nb_skaravaios Δημοσιεύτηκε July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2008 Καλημέρα σε όλους.... Όπως καταλάβατε ψάχνουμε ένα όνομα για κατάστημα με εσώρουχα... Το ανοίγει μια φίλη μου και θα έχει γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα. Ελληνικό, αγγλικό, ιταλικό, γαλλικό..... με μία, δύο, τρέις λέξεις.... οτιδήποτε Δεκτές όλες οι γνώμες - προτάσεις - απόψεις... Ευχαριστούμε προκαταβολικά... :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrimatooikonomik Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Lord Of The Strings Παράθεση Το μυαλο μου εχω χασει μια ζωη μαζι σου εχω περασει εχω αρρωστησει και δεν ειμαι καλα σαν εσενα μαστουρα καμια... 8/2/81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nb_skaravaios Δημ. July 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά ψάχνουμε για κάτι πιο ...σοβαρό... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Inner Beauty (Αν γραφετε ετσι,εννοω την εσωτερικη ομορφια,το επιασες το λογοπαιγνιο!!) Επισης beauté intérieure στα γαλλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Πηγή εσωρούχων ;) η πηγή του εσωρούχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Τι λες για Sesil, Cesil, Cecil, Cesile? Είναι το 1ο που μου ήρθε στο μυαλό, εντελώς φλασιά όμως...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nb_skaravaios Δημ. July 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Μπράβο ρε παιδιά.... Καλά τα πάμε για αρχή... Σημείωσα και τις προτάσεις. Μήπως ξέρεις αν το "Cesil" σημαίνει κάτι? Μήπως είναι κάτι στα γαλλικά.... ξέρω 'γω.... λέω τώρα... Θα μου άρεσε πάντως και κάτι σε ιταλικό ή γαλλικό που να σχετίζεται με το θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Tο ανοίγει μια φίλη μου και θα έχει γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα. Θα μου άρεσε πάντως και κάτι σε ιταλικό ή γαλλικό που να σχετίζεται με το θέμα... Eva e Adamo (Ευα και Αδαμ αλλά ιταλικά):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akien82 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 "Scandalo underwear" το underwear μπορείς και να το παραλείψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Eva e Adamo (Ευα και Αδαμ αλλά ιταλικά):) Μια ψήφος από μένα στο όνομα του siciliano :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nb_skaravaios Δημ. July 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Eva e Adamo (Ευα και Αδαμ αλλά ιταλικά):) Πολύ καλό... Και η ελληνική του εκδοχή είναι καλή... "Αδάμ & Εύα" Ψάχναμε σε Ιταλικο-Ελληνικό λεξικό και βρήκαμε το "intimo" (απόκρυφο) και ...κάτι μας έκανε...! Κοίτα να δεις που νόμιζα ότι θα απαντήσουν κυρίως γυναίκες και έκανα λάθος!! Μπράβο παίδες.... :up: Περιμένω κι άλλες προτάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Under-world..... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Lord Of The Strings magazi anoigei o athrwpos, de gurizei tsonta!:lol: egw tha sou protinw "booty-licious":) yia osous de kseroun booty einai ta opisthia (gunaikeia), kai licious apo delicious=diladi sou kanei wraio booty to eswrouxo apo to tade magazi....twra booty isws akougete...mpouti...kanto kololicious ama thes :p de kserw mperdeutika... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 magazi anoigei o athrwpos, de gurizei tsonta!:lol: egw tha sou protinw "booty-licious":) yia osous de kseroun booty einai ta opisthia (gunaikeia), kai licious apo delicious=diladi sou kanei wraio booty to eswrouxo apo to tade magazi....twra booty isws akougete...mpouti...kanto kololicious ama thes :p de kserw mperdeutika... Ε όχι και τσόντα:lol:.Εγώ αν έκανα μαγαζί θα το σκεφτόμουνα είναι πολύ χιουμοριστικο:happy:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 secrets reveal Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 [quote Ψάχναμε σε Ιταλικο-Ελληνικό λεξικό και βρήκαμε το "intimo" (απόκρυφο) και ...κάτι μας έκανε...! Θα ειναι αντιγραφη με τα intimisimi... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Segreto Passione 2 απλα που μου ερχονται τωρα στο μυαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nb_skaravaios Δημ. July 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Θα ειναι αντιγραφη με τα intimisimi... Καλημέρα! Αυτό ακριβώς είναι που μας κόλλησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Πηγή εσωρούχων ;) η πηγή του εσωρούχουλολ [quote Ψάχναμε σε Ιταλικο-Ελληνικό λεξικό και βρήκαμε το "intimo" (απόκρυφο) και ...κάτι μας έκανε...! Θα ειναι αντιγραφη με τα intimisimi...ακριβως αυτο. υποθετω πως δεν θα πουλατε μονο "απλα" καθημερινα εσωρουχα(καλτσεςμφανελακια,μποξερακια και σλιπακια) αλλα και πιο... καλα(να το πω?)σετακια,πονηρα εσωρουχακια,νυφικα σετ,αυτο που λεμε Lingerie. γιατι δεν παιζεις με αυτη την λεξη? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nb_skaravaios Δημ. July 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 υποθετω πως δεν θα πουλατε μονο "απλα" καθημερινα εσωρουχα(καλτσεςμφανελακια,μποξερακια και σλιπακια) αλλα και πιο... καλα(να το πω?)σετακια,πονηρα εσωρουχακια,νυφικα σετ,αυτο που λεμε Lingerie. γιατι δεν παιζεις με αυτη την λεξη? Σωστά υπέθεσες.... Το μαγαζί θα έχει απ' όλα.... και από τα απλά καθημερινά εσώρουχα, αλλά και τα πιο "καλά" ή αυτά για τις... ειδικές περιστάσεις... ;) Απλά το όνομα που ψάχνουμε, δε θέλουμε να έχει κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο.... Αν είχε όμως ένα υπονοούμενο του τύπου.... άγγιγμα ή αίσθηση ή κάτι τέτοιο, θα ήταν καλό.... Όσο για το lingerie που λες, εννοείς κάτι παράγωγο της λέξης ή κάποιο συνώνυμο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Σωστά υπέθεσες.... Το μαγαζί θα έχει απ' όλα.... και από τα απλά καθημερινά εσώρουχα, αλλά και τα πιο "καλά" ή αυτά για τις... ειδικές περιστάσεις... ;) Απλά το όνομα που ψάχνουμε, δε θέλουμε να έχει κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο.... Αν είχε όμως ένα υπονοούμενο του τύπου.... άγγιγμα ή αίσθηση ή κάτι τέτοιο, θα ήταν καλό.... Όσο για το lingerie που λες, εννοείς κάτι παράγωγο της λέξης ή κάποιο συνώνυμο?? εννοειται πως δεν θα βαλεις κατι με υπονοουμενο... παραγωγο της λεξης δεν νομιζω να βρεις.. ακομα και να υπαρχει θα πρεπει να βρεις κατι που ακομα και ο πιο ασχετος,που δεν γνωριζει αγγλικα να το καταλαβαινει το adam & eve που ειπωθηκε ειναι καλο...αλλα ρε παιδια,αυτοι φυλα συκης φορουσαν :p κατι με το skin...ή με το sin(για το υπονοουμενο που θελεις):shifty: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 SINWEAR, ETERNAL FLAME, DREAMCATCHER Αυτα μου ερχονται στο μυαλο:p καλη ονομασια,..... ο νονος κερδιζει τπτ:lol: Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Καλή επιτυχία στο ξεκίνημά σας... Λατινικές λέξεις... tactus : sense of feeling, touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nb_skaravaios Δημ. July 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 SINWEAR, ETERNAL FLAME, DREAMCATCHER Αυτα μου ερχονται στο μυαλο:p καλη ονομασια,..... ο νονος κερδιζει τπτ:lol: Καλή επιτυχία στο ξεκίνημά σας... Λατινικές λέξεις... tactus : sense of feeling, touch. Να 'σται καλά βρε παιδιά.... Και για τις ιδέες και για τις ευχές.... :up: Τα σημειώνω όλα (όχι ακριβώς όλα) και σίγουρα κάτι καλό θα βγάλουμε, θα βγούμα από το εδιέξοδο.... Όσο τώρα για το αν ο νονός κερδίσει τίποτα, θα...:X ....δεν πιστεύω να το κάνετε για το έπαθλο, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 internal world... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts