Jump to content

PNA αγνώστου ταυτότητας

BIG_BAD_BOY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε ΚΑΜΜΙΑ εταιρεία δεν θα το έκαμνε, γιατί χρειάζεται κόπος και χρόνος και αυτά σε κάθε εταιρεία λογικά μεταφράζονται σε χρήμα. Η εθελοντική προσφορά των xupista και bbbb(γειά σου δάσκαλε παρεπιπτόντως), είχε τα αποτελέσματα που βλέπουμε. Όπως και χιλάδες προγράμματα στο διαδίκτυο από άλλους (αναφέρομαι στα ελεύθερα προγράμματα για να μην παρεξηγηθώ).Ας είναι καλά και οι δυό τους. Μας έχουν λύσει τα χέρια τόσο στα vector όσο και σε άλλα μηχανάκια όπως βλέπουμε. Αγοράζουμε ένα μηχανάκι ελάχιστης αξίας και το μετατρέπουν σε μηχανάκι ανυπολόγιστης αξίας, με όσες εφαρμογές τους βάζουνε μέσα.

Βέβαια και οι δυό τους ακόμη δεν κατάφεραν να χτυπάει και φραπέ το ΡΝΑ, αν και ο Κοσμάς έφτασε στο να χτυπάει ξυπνητήρι:lol::thanks: Αντε Κοσμά λίγο ακόμη και θα πετύχετε τον αρχικό στόχο: Φραπόγαλο απο ΡΝΑ:lol:

Δεν χρειάζεται καν να μου το λες... και ο bbbb και xroupista to γνωρίζουν καλά, ότι το γωρίζω πολύ καλά (τόσα μηχανάκια έχουμε τεστάρει), απλά πολλά από τα νέα μέλη του forum δεν το γνωρίζουν.

Είναι καλό να εκτιμάς την δουλειά των άλλων ιδίως όταν είναι με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν..

Η ζωή είναι μία ντομάτα......

ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα....

:p

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και που είσαι φίλε μου Γιάννη βρήκα και μια εφαρμογή που το κάνει φακό

σε πολλά χρώματα :lol::lol:

αλήθεια λέω !!!

παρτε και τον φακό !!!

http://rapidshare.com/files/151411395/oeue_____.rar

στο δικό μου δουλεύει και σε αυτό και στο 300

αν το βάλετε στο κόκκινο χρώμα είναι τέλειο για σωματική έρευνα.

σε αυτό το μενού που ανέβασα το έχω μέσα στα προγράμματα

βάλτε το και στα vectorakia:D;)

@xrupista σε πιστεύω! Εχεις κάνει τόσα που αυτό δεν θα μου φαινόταν περίεργο.

@bpanos: Κατάλαβες τώρα γιατί έγραψα στο προηγούμενο post όσα έγραψα; Γιατί ο Κοσμάς μαζί με τον Χρήστο έχουν κάνει τρελά τα μηχανάκια!!! Και ίσως να μην κάνουν φραπέ, αλλά βρε αδερφέ, αν ακούσω να παίζει το vector και ραδιόφωνο, δεν θα εκπλαγώ. Ολα τα περιμένω απο τον "Κύρο Γρανάζι"(Ο χαρακτηρισμός, με την καλή έννοια, είναι και για τους δύο)

@xrupista: Δεν κατάλαβα τί εννοείς σωματική έρευνα;:D Τί είδους εφαρμογή είναι;:lol: Οδηγίες γρήγορα σε παρακαλώ! Το πράγμα αρχίζει να αποκτά νεο ενδιαφέρον!!

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Ευχαριστω πολυ xroupista. Για ολες τις αλλαγες! Ειμαι σιγουρος οτι με τον καιρο θα καλυτερευει και θα εξελισεται ακομα περισσοτερο!

Ευχαριστω και οποιον με τη βοηθεια του ή οτι αλλο βοηθησε των xroupista ή εκανε με τον εναν ή τον αλλον τροπο δυνατη τη δημιουργια ενος menu σαν αυτο...

Ενα νεο μελος δεν ειναι αχαριστο, αρπαχτρα, hit&go-er μονο και μονο επειδη ειναι νεο μελος... Το μονο που καναμε ηταν να σημειωσουμε τις ατελειες, τα λαθη και τις παραλειψεις. Αυτο που ζητηθηκε απο το δημιουργο του menu δηλαδη.

Δεν καταλαβα που ειναι το μεμπτο... Δεν ειπε κανεις οτι ο xroupista δεν εκανε καλα τη "δουλεια" του... Ολοι μας καταλαβαινουμε οτι δεν ειναι η δουλεια του. Και για αυτο ειμαστε εδω. Επειδη δεν ειναι η δουλεια του... Αν μη τι αλλο ο μεσος ορος ηλικιας ενος forum με περιεχομενο σαν αυτο εδω ακυρωνει υποψιες "κλοπης" πνευματικης εργασιας, πολυ δε περισσοτερο αν αυτες συνοδευονται και απο υποψιες ελλειψης ευγνωμοσυνης.

Τουλαχιστον αυτο θελω να ισχυει για μενα.

πανεμορφη αλλα δεν ειναι για το δικο μας μηχανακι

μαλλον πρεπει να κανεις ρυζικες αλλαγες για να δουλεψει.

το σκιν για το 480 χ272 το ετρεξα στο 590 που εχω αλλα ελαχιστα δουλευαν.

Kαιρός να το κάνουμε και αυτό το μενού και για άλλες συσκευές.Ετσι για το γμτ :lol: Μόλις τελειώσω με κάτι άλλα που ασχολούμαι θα το πιάσω στα χέρια μου

Άντε να δούμε και λίγο δράση ξανά!!!!

Αυτό το noname μηχανάκι έχει soft reset?Και όταν κάνετε το soft reset σβήνονται όλα από την εσωτερική μνήμη ή όχι?Μπορεί να δει κάποιος στον πίνακα ελέγχου στην καρτέλλα σύστημα,πόση ελεύθερη μνήμη έχει?

Τα ρωτώ αυτά γιατί για να δουλέψουν όλες οι εφαρμογές του miopocket release 30 πρέπει κάποια αρχεία να βρίσκονται στο φάκελο των windows.Kαι επίσης πρέπει η συσκευή μετά από soft reset να κρατάει ρυθμίσεις μητρώου.Διότι κάποιες εφαρμογές πρέπει να περάσουν δεδομένα στο μητρώο και λειτουργούν μόνο μετά από soft reset.

Kαιρός να το κάνουμε και αυτό το μενού και για άλλες συσκευές.Ετσι για το γμτ :lol: Μόλις τελειώσω με κάτι άλλα που ασχολούμαι θα το πιάσω στα χέρια μου

Άντε να δούμε και λίγο δράση ξανά!!!!

Tς τς τς. Άσε bpanos, ο δάσκαλος γκάζοσε. Μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, οπότε περίμενε "Νέα Κόλπα"

Αυτό το noname μηχανάκι έχει soft reset?Και όταν κάνετε το soft reset σβήνονται όλα από την εσωτερική μνήμη ή όχι?Μπορεί να δει κάποιος στον πίνακα ελέγχου στην καρτέλλα σύστημα,πόση ελεύθερη μνήμη έχει?

Τα ρωτώ αυτά γιατί για να δουλέψουν όλες οι εφαρμογές του miopocket release 30 πρέπει κάποια αρχεία να βρίσκονται στο φάκελο των windows.Kαι επίσης πρέπει η συσκευή μετά από soft reset να κρατάει ρυθμίσεις μητρώου.Διότι κάποιες εφαρμογές πρέπει να περάσουν δεδομένα στο μητρώο και λειτουργούν μόνο μετά από soft reset.

@bbbb Χαίρομαι να διαβάζω posts σου. Μπαίνω κάθε μέρα στο forum και ομολογώ ότι, μου έλλειπες, μετά το πραγματικό ξετίναγμα των δυνατοτήτων των vector. Βέβαια διάβαζα και εδώ και αλλού τις παρεμβάσεις σου, αλλά ΑΛΛΟ πράγμα τα όσα έγιναν γύρω απο τα vector.

Μπορεί να μην έχω ακόμη noname συσκευή, αλλά το βλέπω να παίρνω για την κόρη μου, αφού σταμάτησε η dis τα θρυλικά vector 390 kai 380. Kαι από όσο βλέπω εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=174595&highlight=vector&page=134, δεν νομίζω κανείς να τα βαρέθηκε. Οχι τίποτε άλλο, αλλά όποιος απαντήσει στο post αυτό, θα ποστάρει το νούμερο 2.000 post για τα θρυλικά vector 380/390.Οπότε αποκτά και για μένα ενδιαφέρον το θέμα, να φτιάξω ένα λειτουργικό μηχανάκι για την μικρή. Με τίποτε δεν έχω ακόμη σκοπό να αποχωριστώ ούτε το 380 ούτε το 390. όσο νάναι μου θυμίζουν τις πολύ όμορφες στιγμές που πέρασα παρέα με όλους σας.

@xrupista, βλέπω αποφεύγεις να δώσεις οδηγίες χρήσεως για εκείνη την εφαρμογή, πως την έλεγες; "Σωματική έρευνα";:lol:

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

οι ρυθμίσεις παραμένουν

-ελεύθερη μνήμη 64mb

-η συσκευή κρατάει ρυθμίσεις μητρώου-

αφεντικό αν όλα πανε καλά σε λίγες μέρες θα εχω ετοιμάσει και ένα ακόμα μενού το ΑURORA VISTA .

Aν πάνε όλα καλά.:rolleyes::D;):lol::l

PAPAJO !!!

@ φίλε μου Γιάννη εγώ κοιμάμαι με 2 πράγματα αγκαλιά το βράδυ

με την γυναικά μου και το gps

τώρα που το gps έγινε και φακός είναι πολύ πιο χρήσιμο!!!!

και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό

για να βρίσκεις τον δρόμο για την τουαλέτα εννοώ....:lol::lol:

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

PAPAJO !!!

Καλά καλά μας έπεισες μην επιμένεις!!!:lol:

Κινέζικη παροιμία

οι ρυθμίσεις παραμένουν

-ελεύθερη μνήμη 64mb

-η συσκευή κρατάει ρυθμίσεις μητρώου-

αφεντικό αν όλα πανε καλά σε λίγες μέρες θα εχω ετοιμάσει και ένα ακόμα μενού το ΑURORA VISTA .

Aν πάνε όλα καλά.

PAPAJO !!!

Και χρειάζεσαι και χρώματα (κόκκινο, κίτρινο κλπ) για να πας στην τουαλέτα Κοσμά;;; ;)

Εντομοαπωθητικό είναι;;;:p

Πέρασε το Καλοκαίρι...

Και χρειάζεσαι και χρώματα (κόκκινο, κίτρινο κλπ) για να πας στην τουαλέτα Κοσμά;;; ;)

Εντομοαπωθητικό είναι;;;:p

Πέρασε το Καλοκαίρι...

εγω την θελω την τουαλετα μου σαν ντισκοτεκ!!!:lol::lol:

εγω την θελω την τουαλετα μου σαν ντισκοτεκ!!!:lol::lol:

Σωστόόόός. Και με μουσική και σταυρόλεξο ακόμη καλλίτερα. Χαλαρώώώνεις:lol:

Κοασμά πήγα στον Κωτσόβολο. Είχε ένα εργαλείο που σου είχα πει στα 89 ευρώ πρίν 4 μέρες. Μόλις μαθεύτηκε ότι ανοίγεις και noname συσκευές, ο μπαγάσας το έβαλε 10ευρώ επάνω!!!!99 έχει σήμερα το ίδιο εργαλείο. Δεν κάνω πλάκα. Αλλά δεν μασάω. Μου φαίνεται θα πάρω απο τα carrefour το vector 390 στα 120 ευρώ. Στην dis δεν έμεινε ούτε για δείγμα. Αν μη τι άλλο δοκιμασμένο είναι το εργαλείο και τα μενού έτοιμα.

Edit: Και σήμερα 13-10-2008 το έβαλε και πάλι 89 ευρώ. Ε, αμα δεν τσιμπάνε τα ψάρια, σου μένει το δώλωμα:lol:

Κινέζικη παροιμία

Εγώ πάντως τον κουτσό-οβολό μου δεν τον δίνω στον Κοτσοβολο.

Αν όντος συμβαίνει αυτό ...κρίμα !!!

Είπαμε ...ενός καλού μύρια κακά έπονται..:ninja::mad:

Γενικά υπάρχουν πολλά μηχανάκια τα οποία κυκλοφορούν και φαίνονται αξιόπιστα... όσο για τα χρήματα, αρχίζουν πλεόν και κάτω από 90 € ...

Αλλά πολλά καταστήματα που έχουν εγκαίνια, βάζουν κράχτες (στα φυλλαδιά τους) για τρελές τιμές, αλλά με την ψιλοκομπίνα ότι είναι για ορισμένα κομμάτια.... έτσι για να σε τρέχουν εκεί και μετά να σου λένε, ότι η προσφορά τελιώσε... κλπ

Απο αυτους που το εχετε πως το στηριζετε στο αυτοκινητο;

Η βαση για το παρπριζ που το συνοδευει ειναι λιγο κοντη για το δικο μου αυτοκινητο.... Εψαξα για βαση που να στεκεται στις γριλιες του εξαερισμου αλλα δεν μπορει να συνδιαστει με την "πλατη" του gps...

Ξερω τρεχω... Δεν κανανε την version 1 να δουλεψει εγω πηγα στη 2. Αλλα δεν ειναι πανεμορφη;

http://img367.imageshack.us/img367/2953/display1rl6.png

:lol::lol::lol::cool:

κάποιοι είναι πιο γρήγοροι από την σκιά τους!!! :superman:

Ο Κύριος είπε:rtfm:

-Δωρεά λάβατε -Δωρεά δώκετε

-Ο έχων δυο χιτώνες να δίνει τον έναν.

ο Κοσμάς έκανε

-Δωρεά πήρε από τον (Γερμανό που το δημιούργησε)και δωρεά το μετέτρεψε και το έδωκε

-Δυο μενού κόπιασα και έκανα. το ένα το έδωσα και το άλλο το κρατάω .Μην μείνω και χωρίς χιτώνα....:lol:;):p

Α, βρε Κοσμά με τον Γερμανό σου........

Απο αυτους που το εχετε πως το στηριζετε στο αυτοκινητο;

Η βαση για το παρπριζ που το συνοδευει ειναι λιγο κοντη για το δικο μου αυτοκινητο.... Εψαξα για βαση που να στεκεται στις γριλιες του εξαερισμου αλλα δεν μπορει να συνδιαστει με την "πλατη" του gps...

Αρκεί να στέκεται. Οταν λες κοντή εννοείς ότι δεν βλέπεις καλά ή δεν μπορείς να το στηρίξεις. Γιατί για την δεύτερη περίπτωση έχεις δίκαιο. Αν όμως εννοείς ότι δεν μπορείς να βλέπεις καλά την οθόνη του gps, τότε μάλλον έχεις λίγο άδικο. Όταν έχουμε ένα gps και οδηγούμε καλό είναι να ΜΗΝ κοιτάμε την οθόνη, παρά μόνο όταν σταματάμε στο φανέρι. Ενα κλάσμα του δευτερολέπτου απροσεξίας και θα δείς το άλλο απρόσεκτο οδηγό ή πεζό μπροστά σου και θα γίνει η στραβή. ΚΥΡΙΩΣ ΑΚΟΥΜΕ τις οδηγίες ή βλέπουμε την διαδρομή πριν ξεκινήσουμε ή σταματημένοι. Ακόμη και με τεράστια οθόνη ή μεγάλο βραχίονα το ίδιο θα σε συμβούλευα.

Κινέζικη παροιμία

http://img367.imageshack.us/img367/2953/display1rl6.png

:lol::lol::lol::cool:

κάποιοι είναι πιο γρήγοροι από την σκιά τους!!! :superman:

Το Mio Pocket 2.0 δουλευει μια χαρα στο κινεζικο μηχανακι μας... Θελει καποιες μετατροπες βεβαια αλλα δουλευει!

Το εχω ηδη εγκαταστησει και εκτος ελαχιστων πραγματων που δεν ειναι δυνατον να χρησιμοποιησει κατα τα αλλα πεταει!

Το Mio Pocket 2.0 δουλευει μια χαρα στο κινεζικο μηχανακι μας... Θελει καποιες μετατροπες βεβαια αλλα δουλευει!

Το εχω ηδη εγκαταστησει και εκτος ελαχιστων πραγματων που δεν ειναι δυνατον να χρησιμοποιησει κατα τα αλλα πεταει!

έχει ήδη δουλέψει και παίζουν όλες οι εφαρμογές του

με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις.;)