htrul18 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ένας γνωστός μου τρώει ψάρι με μερέντα... Η απόλυτη αηδία όταν το σκέφτομαι.Που να το έτρωγε και μπροστά μου! Μπλιαξ Τι ψάρι; Έχει σημασία! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Τι ψάρι; Έχει σημασία! :p Έχεις υπόψιν σου κάποιο ψάρι που να μπορεί να συνδιαστεί με μερέντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Τι ψάρι; Έχει σημασία! :p Έχεις υπόψιν σου κάποιο ψάρι που να συνδιάζεται με μερέντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Έχεις υπόψιν σου κάποιο ψάρι που να συνδιάζεται με μερέντα? Προφανώς ο htrul18 εννοεί τον μπακαλιάρο.Δεν έχεις φάει μπακαλιάρο μερέντα??:worry: Θεσπέσιο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Προφανώς ο htrul18 εννοεί τον μπακαλιάρο.Δεν έχεις φάει μπακαλιάρο μερέντα??:worry: Θεσπέσιο! :lol: soooo yummy!!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Προφανώς ο htrul18 εννοεί τον μπακαλιάρο.Δεν έχεις φάει μπακαλιάρο μερέντα??:worry: Θεσπέσιο! :lol: Μπακαλιάρος με μερέντα? Πρώτη φορά το ακούω... Απαπαπαπαπαπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Τα παιδακια στο σχολειο εβαζαν πατατακια μεσα στο κρουασαν σοκολατας... Μπλιαχ! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Μπακαλιάρος με μερέντα? Πρώτη φορά το ακούω... Απαπαπαπαπαπα! Θα σου πω πως φτιάχνεται και θέλω να με ακούσεις.Παίρνεις τον μπακαλιάρο,τον τηγανίζεις και τον βάζεις στο πιάτο.Δίπλα έχεις ετοιμοπόλεμο ένα μεγάλο κουτί μερέντα. Mπακαλιάρο σκορδαλιά δεν έχεις φάει?Το ίδιο είναι απλά αντί να κάθεσαι να ετοιμάζεις σκορδαλιά,παίρνεις τη μερέντα έτοιμη και voila!Μπακαλιάρος μερέντα! :food: :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 δοκίμασα πατατάκια βουτηγμένα σε σοκολάτα κ ήταν πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ! :D το μπακαλιάρος με μερέντα με τρομάζει λίγο:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Τα παιδακια στο σχολειο εβαζαν πατατακια μεσα στο κρουασαν σοκολατας... Μπλιαχ! δοκίμασα πατατάκια βουτηγμένα σε σοκολάτα κ ήταν πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ! :D το μπακαλιάρος με μερέντα με τρομάζει λίγο:cry: Και εγω θυμαμαι οτι το εκαναν στο δημοτικο και πραγματικα αηδιαζα....Αλλα τωρα η αληθεια ειναι οτι μου κινησατε την περιεργεια να το δοκιμασω.Αν ζησω θα σας πω την εμπειρια μου:p.Για το ψαρι με μερεντα δεν θα μιλησω κανhttp://www.laymark.com/i/m/m061.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Τα παιδακια στο σχολειο εβαζαν πατατακια μεσα στο κρουασαν σοκολατας... Μπλιαχ! Αυτό το έκανα και εγώ και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ...Επίσης έβαζα πατατάκια μέσα σε σάντουιτς με ζαμπόν-κασέρι.Τέλειο! Αλλά για τον μπακαλιάρο με την μερέντα,ούτε να το σκέφτομαι... Αηδιάζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Επίσης έβαζα πατατάκια μέσα σε σάντουιτς με ζαμπόν-κασέρι.Τέλειο! Εντάξει αυτό είναι συνηθισμένο. Βλέπε κρέπες με ζαμπόν-κασέρι-πατατίνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 εχετε φαει τυροποιτα με μερεντα εγω πολλεs φορεs μια μερα ετρωγα τυροποιτα και ηθελα κατι γλυκο και ετσι το ανακαλυψααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Προφανώς ο htrul18 εννοεί τον μπακαλιάρο.Δεν έχεις φάει μπακαλιάρο μερέντα??:worry: Θεσπέσιο! :lol: soooo yummy!!! :lol: Bρε σεις!Δεν παίζεστε!Μόνο το μπλε φεγγάρι κατάλαβε ότι κάνω πλάκα?!:worry: Είναι δυνατόν να φάει κανείς μπακαλιάρο με μερέντα?!?(εκτός κι αν έχει βάλει κάποιο περίεργο στοίχημα ξέρω γω) :wacko: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 ωχ...και αν εφαγε κανενας τωρα γιατι το πηρε στα σοβαρα???:p Στα Νοσοκομεια βρε θα τους στειλεις.....:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Λες να πήρα κανέναν στο λαιμό μου ε? :worry: :ninja: Έχουν περάσει και 12 μέρες από τότε που το έγραψα.Φαντάσου πόσες χιλιάδες το έχουν διαβάσει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 μπριζολα μοσχαρισια ψημενη για κανα 2λεπτο οχι παραπανω σε δυνατη φωτια, ισα ισα να παρει χρωμα απεξω και μεσα να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αψητη...και το αιμα να ρεει...μπλιαχχχχ!!!( ζωα αγγλοι...ουστ!) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StreetSpirit Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 brutal κατασταση η τελευταια :| Παράθεση Don't you ever dream of escaping...?** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Bρε σεις!Δεν παίζεστε!Μόνο το μπλε φεγγάρι κατάλαβε ότι κάνω πλάκα?!:worry: Είναι δυνατόν να φάει κανείς μπακαλιάρο με μερέντα?!?(εκτός κι αν έχει βάλει κάποιο περίεργο στοίχημα ξέρω γω) :wacko: :lol: Με τόσα που έχουμε δει να γράφονται εδώ μέσα,όλα τα πιστεύουμε πλέον! Πάντως όπως είπα και πιο πάνω,ένας γνωστός μου πράγματι τρώει ψάρια με μερέντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 εχετε φαει τυροποιτα με μερεντα εγω πολλεs φορεs μια μερα ετρωγα τυροποιτα και ηθελα κατι γλυκο και ετσι το ανακαλυψααα Μπλιαχ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Κρέπα Μερέντα - Σαλάμι αέρος. Τέλος. :D Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Κρέπα Μερέντα - Σαλάμι αέρος. Τέλος. :D ούτε έγκυος!!! :X:cry::sick: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Το πιο περίεργο που κάνω είναι ότι τα συνδυάζω όλα με γάλα. Σε κάθε γεύμα, οποιοδήποτε φαγητό, στους άλλους κάνει βέβαια περίεργο, εμένα δε μου φαίνεται παράξενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Το πιο περίεργο που κάνω είναι ότι τα συνδυάζω όλα με γάλα. Σε κάθε γεύμα, οποιοδήποτε φαγητό, στους άλλους κάνει βέβαια περίεργο, εμένα δε μου φαίνεται παράξενο! Εξαιρετικός συνδυασμός. Γάλα ftw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Εξαιρετικός συνδυασμός. Γάλα ftw. Έτσι. Γελάμε στα μούτρα της οστεοπόρωσης. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts