Jump to content

Sony Ericsson W595

varsamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θελω να αλλαξω το apn/ip σε ενα w595 για να μην μπαινει στο Live πατώντας το δεξι κουμπι, αλλα δεν με αφήνει να κάνω edit/delete τον λογαριασμο

καμιά ιδέα;

Συμβόλαιο ή κάρτα έχεις;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμβολαιο.

Raver (η καποιος αλλος) πειτε βημα βημα πως αλλαζει το apn γιατι δεν το βρησκω!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Πηγαίνεις: συνδεσιμότητα, ρυθμίσεις internet, επιλέγεις "σύνδεση με: Vf live! Prepay", κάνεις αποθήκευση και είσαι ok.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

KΑΛΗΣΠΕΡΑ

Video calling μπορεισ να κανεις ???? εχει μπροστινη καμερα???

Ευχαριστω..!!

Όχι δεν έχει, πολλά ζητάς... ;)

Καλησπέρα,

ψάχνω να βρώ τρόπο να ξεκλειδώσω το W595, διαβάζοντας το thread ειδα οτι αναφέρετε πριν κανένα χρόνο ότι δεν υπαρχει δωρεάν τρόπος. Ρωτάω αν έχει αλλάξει κατι? εγώ προσπάθησα να "πατσαρω" τo firmware με το SIM-lock patch generator αλλα δεν υποστηρίζει συσκευή cid 52, ακόμα και το a2 uploader δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ενώ θα έπρεπε. το μόνο που κατάφερα είναι να το κάνω debrand απο την vodafon και να ωάλω ελληνικά.

ευχαριστώ

• 3 weeks later...

Γενικα πολυ καλο. Εξαιρετικο ακουστικο και εξαιρετικη ληψη σηματος, πολυ καλη φωτο τη μερα, θαυμασια αισθηση στο χερι. Μπαταρια πολυ καλη, sar μετριο στο 1.00.

Στα μειον, το πολυπληκτρο που τριζει. Εκτος αν πετυχεις την περιπτωση..

Αληθεια, τι εχει παθει στα τελευταια της μοντελα η s.e... ? Τι εχει κανει?

'H θα εχουν κακη ποιοτητα σηματος, ή θα εχουν προβληματικο ακουστικο με πολλα (prima?) που ακους τον αλλον ''τσιριχτα'' και με πολλα ''τριξιματα''..

Τουλαχιστον στο σημα ετσι ηταν 2 aino που ειχα, και με απαισιο ακουστικο ενα Τ715, και ενα elm (αυτο, προβλημα και στο σημα), που επισης τα σουταρα..

Δηλαδη, καμμια σχεση με το c905 ή το w595 ή και το Κ800 ακομα, για παραδειγμα..

• 2 weeks later...
Ρε παιδιά αναφορά παράδοσης... μυνήματος...που υπάρχει γιατί δεν την βρίσκω πουθενά! :D

Πας στα μηνυματα - Ρυθμισεις - SMS- και κατω κατω λεει αναφορα παραδοσης :)

Ελπιζω να βοηθησα

Παιδια καλησπερα...

καινουργιος στο forum, το οποιο απο οτι φαινετε ειναι πολυ χρησιμο...

Λοιπον να σας πω πως εχω ενα w595 και σε γενικες γραμμες ειμαι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...

το μονο προβλημα π εχω ειναι με την αναφορα παραδοσης και κατι π μου ειχε κανει παλιοτερα (ξαφνικα εκλεισε και ενω το κινητο δουλευε, η οθονη ηταν κλειστη, μονο φωτιζε ://)

μιας κ ειχα ορεξη για βλακεια το ανοιξα απο πισω, αλλα τι καταλαβα?! τιποτα αυτο ειναι το θεμα! :PP

το 3ανα εκλεισα κανονικα, και δν ξερω πως, αλλα το κινητο δουλευε μετα απο 2-3 μερες που το επιασα τυχαια! απο τοτε ειμαστε οκκ!)

μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει με την αναφορα? ξερω οτι μεσα στις 60 σελιδες του topic ολο και κατι θα εχει υποθει, αλλα δυσκολα θα το βρω... οποτε και μια παραθεση να κανετε θα με βοηθουσε αρκετα...

ευχαριστω για τον χρονο σας,

φιλικα Κωσταντινος

Παιδια καλησπερα...

καινουργιος στο forum, το οποιο απο οτι φαινετε ειναι πολυ χρησιμο...

Λοιπον να σας πω πως εχω ενα w595 και σε γενικες γραμμες ειμαι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...

το μονο προβλημα π εχω ειναι με την αναφορα παραδοσης και κατι π μου ειχε κανει παλιοτερα (ξαφνικα εκλεισε και ενω το κινητο δουλευε, η οθονη ηταν κλειστη, μονο φωτιζε ://)

μιας κ ειχα ορεξη για βλακεια το ανοιξα απο πισω, αλλα τι καταλαβα?! τιποτα αυτο ειναι το θεμα! :PP

το 3ανα εκλεισα κανονικα, και δν ξερω πως, αλλα το κινητο δουλευε μετα απο 2-3 μερες που το επιασα τυχαια! απο τοτε ειμαστε οκκ!)

μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει με την αναφορα? ξερω οτι μεσα στις 60 σελιδες του topic ολο και κατι θα εχει υποθει, αλλα δυσκολα θα το βρω... οποτε και μια παραθεση να κανετε θα με βοηθουσε αρκετα...

ευχαριστω για τον χρονο σας,

φιλικα Κωσταντινος

Aπο πανω ακριβως απο το μηνυμα σου εχω απαντησει :wink:

Πας στα μηνυματα - Ρυθμισεις - SMS- και κατω κατω λεει αναφορα παραδοσης http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/smile.gif

Ελπιζω να βοηθησα

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, αλλα ξεχασα να αναφερω πως ενω στην αρχη υπηρχε η αναφορα, και την ειχα ενεργοποιημενη εδω και καιρο την εχω χασει, κ ειναι αρκετα εκνευριστικο μπορω να πω.... :/

ουτε εκει που μου λες υπαρχει, ενω εχω αναφορα για MMS...

Edited by kwstantinos_e30

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, αλλα ξεχασα να αναφερω πως ενω στην αρχη υπηρχε η αναφορα, και την ειχα ενεργοποιημενη εδω και καιρο την εχω χασει, κ ειναι αρκετα εκνευριστικο μπορω να πω.... :/

ουτε εκει που μου λες υπαρχει, ενω εχω αναφορα για MMS...

Φιλη, οχι φιλος :p:)

Σοβαρα?δεν υπαρχει...? εμενα εκει βρισκεται κανονικα :confused:

xD soz δεν το καταλαβα! :P

κ εμενα εκει ηταν, αλλα τωρα εξαφανιστηκεε!

με κανα update λογικα θα στρωσει? :/

κατσε να δω τι θα μου πουν και οι υπολοιποι εδω "τριγυρο"!

Υποθέτω ότι έχεις sim cosmote οπότε βάλε μια sim άλλης εταιρείας και θα εμφανιστεί η αναφορά. Την ενεργοποιείς και είσαι οκ.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

thanks φιλος... :D

οντος επιασεε...! και εψαχνα καιρο να το φτιαξω...!

_btw, μιας και το λυσαμε αυτο, ξερει κανεις πως να αλλαξω την 'προσοψη'? πηρα μια απο ebay αλλα μου ηρθε σε λαθος χρωμα και δεν θα την βαλω, μονο το πληκτρα που ψηλωνει και χαμηλωνει την ενταση μιας και ειναι κολλημενα μεσα και πατιουνται με δυσκολια θα αλλαξω και του walkman...

αλλα δεν ξερω πως! καμια ιδεα παιδια?!

Εχει δοκιμασει κανεις να αλλαξει προσοψη??!

Edited by kwstantinos_e30

Ψάξε μήπως βρεις κανένα σχετικό βίντεο στο youtube ;)

Θα ξανατσεκαρω μηπως παιζει τπτ, αν και πιο παλια που ειχα κοιταξει δεν βρηκα

Mιας και το λυσαμε αυτο, ξερει κανεις πως να αλλαξω την 'προσοψη'?

Παιδια βρηκα λυση, :up: κοιταξτε εδω σε περιπτωση π χρειαστειτε τπτ... :D

http://www.formymobile.co.uk/w595disassembly.php

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Mενού, ρυθμίσεις, γενικές, ασφάλεια, κλειδώματα, προστασία sim, αλλαγή pin.

• The title was changed to Sony Ericsson W595