυτο ξεκιναει μακρια απο το τιμονι οπως στο δικο μου σου ειναι καπως μακρια. Θα κοιταξω για καποιο μακρυτερο ή καποιο που να μπαινει στις γριλιες του εξαερισμου. Επισης ο φορτιστης αυτοκινητου εχει σπιραλ καλωδιο με αποτελεσμα να μην μπορεις να το εχεις μονιμα πανω στο gps σε περιπτωση που ο αναπτηρας ειναι αρκετα χαμηλα, επισης οπως στο δικο μου! Περισσοτερες πληροφοριες και εκτενεστερο review σε επομενo post. απο που πηρες την καρτα με τα τρια προγραμματα? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Απο αλλου την καρτα (αδεια) και απο αλλου τα προγραμματα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Το εργαλειο παιζει τζαμι. Αγορασα μια ακομα SD καρτα η οποια εχει το Miomap 3.3, το MIomap 8 (beta) και το Destinator 7 ως συμπληρωμα. To miomap 8 εχει κατι κολληματα αλλα λογω προγραμματος και οχι λογω gps. Τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να του δωσω και ονομα μιας και ειναι αβαφτιστο... Ουτε τη μανα του ξερουμε ουτε τον πατερα του ουτε και το ονομα του!.... Το destinator δεν μου αρεσει σαν προγραμμα αλλα μενει να το τσεκαρω και αυτο μαζι με το Miomap 3.3. Αν και το Igo8 με ψηνει αρκετα. Μονο μειον της καταστασης ειναι οτι ο βραχιονας στηριξης στο παρπριζ ειναι αρκετα κοντος οποτε σε αμαξια που αυτο ξεκιναει μακρια απο το τιμονι οπως στο δικο μου σου ειναι καπως μακρια. Θα κοιταξω για καποιο μακρυτερο ή καποιο που να μπαινει στις γριλιες του εξαερισμου. Επισης ο φορτιστης αυτοκινητου εχει σπιραλ καλωδιο με αποτελεσμα να μην μπορεις να το εχεις μονιμα πανω στο gps σε περιπτωση που ο αναπτηρας ειναι αρκετα χαμηλα, επισης οπως στο δικο μου! Περισσοτερες πληροφοριες και εκτενεστερο review σε επομενo post. Πρόβλημα με το destinator 7 θα έχεις μόνο με παλιούς χάρτες και καμμιά ΒΕΤΑ έκδοση. Αλλοιώς παραμένει το καλλίτερο μέχρι τώρα πρόγραμμα για να πας κάπου ΣΩΣΤΑ/ Τώρα για εφέ δεν έχει πολλά όπως το igo , αλλά τι να τα κάνεις τα εφε όταν έχεις χαθεί απο τους ανάποδους μονόδρομους που σε στέλνει, όπως και το papago και αυτό λόγω παλιών χαρτών. Αν δεις 10 ταξιτζήδες με gps οι 11:!: απο αυτούς έχουν destinator για να μην χάνονται( ο ένας κρύβει το διπλό στο ντουλαπάκι:lol:) Αν δεν εμφανιστεί κανένα νέο πρόγραμμα που να συνδυάζει χάρτες GI και πρόγραμμα IGO, θα παραμένει το destinator 7 σαν το καλλίτερο πακέτο. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Πρόβλημα με το destinator 7 θα έχεις μόνο με παλιούς χάρτες και καμμιά ΒΕΤΑ έκδοση. Ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης; Εχω τον "geointelligence 2008.Q1 V97 Greece U" και η εκδοση του destinator ειναι V7.0.0.588.11.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 για ευρώπη οι χάρτες είναι της Navteq και η τελευταία τους έκδοση είναι η 2007.q2 η οποία δεν πωλείται ακόμη στην Ελλάδα.Η mls διαθέτει τους 2006.q4 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Απαιχτο το μηχανάκι, τουλάχιστον σε συνδυασμό με το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μενού του xroupista. Ακόμη το σκαλίζω και μένω έκπληκτος. Κοσμά έκανες ΦΟΒΕΡΗ δουλειά. Μπράβο σου. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Απαιχτο το μηχανάκι, τουλάχιστον σε συνδυασμό με το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μενού του xroupista. Ακόμη το σκαλίζω και μένω έκπληκτος. Κοσμά έκανες ΦΟΒΕΡΗ δουλειά. Μπράβο σου. Το μηχανάκι είναι αστέρι .... Πιστεύω να το διαπίστωσες και από μόνος σου Γιάννη... Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Γιάννη καλοτάξιδο το νέο σου μηχανάκι.Πράγματι πρόκειται για αξιόλογη κατασκευή η οποία δεν υστερεί σε τίποτε σε σχέση με τα μηχανάκια των 100€ που πωλούνται στην ελληνική αγορά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης; Εχω τον "geointelligence 2008.Q1 V97 Greece U" και η εκδοση του destinator ειναι V7.0.0.588.11.... Αυτος ειναι τελικα ο τελευταιος χαρτης για το destinator 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ναι αυτος είναι ο τελευταίος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Το μηχανάκι είναι αστέρι .... Πιστεύω να το διαπίστωσες και από μόνος σου Γιάννη... Γιάννη καλοτάξιδο το νέο σου μηχανάκι.Πράγματι πρόκειται για αξιόλογη κατασκευή η οποία δεν υστερεί σε τίποτε σε σχέση με τα μηχανάκια των 100€ που πωλούνται στην ελληνική αγορά. Παναγιώτη, Χρήστο, Ευχαριστώ. Πράγματι είναι κανόνι, αν μάλιστα βάλεις κάτω την σχέση τιμής-απόδοσης, σκόνη τρώνε πολλά άλλα. μόνο ένα πράγμα με στεναχωρεί ......:cry: Οι προφητείες του Κοσμά!!! Όταν έλεγε πως θα προτιμήσω το 390 απο το 380 και το noname gps μετά και απο τα δύο, και είχε ΔΙΚΑΙΟ:lol: Είμαι σε δίλλημα: Να κρατήσω το μικρό και να δώσω ένα απο τα άλλα στην κόρη μου ή να της δώσω το μικρό που κάνει περισσότερα:D Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpanos Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παναγιώτη, Χρήστο, Ευχαριστώ. Πράγματι είναι κανόνι, αν μάλιστα βάλεις κάτω την σχέση τιμής-απόδοσης, σκόνη τρώνε πολλά άλλα. μόνο ένα πράγμα με στεναχωρεί ......:cry: Οι προφητείες του Κοσμά!!! Όταν έλεγε πως θα προτιμήσω το 390 απο το 380 και το noname gps μετά και απο τα δύο, και είχε ΔΙΚΑΙΟ:lol: Είμαι σε δίλλημα: Να κρατήσω το μικρό και να δώσω ένα απο τα άλλα στην κόρη μου ή να της δώσω το μικρό που κάνει περισσότερα:D Γιάννη, όπως και σου είπα... Το μικρό είναι αστέρι και τα σηκώνει όλα... άρα δεν βλέπω λόγο για έννοιες και διλλήματα.. Παράθεση Η ζωή είναι μία ντομάτα...... ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Γύρισα και εγώ από την εξοχή που πηγαμε... φίλε Γιάννη εγώ στο είπα γιατί το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από κάποια επώνυμα που πουλιούνται στην Ελληνική αγορά και μάλιστα πολύ πιο ακριβά. εύχομαι να σου είναι και σιδερένιο :):cool: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Γύρισα και εγώ από την εξοχή που πηγαμε... φίλε Γιάννη εγώ στο είπα γιατί το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από κάποια επώνυμα που πουλιούνται στην Ελληνική αγορά και μάλιστα πολύ πιο ακριβά. εύχομαι να σου είναι και σιδερένιο :):cool: Μπαγάσα, καλοπερνάς στις εξοχές.:lol::D Να σε ρωτήσω κάτι ίσως κουφό. Έκανα κάποιοες μετατροπές στα αρχεία shell και engine, προσπαθώντας να κάνω το newmenu2 ή το MioAutoRun να τρέξουν σε αλλα μηχανάκια. Με τίποτε. Συγκεκριμμένα ότι περέμβαση και να έκανα στο shell, με το οποίο ξεκινά το noname gps, δεν μπόρεσα να το κάνω να τρέξει έστω και μερικά στα 380 ή 390. Ακόμη και με rename σε engine δεν έτρεξε. Το αντίθετο ακριβώς, μετονομάζοντας το engine του newmenu2 που τρέχει μια χαρά στα 380/390 δεν έλεγε να τρέξει στο noname. Αφού έχουν το ίδιο λειτουργικό windows ce γιατί δεν τρέχουν τις ίδιες εντολές; Ετσι απο περιέργεια το έκαμνα , για να δω την συμπεριφορά των συσκευών. Το κουφό είναι ότι το αρχικό menu του noname gps, με την λάθος κάρτα μέσα, δουλεύει: Κάνει δηλαδή εξερεύνηση αρχείων, ψάχνει για μουσική ή φωτογραφίες ή ταινίες. Απλά δεν διαβάζει παρά μόνον φακέλους, οπότε δεν μπορούσε έστω έτσι να τρέξω τα προγρφάμματα των vector μέσω explore και διπλό κλικ στα αρχεία exe αφού δε τα έβλεπε. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Αυτά τα αρχεία shell.ini,engine.ini είναι λειτουργίες που ενσωματώνει ο κάθε κατασκευαστής στη rom της συσκευής.Ο λόγος που δεν τρέχει το newmenu2 στο noname gps είναι γιατί στα 380/390 η κάρτα μνήμης λέγεται storage card ενώ στο noname gps sdmmc.Δεν ταιριάζουν τα μονοπάτια. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Αυτά τα αρχεία shell.ini,engine.ini είναι λειτουργίες που ενσωματώνει ο κάθε κατασκευαστής στη rom της συσκευής.Ο λόγος που δεν τρέχει το newmenu2 στο noname gps είναι γιατί στα 380/390 η κάρτα μνήμης λέγεται storage card ενώ στο noname gps sdmmc.Δεν ταιριάζουν τα μονοπάτια. Xρήστο, άλλαξα τα μονοπάτια πχ: στο engine που τρέχει στο 380/390 έλεγε \script\boot.exe του έβαλα λοιπόν το όνομα shell και σαν μονοπάτι μέσα \sdmmc\script\boot.exe τίποτε δεν έτρεχε στο noname gps. Τα αντίθετα ακριβώς έκανα στο shell πριν το βάλω στα 380/390. Το ονόμασα engine.ini και μέσα έγραψα: \shell\skin\bost.exe Ούτε αυτό έτρεξε στα 380/390. Φυσικά και δεν έτρεχαν όπως ήταν. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Το boot.exe δεν είναι το εκτέλεσιμο του menu.Eίναι αρχείο mortscript και πάει πακέτο με το boot.mscr.Aνοίγοντας το τελευταίο στο pc με το σημειωματάριο βλέπεις τα παρακάτω kill ("coreshell.exe") Run ("\Storage Card\menu\Skin\SystemInformation.exe") Copy ("\storage card\menu\skin\menu.lnk","\windows\desktop\menu.lnk") Copy ("\storage card\menu\skin\menu.lnk","\menu.lnk") που είναι οι εντολές που γίνονται αυτόματα με το τρέξιμο του boot.exe και που δεν ταιριάζουν στο noname gps. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Το boot.exe δεν είναι το εκτέλεσιμο του menu.Eίναι αρχείο mortscript και πάει πακέτο με το boot.mscr.Aνοίγοντας το τελευταίο στο pc με το σημειωματάριο βλέπεις τα παρακάτω kill ("coreshell.exe") Run ("\Storage Card\menu\Skin\SystemInformation.exe") Copy ("\storage card\menu\skin\menu.lnk","\windows\desktop\menu.lnk") Copy ("\storage card\menu\skin\menu.lnk","\menu.lnk") που είναι οι εντολές που γίνονται αυτόματα με το τρέξιμο του boot.exe και που δεν ταιριάζουν στο noname gps. Ευχαριστώ Χρήστο, για να μην παιδεύομαι. Τα είχα κάνει σαλάτα στο μυαλό μου(σαν την ντομάτα του bpanos). Ευτυχώς που δεν το πείραξα περισσότερο και δεν το έκανα τούβλο. Παρεπιπτόντως είναι σκληρό καρύδι, αφού κατά λάθος του έβαλα το βύσμα του φορτιστή στην θέση των ακουστικών(ναι το άτιμο ταίριαζε εντελώς, απλά δεν φόρτιζε) και άντεξε μερικά λεπτά μέχρι να πάρω είδηση ότι δεν φόρτιζε και να δω τι φταίει. Τι να κάνουμε όμως, το γυρεύουμε το πείραγμα, αλλοιώς δεν θα είμασταν στο forum. Νάσαι καλά δάσκαλε, μας ξελασπώνεις. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Φίλε αυτό που είπες με το βύσμα μου θύμισε την περίπτωση ενός φίλου με takara gp8.Μου έλεγε ότι κάθε φορά με το που συνδέει το φορτιστή αυτοκινήτου, καίγονται οι ασφάλειες του πινάκα οργάνων!!! Και πράγματι είχε μπερδέψει το βύσμα ακουστικών με το βύσμα φόρτισης... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Φίλε αυτό που είπες με το βύσμα μου θύμισε την περίπτωση ενός φίλου με takara gp8.Μου έλεγε ότι κάθε φορά με το που συνδέει το φορτιστή αυτοκινήτου, καίγονται οι ασφάλειες του πινάκα οργάνων!!! Και πράγματι είχε μπερδέψει το βύσμα ακουστικών με το βύσμα φόρτισης... ναι αλλά ο μικρός αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Δουλεύει μια χαρά. Τώρα αν κουφάθηκε δεν ξέρω αφού δεν πρόλaβα να δω αν δουλεύει με ακουστικά, αλλά όλα τα προγράμματα τρέχουν μια χαρά. Και βρήκα ότι ό παλιός φορτιστής απο alcatel 751 που είχα κάποτε (και δεν πετάω χρήσιμα κομμάτια)φορτίζει το μικρό μια χαρά. .Ετσι απέκτησα και φορτιστή σπιτιού:) Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts