Serafeim1981 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 θελω να αλλαξω το apn/ip σε ενα w595 για να μην μπαινει στο Live πατώντας το δεξι κουμπι, αλλα δεν με αφήνει να κάνω edit/delete τον λογαριασμο καμιά ιδέα; Συμβόλαιο ή κάρτα έχεις; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Συμβολαιο. Raver (η καποιος αλλος) πειτε βημα βημα πως αλλαζει το apn γιατι δεν το βρησκω! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Πηγαίνεις: συνδεσιμότητα, ρυθμίσεις internet, επιλέγεις "σύνδεση με: Vf live! Prepay", κάνεις αποθήκευση και είσαι ok. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 KΑΛΗΣΠΕΡΑ Video calling μπορεισ να κανεις ???? εχει μπροστινη καμερα??? Ευχαριστω..!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 KΑΛΗΣΠΕΡΑ Video calling μπορεισ να κανεις ???? εχει μπροστινη καμερα??? Ευχαριστω..!! Όχι δεν έχει, πολλά ζητάς... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazaleon Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καλησπέρα, ψάχνω να βρώ τρόπο να ξεκλειδώσω το W595, διαβάζοντας το thread ειδα οτι αναφέρετε πριν κανένα χρόνο ότι δεν υπαρχει δωρεάν τρόπος. Ρωτάω αν έχει αλλάξει κατι? εγώ προσπάθησα να "πατσαρω" τo firmware με το SIM-lock patch generator αλλα δεν υποστηρίζει συσκευή cid 52, ακόμα και το a2 uploader δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ενώ θα έπρεπε. το μόνο που κατάφερα είναι να το κάνω debrand απο την vodafon και να ωάλω ελληνικά. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 γενικα καλες εντυπωσεις απο το κινητο ? μπαταρια- φωτογραφια- αντοχη σε πτωσεις- sar ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Γενικα πολυ καλο. Εξαιρετικο ακουστικο και εξαιρετικη ληψη σηματος, πολυ καλη φωτο τη μερα, θαυμασια αισθηση στο χερι. Μπαταρια πολυ καλη, sar μετριο στο 1.00. Στα μειον, το πολυπληκτρο που τριζει. Εκτος αν πετυχεις την περιπτωση.. Αληθεια, τι εχει παθει στα τελευταια της μοντελα η s.e... ? Τι εχει κανει? 'H θα εχουν κακη ποιοτητα σηματος, ή θα εχουν προβληματικο ακουστικο με πολλα (prima?) που ακους τον αλλον ''τσιριχτα'' και με πολλα ''τριξιματα''.. Τουλαχιστον στο σημα ετσι ηταν 2 aino που ειχα, και με απαισιο ακουστικο ενα Τ715, και ενα elm (αυτο, προβλημα και στο σημα), που επισης τα σουταρα.. Δηλαδη, καμμια σχεση με το c905 ή το w595 ή και το Κ800 ακομα, για παραδειγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 οκ να σαι καλα.... ελπιζω να διατιθεται ακομα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Θα το βρεις σιγουρα. Υπαρχει σχεδον παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thats_my_name Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ρε παιδιά αναφορά παράδοσης... μυνήματος...που υπάρχει γιατί δεν την βρίσκω πουθενά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το StockHouse του Πλαισίου, πουλάει το εν λόγω κινητό μόνο 89,25€. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ρε παιδιά αναφορά παράδοσης... μυνήματος...που υπάρχει γιατί δεν την βρίσκω πουθενά! :D Πας στα μηνυματα - Ρυθμισεις - SMS- και κατω κατω λεει αναφορα παραδοσης :) Ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Παιδια καλησπερα... καινουργιος στο forum, το οποιο απο οτι φαινετε ειναι πολυ χρησιμο... Λοιπον να σας πω πως εχω ενα w595 και σε γενικες γραμμες ειμαι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος... το μονο προβλημα π εχω ειναι με την αναφορα παραδοσης και κατι π μου ειχε κανει παλιοτερα (ξαφνικα εκλεισε και ενω το κινητο δουλευε, η οθονη ηταν κλειστη, μονο φωτιζε ://) μιας κ ειχα ορεξη για βλακεια το ανοιξα απο πισω, αλλα τι καταλαβα?! τιποτα αυτο ειναι το θεμα! :PP το 3ανα εκλεισα κανονικα, και δν ξερω πως, αλλα το κινητο δουλευε μετα απο 2-3 μερες που το επιασα τυχαια! απο τοτε ειμαστε οκκ!) μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει με την αναφορα? ξερω οτι μεσα στις 60 σελιδες του topic ολο και κατι θα εχει υποθει, αλλα δυσκολα θα το βρω... οποτε και μια παραθεση να κανετε θα με βοηθουσε αρκετα... ευχαριστω για τον χρονο σας, φιλικα Κωσταντινος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Παιδια καλησπερα... καινουργιος στο forum, το οποιο απο οτι φαινετε ειναι πολυ χρησιμο... Λοιπον να σας πω πως εχω ενα w595 και σε γενικες γραμμες ειμαι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος... το μονο προβλημα π εχω ειναι με την αναφορα παραδοσης και κατι π μου ειχε κανει παλιοτερα (ξαφνικα εκλεισε και ενω το κινητο δουλευε, η οθονη ηταν κλειστη, μονο φωτιζε ://) μιας κ ειχα ορεξη για βλακεια το ανοιξα απο πισω, αλλα τι καταλαβα?! τιποτα αυτο ειναι το θεμα! :PP το 3ανα εκλεισα κανονικα, και δν ξερω πως, αλλα το κινητο δουλευε μετα απο 2-3 μερες που το επιασα τυχαια! απο τοτε ειμαστε οκκ!) μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει με την αναφορα? ξερω οτι μεσα στις 60 σελιδες του topic ολο και κατι θα εχει υποθει, αλλα δυσκολα θα το βρω... οποτε και μια παραθεση να κανετε θα με βοηθουσε αρκετα... ευχαριστω για τον χρονο σας, φιλικα Κωσταντινος Aπο πανω ακριβως απο το μηνυμα σου εχω απαντησει :wink: Πας στα μηνυματα - Ρυθμισεις - SMS- και κατω κατω λεει αναφορα παραδοσης http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/smile.gif Ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, αλλα ξεχασα να αναφερω πως ενω στην αρχη υπηρχε η αναφορα, και την ειχα ενεργοποιημενη εδω και καιρο την εχω χασει, κ ειναι αρκετα εκνευριστικο μπορω να πω.... :/ ουτε εκει που μου λες υπαρχει, ενω εχω αναφορα για MMS... Edited October 12, 2010 by kwstantinos_e30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, αλλα ξεχασα να αναφερω πως ενω στην αρχη υπηρχε η αναφορα, και την ειχα ενεργοποιημενη εδω και καιρο την εχω χασει, κ ειναι αρκετα εκνευριστικο μπορω να πω.... :/ ουτε εκει που μου λες υπαρχει, ενω εχω αναφορα για MMS... Φιλη, οχι φιλος :p:) Σοβαρα?δεν υπαρχει...? εμενα εκει βρισκεται κανονικα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 xD soz δεν το καταλαβα! :P κ εμενα εκει ηταν, αλλα τωρα εξαφανιστηκεε! με κανα update λογικα θα στρωσει? :/ κατσε να δω τι θα μου πουν και οι υπολοιποι εδω "τριγυρο"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Υποθέτω ότι έχεις sim cosmote οπότε βάλε μια sim άλλης εταιρείας και θα εμφανιστεί η αναφορά. Την ενεργοποιείς και είσαι οκ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) thanks φιλος... :D οντος επιασεε...! και εψαχνα καιρο να το φτιαξω...! _btw, μιας και το λυσαμε αυτο, ξερει κανεις πως να αλλαξω την 'προσοψη'? πηρα μια απο ebay αλλα μου ηρθε σε λαθος χρωμα και δεν θα την βαλω, μονο το πληκτρα που ψηλωνει και χαμηλωνει την ενταση μιας και ειναι κολλημενα μεσα και πατιουνται με δυσκολια θα αλλαξω και του walkman... αλλα δεν ξερω πως! καμια ιδεα παιδια?! Εχει δοκιμασει κανεις να αλλαξει προσοψη??! Edited October 13, 2010 by kwstantinos_e30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ψάξε μήπως βρεις κανένα σχετικό βίντεο στο youtube ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Ψάξε μήπως βρεις κανένα σχετικό βίντεο στο youtube ;) Θα ξανατσεκαρω μηπως παιζει τπτ, αν και πιο παλια που ειχα κοιταξει δεν βρηκα Mιας και το λυσαμε αυτο, ξερει κανεις πως να αλλαξω την 'προσοψη'? Παιδια βρηκα λυση, :up: κοιταξτε εδω σε περιπτωση π χρειαστειτε τπτ... :D http://www.formymobile.co.uk/w595disassembly.php Edited October 18, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια για να αλλάξω το PIN Με ποια διαδικασία γίνετε ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Mενού, ρυθμίσεις, γενικές, ασφάλεια, κλειδώματα, προστασία sim, αλλαγή pin. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Mενού, ρυθμίσεις, γενικές, ασφάλεια, κλειδώματα, προστασία sim, αλλαγή pin. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts