Jump to content

Παράξενες διατροφικές συνήθειες

b744pilot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έφαγα cream *****ers με μαγιονέζα. Ελπίζω να μη θεωρείται πολύ ανώμαλο.

Δοκίμασε και Pringles ή γενικά πατατάκια με τζατζίκι....(αλλά να μην έχεις μετά ραντεβού ή επαγγελματική συνάντηση)

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

• Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένας φίλος μου τρώει φέτα με μερέντα! Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αν και συνήθως μ' αρέσουν οι συνδυασμοί αλμυρό-γλυκό :p.

Επίσης το γάλα ως συνοδευτικό της πίτσας τα σπάει! Τι κοκακόλες και βλακείες! :)

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ένας φίλος μου τρώει φέτα με μερέντα! Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αν και συνήθως μ' αρέσουν οι συνδυασμοί αλμυρό-γλυκό :p.

Επίσης το γάλα ως συνοδευτικό της πίτσας τα σπάει! Τι κοκακόλες και βλακείες! :)

Είχα δει μια φορά (δεν θυμάμαι αν ήμουν Ελλάδα ή Αγγλία) μια εκπομπή που λέγεται "Braniacs" ή κάπως έτσι (το alzheimer μου βαρά την πόρτα μου φαίνεται με τοσα που ξεχνάω τελευταία)...Anyway χώρισαν κάποια άτομα σε 3 ομάδες και τους έδωσαν να φάνε το ίδιο καυτερό φαγητό και η 1 ομάδα ήπιε coca cola η 2η νερό και η 3η γάλα..Οι μόνοι που είπαν ότι ένιωσαν καλύτερα ήταν αυτοι με το γάλα..Εξήγησε λοιπόν μετά ότι κάτι έχει να κανει με τους υποδοχείς του καυτερού που βρίσκονται πάνω στην γλώσσα μας..Ίσως για αυτό ένιωσες ότι το γάλα είναι ότι καλύτερο για συνοδευτικο πίτσας που συνήθως λίγο πικάντικη είναι

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Είχα δει μια φορά (δεν θυμάμαι αν ήμουν Ελλάδα ή Αγγλία) μια εκπομπή που λέγεται "Braniacs" ή κάπως έτσι (το alzheimer μου βαρά την πόρτα μου φαίνεται με τοσα που ξεχνάω τελευταία)...Anyway χώρισαν κάποια άτομα σε 3 ομάδες και τους έδωσαν να φάνε το ίδιο καυτερό φαγητό και η 1 ομάδα ήπιε coca cola η 2η νερό και η 3η γάλα..Οι μόνοι που είπαν ότι ένιωσαν καλύτερα ήταν αυτοι με το γάλα..Εξήγησε λοιπόν μετά ότι κάτι έχει να κανει με τους υποδοχείς του καυτερού που βρίσκονται πάνω στην γλώσσα μας..Ίσως για αυτό ένιωσες ότι το γάλα είναι ότι καλύτερο για συνοδευτικο πίτσας που συνήθως λίγο πικάντικη είναι
Η εκπομπη λεγεται Brainiacs.Θα την ειδες μαλλον στο ΣΚΑΪ.

P.S. H 1η ομαδα ειχε πιει μπυρα,οχι coca cola.

Πατατακια κ κυριως πρινγκλς με τζατζικι ή bbq Sauce κ λίγο φετουλα, γαμ... πολυ πολυ καλα, αλλα μετά απέφυγε σπουδαια ραντεβου οντως
Vita Brevis

Η εκπομπη λεγεται Brainiacs.Θα την ειδες μαλλον στο ΣΚΑΪ.

P.S. H 1η ομαδα ειχε πιει μπυρα,οχι coca cola.

Α ναι....Έχεις δίκιο...Μπύρα είχαν πιει..Και έλεγα όταν το έγραφα ότι κάτι δεν μου κόλλαγε..Ευχαριστώ!

Πατατακια κ κυριως πρινγκλς με τζατζικι ή bbq Sauce κ λίγο φετουλα, γαμ... πολυ πολυ καλα, αλλα μετά απέφυγε σπουδαια ραντεβου οντως

Ε ναι...:X γιατί ο άλλος απέναντι θα αρχίσει να :cry: άσε που μπορεί να :ooch: ή και να :dizzy: και στο τέλος να λιποθυμήσει....:p

I'm in love I'm in love

I'm in love I'm in love

Πίνω γάλα αντί για νερό,πίνω γάλα με φρούτα,πίνω γάλα με οτιδήποτε γλυκό (εννοείται κρύο γάλα χειμώνα-καλοκαίρι) αλλά γάλα με πίτσα?! :worry:

Εγώ σίγουρα θα ένιωθα καλύτερα με μπύρα αλλά ακόμα καλύτερα με έψα cola.:cool:

Πίνω γάλα αντί για νερό,πίνω γάλα με οτιδήποτε γλυκό (εννοείται κρύο γάλα χειμώνα-καλοκαίρι) αλλά γάλα με πίτσα?! :worry:

χαχα και ομως...και εγω την πιτσα με γαλα κακαο την τρωω!!:rolleyes:

Φοβερη ειναι ετσι....:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα και ομως...και εγω την πιτσα με γαλα κακαο την τρωω!!:rolleyes:

Φοβερη ειναι ετσι....:D

Κοίτα... με γάλα τύπου milco εννοείται ότι συμφωνώ.:up: Αλλά φαντάζομαι μιλάει για άσπρο γάλα.:worry:

Κοίτα... με γάλα τύπου milco εννοείται ότι συμφωνώ.Αλλα φαντάζομαι μιλάει για άσπρο γάλα.:worry:

Α με ασπρο οχι..αν ειναι ετσι τοτε παω πασο...:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να σας πω, εμένα με άσπρο μου άρεσε πιο πολύ απ' ότι με σοκολατούχο! Δοκιμάστε το και θα δείτε! :D

Υ.Γ Η πλάκα είναι ότι απ' αυτά που έγραψα σχολιάστηκε μόνο η πίτσα με γάλα και όχι η φέτα με μερέντα. Εκείνο είναι πιο λογικό φαίνεται. :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Υ.Γ Η πλάκα είναι ότι απ' αυτά που έγραψα σχολιάστηκε μόνο η πίτσα με γάλα και όχι η φέτα με μερέντα. Εκείνο είναι πιο λογικό φαίνεται. :p

Έχει αναφερθεί αρκετές φορές γι'αυτό δε μας κάνει πια εντύπωση. :p

To είχαν αναφέρει αρκετοί σε αυτό το τόπικ, οπότε αποφάσισα να υποβάλλω τον εαυτό μου σ'αυτή τη δοκιμάσια. Καλό ήταν, για μια φορά που το έκανα. Τώρα θα το ξαναφάω αν έρθει χούντα και πεινάσω :p

Χμμμ... δεν το έχω δοκιμάσει. Συνήθως με πίτσες, σουβλάκια κλπ, προτιμώ να πίνω νεράκι γιατί η κόλα φουσκώνει. Γάλα πίνω καμιάααα φορά με σάντουιτς :blink:

Destiny found.

Η φραπεδιά μου!

Kαφές,coca-cola,καλό χτύπημα και στο τέλος 1 κουταλιά μέλι.

Όλα τα λεφτά!:up:

011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001

00110000

Η φραπεδιά μου!

Kαφές,coca-cola,καλό χτύπημα και στο τέλος 1 κουταλιά μέλι.

Όλα τα λεφτά!:up:

Η έκρηξη πότε γίνεται; Στο χτύπημα ή μόλις βάλεις το μέλι; :lol:

Σοβαρά τώρα, έχεις πιει τέτοιο πράγμα; :confused:

Σοβαρά τώρα, έχεις πιει τέτοιο πράγμα; :confused:

Κάθε μέρα.

Δοκίμασε το ;)

011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001

00110000

Γιαούρτι με φακές,φασολάκια γίγαντες φούρνου,κοτόπουλο,κρέας κτλ

Όσο για το γάλα πάει με ΟΛΑ :D

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

ahahaahahahahahaha έλιωσα :lol:

ο πιο περιεργος συνδυασμος που εχω κανει ειναι πατατακια αλμυρα (οχι κυματιστα...) με σοκολατουχο, τιποτα το extreme δηλαδη...οπως εχει ηδη αναφερθει, ειναι ωραια η γευση!

εχουμε μαγειρεψει μπριζολες, που το ζουμι τους ειχε μεσα μελι...νοστιμοτατες, επισης εχω δοκιμασει κρεας με δαμασκηνα...δεν ειναι τοσο παραξενοι συνδυασμοι, αλλα ουτε και συνηθισμενοι....;)

"We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe

Και εγώ έχω φάει μπριζόλα μαριναρισμένη με σάλτσα πορτοκαλιού!Μια χαρά ήταν...

Νοστιμότατη!

Εγώ έχω φάει φιλέτο πάπιας με σάλτσα με κύριο συστατικό το μέλι. Κορυφή! :)

Και εγώ το έχω φάει αυτό αλλά δεν ξετρελάθηκα.Αντίθετα μου άρεσε περισσότερο ένα φιλετο από κάποιο κρέας(δεν θυμάμαι από τι μην με ρωτήσετε:O) με ανανά.

Και εγώ έχω φάει μπριζόλα μαριναρισμένη με σάλτσα πορτοκαλιού!Μια χαρά ήταν...

Νοστιμότατη!

ο πιο περιεργος συνδυασμος που εχω κανει ειναι πατατακια αλμυρα (οχι κυματιστα...) με σοκολατουχο, τιποτα το extreme δηλαδη...οπως εχει ηδη αναφερθει, ειναι ωραια η γευση!

εχουμε μαγειρεψει μπριζολες, που το ζουμι τους ειχε μεσα μελι...νοστιμοτατες, επισης εχω δοκιμασει κρεας με δαμασκηνα...δεν ειναι τοσο παραξενοι συνδυασμοι, αλλα ουτε και συνηθισμενοι....;)

την επομενη φορα που θα ψησετε κρεας,πχ μπριζολικι, ανα τακτα χρονικα διαστηματα να το αλειφετε με σως (μελι,μουσταρδα και χυμο πορτοκαλιου)

θα μαυρισει λιγο εξωτερικα αλλα ειναι πεντανοστιμο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 1 month later...

Ένας γνωστός μου τρώει ψάρι με μερέντα...

Η απόλυτη αηδία όταν το σκέφτομαι.Που να το έτρωγε και μπροστά μου!

Μπλιαξ

Ένας γνωστός μου τρώει ψάρι με μερέντα...

Η απόλυτη αηδία όταν το σκέφτομαι.Που να το έτρωγε και μπροστά μου!

Μπλιαξ

πω πω πω .... άθλιο!!

:D :D :D

[sIGPIC][/sIGPIC]